Stay tuned!!

  2011-12-30 / 12:57:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag är ledsen att jag inte har bloggat, men när jag är här ute hos pappa så händer det inte så mycket, man kanske träffar lite folk, pratar med några bekanta och liknande, men det händer aldrig något precis :p

Vi var ioförsig i stan igår och shoppa lite på rean, men det va rätt utplockat så jag fick inte med mig så mycket hem! Jan försöka få lite va bilder på och lägga upp här :)

Nu får ursäkta min dåliga uppdatering, och jag älskar er underbara läsare som inte lämnar mig trots att jag är så tråkig! Puss på er!


Julafton #2

  2011-12-25 / 18:07:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

ÄNTLIGEN kan jag blogga från mobilen! Så nu när jag är hos pappa så kan jag ju faktist blogga!

Vi har firat jul här idag och df har jag inte kunnat blogga förän nu :/
Idag fick jag Britney Spears Fantasy, linne, strumpbyxor, godis, läppglans och lipsyl, halsband och lite andra grejer! Fixar bilder på kläderna sen :)


Julklappar :)

  2011-12-24 / 18:20:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

* Gitarr i väska + stämmare
* Justin Bieber Handduk
* Halsband
* Hörlurar
* Lösögonfransar
* Smykesträd
* Lampa
* Örhängen
* Bäddsätt
* Iphone
* Nivea-sätt
* Strumpor
* Handduk
* Spa-sätt
* Godis
* Lite smått och gott från Lush



GOD JUL!

  2011-12-24 / 12:57:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Eller merry o merry, det kan man kankse inte riktigt säga, men NI får ha en trevlig jul :)

Joel Courtney

  2011-12-23 / 23:17:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag kom precis upp och satte mig vid datorn efter att jag suttit där nere och kollat på film med familjen, och då såg jag det här:

Ser ni att han har en blå bock bakom sitt namn? det betyder att han är verifierad, vilket i sin tur betyder att han är så pass "känd" så att twitter har gjort så för att man ska veta vem som är den riktiga! OCH HAN FÖLJER MIG PÅ TWITTER! Jag följde inte ens honom från början!

Han är tydligen en 15-årig skådespelare och är med i Super 8! Här 'r trailern, Joel är han den lilla killen som är en av huvudrollerna!!!!
 

I Love You ♥

  2011-12-23 / 18:02:16 / / 0 KOMMENTARER



There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams, this is what I tell em':

  2011-12-23 / 17:58:39 / / 0 KOMMENTARER

Tog en paus i allt fixande och kollade på världens finaste människa!

23e December...

  2011-12-23 / 14:04:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är det bara jag eller är inte 23e december den jävligaste dagen på året? Det ska va snyggt, städat och rent överallt i huset, man måste se till att man verkligen har alla juklappar inslagna och klara, man måste lista ut vad man ska ha på sig och se ut på julafton och all mat och liknande ska i stort sett vara klart! Håller ni inte med mig? 23e December är en helvetesdag rent ut sagt, som tur är håller jag ju inte i hela ansvaret när det gäller allt det här, jag lagar ju t.e.x inte maten! Och det är väl tur det... ;)

Så egentligen behöver jag ju inte förklara hur jag spenderar min dag :P jag städar, städar, städar lite till... packar ihop alla paket jag ska ha med mig till pappa, slår in de palet som är kvar att slå in och försöker lista ut hur jag ska se ut imorn... phuu -.- Det är tur att jag har musikens värld att försvinna lite i när jag gör allt detta.. annars skulle jag aldrig orka med!

Nyduschad och fräsh...

  2011-12-22 / 14:44:01 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Har pecis kommit ut ur duschen, gick upp halv 1 ;) skönt... har chilliat lite fram till nu, var tvungen att duscha och måste snart börja göra mig iordning eftersom vi ska till Motala snart :)


2 DAGAR TILL JULAFTON!

Uppesittarkväll :)

  2011-12-21 / 21:34:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Som sagt, för att fira jullov sätter vi oss med popcorn, lättdryck och en god film xd


Tips på skräckfilm?

  2011-12-21 / 19:55:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Elin och jag ska uppesittarkväll och tänkte glo på lite film.. men jag vet inte vilken? .... :(

Pilot :)

  2011-12-21 / 18:52:37 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Köpte ett par nya solglasögon i södnags som jag glömt visa er, vet att pilotisar inte är lika inne längre... och det är ju vinter! men det är ju såå jääävla snyggt :D älskar dom :)

prislappen sitter kvar om ni undrar :P

JULLOOOOOOV!!!!

  2011-12-21 / 18:24:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jajjemen U guys!!! Jag har äntligen äntligen äntligen äntligen jullov :D och jag är så jävla lycklig att jag skulle kunna skrika och dansa och hoppa och allt :D så bara för att det är jullov ska jag äta choklad hela kvällen och va lite onyttig BARA för att fira att det är jullov :)

Det va en trevlig liten avslutning i vi hade i skolan, först samlades HELA skolan i café 1 och lyssna på lite pers som snacka och sen gick vi och satte oss i nett rumoch kolla på mysteriet på greveholm i 2 timmar ;) Jah :) sen pizza och paketlek med klassen och till sist solg vi sönder en piñata och käka upp allt godis :D

syns ite dåligt på bilden, men vafan :)

väl hemma fick jag vänta nån timme innan jag kunde smita iväg och träffa lite gott folk :) OCH JUSTE!!!! jag såg Anders Johansson bussen idag när jag skulle åka hem :D gissa och jag blev glad :D den här dagen har bara varit så jävla braaaaaaaaaaa :D

Tog ett kort på en MEGA affish på Jedward med när jag skulle gå till bussen, utanför skolan :) Diggar den FETT MYCKET!!

Spend the weekend dancing cause we sleep when we die... WE OWN THE NIGHT!

  2011-12-20 / 20:37:46 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
FICK EN SMÄRRE CHOCK och ett jävla glädjerus när jag såg det här!!!!! jhfjfdhuoilfnsuhjonlhiolrbjlfdjfdjk JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Even if it ain’t all it seems, I got a pocketful of dreams...

  2011-12-20 / 18:04:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Aammeeeeehhh haaalllllååååå :D

Jag känner mig lite flummig, lite glad måste jag säga! Jag kommer förhoppnigsvis inte få bettskena och IMORN SLUTAR JAG SKOLAN :D

I allafall så jag var ju hos tandläkarn idag och jag fick några sjukt snygga övningar som jag ska göra för att musklerna i käken ska kunna slappna av när jag sover.. ska tillbaka om en månad och se om jag behöver bettskena.

Jag har egentligen ingeting att skriva, jag känner att jag inte har nån inspiration... jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt :S KOM med förslag vettja... men ni är ju så tråkiga och kommenterar ju aldrig någonsin ;) älskar er ändå :)


Jul/Nyårshälsning från Ola :')

  2011-12-19 / 21:46:51 / Ola Svensson / 0 KOMMENTARER


Fett gulligt nyhetsbrev de skicka ut till alla såhär innan jul :D Du fina Ola Nils Håkan :)

KOLLA VAD JAG HITTA!!

  2011-12-19 / 21:34:52 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


TopShop ;) m å s t e  ha :D

Fashio Icon

  2011-12-19 / 18:53:41 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Har ju skrivit länge att jag skulle ägna ett inlägg åt mina fashion icons, och nu tänkte jag att nu när jag sitter här och ändå inte har nått vettigt för mig så kan jag ju lika gärna skriva det nu :)

Ni har säkert märkt att både Cher Lloyd och Selena Gomez inspirerar mig VÄLDIGT mycket, de har ganska olik stil men jag håller mig oftast inte till en stil hela tiden, trots att när jag är i skolan, går på stan och liknande (som jag är mest alltså) så insperas jag mycket av Cher, både klädmessigt, smink och hår. Jag älskar hennes stil! SWAG, I'm tellin ya! Kolla bara in garderoben till SWagger Jagger.... jag dööör *.*




Sen har ju även mindre snygga outfits som jag nästan skäms över att HON har burit :S t.ex:

Som sagt :S jag gillar jackan men resten är åt helevet rent ut sagt :P

När jag där emot ska klä upp mig och ska på något speciellt där jag vill vara lite "snyggare" inspireras jag nästan bara av Selena, t.ex. skolavslutningen i 9an, galamiddagen för några månader sen o.s.v. men även ite till vardags när jag inte hinner att fixa mig på morgonen t.ex! Jag brukar ofta inspireras av hennes make up och hår med.




Jag inspireras ganska mycket av folk jag ser på stan, av bilder och liknande men de här två som jag tycker har absolut bäst stil och som jag alltid kollar på när jag inte vet hur jag ska se ut vid nått tillfälle :)

The wise men followed the star the way I followed my heart...

  2011-12-19 / 17:17:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu ska jag bli av med min acne besvär :D äntligen har jag varit nere och köpt medel mot detta! :) gjorde det i samband med att jag följde men nathalie till tandläkarn när hon skulle lagas och borras och grejjer. Acnicyl heter det.. är det någon som vet om det är bra?


Ledig ;)

  2011-12-19 / 12:36:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ledig idag som sagt :D skulle ju undersökas, och det gick lite snabbare än vad jag trodde men vafan ;) skönt att va ledig när det bara är 3 dagar kvar på terminen :D iaf, doktorn undersökte mig och han hitta inget fel förän han glodde mig i munnen -.- jag gnisslar tydligen tänder på nätterna? och det innebär att jag kommer få bettskena :'( JIPPI! kul. Det är precis en sån min farmor har -.- jag vill inte känna mig som en gammal tant!


Jag prata också med doktorn angående mitt "acne" problem ( eller jag har inte så allvarlig acne egentligen, men eftersom jag har ganksa mycket finnar och VÄLDIGT oren hy så tänkte jag att jag skulle prova om det funka med nått acne medel av nått slag) och han sa att skulle gå ner till spoteket och prata med dom där! Så det blirväl en sväng ner dit sen, om jag orkar :P


Shopping + Bio + Nagelfix

  2011-12-18 / 22:31:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag blev det julklappsshopping med systrarna i stan, själv köpte jag inte mkt, bara några små saker till folk jag inte köpt så mycket till innan. Vi drog på bio och kolla på breaking dawn, som i stort sett sög lika hårt som alla de andra filmerna -.- men men, ag har iaf gett dom ett försök!

När vi kom hem proppa jag mig full av knäck :') och fixa naglarna inför jullllll :D brukar alltid ha franskmanikyr annars så jag körde på helröda iår :) bev riktigt nöjd! Inte riktigt mig, men det blev skitnsyggt!
bilderna är lite suddiga, men det får ni leva med! 
 



Jag kommer vara ledig hela dagen imorn med eftersom jag ska till doktorn :) så jag bloggar mer OCH BÄTTRE imorn! Lovar! Puss och godnatt!

This is me!

  2011-12-17 / 17:46:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kommer ni ihåg när man va mindre och hade nått som kallades bilddagboken :P jag kom på att jag fortfarande har min kvar, så jag loggade in och kolla på alla gammla bilder xd och det är sjukt egentligen hur mycket ajg har ändrats på typ 3 år :O
kom ihåg att jag tar dom från bilddagboken, så den här bilden t.ex. är skitfult redigerad xd
2008



lol, fjortis :P

2010



Sommar 2011:


Hey angel in the snow, I'm under the mistletoe...

  2011-12-17 / 17:31:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bloggade inget igår p.g.a. att så fort som jag kom hem från skolan så var jag tvungen att göra mig iordning för julbord ;) så det va vad jag gjorde igårkväll! Drog på julbord med familjen och en hel bunt med människor! Riktigt trevligt... när vi sen kom hem senare på kvällen fick några för sig att vi skulle kolla på Alla twiligt filmerna -.- så vi såg new moon och ecplise och ikväll ska vi tydligen se breaking dawn! JIPPI!! :D (eller..?)

jag förstår helt ärligt inte vad alla tycker är så bra med dom? kirsten ser och ÄR skittråkig ut, robert är INTE snygg :P en bra skådespelare dock och taylor... jaa han är väl det ända bra med filmen ;) men jag hatar vampyrfilmer och liknande så... förstår mig inte på alla fjortisar som skriker om det här filmen?


Nyårs look?

  2011-12-15 / 22:19:17 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
I wish... :(

Tingsrätten

  2011-12-15 / 16:46:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hela förmiddagen idag satt jag i tingsrätten, hur jävla fräckt som helst! man kände sig lite viktig när man gick in i salen och satte på stolen där! vad har jag gjort nu? ;) nä inget, promise! Det va en grej vi skulle göra med skolan, Samhällskursen! Blev sjukt engagerad i det och nu har jag ändrat mig, jag vill bli advokat ist! Just för att stackarn som satt där och va anklagad inte hade en ända anledning till att vara där! En kärring ville bara ha pengar för en bil hon ändå hade skrotat och för att att han hade dragit sin bror i tröjan och blivit klassad som misshandel -.- TROTS att brodern inte ville ha en rättegång om det hela! Blir förbannad och frustrerad av att bara tänka på det! Vi får reda på domen i januari och måste han betala den där ****** då! Kommer jag söka upp henne och GUD VET vad jag gör då! Jävla idiot!

Så nu ska jag bli advokat bara för att se till att sånna människor som han inte behöver låta sånna idioter komma åt dom och köra med dom!

 ;)


Det här är kroppen men ska sträva efter!

  2011-12-14 / 20:48:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det här är den kroppen men ska sträva efter att ha! Det är en riktig kropp, en vacker, kvinnlig, frisk kropp med kurvor! Fan va hon är vacker!



Inte nån size 0 eller model kropp, det ser bara plastigt och äckligt ut!



Onsdag!

  2011-12-14 / 20:18:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Japp idag är det onsdag för er som inte märkt det :) Har varit feting slappt i skolan, det ända som verkligen behövdes bli gjord va artikeln till tidningen och det fixa sig ;) blev en väldigt enkel den här gången, jag börja ju ganksa stort och intervjuade ulrik munther i förra nummret och som min första artikel NÅGONSIN! och eftersom jag inte hade nån speciellt idé till det här nummret skrev jag och amanda om udda musikstilar :) och bara för att jag är så genrös så kan jag bjuda på redigeringen ;)


Kom hem senare än vanligt med eftersom det va nån i skolan som föreläste om rökning och tobak -.-

men när jag kom hem fick jag följa med till adams dagis och kolla på hans luciatåg, älskar barn... fan va söta :') dog lite!

Idag  körde jag på en riktigt vintrig make.. enkel och ganska naturell make vid ögonen och röda läppar <3

instagram bild

puss!

Förlåt för att jag...

  2011-12-13 / 21:23:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Förlåt för att jag inte har bloggat speciellt bra de sista dagarna nu, jag har nog ingen bra förklaring till varför :( så ni får helt enkelt förlåta mig? (a) Idag har jag varit duktig och gått ner själv till gymmet och tränat som en idiot :D riktigt stolt över mig själv :) känns skitbra nu, men jag är fett trött i hela kroppen -.- fick för mig förut att jag skulle gå coh lägga mig tidigt med :) så jag ska bara borsta tänderna och sen ska jag hoppa i säng tänkte jag! Jag har blivit knäpp :P

Kvällen har förutom det jag redan nämt spenderats i soffan :) jag har blivit lite smått besatt av stand-up :) har världens sämsta humor med, så mycket blir jävligt kul! Och min nya favoritkomiker (förutom robert gustavsson, som utan tvekan är sveriges bästa komiker) är Linköpings egen, Anders "Ankan" Johansson. Han är hur jävla söt som helst och blir nästan rolig utan att han försöker. Han va med i RAW igårkväll, ni måste kolla in det! Kärlek på den mannen :P


Klicka HÄR för att komma till klippet!

Att unna sig lite söndags...

  2011-12-11 / 21:26:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Att unna sig lite söndagsspa såhär på kvällen sitter ju aldrig fel, palla inte plugga, drog på ett avsnitt av världens bästa serie och nu blev det lite "spa" som sagt :) mysigt!

Cause you got me flying...

  2011-12-11 / 18:44:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Haha är det jag som är sämst på att komma på rubriker eller :P jag baxar jämt låttexter från den låten jag lyssnar på just då :P jag suger! Så om ni ville veta så lyssnar jag på With Ur Love med Cher Lloyd nu :)

Lite oväntat så följde jag med på min systers gymnatsiksavslutning idag och kolla på massor av människor som dansa och hoppa och studsa och hade sig :) några av dom är skitduktiga och ASVIGA.. de kn ju fan inte ha några fucking ben i kroppen alls? Tog 2 bilder på deras luciatåg men jag ahr dom på mobilen och jag orkar inte gå coh hämta sladden, och jag kan tänka mig att det inte hade varit så kul att se ändå?

Nu har jag fikat, käkat och sitter och förösker plugga till provet som är imorn men jag hittar inte motivationen och eftersom det är såååååååååå jävla tråkigt så känner jag att det får gå som det går! Typ 10 dar till lov ändå, så hon kan inte förvänta si så mycket av oss ändå!

Ska nån gång i veckan försöka få mamma att fixa mina naglar till jul!
funderar på om jag ska ha klassiska röda eller piffa litte dom lite?


3e Advent

  2011-12-11 / 12:09:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
God morgon mina underbara läsare :) eller god middag kanske? Idag är jag på jävligt mycket bättre humör, grejen var den att dte var tänkt att jag skulle bort till en kompis igår men jag fick lite hinder -.- men efetr mycket om och men så kunde jag åke en liten stund :) vilket va skitkul :D vi käka pizza, snacka, kolla på film, snacka, käka glass, snacka och kolla på en till film :) och vi skärmde upp varandra så äckligt mycket att jag höll på att skita på mig xd även fast jag har sett filmen innan :P älskar de där idioterna :)♥

Idag måste jag plugga (till terminen sista och största prov) men eftersom det är 3e advent idag så käka jag gröt :P mannagrynsgröt... lol, fett gott är det :O

ganksa kalorisnålt med om jag fatta rätt :) (Y)

Skodesigner

  2011-12-10 / 17:06:27 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Sitter och är arg, tjurig och upprörd! Så jag bestämmde mig för att låta lite av min vrede gå ut på lite skodesignande :P





snygga?

Så äckligt förbannad!!!

  2011-12-10 / 16:15:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
JÄVLA HELVETES FAN!

Julgranspyntning- video

  2011-12-10 / 14:21:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Beskrivning


Julgransklädning

  2011-12-10 / 14:20:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

3e advent imorn, men vi gick händelserna lite i förväg och skaffa en julgran idag :) bjuder på lite bilder och en liten video på mina underbara syskon :P




Fredagkvällen kunde ju va värre ;)

  2011-12-09 / 18:28:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måste sitta barnvakt åt småbarnen i familjen ;) men med sushi och lite naturgodis och glass mår jag bra ;)


Vinterjacka

  2011-12-09 / 14:37:21 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag lovade ju en bild på min nya BLÅA vinterjacka :) i'm lovin ih ;)


Hemma idag med...

  2011-12-09 / 11:37:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fick va hemma idag med, mådde bättre men inte bra imorse :( Elin har åkt till göteborg nu med så jag är alldeles ensam hemma :( men så slog jag på tv:n och fick en glad överraskning :D TITANIC va på! Så nu kan jag ligga här och gråta i min ensamhet! :)

Hv71 :)

  2011-12-08 / 22:19:47 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

det är såhär det ska se ut ;) Hv på toppen och LHC långt ner åt helvete :D

I need to feel you heartbeat when you say that you love me...

  2011-12-08 / 20:36:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter med en kopp te och målar naglarna :) börjar få skitont i halsen och jag börjar känns mig hängig och snorig med :( JAG VILLE JU INTE BLI SJUK!!! jag får lägga mig tidigt idag och hoppas jah mår bättre imorn! Sen är det ju faktist helg imorn med så jag kan ta igen mig och se till att jag inte blir sjuk! Förra året såhär dags var jag skitsjuk och hade en redig jävla influensa med 41 graders feber och så vidare! det va riktigt jävla hemskt! Men jag vill inte bli sjuk igen, för förra året missade jag julbordet som magnus har varje år... vill nte göra det iår igen!!! får väl käka lite kuckelimuck medicin och se till att bli bra helt enkelt ;)

Önskelista:

  2011-12-08 / 19:26:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
1. Pengar, Pengar och åter Pengar!!!

2. Smink + borstar

3. Smycken


4. Parfym

5. Nagellack

6. Manikyr + pedikyr


Och som alltid så ligger ju resan till usa och london kvar på listan!

Sjuk, hemma... igen -.-

  2011-12-08 / 16:09:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det kan vara så att jag har världens sämta immunförsvar eller så vill bara min kropp jävlas med mig -.- idag var jag tvungen att stanna hemma, mådde illa som en gris imorse och hade onti huvudet och hela kroppen :( sov till tjugo i 2 så nu känns det lite bättre och jag kommer förhoppningsvis kunna äta ikväll. Är så jävla hungrig eftersom jag inte har kunnat äta nått idag :( blir så jävla lack att jag aldrig blir bra! Blir jag sjuk till jul så är mitt liv förstört... närrå men det tänker jag absolut inte bli!


Tell me I'm a screwed up mess...

  2011-12-07 / 21:31:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blev lite sent idag, jag har varit och fikat på gamla skolan och sen var jag iväg och träna med nathalie... och mitt i allt ringer magnus och frågar om vi vill ha nått från donken? eeeh... nej tack! så jag gjorde min egen sallad hemma :) stolt tjej :P blev riktigt gott med för en gångs skull! Blev att följa med ut till stallet, handla lite ski tpå willys... B&G half baked :D och SEN kunde jag äntligen sätta mig vid datorn och bara för att bli besviken! Jag har ju SÅKLART inte vunnit nån av tävlingarna som 1Dsweden hade -.- jag fick inte ens en liten ynka poster! UPPRÖRD!! nu ska jag göra mig iordning och gå och lägga mig och kolla på min signerade Up All NIght!

Bloggar mer imorn, jag lovar!

Bloggpaus

  2011-12-06 / 18:15:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag tar en bloggpaus idag, med tanke på vissa saker som har hänt inom familjen + att skolan står mig upp i halsen! Jag återkommer imorn älsklingar!¨
Glad att mina läsare är tillbaka dock ;)

It's starting to look a lot like christmas...

  2011-12-05 / 21:58:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu blir jag ledsen, nu snöar dt ännu mer och det är stora flingor.. och DET SLUTAR INTE!!! :'(
jag va till och med tvungen att gå ut och hämta mina björn borg uggs ... älskar dom men vill inte hämta dom bara för att det snöar :'(


haha lol, fett bra bilder jao xd


Sho(e)oooorgasm

  2011-12-05 / 20:35:45 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Vad har hänt med mina läsare :'( ni har sjunkit med mer än hälften idag :'( WHERE ARE U GUYS?!
Jag får trösta mig med att glo på lite underbara skor... jag vill bara att vintern ska dra förbi så man kan börja använda skor som INTE tål snö! Och att solen ska titta fram så man har en anledning att använda sånna här sköningar ....






SNÖ! :'(

  2011-12-05 / 19:33:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
DET SNÖADE UTEE!! Den där jävla väder sidan hade inte fel vilket jag hade hoppats på :'( dock snöade det inte mycket, jag märkte det inte ens.. dt va alla idioter på facebook som kände att de skulle dela med sig nyheten till de blinda... så i ren panik kollade jag ut på balkongen men såg till min lättnad att det inte var alls för mycket ;) så det smälter nog till imorn :D tog en bild med mobilen en det syntes inte så ni kan nog kolla ut genom ert eget fönster istället, för det verkar som det har snöat i hela sverige idag!
Kan ni fatta att såhär dags förra året var det skitmycket snö! kolla lixom på den här bilden:


och när vi ändå pratar om gamla nyheter så har det snart gått ett år sen den där mannen sprängde sig i stockholm

922 dagar kvar till min 18årsdag :D

  2011-12-05 / 15:34:31 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Det är väl inte så mycket? -.- fuck jag vil bli 18, jag vill kunna rösta och ha chans att påverka våran framtid i sverige, jag känner mig så powerless nu och när ingen bryr sig om vad jag tycker inom den politiska frågan! :(

Nä, tror ni jag är allvarlig eller, helvete heller! Jag skiter i politik och sån skit, det kan vara det tråkigaste och mest ointressanta skit som finns så att rösta bryr jag mig inte om. Jag vill bli 18 så jag kan tattuera mig :( med en sån mor och far jag har hemma så får jag inte göra det innan jag är 18 :'( faaaaaaaaaaaan!

Jag vet ju redan att jag ska ha en tatuering på benet/foten men nu sen en tid tillbaka har jag kommit på att det är sjukt snyggt med tatueringar på handen. Så det skulle va skitsnyggt att ha den här symbolen på handen.
= Courage

och jag vill med ha nått för att hedra världens bästa, knäppaste, men underbaraste familj!

funderar på om det skulle av finast på handleden eller på handleden eller i nacken...

JAG VILL BLI 18!!!!!!!!!!


I'm not cocky I just love myself...

  2011-12-05 / 12:49:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Huvudvärks helveten är tillbaka -.- så blev att stanna hemma idag, men det känns ändå ganska bra... för nu när huvudvärken har lagt sig lite så kan jag jobba med sånt som ska in i veckan, plugga lite på historian, skirva klart texten till tidningen, skriva min krönika och plugga lite matte! 

Och jag slipper va ensam iaf, för luckorna i köket håller på att smälla och ha sig, det knackar i väggarna så spöket gör sitt bästa för att jag ska slippa känna mig ensam ;) hehe...

Och juste, jag va så jävla trött att jag jag somna runt 8-halv 9 igårkväll och sov till tjugo över elva imorse... dte betyder att jag sov ca 15 timmar inatt :O

Imorn kommer snön :'(

  2011-12-04 / 18:33:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

IWant #5

  2011-12-04 / 18:01:20 / Inspiration / 0 KOMMENTARER







Geeek

  2011-12-04 / 17:55:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter och försöker konsentrera mig på det jag ska göra, jag har skrivit hälften av vad jag ska nu, och har inte ens börjat med matten -.- det får jag fan göra imorn ist! Jag pallar inte nu, jag har suttit och utforskat min webcam ist och hitta massor med roliga grejer :Doch med tanke å att det är 2a advent idag så sitter jag och lyssnar på julmusik xd och då ör det INTE justin xd... så eftersom jag har så enormt l   å   n   g   t   r   å   k   i   g   t så tänkte jag blogga lite jag har ju egentligen ingenting att blogga om! Jag kan ju lägga ut några fler julklappsönskningar :) fan jag gav mig själv precis en rätt bra idé! Jag gör nog det! Här får ni en ytterst serös bild som jag tog nyss ;) det är värst vilka finesser dt finns nu för tiden ;)

Söndag, andra advent

  2011-12-04 / 13:15:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kom hem runt 12 efter en mycket rolig kväll, natt och morgon.. som bjöd på mer en 1 överraskning xd inget dock som jag känner jag borde ta upp i bloggen! Nu är jag svintrött men jag måste skriva en uppsatts på 4 sidor om alla revolutionerna, plus fatta alla kapitel som vi har prov på i matten på onsdag!
Och idag är det ju ANDRA ADVENT med! tre veckor kvar till julafton :D

Nu måste jag sätta fart med pluggandet, vi hörs sen! Puss

Julshopping :)

  2011-12-03 / 16:16:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag vaknade jag relativt tidigt och åkte in till Linköping med mamma och Nathalie för att julhandla :) och jag lyckades köpa julklappar till ALLA jag skulle! Jag ska köpa lite fler saker till vissa personer men nu blir ingen utan iaf :) Och så fick jag dom andra att käka på SUBWAY, lycklig! Älskar mackorna där!Jag köpte också en sjuktsnygg ny vinterjacka, lite udda för jag köpte en BLÅ. Jag kan ta kort på den och lägga upp på blogen, glömde göra det idag.


Blev lite grejer ;)

Ikväll ska jag träffa lite saknat folk :) kommer bli kul! Så vi hörs antagligen imorn när jag kommer hem igen!
Puss o Kraaam

Igår...

  2011-12-03 / 16:11:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår kom jag hem vid kl 18 ungefär och då käka vi nästan direkt och spela TP med las hermanas ;) så jag kunde inte gå in på datorn direkt, och eftersom det inte går att bloga från mobilen så kan jag ju obviously inte göra det! Och sen senare på kvällen hade jag ingen direkt blogg lust, jag blev rätt ledsen och upprörd över en grej så jag gick och la mig ganska tidigt!
Men jag kom 3 i mitt lag på Laser Dome så skit gick det ju inte ;)

Sämst bild på klassen inne på LaserDome :)

ZzZzzzzovmorgon

  2011-12-02 / 09:39:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fast inte riktigt, jag va tvungen att gå upp kvart över 7 för att gå till vårdcentralen för att gå på sjukgymnastik halv -.- och när jag kom hade skiten inte ens öppnat :O Och när jag väl kom in va hela placet helt öde!

Kom en liten tant och satte sig i samma rum efter en stund, men skit samma, det va inget fel på mig så det va helt jävla onödigt att gå dit -.- så eftersom jag hade skitmycket tid att göra mig klar på så tog jag mig friheten att göra en Cher Lloyd inspirerad Make up :)

Kunde inte få en bra bild på det eftersom camen suger fkjhdksjhskhf och det blir inget bra med mobilen heller! Får försöka få igång kamraskrället så jag kan få in lite bilder här på bloggen.
Nu ska jag gå och ta på mig nått, mörkt, eftersom vi ska köra LaserDome med klassen i eftermiddag :) vte inte om jag skrev det igår, men whatevs! PussPuss älsklingar!

Julklappstipps till PAPPA

  2011-12-01 / 18:28:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ett sånt här Kit är alltid avändbart och brukar oftast gå hem, iaf hos min far. I just den här ingår det em 250ml ShowerGel, 50ml Dry Impact Roll-On och 100ml Moisturising After Shave Balm. En julklapp som går in i Spara- kategorin.
KICKS Julask, 119 :-

En liknande variant är Bruno Bananis julask, med EdT 30 ml, Showergel 50 ml och Deostick 50 ml.
KICKS 249:-

En skitrolig sak som jag hitta på internet som jag är säker på att pappor skulle gilla är ett duschhandtag som visar med lampor lyser i en viss färg hur varmt vattnet. Med ett LED-munstycke i duschen är det istället färgernas underbara värld som guidar dig. Är vattnet kallt (32°C) lyser det grönt, är det ganska kallt (33°C) blir det blått för att slutligen bli rött och varmt (45°C). När vattnet är varmare än 46°C blinkar lamporna rött. Smart? Smart!
www.coolstuff.se 279:-


IWant #4

  2011-12-01 / 17:07:02 / Inspiration / 0 KOMMENTARER










Julklappstips

  2011-12-01 / 16:52:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tänkte att eftersom jag har så lite att göra nu framöver så skulle jag ju kunna ta mig tiden att spendera lite mer tid här på bloggen, och en idé jag har är att jag varje dag fram till julafton lägger upp förslag till julklappar, till hela tjocka släkten? :) Vad tycker ni, det blir nästan som en liten julkalender :D fast nä inte riktigt :P ni fattar grejen! Flipp eller Flopp?


Nu ÄR DET JUL!

  2011-12-01 / 16:37:13 / / 0 KOMMENTARER
Gullig musikvideo :') Släpptes idag... Nu känner jag julen på riktigt!

Hell yeah!

  2011-12-01 / 16:26:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Min Nya design är här :D jag älskar den och jag vill ge ett STORT tack till Emelie Lyrefors som har fixat den åt mig :D Ta gärna ett par sekunder och kommentera vad ni tycker om den :D Jag är skitnöjd iaf :)