Ingen täckning ute på landet -.-

  2012-09-30 / 21:46:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Har spenderat helgen ute hos pappa som sagt :) men täckning existerar ju inte ute på vischan -.- så uppdateringen har ju inte varit på topp! Jag ju inte påstå att ajg har gjort något extra speciellt i helgen heller, har ju varit sjuk så jag har inte kunnat göra så mycket :( Men jag har KÖRT BIL för första gången i mitt liv :D skitläskigt! Trodde jag skulle köra sönder både bilen och allting runt omkring! :O
 
Imorn är min sista dag på Klara Gymnasium också :/ det är det alla möten och allt har handlat om på sistone :/ har inte trivts på Klara det senaste året och kände att jag inte bara kunde gå och va tyst om det längre :( så på tisdag börjar jag på Facetten här i Åtvidaberg. Jag känner mig både sjukt lättad men också rätt ledsen. Är ett jättejobbigt ämna att prata om för mig och har nog tjutit mer de här två veckorna än jag någonsin har gjort :P vet inte varför men det har varit jättejobbigt :(
 

Hairmania

  2012-09-28 / 10:39:18 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Dags att klippa och färga om håret snart igen, men det finns ju sååå mycket valmöjligheter och jag är sämst på att ta beslut och bestämma mig för EN sak! Jag vet hur jag vill ha min frisyr klippt :) måste klippa va säkert 7-8 cm på längden för nu är det så slitet så att det måste verkligen ryka! Men HUR ska jag färga det? :( hjälp mig!
jag älskar den här frisyren och det va såhär jag klippte mig sist, fast med lite längre längder, men har en känsla att den kommer bli ganska så lik den här gången när jag måste klippa av allt slitet :(
 
över till färgerna, jag vet fortfarande inte om jag vill lämna det röda, men jag vill ha lite mer höstiga färger och något som jag kan matcha höst-maken med, med mörka läppar t.ex. det kan jag inte göra nu med mitt röda hår :/  så ska jag köra på Maghogany?
Mocka?
Mörk chokladbrun?
Eller äkta kastanj?
Som jags krev tidigare så kan jag inte bestämma mig, är rädd att brun ska bli tråkigt även om det kanske är det jag känner att jag vill ha nu :/ tycker Lindseys färg är skitsnygg men jag skulle också kunna prova Mocka... fast alla tycker jag ska ha kvar den röda nyansen i håret... :'( ilandsproblem

Ingen uppdatering torsdag...

  2012-09-28 / 09:43:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag gjorde ingen uppdatering igår jag för att jga mådde för dåligt ;( jag låg i soffan hela dagen förutom när jag tvingade mig upp för att koka lite morötter och göra en äggröra för att få i mig nån mat!
 
Idag mår jag betydligt mycket bättre, vilket är såå jävla skönt! Har fått hosta nu dock, men hellre det än att ligga och ha feber :( kommer bli skjutsad till pappa i eftermiddag .. och jag känner mig väl inte jättepeppad. Visst vill jag träffa pappa! Det vill jag absolut, men jag är inte speciellt peppad på att sitta och åka bil när jag mår dåligt :( dessutom ska vi åka dit direkt efter mötet som jag ska ha vid ett i eftermiddag också (lovar att ni kommer få veta snarast!)
 
Förutom det måste jag läsa ut en bokjävel som inte handlar om nånting -.- OCH skriva om 1900talslitteratur -.-
F U C K !
så vacker ho' är osminkad den där flicka ;) eller nått? bjuder på dom här bilderna idag, man kan ju faktiskt inte alltid gå runt och va snygger ;)

Kommer aldrig blir frisk :(

  2012-09-26 / 19:22:12 / Kost / 0 KOMMENTARER

Tror ni jag har blivit nått bättre idag? Gissade du ja? Då gissa du jävligt fel! Har fått ännu ondare i öronen fast febern är borta :)

Kände mig lite piggare på förmiddagen men så Var jag tvungen att åka in till skolan en snabbis för ett möte, (berättar mer när allt är bestämt och jag vet säkert hur allt ser ut) och när jag kom hem blev jag sämre igen!

Så jag bjuder på en fin osminkad bild från bussen påväg in till stan, lagom glad som ni ser :(


Military-fall

  2012-09-26 / 10:31:45 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Militär-temat har ju börjat bli riktigt hett nu i höst, och jag kan inte vara sämre än att hålla med! Älskar camouflagefärgen och klär mig gärna i det i höst :)

Sjukling Lunch

  2012-09-25 / 16:50:54 / Kost / 0 KOMMENTARER

Kungen på att göra sjukling lunch! That's me! Tomat och chilli stekt Kycklingfärs med massor med vitlök och kokta morötter och zucchini och en halv avokado :) jättestarkt men skitgott ;)


Energibars

  2012-09-25 / 10:03:48 / Kost / 0 KOMMENTARER
Jag visade ju er mina energibars häromdagen som jag gjorde som jag kunde äta på väg hem från gymmet. Dom innehåller mycket bra fibrer och protein och blev jättegoda!
* 1 Banan
* 1 dl havregryn
* 2 msk linfrön
* 2 msk solrosfrön
* 1 dl hackade chashewnötter
* 2 msk russin
* 1-2 äggvitor
* 1-2 msk kokos
* Mandelflarn
 
Sätt på ugnen på 200 grader C. Mosa bananen och hacka chashewnötterna till små bitar. Blanda ihop med alla andra ingridienserna och klicka ut på bakplåtspapper i den storklek och form du själv vill ha. lägg på madelnflarnen och sätt in i ugnen i 15 minuter.Lägg upp på tallrik och låt svalna i kylen. När dom är helt nedkylda kan du slå in dom och lägga tillbaka dom i kylen igen. Blir ca 9 st.

jaghatarattvarasjuk

  2012-09-25 / 09:55:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jävla skit! När jag vaknade för 5 gången imorse vid 6 p.g.a. att jag inte kunde andas så insåg jag att det inte skulle gå att gå till skolan idag. Jag är verkligen täppt i hela huvudet, hör typ ingenting, kan inte andas, ont i bihålorna och så vidare. Det är dock lite bättre i halsen så idag kan jag svälja normalt i alla fall, men jag känner ju typ ingen smak :( så jag vet inte riktigt om min frukost var så god som jag förställde mig att den skulle va, men den ser fan i mig god ut!
Blåbär och banangröt med alprovanilj yohurt och banan på toppen med ett rostat fiberbröd med lättost och gurka :) det jag älskar med att vara sjuk är att man verkligen får äta mycket! det är ju bara bra så att kroppen har någon energi att jobba med så att jag blir frisk (Y) dessutom har jag börjat äta massor men fortsätter att gå ner i vikt? vilket för mig makes no sense?

Sjuk...

  2012-09-24 / 19:16:23 / Kost / 0 KOMMENTARER

Det halsonda från igår gick idag över till ont i huvudet, öronen, bihålorna, snorig, ont i lederna och feber! Yes! Just My luck -.-

Så schemat har ändrats lite den här veckan, blir alltså ingen träning och det blev heller ingen gitarr idag då det ända jag orkade när jag kom hem va att gå och lägga mig :( har stoppat i mig en Ipren nu och ätit så jag känner mig lite piggare, men jag känner på mig att jag kommer behöva stanna hemma imorn :(

Och jag gör jag inte det så slutar jag tidigt imorn, bloggar mer då!


Veckoplanering v.39

  2012-09-24 / 08:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Söndag middag= rester

  2012-09-23 / 19:49:36 / Kost / 0 KOMMENTARER

Jag har varit tvungen att ta det lugnt hela dagen :( har fått jätteont i halsen och känner mig jättehängig och degig :( vill inte bli sjuk :'( fu Nathalie och Larsson om det är ni som har smittats!

Till middag blev det lite rester från gårdagen fast med avokado, kokt ägg och lite nötter! Blev underbart gott! :D

Har gjort energibars med som jag kan äta efter jag har tränat, på väg hem från gymmet t.ex :) lägger upp bildr och recept på dom imorn ;) tills dess får ni se en bild på dom inslagna och gissa vad som är i! Hihi...


Dumt gjort Emelie

  2012-09-23 / 11:57:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ut och kött i spåret tänkte jag, bli snorig, matt och kallsvettig efter 20 minuter tänkte min kropp :( FAN att man ska börja bli förskyld nu! Orkar inte :( Blev 50 PW istället, nu ska jag kurera mig i soffan och hoppas på att förskylningen inte bryter ut tills imorn :(

Söndagsfrukost

  2012-09-23 / 09:30:37 / Kost / 0 KOMMENTARER
 Tro det eller ej, men jag vaknade ÄNNU tidigare idag -.- kvart I åtta! Var uppe till ett igår för att jag hoppades på att få sova lite längre, men icke. Jag förstår mig inte på min kropp ibland :( Jag gick i allafall upp och fixade ännu en lyxfrukost till mig själv! jag kan verkligen inte fortsätta i den här stilen, då kommer jag gå upp 80 kilon typ... Men som sagt det är helg, och idag hade jag tänkt att kötta lite i spåret nu när jag ätit så gott och chillat lite för mycket i helgen kanske :)
 
Här är iallafall min frukost (såg ungefär likadan ut igår):
* Ett stort glas vatten
* Två fibermackor med stektäggvita, kalkon och gurka
* En liten pannkaka med keso blandat med kakao och kanel
* VÄRLDENS godaste "mikromuffins" med blåbär och Alpro Vanilj Yoghurt
Ni måste prova att göra den där muffinsen, den smakar ungefär som blåbärspaj fast med lite hårdare konstistens och tillsammans med Alpros vaniljyoghurt (som smakar precis som vaniljsås) så blir det som en nyttig efterrätt till frukost, och man behöver ju inte ha blåbär i om man inte gillar det. Man kan ta äpple, banan, mango... vilken frukt som helst! :D
 
Mikromuffins
* Ett ägg
* 3/4-1 dl havregryn
* 1-2 krm vanilinsocker
* 1 msk kokos
* sen beror det på hur mycket bär du vill ha i, men jag tog ungefär 2 msk blåbär i
 
Ta fram en kopp och rör i alla ingridienser, märker du att det blir lite fast (ska fortfarande vara en aning rinnig när du är klar med smeten) så tillsätt lite vatten. In med koppen i mikron på högsta effekt i 1,5-2 minuter. Ta ut den, vänd koppen upp och ner på en tallrik så att muffinsen kommer ut och ha på yoghurten. Bästa, lyxigaste och enklaste frukostensom finns!

Svullo!

  2012-09-22 / 21:00:22 / / 0 KOMMENTARER

Herregud va jag har svullat nu! En fruktsallad med mango, banan, chashewnötter, solrosfrön, blåbär och keso (JÄVLIGT GOTT) och en hemmagjord guacamole (gjord på en halv avokado, 1/3 chillifrukt med kärnor, 2vitlöksklyftor, paprikapulver, lite salt, lättkvarg och en skvätt vatten) tillsammans med morötter, gurka och bananstavar!

Jag vet, det låter jävligt äckligt med banan och guacamole! Men det är skitgott! :D tyvärr blev den inte så god som jag hade hoppats, men med bananen till slank det ner ;)


Middag..

  2012-09-22 / 18:14:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lördag.. och det är min äta-vad-jag-vill-dag ;) så idag körde vi all in med laxbiffar, ungrostade grönsaker och potatis med haloumi och en grönsallad! Och det va det lilla geniet som skriver det här inlägget som komponera middagen idag ;) blev MYCKET gott och åt ganska mycket!! Snart ska jag dra mig ner och röra ihop en guacamole med lite grönsaksstavar och en frukt och nötsallad ;D älskar lördagar :D 
Grönsakerna och potatisen från ugnen har ännu inte hamnat på bordet här än, men åh vad gott :D
 
bilderna på lördagsmyset kommer senare ;)

Nu är hösten här... :(

  2012-09-22 / 16:54:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Som sagt, nu märks det tydligt att hösten är här :( jag skrev ju att jag skulle köpa en höstjacka coh det SKA jag.. men jag hittade min gamla skepparjacka som jag har haft tidigare år, så jag får köra på den så länge. Problemet är bara att jag inte ritktigt trivs i den, har bytt stil sen jag köpte den för 3-4 år sen och den känns inte riktigt jag längre.
 
Mamma och jag pep ner till Falerum och köpte jacka, skor och mössa till mammas son och lite impulsivt med en rejäl sponsring från mamma så blev jag ett par senhöst/tidigt vinterskor rikare :) skitsköna och riktigt tuffa :) tycker jättemycket om dom och längtar nästan tills det blir lite kallare ute så att jag kan få börja använda dom :) fast bara nästan! Hatar kylan och att det är så förbannat blött ute -.- det värsta är att jag hatar att va ute när det är såhär kallt och jag tycker det är 3298784598374 gånger roligare att springa ute än att stå på ett löpband på gymmet, även om jag kankse pushar mig själv lite hårdare på gymmet.. men FAN va tråkigt det är!
 
ÅH jag kom precis på att jag skulle ha bloggat imorse och visat er mig LYXfrukost, som jag tar mig tiden och gör till mig själv på lördagar :) (allt har bara svängt om under sommaren, och det som jah hatade att göra förtom så som laga mat och baka, älskar jag nu! Tycker det är jättekul!) men jag glömde ta kort på det :( kommer antagligen göra samma frukost imorn, lovar att ta kort på det och lägga upp en bild då ;)
 
Bild på skon jag köte:

Jack&Jones

  2012-09-19 / 19:08:03 / / 0 KOMMENTARER

Hem tidigt och chilla på min vilodag trodde jag... Men icke, blev inringd igår vid halv tio om att jag skulle komma och hjälpa till på J&J! Bara gilla läget, gäller att ligga på + Så att man får nått jobb nån gång och slipper bara vara inhoppare lite då och då!

Men nu är jag iallafall några kronor rikare förhoppningsvis :)

Så nu sitter jag och väntar på bussen efter några timmar inne på ikano.. Kallt som fan om ni ville veta! Måste införskaffa en höstjacka SNARAST! Jeansjacka och tjocktröja är inget jag rekommenderar på hösten :(


Måsta vara jordens mest inkompetenta person...

  2012-09-18 / 18:30:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag måste helt ärligt vara jordens mest inkompetenta person :O för jag förstår mig verkligen inte på den här nya designen på blogg.se... och headern jag skulle byta? haha jaa ni, när jag lagt in den i stilmallen och ställt in rätt mått så ligger den ÄNDÅ bara uppe i vänstra hörnet -.- om det är nån som känner för att hjälpa mig? SNÄLLA kommentera det här inläget eller hör av er till mig på nått sätt... skulle vara sååååååååå tacksam!
 
Anledningen till att jag inte bloggat heller är dels för att jag inte förstår mig på den här skiten, men också för att jag har krockat med ett nytt problem i livet :( inget som jag känner att jag vill ta upp i bloggen ÄN! Det är inget som någon vet om riktigt, förutom familjen och mina närmaste vänner :/ men jag kommer antagligen berätta det för er nästa vecka förhoppnigsvis! Ni får stå ut! Jag ska göra mitt bästa och blogga så ofta jag kommer ihåg, hinner och kan :) måste ju gnugga igång blogg-hjärnan igen nu när jag inte bloggat på ett tag.
 
Slut på tråk och bara text... nu sätter jag igång på riktigt :)

Tillbaka?

  2012-09-12 / 13:36:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Wow, det märks att jag inte har varit här på blogg.se på ett väldigt bra tag :P allt är helt annorlunda...
  Tänkte att jag ska försöka komma tillbaka lite in i bloggandet igen, om ni vill ha mig tillbaka vill säga :$ ? Det har skett vissa saker i mitt liv som har gjort att jag inte mått så bra under en längre tid, jag kommer antagligen inte ta upp det i bloggen, men det är bara så ni vet och förstår varför jag varit borta så länge. Men nu tänkte jag komma tillbaka och förshopningsvis nischa (stavas det så?) in mig lite på träning och hälsa, som tar upp en stor del av mitt liv nu. Jag älskar att träna och äta nyttigt och jag mår nästan bättre än någonsin :)
 
Jag ska bara uppgradera bloggen lite och göra om lite här och där så sätter vi fart igen ;)