Jyske Bank Boxen

  2010-12-31 / 13:08:05 / / 5 KOMMENTARER
Jag har försökt att hålla mig från att blogga nu, eftersom att man lätt ska hitta mitt inlägg till tävlignen när man kommer inte på min blogg, men ajg kunde inte hålla mig från att skriva dte här!

Biljtetterna har nu kommit och ligger nere på ICA och väntar på att bli hämtade :D galet kul och har jag sagt att jag har PARKETTPLATSER!!!!! Jag kommer sitta på rad 62 precis framför scenen. Och jag har kollat upp dte där lite, för att se ungefär vart jag ska sitta, men det finns inga direkt anvisningar efter rad nummer och liknande så jag gissade och kollade ungefär vart jag skulle sitta.

Det här är arenan som konserten ska va i, den heter Jyske Bank Boxen och tar ungefär 14 000 pers, vilket är ungefär osm globen. En aning mindre!

Här är hur det ser ut I arenan, och det partiet som jag har ringat in är vart jag tror att vi kmr sitta!

Här är arenan LIVE och det är samma här, det röda partiet är där jag tror att ungefär kmr sitta, SER NI VAD GALET NÄRA VI KMR VA!!!!!!

LÄNGTAR SÅ JÄVLA MKT!!!!!

PS. det här är bara en tillfällig design medan jag väntar på den nya ;)

TÄVLING!!!

  2010-12-30 / 01:32:15 / / 1 KOMMENTARER

Japp jag är med och tävlar på http://justindrewbieber.blogg.se om alla dessa grejer på bilden.

Och jag hoppas innerligt att jag lyckas vinna något, för det skulle betyda så enormt mycket för mig och jag skulle inte bara blir överlycklig (nej överlycklig räcker inte, det ordet är inte starkt nog för att kunna beskriva mina känslor för hur jag skulle känna om jag vann) jag skulle också få lite bättre självförtoende och kunna se mig själv i spegeln och känna mig nöjd över det jag ser.

Jag har alltid haft väldigt dåligt självförtroende och har alltid hittat de brister som jag har på min kropp och det som jag presterar, jag kunde inte ge mig själv en komplimang och säga att jag gjorde något bra. Jag har alltid haft bra folk omkring mig som har försökt och få mig att tänka på rätt saker och som får mig att gå rätt vag.

Men ända sen jag hittade Justin (vilket jag gjorde lite senare än alla andra) så tänkte jag de första månaderna inte alls på mina brister, för att vara ärlig så tänkte jag knappt några negativa tankar alls de första veckorna, ÄRLIGT!!
Det var inte förän någon månad som jag kom på mig själv att jag faktist inte hade tänkt eller sett ner på mig själv på väldigt, väldigt länge! Men jag var inte redo att ställa mig framför spegeln än, även att jag tänkte att NU kanske jag klarar det. Jag väntade några veckor till innan jag riktigt vågade ställa mig framför spegeln och se på mig själv.

Och som sagt, med Baby dunkande ur högtalarna kollade jag på mig själv, jag såg samma person som jag hade sett innan, men nu var hon mer självsäker och hon stårlade mer, även om kroppen såg likadan ut, spelade det nu ingen roll om hur tjocka lår jag hade, hur finnig min hy var och hur fult mitt hår va.

Jag kunde för första gången på VÄLDIGT länge se på mig själv och se något vackert istället för det fula och hemska som jag sett innan.

Jag har fortfrande komplex på min kropp och vill nog egentligen ha de där snygga låren som man ser snygga modeller gå runt med, men HUR MYCKET JOBB OCH SLIT ÄR DET INTE BAKOM DOM!!?

Jag är nöjd med min kropp och med mig själv, bara genom att låta musik och en person som jag aldrig träffat insiprera mig och mitt liv. Hans musik hjälpte mig, HJÄLPER mig att bygga upp ett bättre självförtoende.

Och varje gång jag får något som är relaterat till Justin får jag inte bara ett enormt lyckorus genom hela kroppen, jag känner mig bättre och bättre till mods. Och om jag skulle vinna de här grejerna så skulle det hjälpa mig att stärka mig ännu lite till, nej mycket till, för det här skulle betyda så mycket för mig. 

Justin är lycka för mig, han är kärlek och han har i stort sett hjälpt mig, och för det är jag evigt tacksam, och de här grejerna skulle dels hjälpa mig att visa min kärlek till honom inför hela världen!


Du hittar inlägget till tävlingen här:
http://justindrewbieber.blogg.se/2010/december/tavling-i-samarbete-med-cdoncom-1.html?_tmp=8cc936d0250d96ddd2fdf2148c34bbda4d93c23b

Galeeeeeet!!

  2010-12-24 / 22:26:27 / / 0 KOMMENTARER
Så jävla underbart!!!

Julklapp :D

  2010-12-24 / 21:53:00 / / 0 KOMMENTARER
Gissa vad jag fick i Julklapp :DD

Konsertbiljetter till My World tour i Danmark!!!

Jag är så jävla glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, detta är lycka på hög nivå!! Jag blev så glad när jag såg det att jag börja stortjuta, jag grät verkligen så mkt så jag inte kunde prata!!!

Det jag fick mer om Justin var en plansch och:

GOOOD JUUUL!!

  2010-12-24 / 12:25:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
GOD JUL ALLA!!!!!!
Ja nu är det julafton :D hoppas ni får allt som ni önskat er och att ni får en underbar jul!

Snygaste ringen fick jag av syster i morse :D i julklapp!!

(Egentligen valde jag den själv igår, men men...)

Teckning...

  2010-12-19 / 12:00:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag kände väldigt starkt imorse att jag ville rita ngt, och satte mig i soffan med glad och "mjuk" musik i öronen och fick en väldigt inspiration och gjorde den finaste teckningen som jag gjort på länge. Jag kan säga att jag blev väldigt nöjd med den.


Jag vet inte vad ni tycker, men jag blev väldigt nöjd, och JA jag har gjort den HELT själv!!

Nu känner jag mig extremt sugen på att göra en teckning på Justin Bieber, men vi får se hur det blir med det, det är lite svårare. Stay tuned, så kanske ni får se!

Ny gullig des...

  2010-12-18 / 13:21:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu gullig design och header så här i juletider :P

Jag är inte 100% nöjd med headern än, ska göra en ny snart, men det blir den så länge!

Jag är också ledsen över att jag inte har bloggat på ett tag, har legat deckad i soffan hemma och varit dygnsjuk, riktigt dålig har jag varit med hög feber och massa, det är först nu som jag orkar ta tag i datorn ordentligt och göra ett inlägg, hoppas ni förstår mig!

Puss!!

Kommentera gärna om vad ni tkr om design/Header!!

Hälsning till mig...

  2010-12-14 / 09:04:45 / / 0 KOMMENTARER


Världens underbaraste underbara!!! <3

Bieberdröm

  2010-12-12 / 11:36:41 / / 0 KOMMENTARER
Jag hade en så jävla underbar dröm om Justin inatt, och eftersom jag är vidskeplig och tror att det inte slår in om man berättar det så tänkre jga inte göra det.

Skojja bara, det kommer ändå inte slå in så jag kan ju lika gärna berätta det, men jag kommer inte ihåg allt så det kan bli lite luddigt i allt:

Jag var på en sorts marknad med min pappa, lotsasmamma, min syster och mina 2 småbröder. Där gick vi runt och så fick jag syn på att Justin stog och skrev några autografer till några tjejer, men jag reagera inte på det förns pappa sa till mig att gå och ta kort på Justin och mina småbröder ihop.

De gick fram till honom och kramade om honom på varsin sida, och Justin kramade om dom och jag tog ett par kort på dom, sen vände jga mig till Nathalie (min lillasyrra) och bad henne ta ett par kort på Justin och mig. Så då gick jag fram och fråga om en kram.

Först kramade han mig lite löst, men sen kramade han mig hårdare, men han höll sitt huvud lite längre ifrån för att jag av någon konstog anledning hade blött hår. Jag bad om ursäkt om det på svenska men kom på att han inte förstår det, så ba jag förlåt igen över att jag ahde snackat svenska men då sa han:

- Never mind, you can teach me!

Jag blev jätteglad och frågade om jag skulle lära honom säga något på svenska, men han såg plötsligt ut att få bråttom, men han tog min hand och sa:

- Erlin, come with me!
- Emelie!

Vi gick och satte oss i en backe och han höll mig fortfarande i handen. Då började han prata om något, jag kommer inte ihåg vad, men han vra jätte snäll och gullig. Då la han sin arm runt mig och jag la mitt huvud på hans axel.

Sen slutade den drömmen och jag börja drömma om något annat, men jag hoppa snart tillbaka in i den drömmen igen men då:

Satt Justin i en soffa och blev intervjuad fortfarande i Sverige, och personen som intervjuade frågade om Justin fortfarande var singel och då svarade han:

- No, actually am I dating a girl from sweden named Emelie!

Intervjuarna jublade och sen vaknade jag :(

Jag lovar, jag har hittat på det här, jag drömde allt det här och det var underbart, vill tillbaka till drömmen och aldrig vakna igen...

BIO

  2010-12-11 / 15:37:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu drar jag på bio :D bloggar mer när jag kmr hem :) puss!

Här har ni skolavslutningsoutfiten på :D

God Morgon!

  2010-12-11 / 09:33:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är det inte konstigt att jga alltid ska vakna av att Nathalie står och skriker? Idag satt/stog och skrek på mamma fast de var på samma våning, (de bråka inte, hon bara skrek till henne). Hon berättade att min kavaj passa till hennes klänning -.- so what?

Men nu är jag vaken iaf och uppe :P så nu sk ajga snart gå ner och äta frukost och sen chilla resten av dagen, om jag inte kommer på ngt kul ;) Fast ikväll ska vi åka och se Harry Potter dödrelikerna del 1.

Har stora förväntningarna på den filmen, har hört att den ska va bra, har ngt av er sett den?

JulOutfiten... check!

  2010-12-10 / 23:52:23 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Kom hem 21.00 idag från stan efter lite efterlängtad shopping, och nu har jag äntligen hittat allt till till skolavslutningen och julafton.

Det blev den här klänningen, jag är ju dock EN ANING tjockare än henne men det är samma klänning.

Ska ha den här kavajen över och ska ha de hrä skorna till:
http://www.skopunkten.se/Damskor/Modeller/Stovlar?art=257988

Bilden ville inte ladda upp sig så ni får kolla länken om ni är nyfikna, vad sägs, snyggt?

Snälla hjälp mig, säg verkligen vad ni tycker, snälla! Jag laddar upp en bild med kläderna PÅ snart!

Villegas ♥ Bieber?

  2010-12-09 / 16:41:24 / / 0 KOMMENTARER

Ni kanske kommer ihåg bilderna om när Justin och JasmineV kysser varandra.


Här bekräftar han att de kysstes, och jga måste säga att jag får blandade känslor för det här. Jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen. Justin verkar också vara så dåv och tystlåten under klippet.

Han säger att de inte dejtar och att det bara var en kyss?


Just gettin better and better...

  2010-12-06 / 12:55:19 / / 1 KOMMENTARER
Jag är riktigt sjuk nu :( men jag är i skolan ändå, jag har inte råd att vara sjuk nu :( vi har prov och redovisningar varje dag den här veckan. Så nu har jag gett mig själv pratförbud och tänker bara prata när jag verkligen behöver.

Men jag hitta en sak imorse som piggade upp mig galet mycket:

Jag blev så jäääääääääääääääävla glad när jag såg det, nu blir det ännu mer Weise i rytan framöver!!

Andreas Weise hälsa till MIIG!

  2010-12-05 / 21:58:28 / / 0 KOMMENTARER

Jaa ni läste rätt!!

I lördags var min kusin i göteborg och skulle kolla på idolerna, och då träffade hon ANDREAS WEISE!!
Och när hon pratade med honom berättade hon om mig. Och då hade han frågat vad jag hette och så hade han sagt att jag var jättesöt :D och så skulle hon hälsa till mig från honom :DDD

Asså han måste vara en av de sötaste och gulligaste människorna på jorden :D

Vet inte om inlägget blev lite flummigt nu, men jga är så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen :DDD

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Nu kanske..?

  2010-12-05 / 15:17:55 / Inspiration / 2 KOMMENTARER
Jag pratade med mamma förut:D och vi ska åka in och shoppa lite inför avslutningen och jag har kollat runt lite vad säger ni om de här:
1.

2.

3.

Den här är så jävla snygg men jag vet inte om det blir lite tråkigt med svart på svart :s

Sen hitta jag ett pra ASSNYGGA tights:

Och sen skorna som jag vill köpa till vill inte ladda upp sig får se om jag får upp dom sen, men vad säger ni?
Rösta och hjälp mig nu!!

Skolavslutningsoutfit?

  2010-12-05 / 12:00:19 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
God morgon folks!
Jag måste medela att jga har blivit sjuk :( jag knarkar halstabletter och det värker i huvudet. Men det var inte det jag ville ägna det här inlägget åt.

Jag har fått en sån jävla besultsångest över vad jag ska ha på mig på julavslutningen i skolan :/ Jag har än så länge kommit på att jag vill ha på mig en vanlig svart kavaj.

Och antagligen ska jag ha ett par silvirga tights till men jag är inte säker:

(Fats mina ser lite mer ut som ett ormskinn)

MEN VAD SKA JAG HA TILL????

Jag tänkte eftersom ni läsare inte är blyga om att säga vad ni tycker kan ni ju ge mig förslag, bara mata på jag behöver idéer.

KOM IGEN NU JAG BEHÖVER HJÄÄÄÄÄÄLP!!!!

Just makes me love him even more!

  2010-12-04 / 20:23:04 / / 1 KOMMENTARER

Börjar må dåligt :(

  2010-12-04 / 20:22:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jaa efter att jag kom hem från Pernilla förut har jga bara mått sämre och sämre, jag fick jätteont i halsen där och kunde knappt sjunga, och nu är hela huvet ty igentäppt och jobbigt. Jag ber till gud om att jag inte blir sjuk :(

Sångträning

  2010-12-04 / 14:23:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Fett nice med helg och få kunna sova ut, fats jag vaknade halv 10 av att min lillasyrra stog och skrek på min lillebror (inte arg asså utan att han inte lyssna). Men sen dtog de så jga fick vara barnvakt så nu är det jag, Adam och Elin hemma.

Senare ska jag hem till min snuttis och träna tills skolavslutningen. Ska bli så kul :D

Nej, nu ska jag göra lite läxor -.- fattar ni på en lördag, ibland hatar jag mina lärare D: fy fan!

Wish me luck!

IdolFinal

  2010-12-03 / 23:10:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Att Minnah gick vidare var fel, om ni bara väntar några minuter så kommer de säga i örta på eftersnacks gänget att de räknade fel coh att Olle gick vidare :D No worries!

Men om de inte gör det så kommer jag reagera så här:
khgfkjsdföksdjfvösdkjbvgökjsdbgökjsbdgjgsdökjgäsdlkbgväljxhvbäljbcxälvbjhcäljvb
dälfjhvbäxcljbväxcljbvälxcjbäcxljbälxjbkälcxjbälxcbvälxcbälxcbälxcbäljxcälbnxcälb
nxcälkbncxälknbxcälknbxcäklnbälxcknbälxcknbälknxcbälkxnbläxknbxcälknbcxälknbxcäkl
bnälckxnbälknbcxälknbälkbnxälbknxäblknbälknxcbälknxcälknälckx
nbälknbxälknbxälbknbcxälknbälcknälcxknälcknbälkxncjkshdlkjsdhfklöjsdhföksdjgökjsdgvökjgsd
ödhvbscklhvblkxhzcbvlkhbvöklbjvökjdsgökdsjb
dsvblkhgvblksbdökjdsbgökdjgbökjsdbökvjbsdvökjbfökjgvbdwäoughwäåoudsg
dslkhgbökdsjbfökjdsbvöäkjvbsöojvbsdojbdsöojibsdbjökjdsb
dslkböskdjbvökjbsdökbsdöibsdkijbdvbdsäbvdsb
dvsibVÖKJBVDSÖKJBSDKÖJBSDÖKJBVSDÖKjbvöjHVÖKJBVÖOGUdökjvbsdäjbväobväsb
VSDÖJKJHBÖKDSVBÄSDBÄOSDBKJBödioubvfdöubvjfökbjdfaöobjfäouböjfsdoäbjgfsadguäobj
dsiövhkbdugsiöbjvkgudsbjkvgbskuohjbsdnuhjmuhfmnohjmuhjmgvbk
dsökgjvbhujhjbkgjkfgfdfghgfdhhhgfgfghfdfdjdjffdjfdjh1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fattar ni? :D det suger rent ut sagt!!

Men såg ni att ni pratade me Weiseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDD

åh han är så jääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääävlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Snöbollskrig in ma (L)

  2010-12-03 / 21:53:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Den här dagen har varit så jäkla kul, jag hade världens galnaste lunch. Min idrottslärare är ju störd asså, på ett galet kul sätt. Honom kommer jag sakna så enormt mycket när jag slutar 9an :(

Sen efter skolan hade jag snöbollskrig med Penrilla och 2 killar från klassen. Jag älskar att ha snöbollskrig och jag blir som ett litet barn igen och man blir helt galen, jag myalde mig själv, med flit :P

Men nu är jag hemma och har nyss ätit och snart ha lite fredagsmys ;)

men jag har fått önskemål om att blogga mer och oftare och dte gör jag gärna, om jag kommer ihåg, så kommentera gärna mycket och ofta, då vet jag att jag har en anledning till att blogga ;)

Kram på er och ha en fortsatt trevlig fredag ;D


Tänk att..

  2010-12-02 / 08:44:23 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Tänk att jag alltid lyckas blogga när vi har NO :P kan va för attd et är så jääävla tråkigt. Men Men det får man leva med om man går i skolan -.-

Dock tror jag inte att någon koncentrerar sig så mycket, Pernilla sitter brevid mig och spelar spidermoney xD

Min snuttis ....

Nee det finns inte så mycket annat att säga, dagen har ju precis börjat, vi hörs lite senare.

Ha en bra dag allihoppa!!!


Huvudvärk...

  2010-12-01 / 14:12:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sitter och har NO med Penrillla, och FY FAAN va tråkigt det är, jag håller fan på att dö här. Optik är fan något av det tråkigaste man kan hålla på med i NO -.-

Inte nog med det, så sitter jag med världens spränghuvudvärk och jag kan verkligen inte koncentrera mig, mår skitilla och har ångest inför dansen ikväll :(

Till "Sandra", jag kna inte välja vilken som är min favoritlåt med Justin, jag älskar så sjukt många, men de jag lyssnar mest på just nu är Pray, Favorit girl (acoustic) och nu Latin girl!

"Latin Girl"

  2010-12-01 / 09:47:25 / / 1 KOMMENTARER

Den här låten läckte för inte så länge sedna ut, den skulle egntligen vara med på MY WORLD 2.0 men den var inte tillräckligt bra!!

va faaaaan tänker dom med :O


HUR JÄVLA GRYM SOM HELST!!