VALENTINE'S DAY IS COMMING UP BOYS

  2014-02-10 / 20:57:16 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
...och det här sammanfattar väl lite snyggt hur jag förväntar mig årets alla hjärtansdag.. kan någon tänka sig att leva upp till mian förväntningar?

ANDRA BOKEN OM KIRRE

  2014-02-06 / 19:06:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igårkväll en minut i elva läste jag ut en bok som heter Kirre. Det är en bok som handlar om ett barn som under sina första år i livet får stå ut med allt ett barn inte borde behöva stå ut med. Kirre, som är han boken handlar om, har en gravt alkoholiserad mamma som slår honom, låter honom sova på golvet och aldrig ger hon honom någon mat. 
 
Jag är ingen fanatiker av att läsa och jag tycker rent ut sagt att det är skittråkigt att läsa för "skojjs skull", och aldrig har jag känt att jag inte har kunnat lägga ifrån mig en bok förrän jag läste Kirre. Jag sträckläste hela kvällen i onsdags, gjorde inget annat utan bara läste, jag läste i skolan och jag läste hela kvällen när jag kom hem igår. Och på lite mer än ett dygn hade jag läst ut en bok på närmare 300 sidor, och det kan jag säga: Det är riktigt bra gjort för att heta Emelie Waller. Den här boken är är den absolut värsta, vidrigaste och hemskaste men mest vackra bok jag någonsin läst.
 
Nu har jag fått hem den andra boken och sista boken av Kirre böckerna och jag kan inte vänta på att få läsa och se om den här boken är precis lika bra som den första. 

I WANT MY OWN DREAM

  2014-02-03 / 21:04:32 / Music / 0 KOMMENTARER
Asså jag vet att det här är en låt från en disney film, jag är mycket väl medveten om det men den här låten passar in så jäkla perfekt på min situation just nu. VAD FAN SKA JAG GÖRA NÄR JAG TAGIT STUDENTEN?! Nästan varenda ord är så jäkla klockren!

MJÖLK FUNGERAR

  2014-02-03 / 16:39:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Funkar mjölk för OS-truppen funkar det lika bra för mig :) kom precis hem igen efter att ha varit hemma och käkat ett mellanmål, svidat om och dragit en repa på gymmet. Men nu är jag hemma igen och det är egentligen så mycket skolarbeten jag måste ta tag i men jag känner fan inte för det, jag har nog rätt bra koll på allt ändå tror jag!
så sinnessjukt dålig webcam jag har? syns det ens att det är jag... kameran är på andra äventyr, så tills vidare tror jag det blir så att ni för nöja er med halvtaskiga mobilbilder och möjligen några digitalkamera-bilder om det absolut skulle krisa ;)
 
Idag har förövrigt varit en ganska sorglig dag, inte för mig personligen men idag gick en nära vän till en av mina nära vänner tragiskt bort i en olycka vilket inte har livat upp stämmningen. Du vet vem du är och jag är säker på att du kommer läsa det här och jag tänker på dig och din familj ♥ vila i frid ♥ och dessutom fick jag reda på ett en släkting till en annan oerhört viktig och älskad person i mitt liv mår riktigt dåligt och ligger på sjukhuset. Usch livet är inte alltid rättvist :( 

R.I.P. Philip Seymour Hoffman

  2014-02-02 / 20:16:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Asså jag blir uppriktigt ledsen när stora skådespelare går bort förtidigt. PSH var en grym skådespelare som jag verkligen tyckte om. Hans insatser är helt galet bra i alla filmer han var med i och nu har han gått bort. Förstår inte, varför ska alla skådespelare jag verkligen tycker om dö? Heath Ledger, Paul Walker och nu Philip Seymore Hoffman. Så himla hemskt :( Rest in peace PSH! 

  2014-02-02 / 19:20:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag vet precis vem som kommer hoppa på mig över det här inlägget nu, just för att jag i två år nu har sagt att jag absolut inte vill ha nån pojkvän, men nu ska jag klargöra saker och ting för er. Jag är en riktig sucker för kärlek och romantik, och anledningen till varför jag sa som jag gjorde va p.g.a. anorexian som spökade med mitt huvud. Jag kan sitta i timmar och titta på bilder som dessa ovan och lyssna på smöriga kärlekssånger bara för att det så underbart. Jag bifogade den finaste och bästa kärlekssången genom tiderna. Jag är säker på att ni har hört den, men har ni lyssnat riktigt noga på texten någon gång? 
 
bilderna är lånade från weheartit.com

REQUESTS

  2014-02-02 / 14:47:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har fått väldigt mycket kommenterarer och förfrågningar om att jag ska starta igång bloggen igen. Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag känner att jag velat vara lite för mig själv ett tag och inte dela med mig av hela mitt liv till hela världen, men nu känner jag att jag är redo att ta tag i det här igen. Dessutom är det roligt att få så mycket positiva kommentarer om bloggen och att jag borde dra igång den igen vilket gör det hela lite roligare när jag vet att det uppskattas. 
Jag tänker att jag inte uppdaterar er på allt som hänt den senaste tiden utan jag kör härifrån och framåt :) Jag kan ändå tänka mig att bjuda på den här bilden (lånad från pernillas facebook) från igårkväll när det var Gatsby-fest för Matilda. Älskar 20-talet, alla var så fina och det verkade verkligen glamoröst att leva på den tiden. Visst har väl det faktum att jag älskar filmen The Great Gatsby någonting att göra med det men det var kul att få klä ut sig lite för en kväll. Jag älskar ju dessutom themeparties!