BLIR SÅ ARG

  2013-11-25 / 19:44:12 / Ätstörningen / 14 KOMMENTARER
Jag är egentligen inte jättesugen på att blogga idag, men jag hittade precis en bild på nätet som gjorde mig så fruktansvärt arg. Det är en bild på en lite större tjej som man gör narr av...
Att vara anorektisk handlar inte om att vara fruktansvärt mager så att man ser alla ben på hela kroppen, visst det är en av de saker doktorer kollar på, men anorexia, bulimi och UNS är ätstörningar som är psykiska sjukdomar, det är en sjukdom som äter dig inifrån, en sjukdom som gör att du hatar dig själv, varje liten bit av dig själv. Den är lika allvarlig som vilken psykiskt sjukdom som helst, och en sjukdom man borde ta på allvar, folk dör av ätsröningar och flera miljoner tjejer och killar lider av det. Och att då göra narr av personer som är stora och säga att de inte kan vara anorektiska är så jävla patetiskt och elakt. Att vara smal så att revbenen och höftbenen sticker ut ögon på folk är bara ett resultat på den dåliga psykiska hälsan. Fy Fan för vårt samhälle, jag hatar folk! Jag gör verkligen det, ingen jävel kan ju beté sig! Var är världen påväg?
 

FÄÄÄÄÄZZZZT

  2013-11-23 / 19:36:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



COCTAIL-LÖRDAG

  2013-11-23 / 15:36:42 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Lördag, och det känns så jävla mycket bättre idag än vad det gjorde igår. Har varit nere nån timme på isen och kört lite och nu väntar jag bara på Pernilla så ska vi börja göra oss iordning och tagga till inför fest ikväll :) Har precis hängt och ställt fram skorna som jag ska ha ikväll. Vad tror ni? är det en bra coctailoutfit? ni ska få se outiftbilder på både mig coh pernilla senare, lovar!
 
 

TAGGA LÖRDAG

  2013-11-22 / 23:17:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så mycket som jag har gråtit utan någon konkret anledning idag är (tack och lov) ganska längesen det hände. Men eftersom jag har världens finaste vänner och familj så mår jag lite bättre nu, jag kan ju fan inte va ledsen nu. Inte den här helgen! Imorn börjar vi dagen med nån timme på isen och sen är det bara att börja fixa och börja göra allt iordning inför festen imornkväll (som jag för övrigt har taggat inför i flera veckor). Så det ser ut som att det kommer bli en bra lördag :)


JOBBIG DAG

  2013-11-22 / 17:07:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Usch idag har inte varit en rolig dag, trodde inte att jag skulle bli såhär ledsen över ingenting igen. Men efter att jag varit på BUP idag kände jag bara hur allt bara föll samman. Jag kände att det var jobbigt när jag va där men jag klarade av att hålla minen rätt bra, emn sen när jag kom tillbaka till skolan och såg Nathalie i caféet brast det. Så där satt jag mitt i folkmassan, mitt på lunchen och stortjöt.. det va kul.. not! Satt sen hela psykologi-lektionen och grät i ett grupprum och när jag sen trodde att allt var bra kom världens bästa lärare och satte sig och pratade. Tack Andy! men självklart bärja jag gråta igen. 
 
Nu är jag hemma men känner mig helt tom, vill gråta, men kan inte. Vill bara att någon ska vara här just nu och hålla om mig, inte säga något utan bara hålla om mig så att jag känner mig trygg och inte så ensam. Problemet är dock att jag har så svårt att be om hjälp när det är något som tynger ned mig....
 

NYTT

  2013-11-21 / 19:56:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag lovade ju visa er vad jag hade köpt i helgen... och som sagt blev det en del spenderade pengar men fy fan va värt. Jag har införskaffat lite småskit så som nytt smink och så och en klänning till festen på lördag (som ni kommer få se då ;)) men även nya skridskor och ny hjälm. Är så taggad på att kunna få använda det på riktigt, har invigt dem och älskar dom. 
 

BALKLÄNNING

  2013-11-20 / 10:15:00 / Bilder / 2 KOMMENTARER
Jo så var det ju det här med balen... vi var ju inne i stan och provade balklänningar i helgen, och jag har ju hela tiden sagt att jag ville ha en blå klänning, så jag gick runt och kollade på alla blåa klänningar men av någon anledning så sträckte jag mig efter en gul klänning med tyll-kjol... något jag aldrig tänkte att jag skulle ha innan. Men jag provade den... och kände mig så hemma. Ville inte ta av mig den, vill bo i den. Den är så vacker och så fin. Den var underbar! Och den gör sig verkligen inte rättvis på bilden, den är så mycket vackrare i verkligheten!
 

TRÄNINGSBEROENDET BLEV ETT RENT HELVETE

  2013-11-19 / 18:00:00 / Ätstörningen / 0 KOMMENTARER
Idag kom artikeln ut i Mera Linköping som jag blev intervjuad för, för ett par veckor sedan. Det är en tidning som bara kommer ut i Linköping så för er som inte bor där vet jag inte om ni kommer kunna läsa den. Men den handlar i alla fall om min träningsanorexi, hur jag hamnade i den, när jag va i den och hur jag håller på att ta mig ur den. 

Precis som det står i artikeln så visste jag inte om jag ville vara anonym eller inte. Men jag bestämde mig till slut att jag skulle vara anonym ända tills jag satt på bussen in till stan och skulle bli intervjuad. Jag tänkte på hur mycket det hade betytt för mig att veta att man bara inte hör om det om personer som bor långt långt bort utan att det även finns i samma land, ort och kommun som en själv. Man känner sig så fruktansvärt själv när man är mitt i det. Jag tycker heller inte att det ska vara tabu att prata om de här problemen, för de blir bara större och större med alla påtryckningar från samhället om hur man SKA se ut. Jag vill att det ska finnas ansikten för det och att man inte är rädd för att stå för det. Därför ändrade jag mig i sista stund om valde att gå ut med att det var jag. För jag är inte rädd längre, ortorexin och träningsanorexin är 2 år av mitt liv och kanske något som kommer ligga och spöka i bakhuvudet hela mitt liv? Men jag skäms inte över det och jag står för att jag är så stark som jag faktiskt är som har lyckats ta mig tillbaka till den personen jag är idag. 
Den här bilden tog när vi var i Thailand i februari i år, där vägde jag runt 56 kg.... där var jag inte frisk! Jag minns att jag våndades över att behöva gå runt i bikini så att folk skulle se min kropp. Jag tyckte hela tiden folk tittade snett på mig och tänkte "hur fan kan hon gå runt och visa sig i bikini med de där låren?" Jag tvingades se min kropp varje dag och jag mådde så fruktansvärt dåligt över det och jag minns hur hemskt fet jag kände mig den resan. 
 
Nu när jag tittar tillbaka på bilderna ser jag ett skal, ett skal av skinn och ben. Det fanns ingenting innanför, ingen själ ingen glädje, bara sorg, ångest och hat. Den förbannade ätstörningen hade tagit över mitt liv, hade tagit över mig. Tjejen på bilden är inte Emelie Walle, hon påstod sig vara det men det var hon inte och jag hatar det. Men hon är i stort sett borta nu.. det finns en liten röst långt långt långt bak i huvudet som ibland försöker tränga sig fram men hon ska aldrig få ta över mig och min kropp på samma sätt igen. Aldrig. 
 
Jag är så fruktansvärt glad att jag lever och är glad idag, att min kropp fungerar som den ska och att jag får träna 3 gånger (ja ni läste rätt.. jag har fått tillåtelse att träna 3 gånger) i veckan nu. Jag lyssnar på kroppen mer, jag vilar när jag är trött, jag äter när jag är hungrig och jag unnar mig något gott när jag är sugen :) Och allt detta skulle aldrig ha hänt om jag inte hade världens mest omtänksamma föräldrar, världens mest stöttande vänner och världens i särklass absolut bästa psykolog. Jag är så glad över mitt liv och alla som finns i det!

HAR INTE GLÖMT BORT ER

  2013-11-19 / 16:10:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nej, jag har inte glömt bort er... faktum är att jag varje dag flera gånger och dagen har tänk på bloggen men bara känt att "nae, jag orkar inte blogga idag", och eftersom jag försöker att lyssna på mig själv och min kropp mer så tänkte jag att ni får för fan acceptera det :) Men nu kände jag ändå att det skulle vara roligt att slänga upp ett inlägg bara för att uppdatera er lite om nuläget :) jag köpte så jäkla mycket fina grejer i helgen (blev dyrt!) som ni kommer få se bilder på snart. Provat balklänningar och pluggat gärnet. 
 
Känner att det här blir lite flummigt så jag kommer dela upp det inom en snar framtid. Men först ska jag bara chilla, kolla på några Friends avsnitt kanske och bara ta det jävligt lugnt. Träningsvärk i rygg och rumpa från gårdagenspass och har varit sjukligt trött hela dagen så det här förtjänar jag :)
 

PLUGG-KVÄLL

  2013-11-13 / 22:26:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har spenderat hela kvällen borta på åkervägen och pluggat, snackat massa skit och kollat på efterlyst med mina finisar :) därav inte så mycket att rapportera. Sov så gott kompisar :)


LUNCH

  2013-11-13 / 13:33:39 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Onsdagar är fan den näst bästa dagen på veckan, näst efter fredag föstås. Eftersom på onsdagar går vi till kl.11.40 och sen är det hopp och lek, egentligen tänkte jag att jag skulle träna lite kondition idag men så blev inte fallet för jag har sjuuuuuuuuuuukaste träningsvärken i ben/rumpa från i måndags, det är helt galet, haltar fan fram och kvider som en kalv när jag sätter mig på en stol/ställer mig upp samt när jag går i trappor. Tänkte ta en liten promenad sen efter att jag har varit på möte. 
 
Efter skolan drog jag ner till stallis och tänkte att jag skulle prova deras nya salladsbuffé, därav denna vackra lunch. Jag skulle säga att den får medelbetyg, de har inte alls lika mycket som på icas salladsbuffé och det var inte speciellt jättegott heller, men en smidig "on-the-go"-lunch som ändå inte var allt för dyrt. 
 
 
 
 
 

PAOLO ROBERTO

  2013-11-12 / 22:25:25 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Har precis kommit hem från den mest bästa och mest intressanta föreläsningar jag någonsin varit på. Paolo Roberto höll en fullkomligt fantastiskt bra föredrag inne på Konsert och Kongress i Linköping nu ikväll, där han pratade om sitt liv men också mycket om attityd och motivation. 
  När jag satte mmig på bussen in hade jag, ärligt talat, inte så stora förhoppningar, det här va han nissen som lekte cool på Robinson och som gillade att slåss, men jag kan säga att nu 3 timmar senare så har han förändrat mitt liv. Han har fått mig att inse att livet handlar om så mycket mer än det vi bara gör per automatik idag, vi lever som robotar nu för tiden, vi tar allt för givet och ger upp allt för lätt. Den här mannen tävlade boxning i 10 år och ställde sig upp och tog fighter mot motståndare, som vi bredvid bara skrattade åt och sa att "det där kommer han aldrig att klara". Han hade så många människor emot sig och var hatad av så många olika människor av olika anledningar, men han stod upp för det han trodde på och genomförde det med stolthet. 
 
Efter att ha lyssnat på den här föreläsningen känns det som ingenting är omöjligt, jag skulle fan kunna bli statsminister om jag bara skulle vilja och kämpade för det tillräckligt hårt. Och det är precis en sådan här skjuts i rätt riktning som jag behövde just precis nu, för att få hjälp i tillfrisknandet från anorexian och depressionen. Jag hade så sjukt gärna velat träffa honom efter föreläsningen och tackat honom presonligen (för det här var bland det mäktigaste jag varit med om) men jag vill ändå rikta ett tack till honom (även ifall han med största trolighet inte läser detta) för att han har gett mig hopp om livet, hopp om framtiden och hopp om mänskligheten. 
 
Det finns så mycket jag skulle kunna säga om föreläsningen, men jag tycker ni borde gå och se den istället. Det kan vara det bästa beslut ni någonsin tagit, jag vet att det i alla fall var ett av mina. 
Paolo Roberto du är en förebild av klass!
Bild lånad från google. 
Vill bara flika in och säga att det va ganska roligt när jag skulle försöka hitta en bild på honom, en "neutral" bild, för nästan alla bilder på google med honom är när han står med knytnävarna upp eller med en gaffel pasta i handen. Det säger ju, bara det, rätt mycket om vilka fördomar vi har om honom. Se förbi de fördomar och gå och lyssna på hans föreläsning, ni kommer inte ångra er. 

KORT UPPDATERING

  2013-11-11 / 23:29:52 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Gör en kort uppdatering nu innan jag ska sova. Ska upp tidigt imorn och befinna mig på praktikplatsen vid 08.00, så därför måste jag sova nu. 

Tänkte bara göra en recap på dagen lite snabbt tills imorn då jag har tillgång till dator och lite mer tid.
Skola-benpass-filmkväll med fina vänner




VINTERN ÄR HÄR

  2013-11-11 / 08:36:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är officiellt vintern här, när jag gick ner imorse och skulle käka frukost stod termometern på -2 grader ute. Det är väl bara att plocka fram vinterjackan antar jag? :(


HÖSTKVÄLLAR

  2013-11-10 / 19:56:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är det någon där ute som har söndagsångest än? Inte jag kan jag säga för även om jag tycker det är skit att gå i skolan, då menar jag främst lektionerna, så är allt annat runt omkring sååå kul just nu. Och med varmt bad med bubblor och tända ljus kan man ju inget annat än njuta av livet, eller hur. Det är precis såhär kalla, mörka, tråkiga höstkvällar ska se ut. Dessutom är ju söndagar en vilodag, då man inte ska anstränga sig utan bara ta det lugnt och förbereda sig för nya äventyr. 
 

SPONTANA ÄVENTYR

  2013-11-10 / 02:25:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det spontana är alltid mycket roligare än allt som är planerat tycker jag. Som ikväll till exempel, det började med att det såg ut som att det skulle bli en kväll själv på rummet med film men sen bjöd jag in Åbergh och allt slutade med att vi drog in till stan och hängde på Ågatan :) helt galet vad jag längtar till att bli 18 så jag kan röja med alla andra!!!!!!!!!!!!!! 

Har nu precis hamnat i sängen och planerar att sova läääääänge imorn. 


Godnatt

FIFTY SHADES OF GREY

  2013-11-09 / 17:25:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
Jag antar att de flesta av er inte har missat att Kappahl har släppt en ny underklädeskollektion i samarbete med den oerhört populära boktrilogin Fifty Shades Of Grey. jag ska säga att jag har läst halva första boken, men ajg tyckte det blev för mycket och kunde inte läsa längre än så... Jag gillar kollektionen, jag gillar att den är sexig och lite udda, men ändå designad så att man ska kunna använda det till vardags om man vill. Kollektionen säljs bara i utvalda butiker runt om i Sverige så klicka på bilden nedan för att komma till hemsidan för att se. Jag kan berätta för er som bor i närheten av mig att i Linköping finns den inte :( vi får ta tåget till Norrköping..
 

SATURDAY

  2013-11-09 / 14:36:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
God morgon, eller god eftermiddag kanske jag ska säga. Jag har egentligen inte hunit så långt med dagen än så länge. Det jag har hunnit åstakomma såhär långt är att käka frukost framför en oerhört misslyckad hockeymatch för Tre Kronors del. Men hörrni det är ju lördag, då får man ju dra ut på dagen lite och inte göra ett skit. Och det är precis vad jag har tänkt göra, inte ett skit alltså. Jag ska bara chilla, kolla på film innan ajg har lovat att laga mat åt familjen ikväll :)
 
Förretsen, jag har funderat lite på bloggen, jag vet ju ungefär vad det är ni vill läsa om och så men om ni har några önskemål eller förslag på att göra bloggen bättre är det mer än uppskattat om ni kommer med det. Jag vill ju att vi ska vara nöjda åt båda hållen om ni förstår vad jag menar :) trevlig helg på er nu

WE JUST WANT SOMEBODY

  2013-11-08 / 19:42:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade sjukaste migränen ever igår, och klarade inte av att anstränga hjärnan what so ever med någon ting. Jag kunde inte lyfta huvudet utan att det kändes som att huvudet exploderade i tusen bitar och jag kunde knappt nudda tinningarna utan att det kändes som att det gick dödliga stötar genom huvudet på mig. Har aldrig varit med om något liknande, tinningarna och båda sidorna av huvudet kändes svullna på något lustigt sätt. Tur att jag har Nathalie som var snäll nog att pyssla om mig, hon var världens underbaraste igår. Hon hämtade vatten, huvudvärkstablett och så fick jag t.o.m låna hennes "huvudvärkskudde", och titt som tätt kollade hon in och frågade hur jag mådde. Så borde syskon alltid vara ;) 
 
För övrigt känns det fruktansvärt skönt att äntligen va igång med träningen igen (så mycket som jag får vill säga). Har tränat mina två timmar den här veckan och jag är så obeskrivligt glad över det, längtar längtar längtar tills jag får börja träna tre gånger i veckan. Då jag nu kör ett styrkepass och ett konditionspass i veckan, vill kunna köra två styrke och ett konditionspass i veckan iaf. Men för nu är jag iaf glad att jag får träna alls. 
 

MYSKVÄLL PÅ LANDET

  2013-11-06 / 19:18:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Körde ett ganska lugnt pass eftersom det som sagt va ca 5 månader sen jag styrketräna sist :) men trots detta fick jag bra kontakt med både axlar och mage. Därefter åkte jag hem och tränade in bröjan på Come & Get It koreografin, bara för skojjs skull :P 

Vid 4 kom Åbergh och så åkte vi ut till landet och vi har precis lagat mat, dansat och sjungit, och ätit upp :) nu är det matkoma i soffan. 




TILLBAKA

  2013-11-06 / 12:13:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det känns konstigt, men ändå hemma något sätt att vara tillbaka på gymmet. Här där jag har spenderat så många timmar, men som jag ite varit på sen juni ungefär. Taggad till tusen... Jag älskar det här :)


ZEBRA

  2013-11-05 / 21:34:58 / Fashion / 0 KOMMENTARER
Linne, Byxor, Kängor // H&M Väst//Carlings Beanie//OBEY

RYAN TEDDER

  2013-11-05 / 20:07:00 / Music / 0 KOMMENTARER
Vet ni vem Ryan Tedder är? Låter OneRepublic lite mer bekant kanske? Det är han sjuuuukt snygga sångaren i det bandet :) Jag insåg igårkväll att han är musikindustrins gud, och jag skojjar inte ens. Inte nog med att han har utseendet till sin fördel så att säga, hans röst är ju helt galeeeeet underbar.. men nu visar det sig också att han är världens bästa låtskrivare.. alla de här låtarna nedanför har varit enooooooooorma favoriter för mig genom åren... och nu förstår jag kanske varför! De har för fan samma jävla låtskrivare! Jävla Gud du är Ryan! helt sinnnneeees
Couting Stars- OneRepublic
Apologize- OneRepublic
Bleeding Love, Happy- Leona Lewis
Battlefield- Jordin Sparks
Halo- Beyoncé
Already Gone- Kelly Clarkson
I remember me- Jennifer Hudson
Got 2 Luv U- Sean Paul
The Fighter- Gym Class Heroes
Love Somebody- Maroon 5
Burn- Ellie Goulding
Wings- Birdy
Neon Lights- Demi Lovato

THIS IS IT

  2013-11-05 / 18:19:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Vet ni vad? Idag fixade jag äntligen ett nytt gymkort :) jag är så sjukt peppad, nu känns det påriktigt. Den här gången ska jag klara det, jag mår just nu bättre än jag någonsin har gjort. Jag börjar komma till ro i min själv och även fast jag vet att jag har gått upp i vikt en hel del vet ajg att det var vad min kropp behöver just nu. Kroppen är fortfarande rädd att sättas i svält så den sparar på varje liten kalori den får i sig. Dessutom består tydligen min kropp av väldigt mycket vätska nu också. 
 
Men det som känns bäst är att jag nu kan käka, glass, choklad och o.s.v. utan att känna någon extrem ångest. Mina hjärnspöken skriker dock fortfarande långt bak i huvudet: "kolla vad alla andra tittar på dig, vill du att de ska tycka att du är en fet kossa eller?" men till skillnad från förut dränker jag nu dessa röster med det glada och vackra jag har i livet just nu. Jag har självklart dagar som jag mår piss och bara vill cutta sönder hela mig själv typ, men som just idag är jag så glad över att jag aldrig lyssnade på den mörkaste och hemskaste rösten av de alla, i mitt huvud. Just den rösten som sa att allt och alla skulle bli så mycket bättre och gladare om jag inte levde och framför allt att jag själv skulle slippa den smärta jag befann mig i då. 
Det har nu gått ganska exakt 8 månader sen jag va på BUP för första gången, och jag har egentligen inte tänkt på hur pass långt jag har kommit :) Och det ger mig ännu mer motivation till att fortsätta och göra det på rätt sätt den här gången :) aldrig mera vill jag se ut såhär:
och då ska jag säga att det här va inte ens när jag vägde som minst....

KLAR

  2013-11-04 / 21:08:24 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Så nu är jag klar med rummet, har städat undan allt som inte ska ligga framme, bäddat om sängen, duschat och gjort min fräch samt städat rent ute i Robots bur och gett honom mat. Så nu chillar jag bara lite i soffan med Justin i lurarna innan det är dags att hoppa i säng. Imorn är det skola igen, och jag ska tidigt upp till min gamla skola som jag ska praoa i på förmiddagen. :) puss och godnatt mina vänner
 

DAGS ATT STÄDA?

  2013-11-04 / 16:21:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag skäms nästan över att det har gått såhär långt, brukar inte va en person som stökar ner så förskräckligt men nu ser mitt rum ut som jag vet inte vad.... verkligen dags att ta tag i det nu. Don't judge me okey...
 

BILDTERAPI

  2013-11-03 / 17:55:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag berättade ju för ett tag sen att jag och min psykolog har börjat med bildterapi och färger. Jag tycker faktiskt att sånt är jättekul, att bara en färg kan ha så stor betydlse för oss både fysiskt och psykiskt. Jag fick hem ett häfte med olika färger och dess betydelse och jag täntke att jag skulle dela med mig lite av det till er. Tycker att ni borde prova det också :) om jag har förstått det rätt kan man genom att "ta in" en färg kunna "rehabilitera" det känslan som följer med färgen. 
Tänk på en färg.. den första som kommer upp. Håll inte på att ändra utan ta den färg som kommer upp först och som känns rätt. Oavsett vad det är för färg har det olika betydelse.. här är några exempel:
Blå:
Blått ger en känsla av lugn, stillhet och frid genom sin stillande inverkan på tankarna. Att tänka att du badar i blått hjälper dig att centrera dig och skydda dig fårn förtätad energi i omgivningen. Färgen förknippas med tålamod, tillit, accepterande, förlåtelse och oberoende. Dessutom har det en lugnande inverkan på människor som är nervösa, maniska eller upphetsade.
 
Gul:
Den gula färgen är strålande, solig, glad, överflödande, fertil och uppfriskande. Det är färgen för intellekt och används för mental stimulans. Den förbättrar minnet, kreativiteten och vår förmåga att uttrycka oss. Färgen kan också ge klart fokus för at skriva och läsa den inspirerar till nya idéer. Det kan lösa upp pessimism och förbättra självkänslan. Dra nytta av den här färgen för att få glädje, förnyelse, optimism, underhållning, skratt, inre styrka, minska stress och för att lösa upp nervös spänning. 
 
Röd:
Rött innehåller oändlig energi, värme, vitalitet och kraft. Det är färgen för entusiasm, passion, sensualitet, mod, optimism, motivation och bedrifter. Rött drar tills ig pengar, framgång och nya möjligheter. Den väcker kreativiteten och hjälper oss uppnå de mål vi sätter upp. Färgen löser upp toxiska energier, tankar och känslor i kroppen. 
 
Grön:
Grön hjälper till att bli av med rädsla, lugnar kroppen och lindrara frustration och ilska. När man bearbetar något från det förflutna kan grön hjälpa dig att hita harmoni i situationen. Grönt hjälper till att släppa taget om negativa mönster och föreställningar samt hitta centrering. Om man släppnar av och fyller på med grön färg fyller vi på med ny energi. Grön förknippas också med hopp, ökad självkänsla, pengar coh överflöd. Det är en färg för fertilitet, saning, ungdomlighet, oskuldsfullhet och läkning. 
 
Brun:
Brunt är färgen för jord, vinterdvala, näring och stabilitet. Det försätter oss i kontakt med naturen, vår djuriska visdom och den universiella intelligensen. Brunt bidrar också till att skapa sunda gränser och få ett balanserat perspektiv på saker och ting. Det hjälper att stärka din egen energi och kreativitet, men också vår praktiska, tålmodiga, metntala stabilitet och trygghet förstärks genom brunt. 
 
Jag har fler färger i mitt häfte men orkade inte skriva ut alla, det står även mer om varje färg så vill ni veta mer om någon av de färger som står här eller någon annan hör bara av er, annars hittade jag några länkar som kanske kan hjälpa:
 

HELGEN

  2013-11-03 / 16:02:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Har några jättedåliga bilder på i helgen, har haft det jättekul. Festen i fredags va grym, träffade massa nytt folk och hade skitkul med de underbara personer jag redan kände. Igår hade vi ju lite halloweenfest hemma hos pappa på landet också,, då vi käka lite äcklig mat och prata och skratta.. det va skitkul, men nu är det över och Halloween är över för iår :( så nu är det bara att börja förebereda sig för all jul-hysteri.... är ju 3e november idag? Hur fort går det egentligen? :O






BLACK ANGEL - FINAL RESULTS

  2013-11-01 / 19:32:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu saknas bara vingarna, men dom kommer jag få när jag kommer till olivia.. sååå nöjd :)

PÅ G

  2013-11-01 / 17:03:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är jag äntligen på G... va inne i stan tidigare som sagt och bytte ett par linser som jag kommer ha ikväll. Jag skulle egentligen ha ett par svarta med fick ett par fula röda och ska man vara svart ängel (which I am supposed to be) så kan man ju inte ha röda ögon. Är så taggad på ikväll, min outfit kommer vara så bra och jag kommer ha så kul med alla mina kompisar. Lovar att jag kommer visa er en bild på hur jag ser ut innan jag dustar och att ni kommer få se bilder (antagligen mobilbilder) på söndag när jag är tillbaka från pappa och hans halloweenfest :)

PÅ BUSSEN

  2013-11-01 / 10:35:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade så jäkla mycket att göra igår att jag knappt hann njuta av min favorithögtid själv, hade temadag på förmiddagen och va inne i stan på eftermiddagen/kvällen. Därav har jag inte hunnit eller ens tänkt speciellt mycket på bloggen. 

Nu sitter jag iaf på bussen, igen, för att åka in till stan och byta en sak som jag köpte igår som är ett måste till kvällens halloweenfest ;) berättar mer när jag är hemma igen.