MORNIN

  2013-10-31 / 06:53:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Uppe med tuppen idag... Måste dra mig ur sängen nu! Men jag orkar verkligen inte :( det är skitkallt i mitt rum och sängen är så mjuk och varm, usch.. Det här med tidiga morgonar (?) är inte min grej ....


RAGGED NEON LIGHT

  2013-10-30 / 20:44:00 / Fashion / 1 KOMMENTARER
 Halsband, Jacka, Kjol, Mössa // Nelly.com Stövlar, Topp//H&M

LIFE

  2013-10-30 / 19:09:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ni vet de dagar när det känns som om livet inte är värt ett skit.. när man lika gärna skulle kunna ge upp. Idag har varit en sån dag. Jag har blivit sjuk IGEN, huvudet är tungt som en jävla medicinboll och halsen svider som om halsmandlarna har för sen majbrasa. Dessutom har jag hunnit ligga och tänka väldigt mycket idag eftersom jag inte har gjort något förrän nu på eftermiddagen och jag är så ledsen över vissa saker och även fast jag vet att jag inte borde klaga på det liv jag lever här i Sverige och med alla bra förutsättningar jag har här men just idag känner jag att jag verkligen inte orkar leva.
 
Har försökt flera gånger att försöka blogga om min fysiska situation just nu, då jag har gått upp, gud vet hur mycket, i vikt och jag mår verkligen inte bra över det. Men jag lovar att jag ska försöka göra det så fort jag bara kan och orkar :(
 
Nu måste jag också fokusera på att bli frisk, imorn är det Halloween och jag ska busa lite med barnen som går i trean här i Åtvidaberg.. på fredag är det fest och på lördag är det hemmafest/mys hos pappa på landet.

LINDA HALLBERG

  2013-10-29 / 20:01:33 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Linda Hallberg är nog sveriges bästa makeup artist, jag ser upp till henne så sjukt mycket och blir ofta inspirerad av hennes verk. Nu har hon också i samband med BangerBeauty börjat med tutorials på youtube, och vad passar bättre till Halloween än en halloween-sminkning? Hon är så jävla grym, kolla på det här:

BLUE & GOLD

  2013-10-29 / 14:05:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
perfekt outfit till höstens och vinterns alla festliga tillfällen eller bara en sväng på stan. Addera ett par strumpbyxor och outfiten är komplett. 
 
Mössa//Nelly.com Kjol//Nelly.com Hörlurar//Nelly.com Halsband//Nelly.com Spetsbody//GinaTricot Sneakers//H&M

PIZZAMYS

  2013-10-28 / 18:01:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Pizzamys i Tannefors innan vi rullar vidare mot SF för bio :)


FN-UTSÄLLNING

  2013-10-28 / 12:34:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vissa bilder har lite dåligt ljus och bilderna blev inte så bra eftersom lokalen inte va så fotogenik ;) men här har ni en aning om hur det såg ut :)
 

HÖSTLOV

  2013-10-28 / 09:37:15 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
God morgon!
Vet ni hur skönt jag har sovit i natt! Kommer inte ihåg när jag sov såhär skönt sist, har nog bara vaknat en gång i natt och jag stördes inte när Adam och de andra gick upp för att åka till jobbet och frita. Underbart! Idag är i alla fall den första dagen på loooveeeet, hur grymt.. ska fira det med att spendera större delen av dagen med Olivia och Erica i stan och sedan gå och kolla på Insidious 2 på bio. Ska bli så kul eftersom det va längesen vi gjorde nånting ihop alla tre :)
 
kom på nu också att ni inte har fått se bilderna från utställningen i torsdags, ska fixa det nu på förmiddagen.
För övrigt kommer veckan se ut som följer: förberedelser inför vår temadag på torsdag då vi ska ha lite Halloween-skoj med de som går i årskurs tre i lågstadiet här i Åtvidaberg. Förhoppningsvis 2 Halloweenfester och mys på landet i slutet av veckan. Tillkommer det något mer låter jag er förstås veta, men så det veckan ut att bli just nu :) puss och kram

EXPRESS YOURSELF

  2013-10-27 / 15:57:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
By Nelly.com
 

DAGS ATT SOVA

  2013-10-26 / 23:23:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hemma, har ätit, kollat på film och gått en sväng med pernilla och adam. Är egentligen skittrött, ska aldrig mer göra om det där jädra högskoleprovet. 5 prov på 55 minuter var, varav 2 av dom var matteprov.. som jag inte fatta ett skit på... gissa på varenda uppgift. När vi hade gjort 4 prov kan jag säga att jag va nära på att ge upp.. fyfan vilken pers! Aldrig igen! NU är det gjort och nu får det räcka.
 
Är så kluven just nu, är ledsen och trött samtidigt som jag känner mig ganska lugn. Kramar efterlyses :( varför i helvete kan inte bara känslorna hamna på plats :( dags att sova nu i alla fall. VI hörs imorn kompisar <3

HÖGSKOLEPROV

  2013-10-26 / 13:51:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Spenderar ju hela dagen här på LiU idag, har tre prov avklarade och har nu 2 kvar. Vill egentligen bara hem och sova... Vaknade 5 minuter innan vi skulle åka imorse, så jag känner att jag har haft svårt att hänga med hela dagen. Men proven har gått skapligt... Förutom matteprovet... Har ett kvar nu... Skriver mer om det när jag kommer hem, lunchrasten är snart slut.



FRAJDEJ

  2013-10-25 / 18:42:21 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag vet, jag vet... har varit lite tun uppdatering här på bloggen senaste tiden, men har faktiskt varit sjuk och haft väldigt mycket att göra de dagarna jag varit i skolan. Igår va det som sagt utställning, som gick kanon (skriver mer om det i helgen) ochi förrgår hockey och so on. Och ikväll ska jag hem till Åbergh och fredagsmysa till Idol. Sen blir det nog hem tidigt eftersom skjutsen går redan kvart i sju imorgonbitti!!!!!!!!!!!!! Ska in till Liu igen, men den här gången ska jag göra högskoleprovet :O usch är så nervig.. vet inte vart min provlokal ligger och jag känner ingen som ens kommer va lite i närheten av mig :( så bloggningen kanske blir lite lidande imorgon också, men jag ska göra mitt bästa :) 
Nu har jag ju lov också, så efter imorgon ska jag bara ta det lugnt och ta igen mig, mysa med familjen, spendera massa tid med kompisar och bara njuta av livet :) nu är det bäst att jag tar på mig några kläder.. snart kommer Pernilla så ska vi ner till Willys och köpa godis till ikväll och lite proviant för mig till imorn ;) 

FN-DAGEN

  2013-10-24 / 17:08:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hela dagen har vi hållt på och fixat med utsällningen vi ska hålla i ikväll, FN-dagen till ära. Det har varit rätt mycket att styra med och det har som sagt tagit upp hela dagen. Så nu är jag hemma och käkar och byter om innan jag ska ner igen, slipa lite på ett tal ihop med gruppen jag håller i det tillsammans med, innan det börjar vid 19.00. Det skulle va jättekul om ni som bodde i närheten av Åtvidaberg skulle kunna komma ner till mässen på gamla torget och kolla in vår utsällning och lyssna på sång. Den är inte så stor, men vi har kämpat med den i ett x antal veckor och vi har verkligen lagt ner blod, svett och tårar, kanske inte tårar men absolut blod och svett! Ska ta med mig kameran ner så ni får se lite fina bilder här på bloggen sen :)

ÄLSKAR ER GRABBAR

  2013-10-23 / 22:03:53 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Älskar klubben, älskar laget, älskar grabbarna, älskar allt som rör HV71. Oavsett hur dåligt eller bra de än presterar kommer de alltid vara mitt lag! Det har känts tungt nu i början nu säsongen, men fan vad jag älskar er grabbar i HV71. Ni är så jävla bra!
 

GISSA OM JAG HAR KUL?

  2013-10-23 / 16:27:00 / videor / 0 KOMMENTARER

Antingen är det för att jag har haft så jädra tråkigt hela dagen så att allt blir kul eller så är det för att jag faktiskt har världens roligaste kompisar. tror det är en blandning av båda. Tänker inte ens försöka att förklara vad det är jag garvar åt så mycket för då kommer ni bara tycka att jag är (ännu mer) dum i huvudet. 

 


LiU

  2013-10-23 / 14:29:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter i en föreläsningssal och lyssnar på frihet och jämlikhet och faderskap. Har varit här på LiU hela dagen, bloggar mer när jag kommer hem :)


NOSTALGI

  2013-10-22 / 21:07:02 / Music / 0 KOMMENTARER
Vet inte hur eller varför men helt plötsligt fick jag för mig att kolla på gamla godingar på youtube och hamnade på min (vad jag kan komma på för tillfället) absoluta favorit musikvideo någonsin. Hero... gråter varje gång jag ser den och jag har sett den oberäkneligt många gånger. Den är så fin och så sorglig och han är så snygg och hon är så snygg och allt är så vackert fram till slutet.. Så nu har jag fastnat i ett lite nostalgi-träsk för kvällen och det kommer säkert bli många smöriga Enrique Iglesias låtar. Fyfan jag hade så dålig musiksmak när jag va liten :P

WAIT FOR A MINUTE

  2013-10-22 / 10:07:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är fortfarande hemma, vaknade med yrsel och illamående imorse också, så jag får stanna hemma och såsa idag med :( hatar det, det kanske låter skitwierd men jag vill faktiskt vara i skolan. Inte och jobba med skolarbete kanske, men jag vill vara med mina fina kompisar :) vill inte ligga här hemma och höra på allt kul de får vara med om. Nu på morgonen t.ex. skullejag till min praktikklass för första gången, men icke.. va tvungen att ligga kvar här. Tur att jag har Justins nya musik att lyssna på som muntrar upp lite.
 
Tills imorn måste jag bli frisk, för då ska vi in till LiU och gå på massa föreläsningar och det vill jag inte missa. Blir mycket vatten, c-vitamin och vitlök idag! Huvudsaken är iaf att jag blir frisk till på lördag, när jag ska göra högskoleprovet.... åh jisses vad har jag gett mig in på? 

SJUK

  2013-10-21 / 10:58:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänk att jag visste det, jag hade det på känn... skulle inte palla att gå till skolan idag. Och så blev det, ligger kvar i sängen med bultande huvudvärk och smärtande hals :( har planerat att ligga här och titta på serier och filmer hela dagen. Kanske orka gå upp och käka nått snart också, börjar bli hungrig...den som kommer och lagar mat åt mig får en puss :*
 

ESTRADEUR Aw13

  2013-10-20 / 21:23:19 / Fashion / 0 KOMMENTARER
Dör mode-döden! Vill ha allt allt allt!!!!!!
 

HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK

  2013-10-20 / 16:18:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det märks att det tar på krafterna atha barnkalas, jag har i stort sett blivit sjuk sen i fredags. Är tung i huvudet, har ont i huvudet, är snorig, har ont i huvudet och i kroppen.. därför har jag orkar hålla uppdateringen på topp igår och idag då jag mest bara har legat i sängen och soffan och vilat och sovit :( vill inte bli sjuk ju! 
Vill passa på att tacka Åbergh och Pernilla för i fredags, barnen tyckte verkligen det var jättekul och det tyclte jag också. Jag hade aldrig pallat utan er och tack för att ni stannade och gosade en stund efter också! Tycker om er massa brudar!

VINST!

  2013-10-19 / 20:50:15 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Så jävla mäktigt! HV vann med 3-1 mot LHC.. första vinsten på jag vet inte hur länge som helst ju! Och vet ni vad jag tror det va, Davidsson! Han stod i båset idag tack vare sponsorerna som ville det. Hv ahr tidigare sagt att inte vill ha Davidsosn i båset men nu ska tydligen sponsorerna insiterat och jäklar vilken skillnad det blev. De spelade hockey igår, för första gången på säsongen och mycket tack vara Davidsson som kunde bidra med sin energi och kunskap. HV är inget utan sin Kung Davidsson! kolla på highlightsen från igår här: http://play.shl.se/video/2753241866001/
 
(bilden är inte från igår)
 

BARNKALAS PÅ G

  2013-10-18 / 17:16:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

MORN MORN

  2013-10-18 / 08:19:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
God morgon mina fina! Idag är en bra dag, en sväng till BUP och hem vid två för att börja fixa för Adams spökkalas han ska ha ikväll! Är så taggad! Älskar Halloween ju! Ta hand om er idag !


MIN STUDENTMÖSSA

  2013-10-17 / 21:10:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
CL Siefter- Carl Ludvig paket (orginalmössan) så nöjd med den, kan inte vänta tills jag får sätta den på huvudet, yra runt som en galning, skrika studenten sånger och vara full i skolan ;) men först ska vi gå en och en hlav termin till... kämpaaaaaaaa!
 

FULL RULLE

  2013-10-17 / 18:29:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Okej, jag vet att det har varit fruktansvärt tunt på bloggen idag, men det har varit full rulle nästan hela dagen med studentmössor, lektioner, FN-utställningen, elevrådsmöte och så vidare. Hade egentligen tänkt att springa en sväng idag, men jag har ingen ork what so ever kvar! Är helt död, kom hem.. stekte två ägg och käka två mackor gick upp tog av sminket och nu ligger jag i sängen! och planerar inte att resa mig här ur innan det är dags att gå upp imornbitti igen! Nu ska jag fixa klart mitt studentmösse-paket så kanske jag visar er det lite senare.

STUDENTMÖSSA

  2013-10-17 / 11:09:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
238 dagar kvar! Nu är mössan färdigdesignad och klar ! 


LÅNGT HÅR

  2013-10-16 / 21:47:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Hittade de här två bilderna i en mapp på datorn nyss, har funderat ett tag nu på att klippa håret igen så att det inte är en sådan dum "mellanlägnd" som det är nu. Det är inte snyggt nu och då funderar jag på att antigen klippa det, som jag skrev, till axellängd så att det inte lockar sig efter axlarna som det gör nu. Eller så fortsätter jag att spara ut det? Hade nästan helt bestämt mig att klippa mig, men när jag hittade de här bilderna så såg håret så långt och fint ut att jag ångrade mig.. hatar att jag aldrig kan bestämma mig... jag vet ju att jag kommer bli skittrött på det långa igen jättefort eftersom jag inte direkt är den som inte tar sådär jättebra hand om mitt hår. 

TONIGHT I'M YOURS

  2013-10-16 / 08:41:00 / Music / 0 KOMMENTARER
Hur glad blir jag inte då när mina två favoritartister i hela världen släpper nytt typ samtidigt! Det är så jävla grymt ju... Justin med sina två nya singlar och nu Ola också... Jackie Kennedy och Tonight I'm Yours... Ola du är och kommer alltid va kung! Fan så bra! 

UTANFÖR MITT FÖNSTER

  2013-10-16 / 06:51:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu... Det är så jävla svårt att ta sig upp då... Man vill bara ligga kvar och gosa i sängen :(

DEN HÄR GÅNGEN SKA DET GÅ

  2013-10-15 / 20:31:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Idag när jag va ute och sprang (vilket för övrigt mycket lättare än sist... glad tumme upp!) så tänkte jag lite på mig, min kropp, det som har hänt och det som kommer och hända. Det är det jag älskar med att springa.. man kan verkligen gå in i sig själv och bara koppla bort världen runt omkring och bara tänka..Jag kom fram till att det här gången ska jag lyckas! Nu vill jag sätta igång och bli vältränad på det rätta sättet. Jag får ju i och för sig bara träna två gånger i veckan är så länge, men jag ska ta vara på de tillfällena och äta rätt innan och efter men även annars också. Jag vet att den här gången kommer jag klara det, för jag vill det själv och för att jag vet att jag har familj och vänner men även psykolog som hjälper mig och ser till att jag inte hamnar på villovägar igen. Det här gången ska jag fixa det, och jag ska bli det bästa versionen av mig som det bara går att få.. både fysiskt och psykiskt! Jag är nu, mer än någonsin, så taggad på framtiden. Hade ni sagt att jag skulle må såhär bra till mig för bara några månader sen hade jag aldrig trott er, jag hade inte ens vetat om jag hade levat då... men nu är jag här och jag är så jäkla glad på livet! Det är dagar som dessa jag vill tacka varenda person där ute som känner sig träffade: TACK!! 
 
Tack för att ni finns i mitt liv, oavsett om vi bara är ytliga vänner, bekanta eller supernära. Jag är så glad att jag är omgiven av så underbara människor! Länge Leve Livet!

SPRINGA SPRINGA

  2013-10-15 / 17:17:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Let's do this ❤️


GULLIS PULLIS

  2013-10-15 / 15:25:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter kvar i skolan med Pernillaaaaaaan med stort P :) och gosar lite! Ska snart dra mig hemmåt, dra i mig en celcius och springa en liten sväng :)


THAT SOMEBODY'S ME

  2013-10-14 / 19:20:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag vet inte vilket som är värst, att må skit och hata livet så att man vill dö varje dag eller att vara en tonåring i puberteten med alla dess hormoner och alla känslor som flyger omkring i kroppen. Eller jo, det kankse jag gör... det förstnämnda är nog snäppet värre, men jag hade glömt hur det var att vara tonåring.. att ena sekunden vara så glad att man tror att man ska spricka för att sedan nästa sekund bli så ledsen och uppriven över en putte-sak. Att återigen upptäcka att andra människor är intressanta och att man kan vara både älskad och hatad. Känslor är inte att leka med och jag hatar dom, speciellt under tonåren, när hjärnan ofta säger en sak medan hjärtan medan hjärtat, och många gånger resten av kroppen också, säger tvärt emot. Vad ska man lyssna på?
 
Jag har helt glömt hur det är att leva som en normal och frisk tonåring... hur gör man....? Ååh jag önskar bara att jag hade nån att kramas med, nån som inte är av samma kött och blod som mig. Jag vill kunna ligga på någons bröst och känna hens andetag och känna doften som ger mig den där lugnande och trygga känslan. Känslan som får mig att känna mig hemma. 

HOW I MANAGE TO MISS YOU IS A MYSTERY TO ME

  2013-10-14 / 14:03:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Anatar att jag inte är den ända som hatar när ditt huvud säger en sak men resten av din kropp något annat :(

MORNING WORLD

  2013-10-14 / 08:36:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fick gå upp klockan sex imorse eftersom Magnus fyller år idag, och mamma har ju sina traditioner inpräntade i huvudet att man måste gå upp tidigt i ottan för att sjunga och äta tårta. Så nu är jag klar, en halvtimme innan jag ska gå typ, men men... Jag hoppas ni får en bra måndag hörrni :) 2 veckor kvar till lov nu :D


ALL THAT MATTERS

  2013-10-13 / 20:32:16 / Music / 0 KOMMENTARER
 Waaaahhhhhh nya låten är ju gaaaaaaaalet bra! Jag gilla heartbreaker som släpptes förra söndagen/måndagen men den här låten slår den med hästlängder få satan så bra den va!!! Jag smäller av!!!! bästa Justin!

BÄST, BARA BÄST

  2013-10-13 / 18:46:44 / Music / 0 KOMMENTARER
Blir så stolt över min fina fina fina vän när jag lyssnar på den här, har lyssnat på den här flera gånger idag. Kan relatera mer än någonsin mer till låten idag...

ÖPPEN DOMSTOL

  2013-10-12 / 12:19:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är nu inne i garnisonen med bästa Lousie! Vi är typ i vår drömvärld nu! Båda vill bli poliser och här vimlar det av dom och vi jag fått reda på så mycket bra! Har varit på föreläsningar, snackat med han som är rekryteringsansavrig inom polisen :) snart ska vi gå på rättegångsspel och senare ska vi kolla på hundförarna! TAGGAD SOM ETT AS! Vill bli polis nu!!


GILLA HJALMAR

  2013-10-12 / 01:27:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu har mobilen fått för sig att inte samarbeta längre, och jag har inte haft någon tid att sätta mig vid datorn och blogga idag (eller igår) det är df det inte blivit några inlägg. Har varit fullrulle hela tiden! Med hemtentor, invigningar och revyer som skulle åkas på. Så kvällen nu har jag spenderat i Örebro med mormor, morfar, morbor och kusinerna tillsammans med mamma, Magnus och Nathalie :) var nog inte riktigt mig humor, men det va kul och mysigt att få käka lite och umgås med kusinerna som jag typ aldrig träffar. Nu har jag äntligen landat i sängen hemma och ska sova. Upp tidigt imorn, ska in på öppethus i garnisonen i Linköping hos polisen och domstolen. Ska bli såååå jääääävlaaaa kuuuuuuuul! 

ÖVNINGSKÖRNING

  2013-10-10 / 19:07:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag efter att vi varit på BUP så åkte mamma och jag ned till Apoteket och fyllde på mitt tablett-stash ;) sen åkte vi ut på en ganska lång sväng med bilen med MIG bakom ratten!!!!! Jag körde till och med på 35an vilket betyder 90km/h och ja det är en big deal för mig som knappt har kört snabbare än 50 förut och som har en galen rädsla för att sitta bakom ratten! Men vi överlevde och jag lyckades att inte ha ihjäl nån eller ta sönder nått heller :D

I'M GONNA GIVE IT

  2013-10-10 / 09:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är en sån där seg dag ni vet, när man börjar snor tidigt och går så länge som det bara går. Men jag ska inte va bitter över det, jag får faktiskt gå en timme tidigare från skolan då jag ska på familjemöte på BUP. Antar det handlar om en liten recheck från sist vi va där hela familjen i typ augusti nån gång. Men jag tror det kommer gå bra, känner mig inte alls nervig över att gå dit längre, va längesen jag gjorde det. Tycker jättemycket om min psykolog och jag känner, som jag nämnt tidigare, att jag ärr tillbaks på banan idag. Så nu ska jag leva igen, precis som om livet aldrig sugits ur mig.

NY KATEGORI

  2013-10-09 / 21:26:47 / Ätstörningen / 0 KOMMENTARER
Nu är den äntligen där, för att läsa alla inlägg om ätstörningen (även depressions-inläggen ligger där) så klickar ni in på den nya kategorin "Ätstörningen" för att komma dit.
 

TANKAR KRING NULÄGET - HV71

  2013-10-09 / 15:09:05 / Hv71 / 1 KOMMENTARER
Jag vet egentligen inte hur många av mina läsare som är hockeyintresserade.. men jag skriver ju inte bara för er utan också för mig själv. Och bloggen är ett jättebra ställe att få avreagera sig och skriva av sig lite på. Därför kommer jag nu skriva av mig lite gällande krissituationen som råder i klubben i mitt hjärta.
 
Jag antar att det flesta redan vet att HV ligger sist i tabellen och att det krävs nått rejält nu för att vi inte ska tappa allt för mycket och hamna efter ordentligt. Jag tycker att det är skitkonstigt.. för HV har alltid varit ett topplag men nu helt plötsligt har nått hänt som har gjort att de har tappat allt. Jag funderade på det igår och tänkte att nya lag görs ju varje säsong, spelare försvinner och nya spelare tillkommer men vad är det den här säsongen som är annorlunda då? Stillman och Dahlén är kvar men vet ni vem som inte är... Davidsson! Jag tror att det är där det ligger. Petrasek är en säkert en helhärlig snubbe och en bra back och han har dessutom spelat i HV så länge jag kan minnas typ men han har inte samma vilja och driv som vissa av de lite yngre spelarna i laget. Davidsson va en kapten som hade koll på allt, va ödmjuk men bestämd och hård när det behövdes. Pettan har heller inte föregått men gott exempel de senaste matcherna. Han drar på sig dumma utvisningar och verkar ha en väldigt kort stubin och verkar lätt bli irriterad på domarna över ett domslut han inte håller med om. Jag läste lite igår efter matchen mot Leksand att många hellre ville se Fälth som kapten och det skulle nog inte vara helt dumt att ha honom som kapten, han har mer tålamod och mer vilja på isen men också någon som kan hålla ihop laget.
 
Ett rykte som har cirkulerat lite på sistone är att Dahlén hänger lite löst och det har diskuterats hur vida man tycker han borde få bara kvar men jag tycker att det varit lite väl drastiskt att sparka honom, jag menar han har enormt mycket erfarenhet som både spelare och coach men den personen jag tycker borde få gå är Stillman. Visst han har gjort så mycket för klubben och han har hjärta för HV men om man ska titta på det stora hela när det gäller hurvida han har spelat korten med spelarna som fått komma och gå har det mest bara varit snack om pengarna. Och visst ska spelarna kunna leva på att vara spelare men spelar man inte också för att det ska vara kul. Jag tycker Stille prioriterar helt fel och har valt bort så många bra spelare som vi egentligen behöver.
 
Och sen med tanke på att vi har ett så högt antal spelare skadade måste något göras snabbt! Så för att sammanfatta allt jag skrivit lite snabbt:
Ha kvar Dahlén
Få Stillman att avgå
Byt lagkapten
 
Även om jag säkert låtit lite negativ när jag skrivit det här vill jag att det tydligt ska framgå att jag älskar Hv71 oavsett vilken plats i tabellen de ligger på, oavsett hur många matcher de vinner eller förlorar. Hv har kommit att betyda så fruktansvärt mycket för mig och jag skulle aldrig kunna hata en enda person som jobbar i eller med världens bästa klubb och förening.

SOCIOLOGI

  2013-10-09 / 11:03:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Veckans absolut segaste lektion! Sociologi i en och en halv timme! 37 minuter till dagens slut! 


KICKIN' OFF

  2013-10-09 / 08:16:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Onsdag... Är det idag! Har skön träningsvärk i framsida lår idag (ja jag är jätteotränad) men det känns grymt! Och jag går antagligen bara till tjugo i tolv idag! :) 
  Angående hockeyn igår så gick det inte riktigt som vi ville :/ och jag kommer lägga upp ett inlägg idag om tankar kring skadeläget och krisen som råder k klubben just nu. Dessutom kommer jag skapa en ny kategori för ätstörningen så det blir lättare att komma till dom inläggen utan att behöva scrolla så pass i bloggen :) 

Hoppas ni får en härlig onsdag! 



VÄRLDENS BÄSTA

  2013-10-08 / 21:25:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Fick nog det finaste och bästa smset ever idag:
"Du är nog fan i mig den starkaste och modigaste personen jag känner!!
Hörde idag och läste även på din blogg att du ändrade dig från att vara anonym i Mera Linköping till att stå för vem du är. Att du inte vill att det ska vara tabu och att folk bör prata om det. JAG BLIR SÅ STOLR OCH VARM I KROPPEN när jag hör det! Jag är SÄKER på att du kommer fixa det här suveränt, för du HAR så fina vänner som stöttar dig. Det har jag också läst på din blogg! Och så har du självklart oss i stan också. Det är som gjort att du SKA fixa det här, och du komma ur dom dåliga tankarna. Fortsätt vara du, fina fina Waller och tappa aldrig hoppet. VI tror på dig, JAG tror på dig. Det ända som fattas är att du också gör det! <3"
 
Amanda, jag svarade dig på det här men jag kan inte med ord beskriva hur mycket de här orden betyder! Jag blir helt varm av att läsa det och jag har läst det flera gånger om och till och med läst upp det för min familj för att jag blir så lycklig av det. Tack Tack Tack!

RUN, FOR YOU LIFE

  2013-10-08 / 18:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sorry för dålig uppdatering idag, har tänkt hela dagen att jag skulle bloggat men det har hela tiden kommit nått emellan. Idag har jag iaf sprungit min första runda på flera månader! Det va helt galet skönt, var så glad under och efter att jag typ log hela tiden. Eller ja.. min kondis är ju i stort sett borta så jag log inte hela tiden... men det va skönt som fan! ca 5 km blev det idag och det känns så skönt att äntligen vara igång.
  Snart kommer mina tjejer och så ska vi ha hokceykväll här ;) Hv-Leksand.

REA

  2013-10-07 / 22:32:00 / Fashion / 1 KOMMENTARER
Det här är det sista plagget jag köper till mig själv på hela oktober! Nu är det slut! Men när jag såg att det va rea på den tröjan jag velat ha jättelänge kunde jag inte motstå den *.*
 

THIS IS THE LIFE I WANT TO LIVE

  2013-10-07 / 19:21:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag har varit den bästa dagen på såååååååååå länge! Mensen har kommit tillbaka, Justins nya singel är ute, och jag har mått så jäkla bra hela dagen och nu på kvällen köpte mamma hem sushi till mig. Jag har också varit på intervju för en tidning för här i Östergötland, men jag tror bara den kommer ut i Linköping. Kändes jättenervöst innan för jag hade tänkt att vara anonym men jag ändra mig i sista stund och det kommer nu stå mitt namn och finnas bild på mig. Är rätt stolt över det samtidigt som jag är lite nervig över det. Vet inte hur mycket jag kan säga om det nu, df väljer jag att prata mer om det när artikeln kommer ut.

TRODDE ALDRIG JAG SKULLE BLI SÅ GLAD...

  2013-10-07 / 11:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle bli så glad över att få berätta det här! Men när jag vaknade imorse fick jag mitt livs bästa överraskning! Jag har idag, 7/10-13 fått tillbaka min mens :D


SYNDAT

  2013-10-06 / 19:23:19 / Fashion / 1 KOMMENTARER
Åååh Emelie vad du är dålig! Du lovade dig själv för en vecka sen att du inte skulle handla mer grejer till dig själv! Men det kunde du inte hålla, nej nej! En tröja för 100:- måste uj bara vara för bra för att vara sant... den måste du ju ha! Snygg som fan är den så du är liten förlåten, men ändå! Spara pengarna till alla julkappar du ska köpa ist!
va faktiskt lite duktig och köpte årets första julklapp! klapp på axeln.. iår SKA jag INTE va sent ute med presenterna!
 

I PUT MY LOVE ON TOP

  2013-10-06 / 13:53:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Borde sätta igång och städa i rummet, men är alldeles för slö för tillfället. Ska nog gå ut och ta lite luft och sen sätta igång med mina sysslor. Ska städa rummet, bädda om i sängen, handla och försöka hinna slinga håret. Såg nyss också att alla inlägg jag la upp igår efter att jag kom hem från stan har försvunnit och aldrig lagts upp? Så jag gör om det och tidsinställer det till igår, så om ni vill läsa om vad vi hade för oss igår, skrolla ner :)

MORNING GLORY

  2013-10-06 / 11:38:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hur skönt är det när man får vakna av sig självt en söndag morgon när solen lyser och få mysa med syskonen innan man går upp för veckans bästa frukost :)


CITY FOLKS

  2013-10-05 / 23:02:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är helst slut efter det senaste dygnet. Hade det skitmysigt med fina brudar igårkväll, kom hem ganska sent och decka direkt. Imorse väckte Pernilla mig med ett sms och det va bara att gå upp och göra sig iordning för att sedan åka in till stan och shoppa, fota och mysa ihop med världens bästa! Har spenderat hela dagen i stan och är nu alltså helt död. Blev bortbjuden ikväll också, men känner inte att jag orkar, jag orkar knappt resa mig från soffan. Så det blir nötter film och gos med syskonen. tjöt som en idiot åt det sista avsnittet i Torka aldrig tårar utan handskar. Rekomenderar den trilogin!
 

JUST NU

  2013-10-05 / 14:45:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I stan Pernilla, uppdaterar när jag kommer hem

GODA NYHETER

  2013-10-04 / 19:19:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fick mycket goda nyheter idag på BUP, jag ska äntligen få börja träna igen. Två gånger i veckan börjar vi med, en timme åt gången. Kanske inte är så mycket men jag är så fruuuuktansvärt glad att jag får börja träna igen! Jag ska göra allt för att det inte ska gå åt helvete den här gången, jag har ju familjen, vänner oh en psykolog som håller stenkoll på mig den här gången också. Lycka!

STRIPES IN TEMPLE

  2013-10-04 / 16:08:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fredag, och nu helg... är lite uppretad för tillfället men kommer få det så mycket bättre ikväll. Ska på spelkväll med fina tjejer och ah det jättekul. Gillar den här bilden från när Pernilla och jag va ute och fota igår så jag tänkte att jag kunde visa den för er :)

GRATTIS ELIN

  2013-10-04 / 13:15:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag blir världens bästa storasyrra 19 år! Så jävla gammal, ett år närmare pension, rullator, glasögon och hörapparat! Grattis Elin älskar dig :)


SOV GOTT TUSSAN

  2013-10-03 / 21:58:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tidigare idag fick jag ett jobbigt samtal från pappa. Han berättade att vår katt, som kom till oss när hon bara var liten liten kattunge för ca 3-4 år sedan, har blivit påkörd. 
  Hon hade gömt sig under vår friggebod och var så rädd att komma fram, hon va mager och tilltufsad och hade fästingar, vi lockade med mat och jag satt utanför jättelänge innan hon vågade sticka ut huvudet och komma fram och äta. Sen dess har hon bott hos oss. Och igår försvann hon bort ifrån oss. Kommer sakna dig Tussan, du va egensinnig och envis men också den goaste, gulligaste och mest trofasta katt jag någonsin känt! Älskar dig, sov gott nu tjejen!

Foto:Nathalie Waller

HOCKEYKVÄLL

  2013-10-03 / 20:24:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tog en mysig liten fotosväng med min brud idag också, när det va lite ljusare. Tycker om henne så mycket. Nu sitter i soffan framför tvn och håller på vårt lag, the one and only Hv71! Jag skriver vårt även fast hon kanske inte är uttalad hv-supporter men nu blev hon det :) 
 

WORK BITCH

  2013-10-03 / 11:33:00 / Music / 0 KOMMENTARER
Hur snygg är hon inte i den här videon? Gillar inte låten speciellt mycket, men skulle kunna titta på videon om och om igen bara för att kolla på henne *.*

ERIK RAPP

  2013-10-02 / 21:26:00 / Music / 0 KOMMENTARER
Jag är fortfarande bitter över att Simen inte kom med i idol oh jag hade tänkt att bojkotta skiten men med en familj som älskar den här sortens program fick jag snällt låta mig övertalas till att se fredagens program och jag har tänkt ända sen dess att ajg borde skriva om den här grabben. Han är ju fööör bra för idol, och för de som inte inser det är dumma i huvudet! Den scennärvaron och den känslan han har när han sjunger är galen! Om nu Simen inte kan bli Idol 2013 kommer fan han bli det!

ALLA GÖR MISSTAG, GUD SKAPADE LHC

  2013-10-02 / 20:19:25 / Hv71 / 1 KOMMENTARER
Åh vad jag älskar Northbanks Supporterts! Jag är så glad äver att kunna förknippa mig med Hv71 världens och universums finaste och bästa hockeylag!
 

LEK PÅ EDBERGA

  2013-10-02 / 16:55:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hela eftermiddagen har vi lekt och busat nere på edberga. Jag hämtade adam på fritids tidigt och så gick vi ner till edberga och åt pannkakor och spelade fotboll och lekte kramkull med Emma innan vi gick upp till solkanonen i skogen där vi släppte vi lös adam xd det va jättemysigt och adam ahr absolut hittat sina framtida flickvän i Emma. Ville inte sluta krama på henne och ville följa med henne hem... och när han inte fick det gav han henne slängpussar när vi skulle gå... jaaa? Det är min lillebror det...
 

SOULSISTER

  2013-10-01 / 20:17:13 / Bilder / 1 KOMMENTARER
Va ute och fota nu på kvällen med min soulsister :) älskar verkligen den här bruden och det känns så skönt att allt gammal "groll" är över och att vi har hittat tillbaka till varandra efter allt :) Hon är så fin den där tjejen :) vågar inte lägga upp bilderna här, hon vill säkert ha dom för sig själv till sin egen blogg: (som ni förövrigt hittar här: http://pernillahenrikssons.blogg.se/) så det fick bli en gullig liten bild vit og påvägen hem. Vi tog egentligen bilder ihop, men eftersom jag såg så oerhört äckligt fet ut på den xd så får ni inte se den!
 

DET ÄR I MOTVIND DRAKAR LYFTER

  2013-10-01 / 18:04:00 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Nyförvärv och nytt state of mind, nu visar vi vart skåpet ska stå. Ikväll är det vår tur! Världens bästa lag 
 

T.U.E.S.D.A.Y.

  2013-10-01 / 15:45:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dagen började lugnt och stilla med sovmorgon och en skön frukost. Trodde jag hade all tid i världen när jag vaknade vid 9 och vi började vid halv tolv. Men tio i elva fick jag ett sms från kära vän Louise, och då visade det sig att vi visst började vid halv elva.. hehe. så det blev att kasta sig på cykeln och i racerfart cykla ner till skolan. Sen dess har det nog (nästan) varit full fart, med lektioner och ett religionsprov som gick käpp rätt åt helvete. Tur att du fins Louise som håller koll på mig och som kan ha lite filmmys ihop med mig såhär på eftermiddagen :) 
 

LINDA HALLBERG- DOUBLE TROUBLE

  2013-10-01 / 12:58:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Seriöst, jag älskar den här maken! Så jävla snygg! Linda Hallberg är min idol när det kommer till make-up, hon är så sjukt duktig höll typ på att dö när jag sprang på henne i Linköping (när hon bodde och jobbade där) dels för att jag blev starstrukk så in i helvete men också för att jag gjorde bort mig som den idiot jag är. Kolla in hennes blogg på http://stureplan.se/bloggar/linda