fan-video!

  2010-10-26 / 19:51:02 / / 0 KOMMENTARER
Alla går med i gruppen och visar vem som ska bli Idol 2010!!:
http://www.facebook.com/search/?q=&init=quick&tas=0.9349348936499531#!/pages/Medverka-i-videon-till-Andreas-Weise/171651719517222



KOM IGEN NU!!

Måste få ut det!

  2010-10-24 / 21:09:53 / / 0 KOMMENTARER

Ni vet ju vid det här laget att jag är ett grymt stort fan av Andreas Weise i Idol. Han är en underbart rolig och charmig kille och han är den mest skönsjungande killen i Idol. Jag kan ärligt takat inte förstå mig på er hatare därute :o

Andreas är en sjukt begåvad kille som verkligen brinner för det han gör, han sjunger otroligt fint och han har ett speciellt scensråk som smittar av sig rakt igenom rutan. Visst alla kan ha olika smak men varför gå så hårt på honom?

Om det är för att han har tagit kokain och för att han var en mobbare i skolan, för faaan, lägg ner!! Det där var hans förflutna och han har ju själv bestämmt att gå ut med det i media och berätta för att få det ur vägen. Så inte folk ska börja snacka och det tycker jag är sjukt modigt gjort av honom. Han har bett om ursäkt till alla han har mobbat när han var mindre och han säger att ta kokain va det sörsta misstaget i hans liv och att han aldrig någonsin skulle göra om det.

Jag föröker att inte ta åt mig av all skit som jag får ja emot av folk dagligen, men alla männiksor har en gräns och den gränsen har ni gått över nu, det gör ont att höra folk säga så om sin idol. Tänk er själva om någon skulle stå och spotta elaka och dryga kommentarer om din idol rakt i ansiket på dig. Du skulle till slut ta åt dig, det går inte att undvika.

Det var exakt det här som hände när Ola var med i melodifestivalen, ingen trodde att han skulle klara sig och vad hände?: han gick till final och kom på 7:e plats, men även om han inte kom på första plats så var det en vinst för honom att ens komma till finlen.

Jag kan inte fatta vad alla hatar med Andreas? snälla kan ni inte förklara för mig så jag förstår varför ni betéer er som svin mot mig och alla andra Weise-fans!

Ni vte säkert själva hur det är när man verkligen engarerar sig i något och verkligen lägger manke till och verkligen vill att det ska gå vägen och sen blir det bara skit.

Jag vet att det finns en hel del Weise-fans där ute som känner ungefär som jag, inför varje fredagsfinal så känner jag mig nervös, ledsen, arg och orolig hela veckan. Det känns som om det är hela livet som hänger på det här, (fast det egentligen inte är så) och man vill inget hellre än att han ska sitta säkert en vecka till. Det äna jag vill är att han ska sitta säkert så långt att han själv känner att han är en vinnare.

Han har själv sagt att han inte tror att han kommer stå och möta någon i Globen den 10 december men "att drömma går ju alltid". Det är precis så man ska tänka, men folk kan inte förstå det där ute. Nu är det 8 kvar i tävlingen och jag vet att för att känna sig som en vinnare så ville han ta sig minst till topp 5.

Nu ser vi till att det händer, eller?

Han är så mycket mer än vad som syns på scenen helt enkelt, snälla kom igen nu!!

En kompis skrev så här till mig:
"jag tkr du ska vara stolt över att du brinner så mkt för dina idoler, och att du inte ska bry dig om vad andra säger om det!"

Mina idoler är ju som sagt mina idoler och det är ju dom som jag inspireras och glädjs av, att inte brinna för sina idoler skulle vara att inte älska sin familj. Sen förstår jag om man kanske inte har någon idol, men det har jag, flera stycken faktist :D

Men nu har ni nog förstått vad det är jag vill få fram till er, och förhoppningsvis så har NI inspirerats av det här och hjälper mig att stödja Andreas i det här eller så kanske jag fått fram något i er som känner efter hur du egentligen känner för DIN idol och hur mycket DU är villig att satsa.

Även om ni slår mig i ansiktet med alla elaka kommentarer och liknande, jaa, jag kommer bli sårad och bli ledsen men jag kommer resa mig upp igen för hans skulle och visa att det är det här jag vill och brinner för. INGET kan stoppa mig eller någon annat Weise-fan!

Peace!!


Oj då ;o

  2010-10-24 / 18:09:50 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag vet att mina kompisar kommer spotta på mig, hacka mig i småbitar, mala ner dom och sen bränna dom när jag säger det här men, Andreas Weise är ganska snygg :p

Jag vet en viss person som säkert kommer gräva ner min aska meh när hon läser det här men, jaja nu är läget så här så :P



FAST JAG MÅSTE BARA KLARGÖRA EN SAK:

INGEN NÅGONSIN EVER EVER EVER KAN SLÅ OLA, HAN ÄR NR 1 FÖR ALLTID FÖR MIG!!

ALLTID!



Random...

  2010-10-24 / 12:40:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu har jag kommit hem från Göet och Reunion med STS. Det var för käääkla kul och jag kommer sakna alla så otroligt mkt!!! Att träffa er och göra det här är verkligen något av det bästa jag gjort i mitt liv.

Det var skön stämming och det blev inte riktigt lika sorgligt att lämna varandra igår, vi kmr snart träffas igen ;)

Och till något heelt annat.
FAAAAAN va bra Andreas var i fredags, man rikitgt myste och njöt av att se honom på scen. Jag är så oootrooligt glad över att han fortfarande är kvar i tävlingen. Det skulle inte bli Idol utan honom, det är han som göör idol. Därför blev jag rädd när jag såg ett diagram över vem som är tittarnas favorit i Idol 2010.

Jay var först och Andreas låg sist :( vafan :o?
Alla mina kompisar som mobbar mig för att vara ett Weise-fan, skippa skitsnacket på måndag. Jag tar inte år mig men när det tjatas 24/7 blir man jävligt lessen.

SNÄLLA ALLA SOM SER DET HÄR!!!!
NU HJÄLPS VI ÅT AT FÅ ANDREAS HÖGT HÖGT HÖGT UPP PÅ PALLEN!
DET ÄR HAN VÄRD!!

Tv:n är paj :(

  2010-10-22 / 15:11:38 / / 0 KOMMENTARER
Jaa, jag är både arg och ledsen nu :( våran tv vägrar att starta, eller den startar men det är helt svart och jag vte inte vad jag ska göra :s

Visst man kan se Idol på datorn men det blir inte samma känsla då :( jag börjar bli stört nervös nu med :( ni hjälper mig väl och gör ALLT för att få Weise vidare till nästa vecka? Älskar er till döds då!!!

Telefonnummer: 099- 414 07
Sms: skicka ANDREAS till 72 400

Lyssna på det här med :) sjuuuukt bra!:
Andreas Weise – Sunny

Don't let me down nu hörni!!
http://idolbloggaren.blogg.se ;)

Snö :o?

  2010-10-22 / 07:51:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Du måste skojja med mig? Snö, nu? Aldrig?

Jag HATAR snö, finns det något värre, (jaa men ni fattar...) varför, varför, varföööööör?

Nu måste jag säkert göra orienteringsprovet i snöö, faaan då :@

Nu är jag faan inte glad, min dag är förstörd, får trösta mig med att dte är idol ikväll!
och på tal om idol, ni glömmer väl inte: http://idolbloggaren.blogg.se ??

Tjaa babes!

  2010-10-21 / 20:44:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tycker ni ska ta och spana in Evelinas blogg:

http://e-evelajna.bloggplatsen.se

och glöm inte:
http://idolbloggaren.blogg.se
och
http://bieberstories.blogg.se

Ni är sötast om ni gör det!!


IDOLBLOGGEN!!

  2010-10-20 / 19:17:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
NÄR JAG BLOGGAR OM IDOLERNA SÅ KMR JAG BLOGGA PÅ:

http://idolbloggaren.blogg.se

LOVA ATT NI LÄSER OCH KOMMENTERAR SÅ MKT NI KAN :D
FÖRSTA INLÄGGET KMR INOM KORT DÄR JAG FÖRKLARAR HUR DET KMR SE UT OCH FUNGERA PÅ BLOGGEN!

Puss på er!!!

Jäääääääkla enelskaaaaaaaa

  2010-10-20 / 18:58:16 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag vet inte hur länge jag har suttis oh slitit med mina eneglskaglosor nu :O hr jävla dumma och konstiga ord som helst :O Men till slut fick jag alla rätt :D

Jag har precis käkat klart och det var nog den värsta middagen i HELA mitt liv, min familj är helt jävla CP, helt dum i huve'!! Utom 2 av mina systrar och Adam :)

Snart ska man åka och dansa igen :P får vi se hur det blir. Det ska bli skönt att bara få släppa loss och slipap tänka på allt för en stund. Släppa all ångest, ilska och oron över olika saker. Då är det jag och bara JAG som räknas. Ni som dansar vte vad jag menar.

Och Erica! den här är till dig xD:

På fredag kommer Andreas sjunga "All you need is love" av The Beatles då såklart. En låt som passar hans röst jävligt bra, så jag tror och är ganska säker på att det går bra. Låten är ju lite flummig och spexig och passar han personlighet. Jag kmr hålla mig upptaderad på tv4.se och andra sidor fram till på fredag.

Vad säger ni om jag börjar "Idolblogga" under sändningarna på fredagar?
Kommentera gärna eran åsikt!

Xoxo Emeliee

Weise, who oh oh oh!!

  2010-10-19 / 16:08:56 / / 0 KOMMENTARER
Jaa folk, visst är han supercool ;)
Han är fan den bästa som varit med i Idol sen Ola var med då.
Han hade en frågestund idag på bloggen:

1.Vem är din absolut största idol?
2. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
3. Vad är roligast med att vara med i Idol?
4. Om du åker ut, kmr du fortsätta med musiken?

såhär såg svaret ut:



missa inte Weise-låten!! den är gryyym!
gå med:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Vii-som-tycker-Andreas-Weise-ska-vinna-Idol-2010/126438554077300

Misshandel?

  2010-10-18 / 20:21:45 / / 0 KOMMENTARER

Nu får väl de ta och lugna ner sig lite!!
Justin Bieber misshandla någon, eller hur? vad tror ni egetnligen, han är inte killen som gör något sånt!  INTE

Justin Bieber är en va de snällaste peroner i hela världen, det är INTE SANT!!

Läs hela artikeln här:
http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=97079


Jazz ;)

  2010-10-13 / 17:03:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag känner att jag har lite panik :S jag ska plugga på provet som vi har imorn i livsmedelskemi och kl 20 ikväll ska jag åka och dansa.

Det blir första gången och eftersom jag tyckte det va så sjukt kul med Jazzdans i Skara så blir det Jazz.
Bea kmr förhoppningsvis vara där med och kolla på, vi får e hur det blir.

Ne nu ska jag få ur tummen ut röven och så lite pluggande gjoprt innan det är dags att äta och dra.

peace pal ;)

Miley Cyrus

  2010-10-10 / 20:37:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Som ni kanske förstår så kmr jag skriva lite om mina åsikter om Miley i det här inlägget.

Jag gillade Miley jättemycket under Hannah-tiden :$ och jag skämms lite över det nu, men men.....

Sen är nog jag inte den ända som tyckte att hon gick lite för fort fram från att vara en oskyldig popstjärna/skådespelerska till att bli en tuff och kaxig sexikon. Jag själv kände att hon kanske skulle ta det lite långsammare och låta det smällta in lite hos folket, vilket det inte gjorde hos mig direkt.

Men nu börjar det sjunka in lite, jag har börjat lyssna på henne igen och tycker t.ex. att "Who owns my heart" är en sjuukt grym låt och lyssnar jätteofta på den. Jag diggar hennes stil också, hon är ju snart 18 (?) och då borde man få vara och klä sig lite sexigare.

(bild från nya videon till Who owns my heart )

Jag kan ärligt säga också att jag gillar verkligen hennes stil, även om hon kan ha några riktigt dåliga dagar så är hon för det mesta skitsnygg nu för tiden:

Även om hon kanske kunnat skippa de där brillorna så passar det bra till outfiten och resten av outfiten.... muah! 10+

Det här ser lovande ut Miley :) Keep it up girl ;)

Titanic

  2010-10-09 / 17:40:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Stor jävla kärlek till den här filmen och huvudrollerna. Jag tjuter som ett litet barn under hela filmen och även efter, men jag älskar det och det är just en av anledningarna till varför den här filmen är en av av mina favoritfilmer.

jag antar att alla redan har sett filmen mer än en gång och tjuter minst lika mycket som jag, men om ni inte har, och jag känner HÖR OCH HÄPNA 2 stycken som inte har, SE DEEN!

Jag blir alltid lika intresserad av titanics historia och sist jag såg filmen satt jag i 6 timmar och läste om den riktiga Titanic. Och hittar av olika slumpar olika videor på youtube om skeppet :P ÄLSKART!!

Leo och Kate är helt underbara i filmen också och de gör ett sånt underbart par, så nu känner jag att jag måste se "Revolutionary Road"

Life's a roller coaster

  2010-10-09 / 11:51:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I det här inlägget vill ag inte på något sätt att ni ska tycka synd om mig eller komma med tröstande kommentarer eller likanande, jag vill bara ventilera mina känslor och min frustration.

Det har hänt ganska mycket både nagativt och possetivt i mitt liv nu på sistione, och även om det har hänt vissa possetiva saker så känner jag at jag aldrig kan vara glad. Känslan över att känna sig hatad av sin familj är en känsla osm jag bråttas med varje dag, jag går genom varaje dag med tunga steg.

Det finns vissa saker som får img att tänka och fokusera på andra saker än den sorg som jag känner men allt skjuts bara undan för en liten stund, jag kan inte få bort känslan permanent. Jag vet att alla känner så här någon gång och jag har gjort det tidigare men jag har aldrig kännt det så här starkt och jag kämpar med att le.

Förut var jag arg och förbannad helt enkelt nu har min ilska övergått till tårar och jag känner mig ensam och ledsen, och det känns som om jag går i en mörk tunnel utan ände, den bara fortsätter och fortsätter utan slut. 

Jag ska försöka vara stark för min egen och för mina vänners skull och visa min glada och lite knäppa sida och fortsätta leva även fast jag dör inombords.

Jag tänker på en dikt:
Jag gråter osynliga tårar även om jag ler.
Men i mörkrets skugga jag viskar:
"Jag orkar inte mer."

Den passar in så bra nu, tårarna fortsätter att rinna även om ser glad och lycklig ut, jag vet inte hur mycket mer jag orkar med. Att välja att avsluta livet är aldrig en bra utväg och alla som känner mig och fortfarande älskar mig behöver inte känna sig oroliga, men livet är jobbigt att orka med ibland.

Det finns några få personer som fortfarande får mig at känna mig levande och glad, de personerna hoppas jag ni vet vilka ni är!! Jag har okcså en  stor kärlek till musik och kärleken till vissa artister och musiker gör att jag orkar kämpa, utan musiken och mina vänner hade jag legat längts ner i ett djupt svart hål.

Jag är ganska säker på att jag kommer få livslusten tillbaka en vacker dag och fram tills dess ska jag kämpa och inte ge upp. En dag kommer jag le igen, och jag väntar och hoppas att det blir snart och att såren i min själ läks och att jag blir hel igen.

Life's a roller coaster!

Biebergasm

  2010-10-04 / 23:06:15 / / 0 KOMMENTARER

Jag säger bara "DAMN DAMN DAMN THAT BOY IS HOT!!"

Love you, Love you, say that I love you!

U smile, I smile! <3

  2010-10-04 / 12:06:25 / / 0 KOMMENTARER
Det är omöjligt att inte lee, när man ser det här!!

ÄLSKAR SLUTET!!
Från 3.52 till slutet bara ryser man!!