Jelena

  2011-02-28 / 21:12:19 / / 0 KOMMENTARER


Jag börja tjuta som en gris när jag såg den här videon, jag fattade det först inte, jag höll på att sprängas, ajg visste allvarligt talat inte att en människa kunde känna sån lycka!

Han har hittat den personen som han förkänar och SKA va med, de två är som skapta för varandra de är helt enektl perfekta för varandra.

Jag vet att många kmr göra som jag när de ser det här klippet, börja gråta kankse både av lycka och av sorg, men face it era korkade skitstövlar, hur stor är chansen att just DU blev tsm med honom, nee inte så stor! Du borde vara glad för hans skulle och för Selenas skulle och inte dödshota henne som en jävla terrorist. Sist jag kollade är inte nått av Justins fans terrorister. Men sen tänkte jag ju inte på att folk som beter sig och idiotar sig som vissa gör inte är riktiga fans.

Ett riktigt fan ska känna samma glädje, samma bubbel i magen och du ska LE när Justin LER! För när han är lycklig är jag lycklig, det finns inget mer jag begär än att få se min största idol och inspirationskälla vara lycklig.

Det finns faktist inte ord nog för att beskriva vilkan jävla glädje jag känner över Jelena!

Fy fan va glad jag är, tjuter fortfarande som ett litet barn, av lycka dock!!!

USA !!

  2011-02-28 / 18:43:44 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Så jäkla kär i min säng hemma hos pappa nu!
Jag glömde kanske säga att jag skulle till pappa under lovet, och han har ju inget internet så jag får Blogga från mobilen -.-                                    Jag kmr inte kunna Blogga så mkt innan jag kmr hem, men jag vill bara visa er en sak som vi köpte idag! helt kär!<3

Grattis "Baby"!

  2011-02-19 / 13:46:19 / / 0 KOMMENTARER
Världens mest sedda video fyller 1 år idag!!  

Jason McCann- DAMN!

  2011-02-19 / 11:31:50 / / 0 KOMMENTARER
Faaaaaaaaaaaan va bra Justin I CSI, det är ju fan sjukt hur den grabben kan va så jävla bra på ALLT! Jag älskar det senste avsnittet av CSI, Targets of Obsession, där Justin är tillbaka och Jason McCann och nu vill han hämnas på sin bror bla bla bla!
Måste bara visa den scenen, den den är min favoritscen i hela avsnittet, även fast den är jävligt jobbig att se, man tjuter ju fan :'(

Ni behöver inte titta, men slå vad om att jag ske se det här avsnittet när dte kommer til sverige, men nu ska jag kolla på den igen för andra gången idag :)

Och btw, jag äääälskar Jason McCann, Justin blir nästan ännu snyggare som bad boy xd

Ny design!!

  2011-02-18 / 17:33:46 / Allmänt / 1 KOMMENTARER



Tjejen som skulle fixa min design gjorde aldrig det :( så jag fick ta tag i det själv, det tog en stund, men nu är jag lite haj på att göra designer också :D wich is awsome!!

Så nu kan jag lova att jag ska blogga mer!!


If I said I want your body now...

  2011-02-18 / 16:38:19 / Britney Spears / 2 KOMMENTARER
Would you hold it against me?!

Queen B is BAAACK!!
Tillbaka för att stanna!!

HELVETE VILKEN BRA VIDEO!!!
Fy fan va jag älskar henne!!!

Come back to you like automatik

  2011-02-15 / 20:13:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Detta känns ILLA, jag insåg just en sak :s jag vill inte riktigt berätta här men jag känner att den här låten passar in jävligt bra nu. Usch!! Fast ändå inte lixom... ah fan...

Låten är jävligt bra!
 
Livvi Franc - Automatik

When I'm around you
Over love,
Let's take it to the road because I've had enough.
I wish I never met you. /.../
Oh, Oh
I come back to you like automatik.
I could run so far,
But the stars are still.
Oh, Oh
I come back to you like automatik.



Born to be somebody

  2011-02-14 / 18:39:51 / / 0 KOMMENTARER

Vad passar bättre än Justins nya album på alla hjärtans dag?!
Inte mycket va?
Så därför är jag dubbelt så glad över idag, det är bara amazing!  Folk är glada och allt är frid och fröjd!

Jag placerade ett litet hjärna på kinden, dagen till ära! Och det är tur att jag satte den där far annars hade den försvunnit! För när jag hörde Born to be somebody börja jag stortjuta!! sååå jävla vacker!!

Lyssna så kommer ni förstå!


Hurry up, before your taxi leaves!

  2011-02-07 / 09:08:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag älskar sovmornar, då man kan dunka musik på högsta och leva rövare i hela huset :D jag är alltså oftast ensam hemma på mornarna då! Just nu spelas Irreplaceble och därav rubriken.


Skjorta: Bik Bok
Strumpyxor: Lindex

Kör lite enkelt idag med en snygg sidecut och ett stort svar örhänge i vänster öra.

Nu måste jag packa väskan med bly eller skolböcker om du vill kalla det de -.-
hare så hörs vi!

Msg from ma roomate

  2011-02-06 / 20:40:41 / / 0 KOMMENTARER

Ni måste kolla in den här videon xd:
http://www.twitvid.com/RAADK

Tatueringar och piercingar

  2011-02-06 / 14:49:04 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag har länge velat ha tatueringar men nu har jag även blivit sugen på att ha några piercinger, det ska inte va äckligt, dte ska lixom vara glamoröst med taueringar och piercingar.

Piercingar:
Vill jag ha en vanlig näspiercing, om det heter så ?

jag tycker inte det är för mycket och den är lixom där för det lilla extra! dock vill jag inte ha en ring, utan en sån här liten sten!

Sen vill jag även ha, som alla andra tjejer, navelpiercing.

Just den här bilden kanske inte va så bra men ni vet ju hur det ser ut, I love it! Det är båda vackert och sexigt. och hur kävla snyggt som helst på sommaren!

Tatueringar:
Jag vill kladda ner kroppen riktigt ordentligt, nerrå men jag vill ha ganska "många" tatueringar.

Först vill jag ha en tatuering på höger långfinger:

Där vill jag ha en tatuering som betyder ganska mycket för mig, det är frihets fågeln. Jag tycker att det är livsviktigt med frihet och att kunna yttra sig som man vill. När jag känner mig instängd får jag panik och det är på fysikt och phykiskt.

Sen vill jag ha en tauering på vänsterhanden vid lillfingret:

Den här kmr betyda 2 saker för mig.
1. Att vad du än gör, måste du tro och aldrig släppa hoppet om något, ett av mina livsmåtton
2. Hyllning till Justin Bieber, för att han visade mig och hela världen att allting går om du bara tror.

Den fjärde tatueringen jag vill ha, vill jag ha i nacken:

Precis som Rihanna, men jag vill inte ha stjärnor utan jag vill ha noter, som visar hur mycket musik betyder för mig, jag kan inte leva utan musik. Allt jag gör är musik, utan musik dör man, så är det bara!


Min 4e och sista tatuering är jag helt 100% säker på att jag ska skaffa, beslutsamheten kan vakla och man kan ångra sig och liknande, men den här är den tatueringen som betyder mest för mig och som jag vet och har lovat mig själv att jag ska skaffa. Den är lite svår att förklara men jag vill ha den på foten:

Så som ni ser att prickarna går på foten, så ska det sitta men motivet ska vara tassavtryck och fotavtryck som gåt tätt intill varandra.

Det är inte riktigt, men ser ungefär vad för "motiv" jag hade tänkt mig. Den ska vara som ett minne och hyllning till Agnes min hund som vi var tvugna att avliva för ca 4 år sen. Ni som har hund, som varit tvugna att ta bort dom vet hur man känner.

Det ska i alla fall betyda att jag alltid kommer älska henne och att hon alltid kommer finnas med mig + att även när livet känns tungt och när du känner dig ensam du har du alltid någon med dig, det spelar ingen roll vad, men du är aldrig helt ensam! Och för mig är det agnes!

Som jag sa så är det den här tatueringen som jag är säker på att jag ska skaffa, jag började faktist gråta när jag kom på idén och kom och tänka på agnes så starkt igen!

Utvärdering: Partyt

  2011-02-06 / 10:35:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag kom hem 00.00 någonting igår och va rätt trött så jag orkade inet blogga då, men jag utvärderar festen nu:

I början av kvällen va det rätt dött och tråkigt, maten va inte över förväntan om man säger så :P eftersom jag var vrålhungrig och vi fick kall kyckling och potatis sallad (som inte jag gillar) och grönsaker, så jag käka typ upp alla bröd de hade xd

Det vart även lite fel på lekarna, det tänker jag inte gå in på (jag är ingen dålig förlorare) men rätt ska va rätt, vilket det andra laget inte tyckte, eftersom de fuskade sig till ledning i början ;) men men... det är ju bara på skojj...

Men lite längre in på kvällen vid 10 kanske, då lättade det upp och det blev riktigt kul. Jag vet inte riktigt vad det var som var kul, vi gjorde lixom inget, men ni vet ju hur det är, men blir glad och lite småknäpp för ingenting :D

En sak som var säker i alla fall var att Pernilla och jag hade det kul:

Tvilling

  2011-02-05 / 15:55:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag som alltid har önskat mig en tvillingsyster:

Hiss & Diss

  2011-02-05 / 14:01:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sjunga i duschen:
Vem älskar inte at sjunga i duschen, jag gör jämt det, ALLTID!! man känner sig så fri, ich ingen kan komma och säga att dt är falskt, jag vet inte vad jag ska säga mer, om du inte fatta vad jag snackar om, då har du inte sjungit i duschen! Gör det nästa gång du duschar, du kmr äslka det!

Vitt nagellack:
Det är stilfullt, snyggt, vackert, jaa allt.. du kan nog ha det till alla stilar och det ser snyggt och proffsigt ut. Jag älskar det och ska måla naglarna i vitt nu innan jag går till festen ikväll. För att lägga till det där lilla extra.
Det är heller inte tråkigt, som rött eller rosa, det syns och det gillar jag med, man har ju nagellack för at det ska synas elle hur?

Fester:
Vem älskar inte att gå på fest, att släppa loss och vara sig själv, att inte behöva oroa sig för nått och kunna prata med människor som man aldrig vågat prata med tidigare (då menar jag inte att man ska vara stup full).

Roliga rappar:
Jag insåg förut idag att jag älskar Mange Schmidt, asså lyssna på hans låtar och lyssna på texten, man mår verkligen bra av att lyssna på dom och man blir glad. Underbart Mange +++++


Fester som spårar ur:
Ingen mår bra av det och det blir inte alls kul, dessutom ska man komma ihåg en fest som något kul, och viktigast av ALLT: MAN SKA KOMMA IHÅG DEN överhuvudtaget. varken kul för dig eller för den som håller i festen om det händer något negativt omplanerat.

Dåligt väder:
Kolla ut genom fönstret nu så får du se vad jag menar. Jag hatar regn och rusk. dessutom blåser det galet ute -.-
usch!!!

Stökigt rum:
Jag är ingen fena på att städa precis, men jag vill alltid ha rent och snyggt runt mig, men är man en lat tonåring som jag går inte alltid den önksan i uppfyllelse, och som jag sa, när man är en lat tonåring så orkar man helt enkelt inte städa, och till slut ser dt förjävligt ut, med kläder och skit överallt... typ som nu.... måste ta tag i det snart!

Hektisk dag?

  2011-02-05 / 11:44:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Förlåt för dålig uppdatering igår men jag tror ni klarar er ;) det händer ju heller inte så mkt på en fredag kväll :P

Jag kollade på Let's Dance med bästa Andreas Weise (L) och va lite social på internet sen gick ja och la mig. Men idag blir det desto mer drag påt, om ca 4 timmer kommer pernilla hit och ska bli stylad av sin alldeles egna stylist, moi! men innan ska jag hinna tvätta håret, städa lite i mitt rum och gud vet vad som dyker upp under dagen?

Jag återkommer senare idag men nu ska jag lyssna på musik och ta dte lugnt i 15 minuter innan jag sätter igång ;P

It's gonna be times when ppl tell you...

  2011-02-04 / 15:37:52 / / 0 KOMMENTARER
...that you can't live you dreams, this is what I tell em':

sa jag att jag tjöt till de andra, jag kmr gråta ögonen ur skallen asså :'( D

NeverSayNever3D

  2011-02-03 / 20:52:11 / / 0 KOMMENTARER
Jag förstår inte hur jag ska klara av att se hela filmen när jag tjuter som ett litet barn till de här klippen:


Speciellt den här!



Det finns inga ord för hur mycket jag älskar och beundrar den här killen!!
Se filmen så fattar ni!

lördags outfit?

  2011-02-03 / 14:36:55 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Ska jag ha denna på festen på lördag?

äh, det va ingen fråga, jag SKA ha den :P
Va tycks??

Jag lever!!!

  2011-02-03 / 14:35:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Juste :D jag överlevde, jag tror allvarligt att gud hörde mina böner för att allt gick över förväntan!!
Båda min busschhaffuörer var som 2 änglar och så himla gulliga, när jag skulle dit funka inte busskortet :O men jag fick åka med ändå.

Det va iaf jättejkul där och nu vet jag 100% säkert vart jag vill gå, jag måste bara se till att få 2 VGn och ett MVG till så är det lugnt :P

Men nu vet ni iaf att jag lever!! PussochKran

Klaragymnasium!

  2011-02-03 / 06:20:56 / / 0 KOMMENTARER
Uppe tidigt idag :)
Men ni vet ju redan varför,  jag ska ju iväg till Klara gymnasium idag, vilket är typ fortfarande är orolig över. Men jag har tagit mig lite i kragen nu och jag känner mig lite bättre till mods nu. Det ända som är problemet är om jag ahr tillräckligt med pengar på busskortet för att ta mig in. Sist jag äkte laddade jag på 100 :- och då hade jag 105 som saldo sen åkte jag ju hem på det, vilket jag tror kostar 55, alltså ska jag ha 50 kr kvar på busskortet om jag räknat rätt :S och då fattas det 5 spänn, tror ni jag får åka ändå? :S så jävla nervös!!

Men jag ska ladda på det när jag är inne iaf, eller vi får se OM jag äns kommer in :/ jobbigt liv man har va?

Nu ska jag gå om 10 min mot bussen och jag kmr få mer och mer kramp i magen för varje steg jag kommer  närmare!! 

Hoppas gud är på min sida idag, önska mig lycka till!!!!

Jag lär behövat!! 

TOPPEN!! (y)

  2011-02-02 / 20:25:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
HEMMA :DD och huuuuuuur nöjd som helst, jag älskar min nya sång coach :D hon är helt amazing, skitsnäll och asduktig, dessutom får jag sjunga låtar som jag tycker om :D idag fick jag sjunga because of you med kelly klarkson.

Såhäääääääär glad är jag nu!!

fast jag är fortfarande rädd och orolig när jag tänker på att jag ska in SJÄLV till Klara imorn :( jag får sån jävla ångest! Det kmr inte va någon där som jag känner igen! Jag kommer va där helt själv :S Usch fy fan va rädd jag är!

Nu måste jag duscha, för jag ska upp halv 6 imorn och sen ska jag ta en buss 7 :O omänskligt!

So Hippie-style ;)

  2011-02-02 / 16:40:14 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Kom precis hem från skolan och taggar gärnet för sånglektionen sen ;)  ska bli så jäääädra kul :D

Idag måste jag säga att jag är jävligt nöjd med min outfit! Jag har fått många kommentarer för det också ;)

Linne: Gina Tricot (tror jag)
Väst: Från nattis garderob, mammas gamla tror jag
Byxor: Gekås
Halsband: Konfirmations present
Pannband: JC
Armband: Thailand

Som jag skrev, Soooo Hippie-style, but I like it tho!!

Har ni märkt att jag har fått bättre stil på sistone :P Älskart!

Älskar er, pusspusspussssss!!

I could really use a wish right now...

  2011-02-01 / 17:20:23 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
... really, jag är så jävla nervös över hur både spanska och SO-proven gick :S usch, och det är också anledningen till att updateringen igår sög! Sry babes! men nu är jag tilbaka och jag väntar fortfarande spänt efter min design, den ska komma imorn :D sååå spänd på få se hur den ser ut!! :D


Linne: Bik Bok
Byxor: Cubus
Kavaj: Gina Tricot
Halsband: Julklapp

Och nu måste jag säga att jag är jävligt nöjd med mitt hår :D ser ni hur jävla grymt det ser ut i toffs :D

Imorn är det första gången med min nya sångpedagog också :DD Excited!