Vårdcentralen och provtagning

  2012-10-31 / 08:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Började dagen med att gå upp i ottan för att gå till vårdcentralen och ta några prover angående mina värden och laktosen och även gluten ! Doktorn sa att det skulle ta 3 timmar... tog 20 ynka minuter -.- känns fett ovärt, men nu är det gjort och nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att Filip och Nathalie ska pallra sig upp :)
 
4 provrör blod fattigare är jag nu och det göront som tusan i armen nu (?) nu är det bara vänta på provsvaren som säkert inte kommer komma på ytterligare 80 000 år! (Y)

Back in school

  2012-10-26 / 09:00:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

För idag iallafall, FÖR I EFTERMIDDAG BÖRJAR LOVET! Halla!

Men egentligen har jag inte så mycket att vara glad över, för idag var jag tvungen att plocka fram vinterjackan :'( SÅ kallt är dt ute! -2 grader var det här i åtvid och snön ligger fortfarande kvar :(

Dock hade jag glömt hur snygg och grymt skön min jacka va :) så en gnutta glad är jag iaf för att jag får använda den igen :))


Nu går jag och hänger mig!

  2012-10-25 / 18:47:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Pluggeliplugg

  2012-10-25 / 17:37:52 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sitter här med böcker och papper och stenciler och anteckningar av alla dess slag och försöker få allt att sitta till provet imorn, och nu tror jag att vi börjar närma oss ;) Känner mig inte lika vilsen som jag gjorde imorse innan jag satte igång på allvar :) 
 
Förövrigt mår jag bättre nu, mår inte illa längre och har bara ont i magen till och från (Y) hoppashoppashoppas att jag blir bra tills imorn! 
 
Annars har jag spenderat dagen med film med fina mamma, bakning av kärleksmums och snart blir det middag med HELA familjen för en gång skull :D om alla beter sig kommer det bli en mycket fin kväll :) som förhoppnigsvis slutar med tre pinnar åt Jönköpingslaget ;) 

DET SNÖADE

  2012-10-25 / 16:15:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
DET FUCKING SNÖADE! I OKTOBER! OKTOBER! DET ÄR EN JÄVLA HÖSTMÅNAD DÅ SKA DET FAN I MIG INTE SNÖA! BLIR SÅ JÄVLA HELVETES LACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trodde det skulle bli skolan idag...

  2012-10-25 / 10:19:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
men där trodde jag fel :( när jag vaknade mådde jag fortfarande lite illa, men jag lcykades få i mig frukost utan problem och kunde börja göra mig iordning i lugn och ro. Men en kvart innan jag skulle gå till skolan började jag känna att jag började få ont i magen igen och nu har jag nog mer ont i magen än vad jag hade igår och det känns som jag kommer spy vilken sekund som helst (Y) precis såhär man vill må när det vankas lov :( 
 
Hoppas innerligt att jag kommer kunna gå imorn, har som sagt NK-provet då och det vill jag inte skjuta upp till efter lovet ... usch, min kropp lyckas alltid pricka in allt så lägligt -.- 
 
Har bäddat ner mig i soffan igen och ska väl börja kolla på lite skolarbete. KUL DAG! ;)

Påbörjar NK-plugg

  2012-10-24 / 18:24:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade planerat att plugga på tills provet på fredag men jag har mått så dåligt och varit så svag eftersom all mat jag har ätit har jag blivit av med :( Men nu till kvällsmat gjorde jag en omelett på ägg, kalkon, squash och västerbottenost med surdegsbröd och en apelsin. Och det har jag än så länge fått behålla "peppar peppar"! Men nu måste jag antagligen sätta fart med pluggandet, för som det känns nu så blir det skolan imorn. 

Ingen sömn

  2012-10-24 / 09:31:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit uppe halva natten och har inte kunnat sova P.g.a magen och när jag väl hade fått lite sömn och set va dags att gå upp mådde jag fortfarande illa och hade sjukt ont i magen. :(

Nu ligger jag i soffan och kollar på vakna med The voice och har lyckats få i mig frukost, men usch vad illa jag mår :( ingen skola idag alltså!


Myskväll

  2012-10-23 / 19:21:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Efter en dag med huvudvärk, magont och illamående så kände jag att jag behövde slappna av lite, så jag fyllde jaccuzzin med väldigt varmt vatten, släckte i hela badrummet och tände massor med ljus :) hur mysigt som helst! Kleta också på en ansiktsmask och höll nästan på att somna, så nu är jag len och ren ;) och avslappnad och lugn! Vad passar bättre efter det än en uppstramande hockeymatch? :P
FORZA HV!


Hemma morgonträning

  2012-10-23 / 12:48:01 / Kost / 0 KOMMENTARER

Hade sovmorgon till 12.05 idag och hade tänkt gå till gymmet, men jag fick så fruktansvärt ont i magen efter min frukost (kvarg, banan, blåbär, jordgubbar, valnötter och gojibär) så jag stannade hemma. Magvärken gick över efter en liten stund men då hade jag inte hunnit gå ner till gymmet, så jag körde ett armpass hemma på 35-40 minuter :) funka perfekt, skakade lika mycket i armarna efter det passet som dom passen jag brukar ha på gymmet :)


Nytt knäckebrödsrecept

  2012-10-22 / 22:10:15 / Kost / 0 KOMMENTARER

Bakade nytt knäckebröd igår, har inte hunnit smaka det än, men det ser gott ut ;) och är inte lika smuliga som dom förra jag gjorde! Ska ta till frukost imorgon tänkte jag ;) provar då och skriver in receptet imorn om det blev gott :)


Fitspo

  2012-10-22 / 19:23:23 / Träning / 0 KOMMENTARER
Drog en riktig genomkörare idag på gymmet, 50 ganska hård konditionsträning följt av 5x20reps mag- och tyggövningar. Känns ordentligt i kroppen nu! Invigde nya brallorna idag med och dom satt som en smäck ;)
we

En vecka till LOV!

  2012-10-22 / 08:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måndag, vecka 43 = 4 dagar till LOV! Kötta sista veckan ;)


Bilder från myskvällen ute hos bästa bonden :*

  2012-10-21 / 20:40:24 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Med film, spel, snacks och en grisig pizza mitt i natten så hade jag den bästa kvällen på länge!

Bäddade vid halv sex och fick några timmars sömn iaf.. df är jag helt slut nu och ska snart gå och lägga mig :)

Ni är bäst ska ni veta! Älskar er mina fina vänner! <3


Vad jag köpte igår...

  2012-10-21 / 20:34:10 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Lägger upp lite snabbt bilderna på det jag köpte igår i stan. Va ju bara två grejer men still :) blev iaf en svart mössa och ett par nya träningstights eftersom dom andra jag har är L och JÄTTE förstora!


Shopping

  2012-10-20 / 16:09:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Spenderat första delen av dagen tillsammans med syster och mamma i stan som sagt! Mycket trevligt och roligt att bara få vara ensam med dom lite :) dock har vi ju alla ett rätt hetsigt temperament, så det blir lite tjurigt när blodsockernivån sjunker framåt slutet.. Men jag tyckte vi hade det riktigt trevligt ;)

Blev bara två små saker eftersom ekonomin inte tillåter så mycket mer :( tar kort och lägger upp det på senare! När som dyker det upp ännu mer folk som ska fira Adam -.- vilket betyder ännu mer fika!


God Morgon Finisar :)

  2012-10-20 / 09:15:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Trots att jag vaknar ännu en morgon av att det lilla odjuret där nere inte kan hålla käften på morgnarna -.- så är jag på läskigt bra humör? Det är fett dåligt väder ute och deg ser kallt ut :( men vafan det är lördag! :D idag är jag helt ledig och kan göra vaaaaad fan jag vill :D så idag blir det stan med mamma och Nathalie och senare ikväll ska jag ut till bonden med finaste vännerna <3

Ligger och drar mig lite till innan jag går upp och käkar frukost, det låter nämligen som det är fullt i köket just nu... Godmorgon igen :D


Bänänpaj ;)

  2012-10-19 / 18:28:51 / Kost / 0 KOMMENTARER

Fick ju göra egen efterrätt som sagt, blev bananpaj och det blev godare den hör gången än förra gången! Dock blev pajdegen lite för tjock så bananen kom inte fram som jag ville, så samma smak på degen fast lite tunnare (eller en till banan) nästa gång så blir den perfekt! :D till hade jag vanilj soyghurt och fyra färska hallon!


Friday I'm in love

  2012-10-19 / 16:31:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Brukar det inte heta så? Friday I'm in love? Så helvete heller! Det här har nog varit den jävligaste fredagen i världshitsorien! Kallt och mörkt och regnigt och hemskt och ännu värre än så! Jag har frusit sönder i vanlig ordning och bad om att få skjuts hem, för att slippa gå och bli ännu mer kall och blöt även fast det bara är yttepytte bit hem. Och visst va  det va ju lugnt... tror du det stod någon bli utanför när jag hade slutat? Nej! och det regnade! inte lite! Va tvungen att ställe mig i duschen i 20 minuter när jag kom hem för att få upp värmen igen :(
Och skovalet kanske inte va det opptimala heller :( mina tår va isbitar!
 
Ja ni hör ju på vilket bra humör jag är på! Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i soffan och moffa i mig chips! Men icke, inga chips för min del och så kommer ju hela världen hit ikväll och ska fira adam -.- BLÄ på den här dagen!

6 om mig

  2012-10-18 / 21:45:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
♥ Jag älskar att ge, och älskar att köpa presenter jag blir nöjd med till folk! Jag ger hellre än får
 
♥ Jag älskar korv! I stort sett all korv, och även fast jag vet att det inte alls är nyttigt så skulle jag aldrig ge upp korv!
 
♥ För lite mer än ett år sedan trodde ja aldrig att jag skulle bli intresserad av någon sport som inte hade nått med ridning o göra. Nu älskar jag ishockey och avgudar Hv71!
 
♥ Jag kan inte vänta en dag till på att flytta hemifrån och äntligen få bestämma över mig själv och mitt eget, att få styla sitt eget hem, laga sin egen mat utan gnäll och göra precis vad jag vill! (Dock måste jag ju vänta några år till :( )
 
♥ Jag ska ALDRIG ha barn! ALDRIG ALDRIG NÅGONSIN!
 
♥ Jag hatar Jul men älskar Halloween!
 

Kvarg och Squashpasta?

  2012-10-18 / 18:49:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Torsdag equals morgonträning med världens finaste vän. Och efter det längsta dagen i världshistorien -.- slutar fyra! Det är fan inte mänskligt :( är så sjukt trött och har världens träningsverk i armar och rygg efter passet imorse på gymmet. Och på tal om gymmet så måste jag (liksom alla andra träningsfreak) tips om lättkvarg! Det är ju sjukt nyttigt och jättebra att äta vid träning, dessutom är det väldigt mättande också :) Eftersom jag inte kunde ta med det och äta det efter gymmet som jag egentligen borde så åt jag det men blåbär och ananas och en skvätt vitaminvatten(eftersom det inte är speciellt gott naturellt heller :/) med rågbröd till frukost innan jag drog. Och efter tog jag istället en banan och en av mina hemmagjorda knäckebröd med kalkon.
Och till middag provade jag att göra squashpasta, och trots att jag överkokte den en aning så var det över förväntan, lite vattnigt som sagt, men väldigt gott! Det måste ni också prova nån gång, tog ingen bild på middagen eftersom det såg inte speciellt aptitligt ut :P men jag lovar att göra det nästa gång ;)
 
Imorn blir det däremot riktigt lyxmiddag, Adam fyller år och av någon jävla anledning så ska man fira så in i helvete då -.- med varmrätt, efterrätt och tårta.. trots att det bara blev tacos när nathalie fyllde?
Men jag kommer inte kunna käka hälften av den maten heller eftersom det verkar vara svårt att köpa laktosfria produkter .... nu ska jag sluta klaga!

Swag Swag Swag On You

  2012-10-17 / 09:16:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har en lektion, 2.5 timmes håltimme och sen idrott, rätt chillig dag med andra ord, men eftersom jag har prov i internationell ekonomi imorn och eftersom jag inte kan NÅNTING! så måste jag plugga gärnet på det idag, därför tror jag inte att jag kommer inna blogga mer idag :( 
 
Slänger upp lite bilder på min swaggy-look idag ;)

KAN JAG KAN DU!

  2012-10-16 / 21:23:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER
 
Innan jag sätter igång med plugget inför Sam-provet på torsdag så tänkte jag ägna ett inlägg åt att skriva om min träning och kosthållning.
 
Det va ju egentligen innan nyår det började, jag kände att det va dags för en förändring, så vid nyår beslutade jag mig för att 2012 skulle bli som en nystart för mig. Tanken var från början bara att jag skulle sluta äta godis och snabbmat och träna lite oftare, mina förhoppningar på det va såklart att jag skulle gå ner lite (eller rätt mycket) i vikt. Och för alla er som nån gång har lovat er själva att sluta med onyttigheter är det jävligt kämpigt i början. Man går och är sötsugen hela tiden även fast man äter fasta måltider och (viktigast av allt) en stadig frukost. Och jag tror att för att kompensera sötsuget började jag med mina smoothies. Jag tror att jag gjorde minst en smoothie varje dag i 2-3 veckor innan sötsuget försvann helt och när det va borta började min resa nog på riktigt.
 
2 gånger i veckan började jag träna, tisdagar ihop med Pernilla och torsdagar själv, även vissa onsdagar ihop med Nathalie. Jag tyckte i början att det va roligare att träna ihop med någon, då slapp jag gå runt själv på gymmet och försöka hitta på egna övningar att göra, det va också lättare att komma iväg till gymmet då jag visste att det va någon som väntade där nere och det rekommenderar jag er som precis börjat träna, motivationen är inte den bästa i början och man vill bara spy på att gå till gymmet, men har du nån att gå med är det roligare och det är mycket troligare att du kommer iväg.
 
På 1 månad (Januari) hade jag gått ner 1 ynka kilo (tyckte jag), men jag fortsatte i samma spår som innan, jag käka frukt på helgerna när alla andra åt chips och godis, jag släpade mig ner till gymmet, speciellt på torsdagarna, då jag var tvungen att träna själv. Men efter 1,5-2 månader kände jag att det började bli roligt att gå till gymmet. Jag kände hur nöjd och fruktansvärt glad jag var efter ett hårt pass, när varenda muskel i hela kroppen skakade och jag knappt kunde gå. Jag strävade verkligen efter att känna den känslan efter varje pass på gymmet och att få den känslan efter varje gång.
 
Åter igen, alla ni som har börjat träna och börjat leva sunt, inser snart att det inte bara handlar om att skippa godis för att kroppen ska må bra, det är heller inte bra att äta för mycket produkter med för mycket socker i och liknande. Jag började då skära ner på ännu mer mat, och det va säkert i den här vevan som folk började ifrågasätta det sättet jag "levde" på.
  Fram mot våren/sommaren hade jag gått ner 3-4 kilo och jag tyckte att det va dags att ta tag i mitt liv ordentligt, sockersuget va borta sen längesen och snabbmat åt jag inte, jag åt heller inte mat med för hög socker eller fetthalt. Men nu började jag räkna kalorier också, vilket jag nu i efterhand kanske tyckte va lite av ett misstag! Och jag ber er som börjar leva sunt, räkna inte kalorier, det kommer snart bli lite av en besatthet och det kan sluta rätt illa.
  Och jag tränade nu kanske 3-4 gånger i veckan, 1 gång stenhård konditionsträning och 1 gång stenhård styrketräning i veckan och 2-3 gånger då jag fortfarande tränade och förbrännde, men inte så jag knappt kunde stå efter.
 
Och väl framme vid sommarlovet hade jag ju all tid i världen att träna :D jag gick nog ut och gick kanske en timme varje dag och åt nyttigt och kontrollerat, och nu gick det snabbt, min kropp hade ju nu fått upp en förbränning som pågick även då jag inte tränade och med rätt kost gick jag ganska snabtt ner i vikt, kanske lite för snabbt, men ändå. När sommarlovet var över vägade jag nog 59 kilo, men jag hade ju också tappat mycket muskler under den tiden jag gått ner.
 
Och när skolan började igen hade jag ju inte lika mycket tid att träna som jag hade haft på lovet, men eftersom kroppens egna förbränning var igång så behövde jag inte anstränga mig lika hårt för att få reslutat.
 
Nu väger jag nånstans mellan 55-56 kilo, men mitt mål nu är att bygga muskler, jag har slutat räkna kalorier då det skulle göra mig galen eftersom man måste äta ganska mycket då man bygger muskler, jag väger mig väldigt sällan nu förtiden då jag också skulle bli lite smått galen över att se att jag går upp i vikt, även då jag vet att det är muskler. Jag försöker att träna 3 gånger i veckan och ska också försöka få in ett pass kondition i veckan.
 
I kostväg så försöker jag äta mycket protein, så som kött/fet fisk/avokado/ägg o.s.v. och undvika vit pasta, vitt ris och inte allt för mycket potatis. Hitills verkar det funka fint och jag är oerhört nöjd att jag har lyckats komma såhär lång som jag har! Själv skulle jag säga att jag har kommit förbi den svåra biten, att förlora så mycet vikt, nu är det bara bygga upp kroppen igen. DEt kommer bli ett slit, men jag kommer fixa det ;D
 
och nu kommer det lite naket som jag utlovade härom dagen ;)
Här är jag nu, mitt mål är att få en aning grövre armar, mer tydliga magmuskler och betydligt större rumpa, annars är jag sjukt nöjd med vad jag har lyckats med :D
 

Min Hjälte

  2012-10-16 / 15:48:09 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Vi har som en uppgift i svenskan att vi ska skriva om våran hjälte, och den här uppgiften fick vi för 1 kanske snart 2 veckor sen och jag har gått och funderat och funderat och grunnat och funderat ännu mer. Jag har inte haft nån aning om vem som är min hjälte, så när Oscar Sundh skadade sig härom veckan och redan dagen efter sa att han längtade tillbaka till hockeyn blev jag imponerad av hans kärlek till hockeyn och hans mod att återvända efter en sån skada. Jag funderade då på att välja att skriva om honom.. dessa tankar gick senare över i att skriva om hela laget Hv71. Men det kändes ändå inte riktigt som något som jag riktigt kunde skriva om och kunna referera och diskutera kring. Inte förrän NU gick det upp för mig vem och vad jag ska skriva om. SJÄLVKLART ska jag skriva om den största, bästa och kanske mest älskade spelaren och människan i HVs historia: Stefan Liv!
 
Jag tänker inte skriva värsta uppsatasen om det här och nu, men att det inte har slagit mig innan? Stefan Liv är min och jag vet många andras hjälte också! Om man bara fanns kvar här så att han kunde få se det med egna ögon och förstå själv hur mycket han betyder!
 
Stefan Liv, alltid saknad, aldrig glömd ♥ 
hv

Dagens Outfit

  2012-10-16 / 12:21:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Tisdag = Sovmorgon

  2012-10-16 / 08:48:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag tror aldrig att jag tar vara på min sovmorgon, jag går alltid upp minst en timme innan jag behöver... idag t.ex. börjar jag tio, men ändå gick jag upp halv 8? Vad är mitt problem? :P
 
Jag hade iof tänkt att gå till gymmet på morgonen nu innan skolan, men jag har träningsvärk från styrkepasset igår, så jag chillar nog idag och köttar sönder på styrkan imorn i skolan (Y)
 
Jag har iaf jaft tid att äta frukost i lugn och ro och har nu lite sakta börjat göra mig iordning :) såhär långt har jag hunnit platta håret ;) smink och kläder återstår... jag återkommer med dagens outfit.
Fina tröjan i bakgrunden <3

Dagens Kostschema

  2012-10-15 / 20:00:31 / Kost / 0 KOMMENTARER
Frukost:
*Rågbröd med kalkon och gurka
*1 persika
+ * ett litet knäckebröd med kalkon
 
Lunch:
*Korvstroganoff
*Rivna morötter
*Pizzasallad
*Minimajs
*1 sparris
*1 äpple
 
Mellanmål efter träning:
*1 näve valnötter
 
Middag:
*Kyckling/Potatis/Morots-soppa
*1 knäckebröd med lowfat ost

Regn Regn och ännu mer regn...

  2012-10-15 / 19:51:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu märks det verkligen att det är höst, kallt och grått och regnigt som fan! Jag tror fan det har regnat oavbrutet sen i söndags :( blev helt genomsur när jag gick hem från gymmet idag :(  känner inte att jag har så mycket på att bjuda på från idag, tänkte slänge upp lite naket i ett senare inlägg angående träning och kost o.s.v. ;) det gillar ni va (Y) nej skämt å sidå, ni kommer märka. Nu gäller iallfall hockey, borta mot Frölunda :)
frusen tjej idag :( fick lägga upp snodden runt huvudet då Emelie Waller inte passar i mössa -.-

Några bilder från helgen

  2012-10-14 / 19:40:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Några bilder från i helgen, bara bilder på mat insåg jag nu :P bilden tagen från vår tacokväll :) rensade skålar typ.. stor familj u know! Första bilden var jag tvungen att ta (knäckebröd med banan, keso och timjan) det va så jäääääävla gott *.*, lördagssnacks bestående av nötter, mörk choklad och vatten, chokladfondanten jag bakade idag till familjen innan vi åkte ner till Åtvid igen där jag tog en skål med krossade paranötter, valnötter, linfrön, pumpakärnor och havregryn med soyghurt! Underbart! Nu blir det söndagschill med solsidan, Helenius(?) hörna med Foppa och Partaj :) puss :*
 

Lördagsmys

  2012-10-13 / 23:39:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ikväll va det den Traditionella Tacokvällen hos familjen GyllenWaller :)

Nu har vi satt oss framför tvn med chips och godis, eller i mitt fall vatten och nötter, de naturella!!!!!!, (och en ruta mörkchoklad) mys! :)

(Bilderna ville inte följa med i det här inlägget, så fler bilder ifrån helgen kommer när jag kommer tillbaka till civilisationen!)


Inspo

  2012-10-13 / 17:45:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


@ dad's place ya'll

  2012-10-12 / 20:43:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Framme på landet igen då... Som sagt är uppkopplingen inte den bästa så jag vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga i helgen, men jag ska göra mitt bästa! Sen händer det ju aldrig nått här heller så jag vet inte om jag har så mycket att rapportera :/

Blev bussen in till stan där syster och papi och jag tog varsin MEGAsallad på Mokka :) (ingen bild tyvärr :( den va så stor så jag vågade inte lägga upp den på bloggen :P närrå... Jag va så hungrig att jag glömde helt enkelt). Lite snabb handling på ICA och hem, där jag va tvungen att Linda in nathalies fötter :( dom hade svullnat upp enormt på insidan... Och med detta vill jag bevisa för er att det aldrig är bra med orientering ;)


Dagen D!

  2012-10-12 / 09:23:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag gäller det! Det är idag det får brista eller bära! Fram till lunch har jag att förbereda mig mentalt! :P Matteprovet!

Jag skojjar inte när jag säger att jag har haft nervösmage heeeela morgonen! Trots en fet frukost med keso, allbran, blåbär och två fibermackor med ost, kalkon och gurka och två glas vatten, så mår jag inte bättre! :( klarar jag det här provet kommer jag köpa fetaste presenten till mig själv!


Fruktansvärt dålig uppdatering idag...

  2012-10-11 / 22:38:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag vet, men jag har faktiskt haft skäl! Jag har inte haft nån tid i skolan alls och som jag skrev förut så spendera jag morgonen på gymmet! Jag hann vara hemma och slappna av i kanske en halvtimme innan Sama kom över och eftersom jag inte träffat henne på över en vecka så ville jag prata och va med henne och snart kom mamma och Adam hem, och då va det bara att sätta igång med maten och direkt efter matteplugg!

Så nu har jag suttit ytterligare 3-4 timmar och pluggat matte, har precis duschat och lagt mig i sängen och det är nog första gången idag som jag känner att jag kan slappna av något iallafall... Jag försöker att släppa nervositeten och oroligheten för provet imorn och allt runt omkring! För just nu känns det som att jag kommer gå in i väggen vilken sekund som helst :'(


Sovmorgon blev morgonträning

  2012-10-11 / 15:38:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Istället för att ligga och dega i sängen några timmar extra så bestämde vi oss Erica och jag att dra ner till gymmet för lite morgonträning :) så med frukosten (bestående av lättyoghurt, allbran flingor, rågbröd med kalkon, keso och gurka) i magen så begav vi oss ner till hälso för en timmes styrka på rumpa/ben och mage! (Y)


JAG HATAR MATTE-FUCKING-MATIK

  2012-10-10 / 17:25:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hittade den översta bilden på nätet förut! Och blev så jävla förbannad! Jag har suttit hela jävla helgen med näsan i matteboken, och trodde att nu jävlar börjar jag kunna det här! Men nu när jag satte mig igen efter jag pluggat spanska är allt som bortblåst! Kommer inte ihåg ett piss! Och just ju känner jag att I couldn't care less! Låt mig faila i matte och bli nån jävla mattant eller städare på nån jävla firma! Nu skiter jag i det här helvetet!


Lunch

  2012-10-10 / 12:52:06 / Kost / 0 KOMMENTARER

Lätt, nyttig och underbart god lunch dagen till ära ;)

Sallad med vitlökstektägg med räkor och ett kokt ägg, avokado, keso och lite chillisås på det! Uuuuuuuunderbart :D


Håltimme

  2012-10-10 / 11:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det här är min första riktiga onsdag på facetten men jag måste bara säga... faaan vilken onödig dag.. två lektioner på morgonen.. håltimme mellan 11 och halv två och sen idrott? Vem lägger schemat egentligen?

Så nu sitter jag hemma och pluggar lite spanska, eftersom det inte bleev nått igår, skulle ju ha gjort det efter matchen med det drog ju tyvärr ut lite på tiden och sen va jag så orolig att jag omöjligt kunde koncentrera mig. Men nu sitter jag här i allafall och tar igen det jag skulle gjort igår.

Oscar Sundh uppdatering

  2012-10-09 / 23:11:19 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Jag känner att jag inte kommer få mycket sömn inatt, följer oroligt alla uppdateringar från sjukhuset i Lule...
Han är nu vaken och har sagt sitt namn och personnummer, läkarna säger att han antagligen kommer kunna spela hockey igen, men att de inte vill säga nått säkert innan röntgen är klar! Den röntgen de har gjort på nacke och hjärna ser än så länge relativt bra ut!

Det värmer också otroligt mycket att se att hela hockey Sverige går ihop och stöttar nu, man lägger rivaliteten åt sidan och ber tillsammans åt en skicklig hockeyspelare, flera har uttryckt sin oro på Twitter och Oscar Sundh är nu #1 på TT på Twitter i Sverige :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1277182/images/2012/pic_507492469606ee58b88ba1e1.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1277182/images/2012/pic_50749248ddf2b31c7f000ef9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1277182/images/2012/pic_5074926cddf2b31c8a000f1a.jpg" class="image">


Oscar Sundh <3

  2012-10-09 / 22:00:58 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
 
Blev inget avslut i matchen, 6.27 in i tredje kommer Oscar Sundh i närkamp med Toni Koivisto i Luleå och far upp och slår i huvudet i sargen, faller sen handlöst ner på isen där huvudet studdsar två gånger innan han medvetslös glider vidare en bit på isen innan han stannar. Riktigt jävla obehaglig smäll och under hela dom 17 minuterna som 2 matchläkare och 6 räddningstjänstmän är han djupt medvteslös och har krampanfall.
 
Beslutet tas självklart att avbryta matchen! Så skakad och orolig som jag är här hemma i soffan som supporter kan jag inte föreställa mig hur lagkamrater och lagchef känner, hade aldrig gått att avsluta den matchen.
 
Tydligen rör det sig om en kraftig hjärnskakning och jag skulle vilja säga att Oscar i BÄSTA FALL blir borta resten av säsongen! Jävligt obehagligt och riktigt synd då HV tappar en viktigt och oerhört skicklig spelare!
Förra veckan då man först trodde att Liket fick en smäll i huvudet av Reddox sa Uffe att om en spelare får en kraftig smäll i huvdet kan karriären va över. Som "tur va" fick han ju bara några brutna revben. Och nu hoppas jag och ber att Oscar klarar sig någorlunda lindrigt och att han kommer kunna komma tillbaka. Får inte besked från sjukhuset förän imorn... hur fan ska jag kunna sova nu? :'(
 

Vad är grejen med rubriker?

  2012-10-09 / 20:35:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Borde sätta mig och plugga spanska, matte, samhäll, svenska och gud vet vad... men vet ni? DET ÄR HOCKEY PÅ TV OCH DET GÅR FÖRE känner jag :) inne på andra nu och Hv kvitterade nyss 1-1 mot Luleå. HV har haft i stort sett hela matchen men LHF lyckades göra ett lite olyckligt mål i slutet på första :( (men jag stör ihjäl mig på att "expertkommentatorn" säger STEFAN Dyk? vafan? xd)  
 
Lyckades komma iväg en sväng till gymmet med :) det va sjukt gött att slita sönder musklerna lite igen ;) första ordentliga gemomköraren nu efter jag har blivit frisk :) skakade som ett asplöv i armarna när jag va klar och skulle cykla hem (som jag förretsen gjorde idag ;)) trots ett platt bakdäck -.-
 
Bjuder tills vidare på en vacker bild på laget <3
 

Sovmorgon

  2012-10-09 / 09:20:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sovmorgon till 10 idag :) även fast resten av klassen har det till 12 -.- men jag klagar inte ;) man får va glad över det lilla :)
 
Ska ut och pumpa cykeln och be till gud att det funkar och att jag kan cykla till skolan från och med idag... det är ju inte speciellt långt, men det blir så jävla tungt att gå ner med gymväskan.
 
Kör på en lite chillig outfit idag, med tjocktröja och toffs i håret :)

Fitspo

  2012-10-08 / 19:58:26 / / 0 KOMMENTARER

Tror att bristen på träning och det missade passet idag har fått mig ännu mer motiverad och jättesugen på att gr mig ner och träna!


jahoppdåvardetennyveckadå

  2012-10-08 / 15:02:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kreativiteten på rubriker är ju inte direkt min starka sida xd varför ska dom behövas..? jaja
 
Nu är det ny vecka och nu måste jag säga att jag känner mig rätt hemma på facetten, imorn är det ju exakt en vecka sen jag började :) och allt har flytit på jättebra :D 
  Tänkte att jag skulle komma igång med träningen igen den här veckan eftersom jag är frisk från min jävla förskylning MEN sista lektionen innan jag slutade fick jag såklart fruktansvärt ont i huvudet, så det blev inget med det -.- släpade med mig fetaste väskan ner för INGET -.- kanske låter som sämsta ursäkten i världshistorien, men det är faktiskt sant :( 
 
Rädd att måndagar bara är dom dagarna jag hinner träna också nu i ett par veckor framöver :( eftersom jag har en del plugg att ta igen och liknande :( vi får se hur det går.. jag hoppas jag kan klämma in minst två pass i veckan iallafall :/ 
 
Nu vankas det spanksaplugg och lite senare matte när mamma kommer hem... 

Ananas Passion Keso

  2012-10-07 / 19:40:49 / Kost / 0 KOMMENTARER

Som den tvättäkta kesoälskare som jag är, va jag tvungen att köpa hem och prova den nya ananas passion keson. Och jag kan inte bestämma om den är god eller jättekonstig? Den har en ganska syntetisk smak, men efter ett par skedar blev den lite godare... Den kan säkert gå ihop med bär och nötter som snack på lördagskvällen. Men att äta som den är eller till frukost fortsätter jag nog på mini keson!


Mycket trevligt söndag :)

  2012-10-07 / 19:36:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Även om jag ahr suttit med näsan i matteboken i stort sett hela dagen så har denna söndag varit väldigt mysig :) vi pausade lite i mattestudierna och åkte och firade Elin på golfresturangen och jag åt världens godaste Ceasarsallad med räkor! Jag lovar, en av de godaste salladerna jag ätit, bara ceasarsalladen jag åt på öland i sommras var godare :D
 
Förutom det så har jag som sagt inte gjort så mycket, jag käka upp resten av bananpajen jag gjorde igår (fruktansvärt gott det också... åt upp allt innan jag han ta kort :/) hade i lite för mycket mjöl i degen bara så den blev lite fast och lite föör degig, men jag ska snart göra den igen och så lovar jag att ta kort på den och lägga up exakta mått ;)
 

LördagSjätteoktober

  2012-10-06 / 17:47:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har nog chillat sönder idag.. Inte gjort ett skit fram till nu, pluggat lite matte.. Men det är väl så det ska va när det är helg? Även fast jag blir uttråkad skitsnabbt :(

Så jag har gjort lite knäckebröd och nu sitter jag vid tvn och kollar på hockeyn från vackra kinnarps (eftersom jag inte kunde va där :'() men det går åt helvete, Gunnarsson i kassen och både Pettan och Kolan är helt under isen... Onödigt många utvisningar från Ledin och dom får kriga jävel i defensiven mot LHC :/ jag vill se ett mål iallafall för att dom inte helt ska tappa stoltheten.


Alla har vi varit små fjortisar..

  2012-10-05 / 22:16:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Aldrig tidigare visade bilder xd herregud, hittade dom på datorn nyss och jag bara måste bjuda på alla dessa hemska bilder xd har jag verkligen sett ut såhär? x
d
 
 
 

Blev en rätt så trevlig dag ändå.. :)

  2012-10-04 / 22:35:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Efter att jag suttit med plugg i x antal timmar, och verkligen försökt att förstå matten :( utan framgång så va det dags att pipa in till stan och möta upp mina fina vänner för lite mat :) Taste of Thai! Rekommenderar verkligen den resturangen! :D skitgott och jättemysigt! Varnar dock er som är lite känsliga för stark mat ;) jag tog en räkwok med vitlök och grönsaker. Det va två chillifrukter i starkhet på den rätten (tre va starkast) och jag som ändå älskar stark mat och brukar dra på MYCKET mer krydda O.s.v. Här hemma höll på att dö efter 3 tuggor! Efter ett tag vande jag mig och det va verkligen jättegott med wow va snorig jag blev av den maten :P

Hem och se de två sista periodena i smålandsderbyt ;) Växjö-HV71! Och självklart blev det ytterligare tre pinnar för Jönköpingslaget <3 blev dock en rejäl och riktigt ful tackling i huvudet på Liket :'(


GIVE ME

  2012-10-04 / 12:40:40 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Studiedag = Plugg

  2012-10-04 / 11:47:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Det hörs vi faktist på namnet ;) STUDIEdag.. men frågan är då hur många det faktist är som pluggar en dag som denna? ;) dom som precis bytt skola och har en del att ta igen och prov att plugga till har inte så mycket till val :/ Har suttit med Natukunskapen nu i två timmar och blev precis klar :) Nu måste jag ta tag i Matten... prov nästa fredag -.- och jag brukar säga att jag kommer få F på prov.. men numenar jag det verkligen... Matte 2b kursen är TYP SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR mycket svårare än Matte 1b och jag faila nästan i den kursen :'( fan! Jag förstår verkligen INGENTING av den här kursen.. "i i kvadrat" och "konjugat- och kvadreringsregler" när fan kommer jag anvädnda det i livet? -.-
så just nu sitter jag med två datorer, en mattebok, en NK-bok, två skrivböcker och 34827492347 papper (Y) och icke att förglömma ett glas vatten ;)

Stockholm

  2012-10-03 / 21:31:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Studieresa med klassen till Stockholm en osndag är ju aldrig fel :) Besökte NObelmuseét och Riksbanken, emn nog om det tråkiga :P Det bästa måste ju va "egentiden" ;) shopping! Har letat så länge efter den PERFEKTA halsduken utan reslutat... men iDAG äntligen! TACK indiska! Hade egentligen tänkt att köpa en mössa också, men jag passar verkligen INTE i mössa :( fan, tycker det är skitsnyggt med mössa... men jag kna inte ha det :'( avundsjuk på er jävlar som kan ha det :(
Chillig outfit eftersom vi ändå spenderade 6 timmar i buss :/
 
Har också svurit över att jag inte har några höstkläder -.- så det va på tiden att införskaffa en kofta! Den är lite mer miltärfärgad i verkligheten, Jättesnygg :) BikBok 149:-
Vinröd halsduk, Indiska 99:-
Billigt skit från H&M (är man fattig student så är man) Puder 49,90:-, Rouge 49.90:-, Concealer 49.90:-, Leave in Balsam 39.90:- (?)
+ en liten present till ELIN SOM FYLLER 18 IMORN :D
 

Äntligen Facetten

  2012-10-03 / 21:13:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Första dagen, nya lokaler, ny klass, nya lärare, ny skola (Y) Känns toppen :)
 

Brunett igen :D

  2012-10-01 / 21:00:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Dags för nystart och dags för lite mer "höstiga" toner ;) nu lämnar jag att vara rödtott bakom mig och går tillbaka att vara brunett :D måste säga att även fast jag trivdes i rött hår så känner jga mig mest bekväm i brunt hår :) det är så mycket lättare att matcha med kläder och make med! :)
Hej då rött hår :)
Hej brunt hår :D