TRE-RÄTTERS MIDDAG

  2013-04-30 / 19:09:00 / / 0 KOMMENTARER

Eftersom det ändå är Valborg bjöd mamma på tre rätters middag när jag kom hem :) jättegott, med Skagen-toast, torskrygg med ungsrosade rotfrukter och panacotta med hallon till efterrätt!

 


YOU'RE DOING IT RIGHT

  2013-04-30 / 17:15:00 / Träning / 0 KOMMENTARER

Påväg hem efter ett av mina bästa styrkepass någonsin!


LEGDAY

  2013-04-30 / 15:30:00 / Träning / 0 KOMMENTARER

It's on, pwo innan ett köttigt ben/rumppass! Den här smaken va för övrigt jättegod :D


VALBORG

  2013-04-30 / 10:17:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är det sista dagen i April och valborg, jag som är emot alla slags högtider förstår heller inte varför vi ska ha den här högtiden? Kolla på eld, lyssna på gamla gubbar som sjunger i kör och försöka gömma sig från raketerna. Nej jag förstår det verkligen inte, men det är väl en bra ursäkt till att få äta god mat och umgås med familj och vänner. Det är iaf vad jag tänker göra ikväll. 
Idag känns som en lite gladare idag också, tog en lite länngre joggingrunda imorse för att resna tankarna ordentligt. Behövligt! Förhoppningsvis kommer allt lösa sig snart...

BELIEVE TOUR- del3

  2013-04-29 / 22:04:19 / / 0 KOMMENTARER


VISSA DAGAR ÄR BÄTTRE ÄN ANDRA

  2013-04-29 / 16:47:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Visst måndagar är inte den roligaste dagen i veckan men just den här måndagen har varit lite jobbigare än de andra. Fick ett ganska jobbigt samtal idag som inte gjorde det speciellt mycket bättre heller :( Väljer att inte skriva om det här på bloggen då det inte har med någon annan att göra än mig själv, möjligen de närmsta i familjen och mina absolut närmsta vänner. 
Tack för ni ALLTID finns! Speciellt Erica och Olivia! Hade jag inte haft er brevid min sida hela tiden hade läget sett mycket värre ut än vad det är nu och jag är glad att ni fanns där även nu när dessa nyheter kom, ibland känns det skänt att ha en axel att fälla en tår mot och veta att dom kommer fånga upp dom och torka bort dom. Jag älskar er!

VIKTIGT! SE DENNA!

  2013-04-28 / 21:44:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tror att det här är en video som i stort sett alla tonåringar måste se: 
 

Fornåsa IF

  2013-04-28 / 17:09:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Soligt men iskall blåst, så jag fick hålla mig inne i en liten kiosk när brorsorna spelade lite boll :) kunde koppla av lite i bilen sen med Nathalie som i sin tur chilla med pizza och lilla läskflaskan ;)


VÅRDAG I MOTALA

  2013-04-27 / 16:50:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hemma på gården igen efter en liten runda på stan inne i Motala. Mysigt att gå med en liten del av familjen och kolla i affärer och ta en fika i vårsolen. Vi lyckades pricka in så snyggt att vi åkte in samma dag som Ulrik Munther skulle komma och spela, så det va vi såklart tvugna att se lite av :) Påväg hem började det ösregna och hagla dock, men jag är så glad att våren ÄNTLIGEN har bestämt sig för att stanna :)

BELIEVE TOUR del2

  2013-04-26 / 16:52:49 / / 0 KOMMENTARER


BELIEVE TOUR- Presentpåsen

  2013-04-25 / 21:53:23 / / 0 KOMMENTARER
Svävar fortfarande på små mold från igår, lever i ångorna från lyckan från den dryga 1 och en halva timme som jag återigen upplevde alla känslor som en människa kan uppleva. Jag grät, grät och grät, jag skrattade, jag kände tomhet, uppgivenhet men mest av allt total lycka! Kommer inte ens ihåg hur många känslostormar som kom under kvällen. Men jag mådde så jävla bra! Kan inte säga att det va bättre än för två år sen, det va tamigfan likvärdigt. Har försökt beskriva hur gårdagen var för de som har undrat, men jag har inte kunnat få fram ett ord, jag bara stod och log som en idiot och upprpade mig hela tiden "Jaa, asså, nae... det va lixom... aa.. så jävla.. fyfan asså!" Typ så har jag låtit större delen av dagen :P
 
Här har ni i allafall några bilder på det som fanns inuti presntpåsen jag fick när jag gick in :)
Kepsen köpte jag utanför så den ingick inte i "påsen". Så jäval fetning värt varenda krona!
 

BELIEVE TOUR del 1

  2013-04-25 / 09:24:56 / / 0 KOMMENTARER

What is Life?

  2013-04-24 / 23:45:00 / / 0 KOMMENTARER

Lever fortfarande i en bubbla! Förbered er för en Bieber-bomb imorn på bloggen!


TAGGGGAAAA

  2013-04-24 / 10:46:47 / / 0 KOMMENTARER

Sitter hemma i soffan och försöker skriva på en uppsats i min Bieber-tröja från förra turnén! Nu är det bara lite mer än 8 timmar kvar och lite mer än 2 timmar kvar tills vi åker!!!!!!!! Älska livet!


Olivia "Oliiiven" Svensson 18 år

  2013-04-23 / 21:11:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Icke att förglömma är ju faktiskt att det är den 23e April, och vet ni vad som händer då? Jo världens absolut bästa Olivia blir vuxen :D Hon fyller hela 18 år hörrö ni! Och jag vill bara rikta ett STORT JÄVLA DUNDER GRATTIS åter en gång TILL DIG MIN FÄRGGLADA LILLA KOMPIZZZZZ :D Är typ superduper glad att du finns i mitt liv! Inte bara för att du har bästa personligheten i universum men också för att du aldrig låter nån trycka ner dig! Finns mycket att lära av henne och det ska du veta gumman.. att jag ÄLSKAR DIG APMEGAMASSOR! Hoppas du haft en bra dag älskipälski :*
 

Celsius Utvärdering

  2013-04-23 / 19:15:55 / Träning / 0 KOMMENTARER
Nu kan jag verkligen förstå varför det är sådan enorm hysteri kring den här drycken... för det första smakar det som läsk fast det inte ens är i närheten av att vara så onyttigt som läsk, men när det kommer till prestationshöjare på gymmet är den fenomenal. Jag drack ju en apelsin en halvtimme innan jag gick till gymmet och när jag väl va på gymmet kände jag verkligen att det skulle bli kul att träna, det va dock säkert bara mentalt. Men när jag väl satte igång gick det skitbra, jag kände mig jättestark och vanligtvis när jag kör tung styrketräning när jag kör till maxstyrka är det för att jag blir för trött men idag när jag körde till max va det för att muskeln krampa och sved som fan att jag omöjligt kunde göra en enda repetition till.Och det har jag aldrig varit med om innan! 
Jag kan utan tvekan säga att det här va det bästa styrkepasset jag har gjort på mycket länge och det va så sjukt kul idag, mycket är såklart mentalt för att jag innan hade en väldigt positiv intällning till den här drycken men jag tror också att det faktiskt gjorde skillnad. Den ska jag absolut fortsätta med när jag ska köra tung styrka och intensiv kondition. 
 
Nu är jag fast, och jag får ansluta mig till resten av alla gym-junkies som slänger lovord om den här drycken runt sig. Men det är den faktiskt värd! :)

Celsius

  2013-04-23 / 15:30:00 / Kost / 0 KOMMENTARER

Började dagen med en liten joggingrunda runda i regnet... När jag sen kom ut ur duschen tittade solen fram och lyste hånfullt mot mig när jag begav mig mot skolan för ett extrainsatt mattepass.

Nu provar jag för första gången en burk celsius och hoppas den ska vara lika bra som alla säger! Apelsinen är god smakar typ som fanta :D känns helt sjukt att den är nyttig? I stort sett inga kalorier, och inget förutom vitaminer och lite taurin och koffein :P nu kommer jag förhoppningsvis kunna kötta sönder min Lilla rumpa innan jag går hem och fortsätter pluggandet :(


All Around The World

  2013-04-22 / 21:03:25 / / 0 KOMMENTARER
Går inte att beskriva hur taggad jag är för onsdag. Kan ni förstå eller? För ca 3 år sedan trodde jag aldrig att jag ens skulle vara i samma land som Justin, och nu, om två dagara ska jag se honom LIVE för ANDRA gången i mitt liv! Jag kan inte ens förstå det själv, igår sjönk det in lite iaf när han va på i stort sett varenda nyhetssändning och idag har jag följt alla liveuppdateringar för att få se så mycket som möjligt från hans Sverige-besök. Kan ni fatta???!!! Han är i SVERIGE! I SVERIGE FÖRIHELVETE! Mitt hemland, jag behöver inte åka flera mil och in i ett annat land, övernatta och ta ledigt en massa dagar för att se honom, jag kan ta bilen upp på 2-2½ timmar för att bara vara i samma stad som honom. Lyckan är oberskrivlig!
 

Hälsolimpa

  2013-04-22 / 12:20:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Igår fick jag ett galet sug efter nybakat bröd, men vi hade ingen jäst hemma så mina planer höll på att gå i stöpet direkt, men envis som jag är så letade jag fram ett recept på en nyttig, grov och suuuupergod hälsolimpa. 
Ingredienser: 
* 2dl havregryn
* 5 dl Rågsikt
* 1 dl linfrön
* 1 dl sesamfrön
* 2 tsk bikarbonat
* en nysalt
* 1 msk sirap (valfritt)
* 1 rivet äpple
* 4 dl naturell yoghurt
* (möjligen lite mjölk om fegen blir för torr)
Utförande:
Sätt på ugnen på 200 grader. Rör ihop alla torra ingredienser. Riv ner äpplet och tillsätt yoghurten och möjligen sirapen. Klä en brödform med bakplåtspapper eller smörj med lite smör. Kleta i smeten och dekorera med några pumpafrön. In i ugnen i 45-60 minuter. (min tog ungefär 48 min)
 

Helgen...

  2013-04-22 / 07:54:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har blivit en ganska lugn helg, och jag ber om ursäkt eftersom uppdateringen har uteblivit, men jag har velat spendera mycket tid med familjen och Meja som va här, blogg.se appen har lagt ner totalt och jag har inte velat sitta vid datorn. Jag har dock tagit lite bilder på hur helgen har sett ut (för hudnens del, höhö). En solig och varm terass, med vovven, nån joggingrunda, några promenader och årets första grillning. Otroligt gott :) 

Hundvakt

  2013-04-19 / 21:49:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fina vovven! Meja!


BELIEVE TOUR

  2013-04-19 / 21:00:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

HUR SJUKT DÅ!!!!! Nu börjar jag bli så sjukt taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen :'D


Freeeeedaaaaaaaa

  2013-04-19 / 16:22:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Yoyoyo ya'll! Fredag igen då :) känner mig lite extra taggad inför helgen idag för idag kommer vi nämligen få hem en liten vovve fram till söndag :D är överlycklig! Dessutom ska det vara bra väder hela helgen :) för nu är väl våren hör på riktigt? :)

Idag kör jag på mittbena... Hjälp känns som jag har bredaste pannan! Har inte haft mittbena sen i... Höstas?


Grattis Skellefteå AIK- SM-Guld 2013

  2013-04-18 / 21:31:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tecken på överträning:

  2013-04-18 / 21:06:25 / Träning / 0 KOMMENTARER
Hittade ett inlägg på en fitnessblogg där det stod om några tecken på att man tränar för mycket, och som den träningsnarkoman som jag är kändes det som om jag borde läsa igenom den här texten. Väljer att inte kommentera vad jag kom fram till för slutsats men ni kan ju läsa själva och se om ni borde dra ner lite på era pass.

Fördröjd återhämtningstid
Träningsvärk som varar i dagar (om inte veckor) efter att du tränat kan vara ett tecken på att du behöver mer vila. Överträning innebär att du inte ger dina muskler tillräckligt med tid för att återhämta sig och läka innan du går på det igen.

Försämrad prestation
Att liksom inte känna det där PAABANG:et man tidigare upplevt under träning. Att inte få upp pulsen dit man vill, att uppleva de vanliga hantlarna som så mycket tyngre, att saknadet där pumpet… hur hårt man än kämpar, och även om det går, så är det så mycket jobbigare. Det är mest synbart i uthållighetssporter som löpning, cykling eller simning, men kan ses även om man sysslar med crossfit, styrketräning eller t.o.m yoga. Ett symptom på försämrad prestation är konstant trötthet när du tränar.

Förhöjd vilopuls
Mer stress betyder att också hjärtat behöver arbeta mer, och hårdare. En onormal ökning av din normala vilopuls kan tyda på att du utsätter din kropp för för mycket stress.

Ointresse för motion
En påtaglig minskning av motivation eller glädje vid fysisk aktivitet kan vara ett tydligt tecken på utbrändhet.

Humörsvängningar
Depression, ilska, förvirring, ångest och irritation är vanliga när kroppen överbelastas fysiskt. De stresshormoner som frigörs när man är känslomässigt stressad frigörs också när man fysiskt är överbelastad, vilket förklarar eventuella humörsvängningar.

Fett-ökning
Om du har gått ner i vikt men samtidigt märkt en ökning av kroppsfett, kan du vara i de senare stadierna av vad som kallas träninigs-överbelastning. Detta händer eftersom kroppen reagerar på långvarig stress genom att höja nivåerna av stresshormoner (t.ex. kortisol). Med tiden kan detta leda till en ökning av insulinresistensen och lagring av fettvävnad, särskilt runt midjan.

Ökat sug
Starkt sug efter saker som innehåller socker och koffein kan vara ett tecken på utbrändhet. Vad som händer är att din kropp plötsligt saknar något men inte riktigt kan specificera vad, så istället “ber den” om sina mest primära behov.

Vad ska man göra då?
Det viktigaste och bästa du kan göra för dig själv om du upplever övertränings-symtom är
är att trappa ner, ta en paus. Ett par dagars eller en veckas uppehåll från träningen är inte mycket jämfört med de år du kan förlora på att tuta och köra utan att reflektera över tröttheten du upplever!

Källa:http://bloggaromtraning.se/roethlisberger/tecken-pa-att-man-kanske-tranar-for-mycket/


Extra insatt mattepass...

  2013-04-18 / 08:12:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag vill bara börja med att säga att "livet kom emellan" igår och det hända ganska mycket som jag behövde ta itu med men också möten osv, därav ett ända inlägg med en väldigt fin låt med ett ganska bestämt budskap. Men idag hoppas jag allt är på banan igen och att det blir lite lättare idag även fast regnet öser ner ute :(

Ska nu ta och pallra mig iväg till skolan, även fast jag har sovmorgon till kl 10, eftersom jag har ett extra insatt mattepass nu på morgonen för att jag suger stenhårt i just det ämnet. Känns jättekul ;) Men det behövs för att jag ska klara kursen!

Ni får iaf ha en super torsdag :)


Maria Mena- Fuck You Acoustic

  2013-04-17 / 20:54:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så bra! ;')

När man inte räcker till

  2013-04-16 / 22:37:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

För tillfället är jag så jävla arg och upprör för att det finns personer som helt och hållet föddes utan hjärna och som totalt saknar social kompetens! Det blir bara ännu värre när dessa personer vistas i ens närhet och påverkar personer runt omkring en på ett negativt sätt. När de sårar och upprör så att tårar är nära och vredesutbrott ligger och väntar på att få explodera.

Och det är när man ser en person som man bryr sig om och älskar är ledsen, men speciellt arg över något som man inte kan göra någonting åt som det tänds någon liten gnista inom mig, kanske är det någon gen i mig som jag har haft sen jag var liten att jag vill skydda folk omkring mig som jag älskar? Men när den nu tänds iaf är den tänd hela tiden, och skulle nu den hör personen som har skapar dessa känslor bara gå så mycket som en hundradels millimeter över gränsen igen då smäller det! Jag är så fruktansvärt, jävla, äckel arg nu att jag skulle kunna sparka sönder det första som jag kom i kontakt med!

INGEN ska komma och tro att dom är nått och INGEN ska tro att dom kan knalla in i mitt liv och fucka upp allt utan konsekvenser! Och INGEN, absolut INGEN ska komma och såra någon som står mig nära! För gör man det...


Håll er undan!

  2013-04-16 / 14:06:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I eftermiddag ska jag och mamma gå och ta körkorts-lämpet så jag kan få börja köra.... livrädd! Ville egentligen inte ta det, men de vuxna kloka människorna tycker "att det kan va bra och ha"... jag är hetl ärligt livrädd. Jag är helt säker på att jag kommer köra ihjäl antingen oss som sitter i bilen eller någon utanför som jag kommer köra över. Och gör jag inte det kommer jag köra sönder både bil och allt runt omkring. Usch! Vi får väl se hur det går, men nu har jag varnat er som bor i Åtvidaberg och Linköping! Se upp för en vit KIA, och ser ni den spring allt ni kan åt andra hållet om ni vill ha livet i behåll.

Resursdag

  2013-04-16 / 08:24:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ledig dag, eller har redursdag egentligen så man får sitta hemma och plugga idag :) asskönt! Kanske äntligen får lite saker gjort, kan aldrig koncentrera mig ordentligt i skolan... Men nu börjar jag morgonen med lite god frukost, vakna med NRJ. Såhär skulle alla mornar se ut :)
Kanske ger mig ut på en liten joggingrunda sen också :) livet!


LOKA -> heaven

  2013-04-15 / 23:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Köpe de två godaste underbaraste LOKA sorterna som finns! LOKA chocolate shake och LOKA strawberry ICE-Cream!!! Fyfaaaaaan så goda! Att dricka det vattnet är typ som en dessert bara det! Helt genialiskt! Älskart!


Kött

  2013-04-15 / 22:10:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blev lurad av mamma idag att köttfärs är gjord på sådana djur som inte längre är "användbara" så att säga, alltså typ mjölkkor som inte kan mjölka längre o.s.v. Hon hade hört/läst det någonstans och dum som man är går man på det och smäller i sig 3 biffar till middag. Pratar med pappa på telefonen lite senare och han berättar då att de djuren mamma trodde man gjorde till köttfärs gör man korv på. Vi hade därefter ett långt samtal om hur köttindustrin och djurhållningen ser ut i Sverige, och som föredetta grisbonde, och nuvarande nötbonde(?) så kunde han dela med sig av sina erfarenheter. Men nu efter samtalet har jag kollat runt på internet och kollat på olika hemsidor, och jag är nu mer bestämd än aldrig på att jag inte ska äta något kött, annat än kalkon, fisk och skaldjur. Blir ledsen och ganska äcklad av att tänka på hur små djuren som blir dödade för mat är och hur illa många av dom har blivit behandlade :( 
Sen för alla er som inte vill ge upp köttet, snälla kan ni inte i alla fall koll vart köttet är i från och kolla hur standarn är där. Köp KRAV-märkt! Och helst av allt vilt! Vilt är bra :) och gott! dom djuren är för den största delen vuxna djur som har levt ett bra liv :)
 
Tack finaste Olivia för din hjälp att hitta alla info :*

Trädgårdföreningen

  2013-04-15 / 13:07:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Alltid lika kul att spendera hela morgonen/ förmiddagen ute i regn och blåst inne på trädgårdsföreningen i Linköping och lyssna på någon som prata om något som inte hade med nätt att göra? Glad måndag allihopa!


Eataliano

  2013-04-14 / 19:53:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fetaste tipset för er som bor i och runt Mjölby, eller om ni någonsin åker igenom Mjölby så måste ni åka till Eataliano som ligger på "Burger-Hill" som pappa kallade det. Där donken, burger king, godishuset och massa av liknande resutranger ligger. Vi va där i helgen med familjen och käka och det va hur mysigt som helst och maten var jättegod. Det är buffé så man får för 130:- (på helgerna) äta hur mycket kinamat, italiensk mat och sushi man vill, dessutom är det glass och kaffe till dessert, och igår servera dom även frukt till choklad. Rekommenderar det verkligen! :) bilderna kommer från deras hemsida
 

Appen har legat nere...

  2013-04-14 / 16:59:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Den här helgen ska jag faktiskt inte skylla på det dåliga internet som är ute på landet utan att blogg.se appen har legat nere. Jag har inte kunnat komma in på bloggen på något sätt alls, men nu har den tydligen bestämt sig för att fungera igen. Så jag kommer inom kort lägga upp ett inlägg om hur helgen har sett ut :)


Morgonhumor

  2013-04-12 / 08:57:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ja, jag vet jag har sämst humor.. men när man precis har vaknat och är lite lagom trött är det här skitkul xd
 

Nytt Inn

  2013-04-11 / 21:42:28 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Mamma kom hem från Gekås idag, och jag har visst varit snäll såhär långt på året :) fick en ny sport-bh och några strumpor. Tack mamma! Behövde lite färg till alla mina svarta träningskläder :)


River Island för Nelly.com

  2013-04-11 / 21:05:43 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
River Island släppte en ny kollektion ihop med Nelly.com idag.. och jag fullkomligt älskar den! GRymt snygg ju. Ta en titt på några bilder från Lookbooken här:

FettoDag

  2013-04-11 / 19:29:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag vill börja med att be om ursäkt till alla som har tvingats umgås eller stöta på mig idag, det har verkligen inte varit min dag idag och jag mådde inte ens bättre efter jag hade varit på gymmet. Nästan sämre faktiskt. Vill bara att den här dagen ska ta slut så jag får börja om på nytt och hoppas allt känns bättre ...

Look like an Angel

  2013-04-10 / 21:51:20 / Träning / 0 KOMMENTARER
 Hittade några videos på hur modellerna för Victoria's Secret tränar. Lite kul att se och få inspiration av, man kan ju lixom inte säga nått annat än att de har killer-bodies minst sagt! Dock vill jag använda mig av lite tyngre vikter än det som dom använder, men jag hittade några nya övningar som jag ska prova :) Ta lite inspo du också och börja träna som en riktig ängel.

Lev hälsosamt och undvik extrakilon

  2013-04-10 / 19:18:29 / Träning / 0 KOMMENTARER
Hittade en jättebra text på msn.se, tänkte att jag kunde lägga upp den här så ni också kunde ta del av den. 

Lite träning är bättre än ingenting!

De flesta människor som äter ohälsosamt börjar märka en viktökning i 30-årsåldern när kroppens ämnesomsättning sjunker på grund av att muskelmassan gradvis blir mindre med åren.

Det finns dock många vardagliga saker som du kan göra för att förebygga problemet.

Ät frukost
Se till att alltid äta frukost. Det gör du för att få igång din ämnesomsättning på morgonen. Håll dig borta från spannmål som innehåller mycket socker (läs alltid noga på förpackningen), och ät grovt, magert bröd och frukt, vatten, eller gröt.

Drick mycket vatten
Du har hört det förut, men du hör det igen nu: dricka vatten hela dagen. Börja varje måltid med ett glas vatten - det kommer att resultera i att du inte äter för mycket vid måltiden och mättnadskänslan når din hjärna snabbare.

Öka aktiviteten
Om du har ett stillasittande jobb är det viktigt att du får till mer rörelser i vardagen. Ta trapporna upp till arbetet, gå eller cykla till jobbet, gå till mataffären och bär hem maten, träffa vänner och promenera snarare än att sitta hemma och äta ost och dricka vin. Åk skidor på vinter och hitta på aktiviteter med vänner och familj. Det är känt att överviktiga sitter still mer än normalviktiga, så upp ur soffan.

Tänk dig sund
Om du ständigt fokuserar på de negativa sakerna om dig själv och din livsstil, kan det leda till att du känner dig stressad vilket leder till småätande. Tänk snarare positiva tankar om dig själv. Om du åt lite mycket dagen innan, glöm det och fokusera på idag.

Planera dina måltider
När du går och handlar bör du alltid ha en inköpslista med. Det hjälper dig att undvika frestelser, och bara köpa vad du behöver ha hemma. Planera dina måltider och se till att ha lätta måltider redo när du är hungrig. Ta en handfull mandlar eller en naturlig yoghurt utan socker när du märker att du är lite hungrig. Eller ät en morot.

Träna framför TV:n
Om du sitter mycket i soffan och tittar på TV, så kan du passa på att göra flera saker samtidigt. Ta fram en matta och gör situps och armhävningar medan du tittar på ditt favoritprogram är på. När det blir reklam kan du köra de tyngre övningarna.


Belöna dig själv
När du har levt sunt och tränat bra en period så unna dig något extra. Och nej, det behöver inte vara onyttig mat. Köp något du har velat ha under lång tid, eller boka en timmes massage som lossar upp dina stela axlar. Eller åk på en minisemester. Kom bara ihåg att välja hälsosamma alternativ i restaurangen om du åker på semester.

http://livsstil.se.msn.com/traning-och-halsa/s%C3%A5-br%C3%A4nner-du-fler-kalorier-varje-dag

 


Gymkulturen

  2013-04-10 / 09:25:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ibland känner man bara att det är så jävla kul att gå i skolan. Detta ska vara klart 28e april och jag har kanppt börjat, det ni ser är bara lite "stödord" från olika källor jag har hittat. Tur dock att det är ett ämne som jag tycker är intressant, men fan så svårt det är! 

Tack Mamma

  2013-04-09 / 22:37:53 / / 0 KOMMENTARER

Vill bara ägna ett litet inlägg för att tacka mamma som orkar stå ut med en trögfattad jävel som jag! Hade jag försökt lära mig själv matte hade jag tappat tålamodet efter 5 minuter, jag är verkligen hopplös! Men hon står ut, jag vet inte hur hon gör det, men hon gör det och utan henne skulle jag aldrig klara mig, varken i matten eller i livet!
Älskar dig!


SIMPLE WITH A TWIST

  2013-04-09 / 11:31:13 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Premiärrundan

  2013-04-09 / 10:02:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Har lagt upp ett nytt träningspogram nu inför sommaren för att få fram musklerna lite och för att få lite bättre kondis, så förutom mina 4-5 vanliga styrkepass har jag lagt in 3 jogging rundor i veckan. Och idag körde jag premiär rundan med mina nya löparskor, och det kändes toppen. Nu har jag duschat och ska snart göra mig iordning, käka lite lunch och sen gå till skolan. Ha en bra dag kompisar :)

Vart tog dagen vägen?

  2013-04-08 / 22:00:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hjälp! Dagen försvann i ett naffs, har gjort något varenda sekund av hela dagen känns det som! Jag ber verkligen om ursäkt för den glesa uppdateringen på bloggen idag :(

Trots att det va första dagen efter livet kändes det ganska okej att vara tillbaka i skolan :) va uppe lite sent, df kunde jag inte blogga på morgonen, svårt att hinna med under skoldagen också och direkt efter körde jag ett pass på gymmet. Hem och lite pillidutt här hemma, käk och sen lite serious-talk med syster och sen matteplugg resten av kvällen. Jag vet allvarligt talat inte vart det kommande matteprovet kommer sluta... Jag är rädd!


12 natural beauty remedies

  2013-04-07 / 21:47:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Wanties inför våren

  2013-04-07 / 14:07:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


 
 

REEBOK

  2013-04-07 / 11:26:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Här kommer äntligen bilderna som jag lovade er igår på det jag köpte i stan. Det blev två par nya skor och lite kalciumtabletter, till en som inte får i sig så mycket mjölkprodukter :/ Skorna kommer både från Reebok och ett par är EasyTone som jag är tjatat om i evigheters-evighet och som jag egentligen fick i julklapp, men som vi inte har hittat några i min storlek förän nu. Men nu är de iaf äntligen mina :D hittade också ett par nya löparskor som va på rea. Skitsköna, inte så jävla snygga, men praktiska, och jag behövde verkligen ett nytt par för de gamla jag har får jag stora blåsor av när jag springer med dom.. inte bra! Men nu har jag iaf införskaffat lite nytt som kommer hålla mig i form framöver :D 
Hela familjen, ni ser ju hur utslitna mina gamla skor är...
 

SURPRISE

  2013-04-07 / 10:16:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blev lite jäktigt igår när jag kom hem, df blev det ingen mer uppdateringen. Det va nämligen så att det skulle ske en liten överraskningsfest åt vår nyblivna och snart att bli 18-åringar, Erica och Olivia :) så när jag kom hem va jag tvungen att äta och sen fixa lite och dra direkt. Och sen ha ett jävla röj med världens bästa :) Det bjöds på tacos, tårtor och presenter av olika slag :P bjuder på några vackra kort från igår på våra två prinsessor. (ni får ursäkta dock, kameran kom inte med, så det får bli lite dåliga mobilbilder)

Lite shopping

  2013-04-06 / 15:05:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Drog en runda med mamma i stan och fixa lite välbehövliga grejer, påväg hem nu! Visar er när vi kommer hem :) sjukt nöjd!


HOCKEYGALAN 2013

  2013-04-05 / 20:05:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ÄNTLIGEN får världens bästa sport lite uppmärksamhet också, och inte bara den där jävla fotbollen! 2 maj kommer Hockeygalan sändas för alla som vill se. Och man kan redan nu gå in och rösta i 5 olika kategorier, så har du varit någorlunda med i hockeyn den här säsongen så kan ni ju gå in och rösta, annars kan ni ju gå in och rösta på de som kommer från HV bara ;) jk 

Vill adoptera!

  2013-04-05 / 16:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vet inte om ni har sett den här loggan förut? Eller om ni ens vet vad det är ? Men då ska jag berätta det för er! Kommer ni ihåg för några veckor sedan när jag la upp en video på en liten hund som hade blivit övergiven på en sopptipp och som va blind på båda ögonen, men som blev räddad och sen bortadopterad och fick ett nytt bra hem? 
  Efter det har jag blivit helt galen typ och kollat runt på massa olika adoptionshemsidor för att se hur olika organisationer jobbar, då jag är 110% säker på att jag ska adoptera en hund så snart jag bara kan efter att jag har flyttat hemifrån. Men iaf, tillbaka till loggan, jag såg ett tips på nätet om en person som hade adopterat ifrån den här hemisdan, som räddar övergivna hundar i Spanien och hon hade bara bra upplevelser från den här organisationen, likaså en bekant till henne som också hade adopterat här. 
 
Och när jag va inne på den här hemsidan och kollade på hundarna som dom hade räddad hittade jag en hund som jag föll PLADASK för! Trissan har dom döpt henne till och hon hittades övergiven i Aloha Pueblo i Spanien, och eftersom hon inte hade nån ID-märkning vet man inte vem den förra ägaren är. Mer än bakgrund än så står inte på hemsidan och man vet inte så mycket om henne förutom att hon är ca 1 år. Och ända sen jag såg henne på hemsidan.... åh! Fan, att folk här hemma är pälsallergiker. FAN! Hon är ju så jävla vacker, och verkar passa perfekt för vår familj, om man dömmer på beskrivningen på hemsidan. Vill adoptera!
Så nu ber jag er ännu en gång, om ni går i tankar om att skaffa hund, överväg 1, 2 och till och med 3-4 gånger att adoptera en hund. De behöver inte se skröppliga och dana ut, och vissa hundar har haft det bättre än andra, så de behöver inte ha massa "olater" för sig om det är det man är orolig för. Men SNÄLLA! kolla in på någon hemsida som räddar hundar som har blivit övergivna! Du räddar liv! Klicka på loggan högst upp i inlägget för att komma till den här sidan för att läsa mer! 

Bomber Jackan

  2013-04-05 / 15:25:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Nu när det börjar bli vår vill man ju börja plocka fram vårkläderna och inte allra minst VÅRJACKAN! Och jag är en sån där nörd som alltid vill köpa nya skor och ny jacka till vår och höst, även fast plånboken inte alltid tillåter det :/ Jag vet att bomber jackan inte är lika het i vår som förra året, man för mig skulle man jämt kunna gå runt i en bomber jacka, jag menar HUR snyggt är det inte egentligen? Älskart! alla jackor nedanför kommer från nelly.com

God Morgon

  2013-04-05 / 07:38:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Uppe tidigt för att kunna åka med Anna in till stan och ta bussen hem. Jättehärligt väder ute idag igen! Nu jäklar är det snart vår :) God Morgon på er


Al Pitcher- komiker av klass!

  2013-04-04 / 23:34:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde ikväll, har helt klart hittat min favoritkomiker i Al Pitcher! Så jävla klockren, garva så jag tjöt hela föreställningen i stort sett! Så nu mår jag lite bättre än vad jag gjorde innan och har nu landat i sängen ute på landet igen. Eftersom bussen tillbaka till åtvid inte gick förän fem över halv 12... Så fick jag följa med pappa hem och sova här över natten :) är tillbaka i åtvid imorn igen dock ;) no worries!

Tack Pappa och Al för en fantastisk kväll, puss puss!


One of those days

  2013-04-04 / 17:19:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är en sån där dag då allt känns pest! Vaknade och mådde super, men ju längre in på dagen vi har kommit ju värre har allt blivit! Usch! Nu åker jag inte till stan och hoppas pappa kan pigga upp mig lite, och om han inte lyckas kommer jag nog ha tankarna på lite andra håll under föreställningen ikväll!


Al Pitcher The Påtår Tour

  2013-04-04 / 12:49:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ikväll ska pappa och jag gå på hans 40-årspresent som han fick av mig, nämligen komikern Al Pithers Påtour Tour. Förra året hade han en turne som hette The Fika Tour och han gör nu alltså en uppföljningsturné på den turnén. Klyftigt ;) Jag älskar hans humor och jag hoppas pappa kommer tycka han är lika rolig som jag tycker :) så först blir det en middag och sen föreställningen på Konsert och Kongress i Linköping. 
Om ni inte vet vem han är kan ni få ett smakprov från när han var med i Raw Comedy Club för en år sen ungefär, helt underbar!
 

Morgonjogg + magstyrka

  2013-04-04 / 11:44:11 / Träning / 0 KOMMENTARER
Vet inte vad som har hänt med mig nu den senaste veckan, brukade hata att springa men nu tycker jag det nästan är skönt att få komma ut en sväng. Kan vara så att våren som är på intåg ger mig nya krafter :) blev iaf en runda på 40 minuter och efter det lite magstyrka när jag kom hem, och nu börjar deffen inför sommaren. Nu ska de där musklerna som ligger nedbäddade där nånstans komma fram lite (Y) 

Seg-dag

  2013-04-03 / 22:42:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit helt slut hela dagen i stort sett, fick ner till gymmet med Nathalie efter att vi kommit hem och käkat lite och körde ett armpass, men kände tydligt att jag inte Gymmat på 2 veckor.. Hade ingen ork alls! Och efter gymmet har jag varit helt död, smällde i mig en stor portion av den godaste rätten i världen (efter sushi ofc!) - lax med Philadelphiaröra i ugn med grönsaker och bulgur! Och somna typ i soffan framför hockeyn sen. Orkade inte ens göra nått motstånd när Nathalie grabba tag i mig arm och använde den som målarduk... Nu har jg dock äntligen landat i sängen! :) godnatt! :*


Just nu

  2013-04-03 / 10:12:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

23 minuter kvar till bussen som ska ta oss tillbaka till lilla åtvid anländer


Vårsolen

  2013-04-02 / 19:58:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har suttit i vårsolen och lyssnat på 50 shades of grey i nån timme nu på eftermiddagen! Underbart! Nu vill jag bara att våren ska komma så det kan bli varmare ute :)


Joggrunda för att rensa tankarna

  2013-04-02 / 16:13:31 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Vaknade och va lite halvsur idag, vet inte varför, antagligen för att jag känner mig lite uttråkad här på landet där det inte finns nått O göra. Så jag snöra på mig joggningskorna och tog en lugn runda för att avreagera mig lite, funka och resten av dagen har jag varit på mycket bättre humör :D

Om ni har några idéer på vad man kan göra ute på landet såhär års så skulle jag bli mer än tacksam :) min fantasi har tagit slut totalt!


SVENSKA MÄSTARE 2013

  2013-04-01 / 15:38:20 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Satt och frös på en fotbollsmatch i Mantorp men nu är jag helt varm och helt jävla sinnessjukt äckelstolt över HVs juniorer som vann SM-GULD!!!!!! SM-GULD!!!!!!!!!!!!!!! SM-GULD!!!!!!!!!!!!