Haft en liten...

  2012-03-28 / 21:41:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har haft en liten nostalgitripp såhär på kvällskvisten, fast egentligen vet jag inte om jag kan kalla det så. Antagligen inte, jag hamnade på nått konstigt sätt på videon där Kevin Costner höll ett tal på Whitney Houstons begravning :'( och var där efter tvungen att gå igenom en hel jävla massa videos från "hennes" tid! Och det är så synd att hon hamnade nere i drogträsket och all den skiten.. hon va världens vackraste kvinna när hon va ung, hon förstörde både sin röst och sitt utseende :(


Och tack vare Titanic reklamen som går på spotify så var jga ju tvungen att lyssna på My Heart Will Go On och jag spricker snart av excitment inför den 12 april när den släpps igen på bio i 3D, jag kommer skämmas ihjäl, eftersom jag kommer snörvla och tjuta som en unge, men jag längtaaaaaar så jävla mycket! Det kommer bli så jävla kul! Älskar den filmen! En av mina absoluta favoritfilmer genom tiderna!!! No Doubt!

Bloggpaus

  2012-03-28 / 17:52:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Som ni antagligen har märkt nu :P så har jag haft en ganska lång bloggpaus, jag har dels inte haft speciellt mycket intresse för bloggen den senatse veckan. Jag har heller inte suttit vid datorn en ända gång, och jag ahr inte känt och orkat blogga från mobilen :/ men nu vet ni varför! Och på en och en halv vecka ungefär så lyckas det ju hända en del och jag orkar inte ta upp allt, men lite kommer väl dyka upp så småning om.

Tänkte bara slänga in det lite snabbt och låta er veta att jag lever ;) jag bloggar mer senare :) Puss

gaolen breud ;)


Shopping + Kaningos + Hockey

  2012-03-15 / 21:02:00 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Drog en sanbbsväng på stan innan jag åkte hem, köpte lite grejjor som jag har kollat på ett tag nu :) inte överdrivet massor alltså :) Ett linne, en klänning/tunika, en hatt och ett skärp :) 

När jag kom hem sen gick jag ut och gosade lite med min bäbis :') sötatse kaninen! Han låg helt still och såg skitdum ut när vi klippte klorna på honom :') Robot <3

Nu har jag slagit mig ner i soffan och hoppas att laget tar hem segern ikväll, efter två lite oturliga matcher... en period kvar och det står likaaa.... jag håller kissa på mig... mina nerver klarar inte det här :P




Miffo (L)

I usually don't do this crappppppp.....

  2012-03-14 / 19:04:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Brukar ju egentligen inte göra sånt här, och brukar klassa sånna här kommentarer som spam, men jag gick in på länken och gillade faktist hennes outfit... så jag gillade det! En engångsförteelse dock! Så inga mer sånna hr kommentarer tack! eller det beror på... handlar det om kläder och ni har samma stil som mig, så kankse jag gör ett undantag, som den här gången...?



Nu ska jag duscha, kanske lägga upp en inspirationsoutfit och lägga mig framför tv:n! Puss :)


Sommar outfit

  2012-03-13 / 16:55:09 / Inspiration / 1 KOMMENTARER

Älskar det här, detta kommer jag verkligen ha på mig i sommar :')

* Hatt- Monki
* Skjorta- Gina Tricot
* Skor- DNA
* Armband- Cocco.se
* Örhänge- Gina Tricot
* Ring- Cocco.se


Studiedag brooo

  2012-03-13 / 16:26:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mår MYCKET bättre idag, förutom en släng av huvudvärk förut, men den har dargit förbi nu ;) har fått mycket fjort idag med tycker jag :) städat rent på grejer ute i vardagsrummet där jag sov förut :) jag har ´lärt mig allt som finns att lära sig på gitarr, eller nått ;) Jag har släppt ut kaninen och nu önskar ajg bara att jag skulle kunna gå och träna :( men jag tänkte att jag ska vänta till imorn iallfall :/ men det går inte då heller, för då ska jag på konsert på folkunga... på torsdag! PUNKT!


Pretty Woman

  2012-03-12 / 23:25:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Drog en film med Nathalie såhär på kvällskvisten :) Pretty Woman funkar i alla lägen! En av de bästa filmerna helt klart!


Summer Inspiration Boho-Chic

  2012-03-12 / 18:14:21 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Sjuuk :(

  2012-03-12 / 15:47:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fick lov att stanana hema idag, p.g.a mitt lilla virus som tydligen inte vill lämna min kropp :(
Men imorse, eller tjugo i tolv, när jag hade vaknat tre gånger om och tvingat mig själv att somna om för att jag skulle få lite sömn. Så gick jag upp och gjorde godaste och nyttigatse frukosten ;)


Det ser ju inte lika gott ut som det va, men det va suuupergott!
* Special K
* 1/4 Mango
* 1 Banan
* 4 jordgubbar

och voila! e god och supernyttig frukost :) och på tal om att va nyttig så har jag nu gått ner exakt 4 kilo sen nyår (Y) :D jag börjar närma mig min drömkropp nu :) tror ni jag komer klara det fram till sommaren? :)

Men det värsta med att vara sjuk är ju att man inte kan gå till gymmet -.- eller det värsta är väl att må dåligt men det näst värsta då ;) så jag får allt ta och vänta till jag blir frisk och kan ge mig av mot lilla underbara hälsofabriken igen. och då jävlar! att man alltid ska vara mest sugen på att gymma när man är sjuk -.-

Rummet

  2012-03-11 / 16:46:40 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Jag är fortfarande rätt så risig, bättre men inte bra. Därför bloggar jag inte så mycket just nu, orkar helt enkelt inte :( men nu är rumet i stort sett heeelt klart :D sakas bara några smådetaljer här och där :) och det blev några ändringar, t.ex. så fanns det inte ett cover för soffan i Taxibil gul som vi tänka först, så den fick bli svart, men vi ska köpa några gula kuddar och lägga i. En spegel till mitt såkallade "sminkbord" och en till tava att hänga ovanför soffan men annars är alt klart :D love it!




Sjuk

  2012-03-09 / 15:01:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har precis kommit hem och gått raka vägen till sängen och lagt mig :( den här dagen har varit åt helvete! Jag vakna och mådde skit, med feber och grejer men ändå gick jag till skolan! Tänkte att jag har ju bara två lektioner!

Jag höll ut men det har ju inte varit den bästa dagen i mitt liv kanske :(

Nu ska jag ta igen mig och hoppas att jag blir frisk till på måndag! Tills dess bjuder jag på en bild från gårdagensoutfit som jag blev übernöjd med :)


She doesn't mind

  2012-03-08 / 21:09:32 / Music / 0 KOMMENTARER
Älskar den här låten! Videon och allt med den! Underbar!

Rummet är KLART!

  2012-03-08 / 21:04:49 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Vi måste ha världens bästa målare, de blev klara med allt på 3 dagar! Och jag är suuuuupernöjd, men jag kommer inte lägga upp nån bild på bloggen förän det är HELT klart ;) jag har bara flyttat in sängen och soffan så jag ska kunna sova och va där inne... men snart så ;) ska beställa en nytt skydd till soffan i cooolaste färgen ;)
Ska antagligen införskaffa mig lite fler tavlor, eller en ny iallfall och nått att ha mitt smink på! NU ska intresset bli en hobby ;)

Sneak Peak på rummet...

  2012-03-07 / 20:04:18 / Bilder / 0 KOMMENTARER
Målarn har varit här och målat nu två dagar och nu börjar det lika nått. Efter att ändra färg en gång på väggarna så blev det skitsnyggt och jag är hur nöjd som helst, nu är det bara fondväggen kvar så är det klart sen. Bara att börja flytta in :D

på den här bliden ser det ganksa beiget ut, det är gråare egentligen...

här är det gämfört med taket som är helvitt (Y) SNYGGGT *.*

*VIKTIGT* Kony 2012 *VIKTIGT*

  2012-03-07 / 15:32:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag tycker verkligen alla borde sätta sig ner och ta sig tid och kolla på den här videon, den är sjukt värd att se och jag själv blev djupt rörd av att se den.
  Det handlar om det som håller på nere i afrika, Joseph Kony är en rebelll nere i Uganda som kidnappar barn från sina hem och tvingar dom använda vapen och döda människor, till och med sina egna föräldrar. Det sjuka är att han har hållt på med i det här i över 10 år och han har ingen mening med det förutom att hålla sin makt vid liv (vilken makt kan amn ju då fråga sig). Men när USA till slut skickade ner styrkor dit för att få stop på honom så ändrade han taktik och han går inte att hitta. Nu överväger USA att dra tillbaka sina styrkor och det betyder att det här aldrig kommer få ett slut. Därför är det upp till oss nu att göra Kony känd, så att folk får reda på vem han är och vad han håller på med. Vi ska inte hylla honom, bara göra folk medvetna om vad som händer nere i Uganda och runt om i Afrika.

Vill ni inte se hela filmen och bakgrunden till allt så ber jag er att i alla fall kolla från 21:00!


This gotta end this year! 2012.. and now it's up to us! Nobody can do everything, but somebody can do something!


För att veta mer gå in på www.kony2012.com !!!!!!!!!!!!

Våroutfit

  2012-03-06 / 21:20:50 / Inspiration / 1 KOMMENTARER


 (dock bara ett örhänge)



soon to be mine ^





Konditionspass..

  2012-03-06 / 19:43:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag tror att efter varje konditionspass jag har så säger jag "jag har aldrig svettats eller varit såhär trött i hela mitt liv" men idag menar jag det verkligen! Dock kom jag ihåg att ta med mig en handduk till gyet idag så jag kunde torka bort svetten mellan varven men när jag tvingade mig igen den sista minuten och kände i stort sett bara för att lägga mer ner och dö när jag va klar. Orka knappt prata, eller lyfta vattenflaskan och dricka -.- men så jävla skönt det är nu när man kommer hem! Jag visste att det skulle hjälpa när jag va så taggad som jag har varit idag :) 
Dream body, here I come!


Nu ska jag gå och ta en dusch :) jag återkommer!

Jeans...

  2012-03-05 / 19:30:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det kändes väldigt bra för att vara måndag idag måste jag säga, jag vet inte vad det är. Allt bara kändes bättre, förutom att det va betydligt kallare idag än förut :(

Jag har utökat min garderob lite med lite jeans plagg, eller en jacka och en väst iallafall, pappa har varit underbar oh låtit mig låna hans gamla jeansjacka. Den är jätteskön och det är skitsnyggt när den är en aning oversize.

Jag fick också Annas gamla jeansjacka, men den klipte vi av ärmarna på (Y) blev skitsnyggt som väst! It's called recycling my friend ;)



Jag är också enormt sugen på att gå till gymmet NU! men jag får hålla mig till imorn... och jag hoppas och ber att jag är lika sugen imorn -.-


Hv71

  2012-03-03 / 19:12:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fint att gå på en riktigt bra match och se sitt lag spöa lilla LHC! Underbart! Oscar Sundh och Per Ledin, mina hjältar! Fan va bra! :D


JUSTIN BIEBER 18 ÅR!

  2012-03-01 / 21:17:56 / / 0 KOMMENTARER
Idag fyllde världens bästa underbaraste och finaste människa 18 år :D

hinner inte blogga mer idag, ska hinna läsa ut en bok på över 300 sidor tills imorn -.- var bara tvungen att tillägna ett inlägg till  min största idol på hans födelsadag!