Today is the Day

  2013-02-16 / 09:41:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jihuuuuuu! Äntligen är det lördag och snart rullar bilen mot huvudstaden mot planet som ska ta oss till Thailandet :D åh det ska bli bäst!

Har precis kommit ut ur duschen och håller på att packa klart det sista, innan jag ska väga väskan :/ har en känsla av att den kommer va för tung :( men vi får se!

Nu måste jag sätta fart, största pussen på er :*


Kaosig dag!

  2013-02-15 / 22:19:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering idag, men det har varit lite kaosigt, direkt efter skolan åkte mamma och jag in och fixa piercingen för resan och den hade läkt ihop fint så nu har jag ett blått litet smycke som pryder min mage :)

När jag kom hem va det bara att kasta i mig lite mat och sen börja packa, imorn åker vi :D lycklig! Ska försöka få iväg lite uppdatering imorn också, vet dock inre hur mycket jag hinner med och eftersom jag inte vet om hotellet har gratis wifi eller inte så vet jag heller inte hur mycket uppdatering det kommer bli under lovet ...


ALLA HJÄRTANS DAG

  2013-02-14 / 11:11:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag tycker egentligen att alla <3 dag är väldigt överskattad och jag hatar att det bara ska handla om sin partner, men jag vill ta den här dagen för alla mina vänner och min familj :)


right now i feel like a bird caged without a key

  2013-02-13 / 20:24:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

NYA SKOR

  2013-02-13 / 17:22:25 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Hemma efter en liten tripp till Falerum för att kolla efter skor, hade hoppats på att de skulle ha låga svarta converse i min storlek, men icke :( hittade ett par andra skor som blir balla när vädret bestämmer sig för att bli lite varmare :/ först ut är ju Thailand ;)


Gym och Bok

  2013-02-13 / 13:27:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

En timme på gymmet är avverkat, klarade mig precis igenom en timme. Uppvärmningen och lätt kondition gick bra men så fort jag börja lyfta och anstränga musklerna blev jag yr och fick en släng av huvudvärk :(

En bok rikare är jag också till resan, blev inte den jag hade hoppats på först, för den va utlånad och det skulle ta för lång tid att få dit från ett annat bibliotek :/ men jag har velat läsa den här boken också så det blir säkert bra ;) är det nån som har läst den? Kommentarer?

varför ser mina ben helt fuckade ut på bilden? :O


KOMP DAG

  2013-02-13 / 10:15:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Yeaaah baby, ledig hela dagen lång ;) gött att va hemma men ändå må bra :) ska snart ner på gym-dejt med min bästa girl-buddy, hoppas jag kan avancera en aning idag :) Ska ner till biblioteket efter sen och ska se om jag hittar nån bok till resan :) återkommer
fryser, men glad ändå :)

FETTISDAGEN

  2013-02-12 / 18:46:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Känns så jädra bra att äntligen vara tillbaka på gymmet, och på självaste FETTISDAGEN då resten av Sverige smäller i sig feta, gräddiga semlor ;) Blev inte tungt pass, men en timme klarade jag utan att dö :) ska tillbaka imorn och hoppas jag kan köra liiite hårdare. Är ju ledig imorn, så jag ska försöka gå förbi bibblan också och hitta en bok som jag kan ha och läsa på planet från och Thailand... 4 dgar kvar! :D Ska se om jag kna kolla förbi gamla skolan också och hälsa på lite, vi får se :)
  Nu bara för att det är fettisdagen så bjuder jag på lite fakta om semlan eller "fetlagsbullen" ;) och laddar för elitserie omstart efter landslagsuppehållet :)

ABS

  2013-02-12 / 15:00:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Är så stolt över vart jag har kommit med mina magmuskler :D absen syns inte riktgt än men de känns :D

Omelett-Muffin

  2013-02-12 / 11:00:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Ett annat litet recept jag slängde ihop en dag i veckan var en omelett i en muffinform, bara för att få den lite roligare och lite mer portionsvänlig :) Det blev jättegott och ihop med lite keso och grönsaker blev det kanon :)
Det jag gjorde va att jag först la ner en skinka i formen, därefter knäcke jag ett ägg i en skål och rörde om den med lite mjölk och lite kryddor och hällde ner det i formen. I "smeten" la jag sen ner en skivad babytomat och två små bitar fetaost. Skjuts in i ugnen i 15-20 min på 175 grader.

Killar?

  2013-02-11 / 22:09:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gillar egentligen inte bloggerskan Dessie speciellt mycket, men det här inlägget actually made a lot of sense! Varför är alla killar så kontsiga? Jag har träffat många killar, men det verkar som det bara är en ända sak som finns i skallen på dom. Jag kan ärligt säga att jag inte alls prioriterar sex i ett förhållande, visst kan det väl vara mysigt för de som tycker om att sätta på allt som rör sig, men jag har inte alls den längtan. Tycker inte alls det är nått speciellt och jag har hellre en kärleksfull partner som uppskattar mig och visar mig kärlek på andra sätt. Allt annat är bara patetiskt, med andra ord alla killar är patetiska, hittar ni nån som resonerar likadant som mig får ni ju gärna säga till... hittelön utlovas ;)
klicka på bilden för att komma till inlägget

Back To School

  2013-02-11 / 20:26:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Första dagen tillbaka i skolan efter hjärnskakningen och det känns grymt att vara tillbaka bland folk igen, hade jag varit hemma mycket längre hade jag antagligen blivit galen! Kände av huvudet efter lunch och blev tillsagd att jag inte fick träna idag och att jag skulle ta det lugnt i ett tag nu :( jag hoppas jag kan köra nått pass innan vi åker till Thailand på lördag, men det får vi väl se :/
 
Lördagen va skittrevlig för övrigt, underbart kul att få träffa mina breudar igen :) insåg inte förän jag såg dom hur mycket jag faktist har saknat dom :') Middag, presentöppning, tårta, melodifestivalen och trevligt prat och lite kortspel :) mysig och trevligt kväll. Hade tänkt att jag skulle ta lite bilder men jag tänkte helt enkelt inte på det:( Jag hade fullt upp med allt annat :P

STARSTRUCK

  2013-02-11 / 17:00:00 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Kolan svara på min tweet häromdagen .... Bara lite starstruck sådär :$


Jordnötssmör Pannkakor

  2013-02-09 / 14:57:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Jag skrev ju igår att jag hade lyckats komma på nya underbara recept när jag va hemma, och här är det receptet jag är absolut mest stolt över! Det är jordnötssmör pannkakor :) Om man inte tycker om jordnötter eller jordnötssmör ska man antagligen inte göra dom här, men för er andra är det här ett måste! De är så himelsk goda!
De är ganska fasta i konstistensen, inte riktigt som en vanlig pannkaka, tänk er en amerikansk pannkaka ungefär. Här är recpetet iaf, det blir ca 2 små ganska tjocka, eller ganska 4 små tunna.
* 1 ägg
* 4 msk mjölk
* 0.5 dl müsli
* 1 msk jordnötssmör
* 1 tsk nyponmjöl
* 1 tsk krossade linfrön
* 0.5 dl keso
Rör samman och stek (jag stekte med olivolja och det blev jättebra). 
Till hade jag värmda mosade blåbär och en klick keso! UNDERBART gott!
 
och nej man behöver inte ha müsli och linfrön i, man kan ta vanligt mjöl istället, men det blir inte samma smak och inte samma konstostens så jag tycker att det skulle förstöra hela receptet. Men man gör som man vill såklart!

FULLSPÄCKAT

  2013-02-09 / 11:44:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Idag ska vi fira ALEKS :D och det blev så att vi hamnade här hemma :P vi får låna Elins lägenhet och laga mat och mysa lite :) så dagen är fullspäckad idag :) precis som jag vill ha det! Känner mig näst intill bra idag också så den här dagen kommer inte bli nått annat än rolig!
  Ska snart ge mig ut till lägenheten och kolla läget, kolla så det finns tillräckligt med tallrikar, bestick o.s.v. och städa det sista innan Amanda och Larsson kommer vi ett :) men fram tills dess hinner jag släppa loss lite och vara glad över att jag äntligen är "frisk" igen!  Blasting music i rummet och dansar runt i världens finaste tröja!!! ÅH DET HÄR ÄR EN SÅ BRA DAG!  och idag är det bara 7 dagar tills vi åker till Thailand!!!!!!!!!!!!!!!!
seriöst sämsta webcamen.... åh vad jag hatar den -.-

The Impossible

  2013-02-09 / 01:46:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Såg precis en film om en familjs sanna öde under tsunamin i Thailand 2004, The Impossible. Filmen är gjord av samma skapare som har gjort Forrest Gump och Cast Away så ni kan ju själva förstå att det här inte är en skitfilm. Och det ska jag säga er! Att den här filmen har öppnat ögonen på mig, den har fått mig att inse hur viktigt det är att man uppskattar och bryr sig om allt man får och allt man redan har omkring sig, son familj och sina vänner! För man vet aldrig när allt kan ställas på ända.
Det behöver inte betyda en flodvåg, man kan bli påkörd, huset kan börja brinna eller någon kan bli kidnappad, och plötsligt inser du hur viktig den personen är och hur mycket ett tryggt hem betyder!

Man ska aldrig, aldrig, aldrig ta något för givet, vilket jag lätt har gjort de senaste åren men det är slut på det nu! Jag ska aldrig vara otacksam eller skiljas från någon som ovän! Man vet aldrig om det är det sista man får säga till personen!

Vill skicka en virtual hug till alla er som läser och säga att ni är guld värda, varenda en av er! Ni gör världen till en vackrare plats!

Se filmen själva så kommer ni förstå vad jag pratar om!


BACK ON TRACK

  2013-02-08 / 16:38:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Börjar äntligen bli bra igen (en vecka senare) så nu kan jag använda dator, tv och mobil i måttlig mängd :) har legat hemma hela veckan med huvudvärk, yrsel och illamående, idag är första dagen jag i stort sett har varit helt symptomfri :) har inte varit i skolan dock, för säkerhetsskull.

Veckan har iallafall spenderats i sängen och i soffan men den urtråkig (men jag måste erkänna, klok) bok, igår lyckades jag ta två små promenader på 10 var och idag en lite längre på 40 min :) kände mig rätt tung i huvudet när jag kom hem men det va skönt att komma ut och röra på sig efter en veckad stillatigande :/ i övrigt har jag uppfunnit och provat lite ny mat som har visat sig vara kalas :D kommer skriva om dessa senare ;)


Doktorns order

  2013-02-03 / 20:28:03 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har blivit tillsagd av doktorn att jag inte får kolla på tv, sitta vid datorn eller mobilen. Endast läsa lite då och då ifall jag får tråkigt, så jag tänkte bara kolla in här lite snabbt och berätta för er att jag blir borta här från bloggen tills jag är bra igen :( hoppas ni förstår! Kram till er alla


Bästa kommentaren på Twitter:

  2013-02-02 / 22:30:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Syftade på Yohio (eller va hen nu hette) alltså!


MELODIFESTIVALEN 2013

  2013-02-02 / 22:29:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vet inte riktigt vad jag ska säga om första programmet av melodifestivalen 2013... Det va INGEN bra låt, både Danny och Gina gjorde bort sig totalt då de inte kunde sina lines och stirrade ner i sina cue-cards och tappade bort sig. Produktionen va ett skämt och hela programmet va ett fiasko, det ända som räddade upp det hela liiiiite, va Ginas halvimiterade skämt i pausen, men annars.... Sämsta någonsin! Och hen som gick vidare till finalen? Det är väl Sverige vi bor i och Europa vi ska tävla emot inte Japan och Asien? Ibland blir jag rädd!


Morsning Korsning

  2013-02-02 / 09:18:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har inte kunnat resa mig ur sängen än då jag fortfarande är skityr och knappt kan gå själv, kan väl ta mig till badrummet själv med ner för trappen måste jag ha hjälp :( huvudet gör inte lika ont som igår, tror jag, kan ju va så att huvudet exploderar på mig när jag reser mig sen :/ sånt som märks.

Blivit väckt tre gånger inatt för koll.., varav en gång tidigt tidigt på morgonen, och Adam är döv och satte sig vid tvn där nere med full volym! Därför är jag vaken nu, hade önskat att jag hade kunnat sova lite längre idag, men icke, inte när mammas son är i samma hus -.-

Nu ligger jag och försöker att inte titta ut genom fönstret, för det gör av nån anledning jävligt ont i ögonen :(


VIP & Hjärnskakning

  2013-02-01 / 14:16:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit en minst sagt dramatisk och händelserik dag idag, först nervositet och ett helvete kring biljetterna, jag fick lov av läraren att sitta på lektionen och vaka! Men inga biljetter.... Får ett samtal av mamma där hon säger att hon inte fick tag i några biljetter heller :( bryter ihop en första gång på toaletten då jag blev så ledsen men ca 10 minuter senare ringer Magnus och säger att han har fått tag i ett VIP paket där biljett och goodiebag ingår :') dör av lycka och bryter ihop en andra gång i klassrummet den här gången! Jag svävar på moln vid det här tillfället rent ut sagt och efter det händer allt ganska snabbt. Lunch och ut med Erica och Olivia för att få lite frisk luft i solen men snart hittar min fot en isfläck och mitt huvud en tegelvägg. Uppskjutsad till vårdcentralen där det konstaterades att jag hade hjärnskakning -.-

Så nu ligger jag i soffan med en skål b&j och får knappt göra nått! Vi får se vart det här slutar!

Vill iaf ge en stor eloge och dagens ros till Magnus för biljetten och Olivia och Erica för eran hjälp och omtanke när jag kanske verkade lite groggy efter fallet! Ni är det bästa jag har! Tack! <3


BELIEVE TOUR

  2013-02-01 / 09:45:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Klockan 10 smäller det! Nervös som få!