NYÅRSLÖFTE

  2012-12-31 / 23:30:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har bara ett nyårslöfte och det är att bli den bästa versionen av mig själv jag kan bli! 2013 ska bli det gladaste och lyckligaste året hittills!


ÅRSKRÖNIKA DEL 2

  2012-12-31 / 15:55:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
I Juli blev det först en semesterveck apå Öland med Pappa och familjen på hans sida :)
Sen med mamma och familjen på hennes sida så åkte vi igenom Europa på lite mer en en vecka. Jättekul och intressant att se både Berlin, Polen, Auswisch, Österrike, och lite andra stllen i Tyskland på vägen hem.
I augusti började skolan igen och jag kände att detinte riktigt va något som stämde, jag kände att jag inte hörde hemma på Klara i Linköping men jag kämpade på. Men i September orkade jag inte mer och jag fick byta skola och hamnade på Facetten här i Åtvidaberg. Det va ett jobbigt beslut då jag lämnade tre underbara människor i Linköping, som jag saknar frukstansvärt mycket varje dag! Men jag hamnade också på ett ställe som jag mår bättre ¨på och trivs på.
 
I november tröttnade jag på att underhålla den röda färgen i håret och jag färjade tillbaka till brunt :) och vi hade också våran lilla halloweenfest med utklädning och "äcklig" mat
December bjöd på det vanliga, så som julstök och liknanade, men också min första hemmamatch i Jönköping och mitt kära Hv71, tyvärr vann de ju inte med jag fick ändå se dom hemma <3 . Håret rök också och är nu kortare än jag någonsin har haft det tidigare.
 
Nu blickar jag fram emot 2013 och hoppas på ett bra år som bjuder på mycket kul och minnesvärda händelser :) Vad jag vet nu och om början blir så bra som jag förutspår ;) så har jag inte mycket att klaga på :)

ÅRSKRÖNIKA DEL 1

  2012-12-31 / 15:29:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
2012 har varit ett omtumlande år, händleserikt och både bra och dåligt på många plan. 2012 har nog, för mig, varit det året då jag har styrt om mitt liv, jag har gått igenom många personliga problem som jag till stor del har tagit mig igenom. När jag började det här året var jag inte nöjd med mig själv någonstans, jag var glad och lycklig men var osäker och hade väldigt dåligt självförtroende. Nu är jag mer nöjd med mig själv, jag har oerhört mycket bättre självfrötroende.
 
Januari bjöd på kryssning till Finland en helg men framförallt en konsert i Linköping med Jedward och en början på mitt nya liv på gymmet ;)
Februari var en ganska tyst och lugn månad, inget utöver et vanliga hände förutom att lilla fröken brunett satte sig i frisörstolen och blev rödhårig :)
Mars bjöd på en färdigmålat och förig möblrat nytt rum (äntligen) från och med då slapp jag sova ute i vardagsrummet längre.
3e April kunde jag äntligen möta upp med en av mina soulsisters och gå och mysa lite på Esspresso House och lite bio :)
I maj och juni hade jag en rejäl svacka, jag mådde jättedåligt väldigt ofta, vilket resulterade i dels väldigt få bilder och inlägg på bloggen och jag isolerade mig ganska mycket socialt. Sommarlovet firades dock ute i Valla med fina vänner med grillad mat och lite kubb :) Jag blev 16 också och fick fira den dagen med mina älskade i Åtvidaberg.
 
 

KUNG DAVIDSSON

  2012-12-30 / 19:00:00 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Med 659 poäng har Jörgen Jönsson lett poängligan i elitserien och slutspel, men idag (30/12-12) med 16 sekunder kvar av matchen gjorde Johan Davidsson 2-0 mot Växjö i öppen kasse och går då om Jörgen och blir den spelare som har plockat flest poäng i hela elitserien och slutspelet i Sveriges historia!

Finns inte ord nog för hur stolt jag är som HV-supporter! Han är så jävla värd det! Ska också tilläggas att hans kontrakt är inte slut än på 2,5 år så chansen att komma ikapp honom.... Lycka till säger jag bara!

Underbart sätt av avsluta året på! Kung Davidsson, bästa genom tiderna!


SHORTSEN

  2012-12-30 / 16:48:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har inte gillat sånna här shorts, inte den här modellen förut, men nu när jaghar köpt dom här älskar jag dom! Skitsköna och fetingsnygga! De ser fula ut på bilden, men jag älskar dom :D OCH färgen! Pefrekta, dessutmo ser benen snyga ut i dom också ;)
 

CONVERSE

  2012-12-30 / 12:56:14 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Ett par converse blev det iaf, hade planerat att köpa ett par låga svarta men de fannns inte i min storlek så det fick bli ett par nya vita :) Hittade en gul tröja med som jag va lite osäker på om jag skulle köpa, lät den hänga och glömde sen bort den. Ångrar nu att jag inte köpte den -.- hoppasd en är kvar nästa gång vi kommer dit.
Lite fräschare än de gamla! Kan knappt fatta att de såg ut som dom till höger när jag köpte dom? Får se hur länge jag kan hålla dom vita den här gången ;)

KLÄDHUSET I FALERUM

  2012-12-30 / 10:29:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vid 11 piper jag ner till Falerum och kollar deras rea där. Hade tänkt att hitta nått par converse :) vi får se vad jag kommer hem med. God morgon alla och ha en bra näst sista dag på året :D 
provar mina nya brills idag ;D

JULKLAPPAR + REAFYND

  2012-12-29 / 11:21:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är tillbaka i Åtvidaberg efter ett par dagar ute i radioskuggans land -.- där jag även har firat lite jul med pappa och min familj på hans sida :) Tänkte att jag skulle visa er vad jag fick i julklapp av dom och vad jag hittade på rean igår, eller jag kunde ju bara kolla på H&M efetrsom jag hade presentkort där, alla andra pengar måste jag ju spara till biljetten.
* Långa tränongsbyxor
* Träningslinne
* Parfym- Britney Spears Curious
* Case att ha mobilen i vid träning
* Kortbyxor - Tack Mamma
* Trisslott (60 kr vinst)
* 800 :- kontant
* Morgonrock
* Glasögon
* Justin Bieber plansch
* Nagellack
* Nötter
* 2 nr av ELLE magazine

FILM INNAN LÄGGDAGS

  2012-12-25 / 23:06:36 / / 0 KOMMENTARER

Drog på bästa filmen innan det är dags att sova, har redan sett den 19 gånger men den är fan fortfarande lika bra sim första gången jag såg den :) och jag är sådär jobbig och säger alla repliker i förhand ;)

Imorgon bär det av till landet där det måste firas lite jul till innan vi kommer tillbaka till åtvid på fredag och firar nyår här :)


BELIEVE TOUR

  2012-12-25 / 15:53:35 / / 0 KOMMENTARER
Sitter och försöker räkna ut hur jag ska kunna överleva 2013 när jag har köpt mina Bieberbiljetter :P två st ståplatsbiljetter kostar runt 4.500 kr så jag kommer få använda mig av julklappspengarna jag fick (de som inte va presentkort -.-) alltså 1500 för tillfället. Men då har jag fortfarande 3000 kvar xd kommer få använda vertenda litet öre av studiebidraget i tre månader :O så när jag kommer i malätna, trasiga, sktiga kläder i slutet på mars så förstår ni varför ;) 

BLEV DU NÖJD MED ÅRETS JULKLAPPAR?!

  2012-12-25 / 12:51:34 / / 0 KOMMENTARER

Jag väljer att inte kommentera vilken av dessa jag röstade på


DETTA FICK JAG

  2012-12-25 / 10:26:09 / / 0 KOMMENTARER

Värmefilt
Kimono
T-shirt
Presentkort på H&M
Presentkort på Klädhuset i Falerum
Fitnesstidning
Deodorant
Schampo
Balsam
Body Butter
Shower Gel x2
Body Lotion
Vanilj parfym
Pincett
Hårinpackning
Presentkort EasyToneSkor
Presentkort på en resa för 5000:-
1500:- kontant


JULKLAPPAR

  2012-12-23 / 11:11:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är jag klar med julklappsinslagningen, blev ett par stycken ;) nu ska jag gå ner och lägga några under granen och stoppa de andra i en kasse och ta med till pappa som vi ska till på tisdag och fira jul med :) 
 
För övrigt ska jag antagligen hjälpa mamma med köttbullar, revbensspjäll och julskinka tills imorn, måste även neråt en sväng och köpa sista julklappen och "julstäda" och göra fint så jag slipper komma hem till ett stökigt rum tills nyår :)

Page

  2012-12-22 / 22:02:40 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Klippt håret igen :D nu = page :D älskar den här frisyren! Kanske behåller den här lite längre än vad jag först tänkte :) 

Dan före dan före dopparedan

  2012-12-22 / 22:00:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Eftersom blogg.se appen fortfarande är fuckad så har jga inte kunnat blogga nåt från den och jag har varit borta hela dagen så jag har inte kunnat använda datorn. Slänger in ett litet kort inlägg här innan jag lägger mig och kollar på film, 
  Har varit i Motala hela dagen och firat mormor som fyller år idag, och när vi kom hem myste vi till det lite med frukt, ost och kex. Bilden är dock ifrån igår då vi plocka fram och "firade" julledigheten :) 

Les Misérable

  2012-12-21 / 19:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag längtar som fan tills den här filmen släpps på bio i Sverige, jag har alltid tyckt att det här musikalen verkar skittråkig men den här filmen verkar bara så fruktansvärt bra!! Åh! Grejen är att alla sjunger live i filmen också, inget är förinspelat! 
 

LUNCH

  2012-12-21 / 15:27:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Fan vad jag kan alltså ;) jag är så jävla bra på att göra god mat av nått enkelt, höhö! 
Idag fick det bli broccoli, äggröra, tomat, ärtskott, gurka, keso och en rök/kalkon röra gjord på soya och sambal garlic och lite kryddor. Till det tog jag ett av mina hemgjorda knäckebröd med ost och ett stort glas vatten (Y) 
 
Tänkte att jag skulle skriva upp hur mitt benpass såg ut med för den som är intresserad, kan lova att man får träningsverk så det står härliga till efter ;) 
 
Värm upp 10-15 minuter på crosstrainer
15 x3 Squats (med vikter)
5 jump squats 
15 x3 sumo squats (med vikter)
20 x3 walking lunges (med vikter)
20 x3 benlyft bakåt (med gummiband) 
15 x3 kissande hunden (med gummiband) 
15 x3 höftlyft
10 x3 rumplyft mot taket
15 x3 donkey kicks 
15 x3 liggande squats (maskin)
15 x3 maskin för höfterna 
Varva ner 7-10 minuter på cykel
Stretcha
 

Ben/Rump Dag

  2012-12-21 / 14:35:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har precis kommit hem efter ett ben- och rumppass på gymmet. Bränner rätt så skönt i fläsket nu ;) tog mer än dubbelt så lång tid som det brukar att gå hem med det är väl bara ett bevis på att det jag gör där nere funkar ;) Tog Teddy på en promenad åt Elin också, gick in och skulle hälsa på honom hos henne, då bet han i kopplet lille gubben :P mysigt med en liten promenad TILL trots att röven kändes så att säga :P 
 
Nu ska jag ställa mig och göra lite mat :) 
orka att bilden på Teddy hamna snett .............. 

GRATTIS STEFAN LIV

  2012-12-21 / 11:00:08 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
För 1 år sedan, 3 månader och 15 dagar sen slocknade liven för 43 hockeyspelare efter en flygplanskrach i floden Volga i Ryssland. En av dessa spelare var och är en av mina främsta hjältar, Stefan Liv. Endast 30 år gammal rycktes hans från det här livet och efterlämnade sig fru, två barn och måånga fans, mig inräknad! 
  Idag skulle han ha fyllt 32 år, men kan nu inte ta emot grattis-kramar från sina söner eller gratulationer från sina vänner, och de har i sin tur ingen att krama om och önska grattis eller kunna skicka iväg ett retsamt Grattis-sms om att "nu håller du ju fan på att bli gubbe ;)". Vi saknar dig Stefan och vi firar dig på det sättet vi kan idag genom att visa respekt och skänka lite extra omtanke till dig och din familj. 
  Jag vet att du har det bra uppe bland molnen och att du tittar ner och vakar över oss, speciellt dina söner. 32 år är ingen ålder, och ändå har inte kunnat uppleva dina senaste två födelsedagar. 
 
Alltid Saknad Aldrig Glömd

FROSSA I NÖTTER I JUL

  2012-12-20 / 21:06:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Juletid är njuttid och är det någon gång vi är värda att luta oss tillbaka, äta något gott och bara slappna av så är det nu. Den hälsomedvetne ser dock till att frossa smart och gå loss på julens nyttigaste godis – nötterna.

 

Julens 10 nyttigaste nötter:

Hasselnöt

Den här delikatessen är inte bara oerhört rik på antioxidanten E-vitamin utan också det mest lättillgängliga valet för dig som vill ha en svensk och därmed mer miljövänlig nöt. Innehåller även kalcium som är bra för skelettet, har en kolesterolsänkande effekt och sätter fart på fettförbränningen.

 

Sötmandel

Den smalaste nöten i gruppen. Ger dig massor av e-vitamin, järn, kalcium, magnesium, protein och kostfibrer. Mättar och gynnar matsmältningen. Även mandlar går att köpa svenskodlade.

 

Paranöt

Framför allt det rika innehållet av selen är särskiljande för paranöten. Selen är ett mineral som är en kraftig antioxidant som bland annat sägs skydda mot hjärt- kärlsjukdomar, diabetes och åldrande.

 

Valnöt

Dessa magnesiumrika nötter är även proppade med det nyttiga omega 3-fettet som är viktigt för hjärnans funktion och ökar koncentration och inlärning. Dessutom innehåller de hög andel B6-vitamin och hjälper kroppen att bilda röda blodkroppar.

 

Cashewnöt

Magnesium, zink och järn – den populära cashewnöten är fulladdad med mineraler. Zinken stärker immunförsvaret, magnesium är bra för din nervfunktion och järnet ökar ditt blodvärde.

 

Jordnöt

Den läckra lilla nöten (som egentligen är en baljväxt) är den mest proteinrika nöten vilket gör att den mättar bra. Den är också full av b-vitaminerna folsyra och niacin som påverkar din ämnesomsättning och dessutom reparerar kroppens DNA. Jordnötter ger dig även de starka antioxidanterna E-vitamin och reveratrol.

 

Pekannöt

En fet nöt som är väldigt rik på zink – toppen för immunförsvaret och ämnesomsättningen.

 

Pistagenöt

En protein- och fiberrik nöt som har en hög halt av kalium. Bra för muskel- och nervcellernas funktion och hjälper till att reglera din hjärtrytm och ditt blodtryck. Pistagenöten ger också massor av antioxidanter som skyddar mot åldrande och cancer, särskilt bröstcancer.

 

Macadamianöt

En järnrik dundernöt som innehåller en stor andel av b-vitaminet tiamin som påverkar kroppens ämnesomsättning.

 

http://www.hemmetsjournal.se/Jul/Julreportage/Julens-reportage/Frossa-i-nyttiga-notter-i-jul/


TIDIG JULKLAPP

  2012-12-20 / 20:58:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har fptt min första julklapp för i år :D den snyggaste ringen i världshistorien tyyyyyyyp! :D TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK VÄRLDENS BÄSTAUNDERBARASTEFINASTESMARTASTEVACKRASTESNYGGASTE VÄN! Älskar den! :D Vet inte hur jag ska kunna överträffa det här nu, men jag tror du kommer bli glad över din julklapp också ;) 

JULLOV

  2012-12-20 / 17:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Äntligen har jag jullov!!! FUCK YEAH! så jävla gött! nu ska jag bara chilla i tre veckor, och ta det jävligt lugnt innan skiten sätter igång igen! Just nu myser jag med Olivia, Johan och Erica hemma hos henne :) gosigt :D 
 
Har inte mycket att uppdatera er om, blogg.se appen har sltat fungera igen och min egna dator har fått fett med virus (whoops :P) så nu måste jag använda skoldatorn hela tiden -.- vilket känns askul, eller? så jävla värdelös! Måste också varna er för att anväda converse på vintern, speciellt när det är -2 eller kallare! Man kan inte vara ute i 15 utan att känslen i tårna, och frpga mig inte varför jag tog conversen idag, svarade på den frågan tidigare idag och jag hörde själv hur dumt det lät xd 

SVAR PÅ KOMMENTAR:

  2012-12-19 / 22:07:00 / Svar på kommentar / 1 KOMMENTARER

Jajjemen, så kort ska det bli, eventually!


VAD SKULLE PASSA MIG BÄST?!

  2012-12-19 / 21:03:27 / Inspiration / 2 KOMMENTARER

Hjälp mig nu, vilken frilla tror ni jag skulle passa bäst i??!!!


HEJ ERICA OCH BURREN!

  2012-12-19 / 10:11:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Här sitter jag och skriver om mig själv, skilsmässobarn som jag är ;) Barn i världen har det inte lätt hörrö ni :( fanns så många olika problem att ta upp men eftersom jag är en "lat jävel" som en viss person som sitter MITT EMOT MIG JUST NU  sa så tog jag något som jag slipper använda så mycket källor till, höhö! :P 
 
Ville iallafall skänka det här inlägget till de två bästa Ericorna i världen! HEJ BRUDAR! Hoppas ni gillade knäcken ni fick förut. Vill ni ha lite extraknäck är det bara att säga ;)))))))))))))))) LOLOLOLOLOLOL!

KNÄCKKOK

  2012-12-18 / 20:14:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Med mindre än en vecka kvar till julafton är det ett måste att ha knäck, trots att jag inte äter det :P Systeryster och jag ställde oss iallafall vid spisen och rörde ihop en knäck som verkar ha blivit stenhård xd men jag tycker vi får ge oss själva en eloge att vi ens fick till det för att vara första gången :D goda blev dom tydligen!

HETT TIPS

  2012-12-18 / 13:08:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
 
Va suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper längesen jag drack oboy, men imorse tog jag faktist ett glas. Brukar alltid dricka vatten eller te till frukost annars, men nu hittade jag ett chokladpulver hemma utan socker. Ingen i familjen tycker om den, men jag tyckte den va jättegod, det tar lite längre tid för den att smälta ner i möjlken och man kan bara använda den i varm mjölk. Men jag tycker att det va jättegott! Dock vet jag inte vart man kan få tag på den för tillfället, Magnus hade tagit hem den från ÅSÖ (chokladfabrik i Åtvidaberg).

I'M STILL TO YOUNG TO BE A QUEEN BUT I RESPECT LATIFAH

  2012-12-18 / 11:20:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har egentligen sovmorgon till klockan till tio med jag gick upp tio över sju för att kolla på julkalendern xd don't judge! Skitskönt att ha tid på sig på morgonen dock, då hann jag ha lite tid för mig själv också :) passa på att måla naglarna också men det blev katastrof när telefonen ringde och jag va tvungen att fixa nått med värmeskåpet där nere (Y) nu är jag iaf i skolan och har precis haft NK, sitter och väntar på Pernilla som ska komma från stan så vi akn gå och käka luuuunch :)
Idag har jag smält att mitt hår har försvunnit och trivs riktigt bra med nya frillan :)

MITT HÅR ÄR BORTA

  2012-12-17 / 18:59:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kommer ta en bra tag innan jag vänjer mig vid det här :O nu är det kort! Hjälp vad håller jag på med? :P

SJUTTONDEDECEMBER

  2012-12-17 / 16:36:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Äntligen är jag igång igen efter en sjuk-vecka, jätteskönt att äntligen få gå till gymmet igenich köra lite. Körde lite lugnt dock, 40 min kondition (15 min powerwalk, 10 min intensiv spinning och så sprang jag i 15 min) och arm/axel-styrka men ändå blev jag svettig som en gris och tröjan kleta fast på ryggen, äckligt som fan! Men så jävla skönt att va igång igen :D
 
Det är lagom att jag kommer igång den här veckan igen och så blir det minst en vecka uppehåll under julen, då jag kommer vara hos pappa och jag har VÄLDIGT svårt att tro att någon i den familjen är villig att åka in till stan och träna med mig :/ men vi får se, förhoppningsvis kommer jag iväg nått.
 
Nu sitter jag och petar lite i en uppstats om ätstörningar jag skriver i ungdomskulturer, och försöker förklara för mig själv att jag måste plugga till svenska provet i ordklasser imorn! Japp, prov sista veckan innan lov, Tack så hjärtligt Annica, verkligen -.-
Ho' äh så vocker dän där flicka Waller, se pånah ;)

NOTME.SE

  2012-12-17 / 12:00:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Har hittat den bästa eveerrrrrrrr för online-shopping! Notme.se har allt! Det är verkligen den sidan jag har letat efter i hela mitt liv :P Klicka på bilden för att checka in den! Tacka mig senare ;)

BECKY G

  2012-12-16 / 22:05:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Asså snälla... hur grym, är inte den här bruden! Får inte nog! Hon är så jäääääääääääääääääävla bra! Fattar inte hur hon inte kan vara större än vad hon är, hon har bara EN egen låt och en låt där hon är featuring Cher Lloyd. VILL HA ETT HELT ALBUM MED HENNE FÖR FAN! Kolla in de här videorna och klicka er vidare på hennes youtube-kanal, jag lovar ni kommer inte ångra er!
 
 
Och hennes stil *.* jag vill ha hela hennes garderob förihelvte!

4 CM KORTARE

  2012-12-16 / 21:18:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mamma hade tydligen huvudvärk så hon kunde inte klippa mig idag...... och jag kunde bara inte gå en dag till med "långt" hår, så jag fick ta Nathalie till hjälp, och eftersom hon inte är nån utbildad frisör så att säga (hrmm) så kände jag att det fick räcka med bara en liten bit. Det måste ju passa med alla linjer och uppklippningar och vafan det nu va allt ... mamma ska fixa till det så det blir en riktigt frisyr av det imorn iallafall, men huvudsaken va at det blev lite kortare, och det blev det :D
 
Skulle kunna bjuda lite på mig själv och kanske nathalie också :P och lägga upp en bild på hur det ser ut, men kan inte säga att mitt egna självfall inte är så vackert i den här längden :P så nej ni får klara er tills imorn bitti tills på tisdag då håret är "ordentligt" igen.
 
Men TACK nathalie för att du gjorde det här för mig :) säger inte att det är dåligt gjort, det är bra gjort för att aldrig ha klippt nån förut och :D
 

WINTER WONDERLAND

  2012-12-16 / 16:56:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det jul så det står härliga till hemma hos Andersson/Waller, nu är det tomtar, änglar, snögubbar,pepparkakshus och liknande överallt!

Nathalie och Adam klädde granen idag och mamma och Adam gjorde en snögubbar igår, men eftersom det har varit så "varmt" inatt ser den mer ut som Freddy Kreuger :( läskig!


PEPPARKAKSHU...STALL

  2012-12-15 / 17:46:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nathalie och jag fick för oss att göra ett pepparkakshus, eller ett lösdriftsstall ;) för det va inte alls så att den främre väggen gick sönder när vi höll på att limma ihop det, vi ville göra ett stall från början ;)

Och jag säger inte vem som har gjort vad och vart, men ni kan ju själva gissa vem det var som gjorde vilken vägg ;)


JULKLAPPAR TILL MIG SJÄLV

  2012-12-15 / 13:57:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Följde med mamma in till stan och köpte julgran men när hon var iväg och kort julklappar fick inte jag vara med så hon droppa av mig på ikano och eftersom jag är klar med alla mina julklappar köpte jag några nödvändigheter till mig själv :)
Ett par jeans, hade två par innan och båda dom är egentligen för stora så det va på tiden att jag köpte några mer. En scarf jag hitta på H&M, ett par örhängen från Lindex och vårdande leave-in balsam till håret :)

Nu står storstädning av rummet på schemat :)


GODMORGON

  2012-12-15 / 08:45:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har precis vaknat, av att hemtelefonen ringde, så jag kan självklart inte somna om! Har legat kvar i sängen en stund och dragit mig, men nu hör jag att det börjar röra sig där nere, så jag ska väl gå ner och kolla på julkalendern med Adam :D

Ha en bra dag! :*


HÅRET

  2012-12-14 / 21:01:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Två andra bilder på hur håret ser ut :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1277182/images/2012/pic_50cb6c349606ee595beaad36.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1277182/images/2012/pic_50cb6c349606ee595beaad36.jpg" class="image">


VILKEN STIL?

  2012-12-14 / 18:03:59 / Inspiration / 1 KOMMENTARER
Hjälp mig nu! Vad skulle ni kalla eller säga att den här stilen heter?

HÅLTIMME

  2012-12-14 / 14:06:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sitter ensam i ett stort sett övergivet facetten, och väntar på att mon lektion ska börja, en del av klassen slutade vid fyra och sen andra delen slutade efter en föreläsning med två dans snubbar som har jobbat med massa artister och grejer :) skitkul!

Men nu har de tagit helg medans jag sitter här och får vänta till halv tre, då min lektion är! Hurraaaaa! Bästa schemat azzzzzzzzzzz!

Jag bjuder på några dåliga bilder på håret också, ni ser ju typ hur det ser ut, bättre bilder kommer i helgen :)


TJOCK OCH GLAD

  2012-12-13 / 23:04:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu har jag ätit mat så det räcker fram till nästa år egentligen :) men det lär bli fler julbord... Och jag känner att jag håller på att bli frisk så jag borde snart kunna gå till gymmet igen, nästa vecka kan jag nog köra igen som vanligt igen om jag har en jävla tur :D

Resan till att bli korthårig startade idag oxå :) 20 åkte av såhär på kvällskvisten innan jag gick och la mig :) benan är ändrad med så nu har jag tillbaka min snedbena :) och jag känner att den Emelie som jag egentligen vill vara är tillbaka :D nu få vi se när nästa klipptillfälle blir, då åker ytterligare 15cm ;)

Fick en idé om att jag skulle färga håret lila också.... Men vi får se hur det blir med det ;) Godnatt! :*


JULBORD

  2012-12-13 / 17:41:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu åker familjen Tykon på årets första julbord! Feeeeeeett!


THE SIMS

  2012-12-13 / 13:55:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hittade min The Sims skiva och va tvungen att dra i den i datorn och satt i en timmes Flashback typ :) va så sjuuuuuuuukt längesen jag spela det :P så det kändes som om jag va typ 9 igen, hade helt glömt bort att jag ens hade det :)

Det är ju inte ens speciellt roligt att spela det :P det roliga är bara i början när man får göra en gubbe :) LOL

Mår mycket bättre nu också :) 97% säker på att det blir skola imorn :D


DRÖMMAR

  2012-12-13 / 08:05:03 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Har drömt större delen av natten, av det jag kan komma ihåg, om hur det skulle vara att ha kort hår? Va fan är det att drömma om x'd drömmar är fan det konstigaste som finns!

Men jag är mer övertygad nu än någonsin om att jag vill klippa mig, men jag har gjort upp en plan ;) jag kommer antagligen klippa lite i taget. Nu när jag klipper mig, klipper jag bort ca 10-15 cm, sen när jag blir trött på det klipper jag ytterligare 10-15 cm och så fortsätter jag så tills håret är kort :P
Idéerna när man är precis nyvaken och hjärnan är nergojad av snor :P jag säger då det...

Nu ska jag försöka somna om igen så jag blir frisk nån gång :( vill kunna gå på julbordet ikväll :( men jag har fått mina 8 timmar för natten och på nått konstigt vänster vägrar min kropp sova mer än 8 timmar på ett dygn -.-


KORT HÅR

  2012-12-12 / 15:59:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Jag vet jag är galen, men jag har velat klippa håret i typ en vecka nu, och då menar jag kort! Jag skulle inte våga klippa mig kort än, och jag kommer säkert hinna ångra mig innan jag vågar klippa mig också! Men fan, det är ju så jävla snyggt!

Sen är jag inte säker på om jag skulle passa i kort hår heller, men jag är sjukligt trött på mitt långa hår!


12- 12/ 12 12:12

  2012-12-12 / 12:21:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Blev visst hemma idag igen.... Underbart att vara sjuk isn't it? ;) blir galen av att bara ligga still hela tiden förutom när jag ska ta mig ner till köket för att få i mig nånting :/

Och uttråkad som jag är va jag ju tvungen att print-screena när datumet och tiden stod på 12-12/12 12:12 LOL


SKOLA + JULKLAPPSNISSE

  2012-12-11 / 21:27:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Var tvungen att gå till skolan idag då jag hade redovisning i NK, trodde också jag skulle ha ett boksamtal i svenskn, men så blev det inte.

Kände att det va dumt att gå till skolan idag eftersom jag inte kände mig helt 100, och ett ännu sämre val var att följa med in till stan och handla klart alla julklappar, skönt att ha det gjort men mår sämre nu igen, och om jag kommer kunna gå till skolan imorn... Märker i imorn :(

Ber om ursäkt för den usla uppdateringen idag, ill make it up to you imorn okej? :)


DU GÖR MIN KVÄLL

  2012-12-10 / 22:18:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det här lyste upp min annars snoriga, hostiga och feberfyllda kväll!


HEMGJORD GLASS

  2012-12-10 / 19:57:56 / Kost / 0 KOMMENTARER

Var tvungen att få i mig nått kallt för att få ner min temp lite efter maten, men eftersom vi inte har nån laktosfri glass hemma fick jag ta en halv fryst banan och några frysta blåbär och Moss ihop till nån glassliknande sak :P gott, och nu känns det bättre :)


SJUK

  2012-12-10 / 14:02:00 / / 0 KOMMENTARER

Har spenderat dagen i soffan idag, kände mig inte bra nog att gå till skolan, känns bättre nu dock, så jag hoppas jag kan gå imorn. Men nått gymmande kommer inte ens på frågan :( undrar om jag kommer kunna gymma nåt mer innan jul :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HÅLL VIKTEN I JUL

  2012-12-10 / 10:47:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Hittade en väldigt intressant artikel på hälsosidorna på msn.se idag, där de gav 9 tips på hur man håller vikten under jul som jag vet många har problem med. Tänkte att jag kan ju lägga upp den listan här på min blogg så ni får ta del av den också!
 
Tips 1:
Styrkesträning!
Den tid du har att träna i jul bör du använda till styrketräning - det omvandlar fettcellerna till muskler vilket gör det lättare för dig att förbränna kalorier.
 
Tips 2:
Käka äpplen!
För att hålla doktorn borta, men också kilona från midjan. Studier har visat att de som äter ett äpple före frukost, lunch och middag, har lättare att gå ner, och hålla vikten.
 
Tips 3:
Hoppa inte över måltider!
Ät frukost, lunch och middag, varje dag - även om du ska på fest eller middag på kvällen.
Undersökningar visar att den som hoppar över frukosten löper 450% högre risk att bli överviktig än den som äter.
 
Tips 4:
Säg nej till flytande kalorier!
För mycket alkohol är kanske en av de vanligaste orsakerna till att många av oss lägger på några extra kilon under julen…
 
Tips 5:
Ät protiner inför festen!
Stoppa i dig lite sunda snacks innan du drar på fest, då är det mindre sannolikt att du överäter när du väl är där.
Testa till exempel:
- En liten skål med yoghurt
- 12 mandlar
- En portion kalkon eller kyckling
- Ett halvt äpple med ett kryddmått jordnötssmör
 
Tips 6:
Drick alltid 2 glas vatten till 1 glas vin!
Vin kan vara bra för hjärtat men torkar också ut kroppen.
Om du dricker ordentligt med vatten samtidigt minskar du också risken att dricka för mycket alkohol.
 
Tips 7:
Lyssna på lugn och avslappnande musik!
Lugn musik hjälper till att reducera stresshormonet kortisol.
Mindre stress innebär alltså mindre kortisol. Det är en fördelaktig kombination för dig som vill gå ner i vikt.
 
Tips 8:
Få ordentligt med sömn!
Håll dig inte vaken långt in på småtimmarna för att packa in julklappar och baka pepparkakor.
När du sover för lite ökar halten av hormonerna leptin och ghrelin i din kropp och de gör att du har lättare för att lägga på dig.
 
Tips 9:
Ös på med kryddorna!
Kryddad mat ökar förbränningen så krydda gärna maten lite extra med till exempel peppar och chilisås när du lagar mat
 

VINN ETT SKRÄDDARSYTT KOSTSCHEMA

  2012-12-09 / 20:48:51 / Träning / 0 KOMMENTARER
Jag såg att en av mina största inspirationer när det gäller träning aka. Ida Warg hade lagt upp ett inlägg på sin blogg http://idawarg.chic.se  att man kunde vinna ett skräddarsytt kostschema. Håller alla mina tummar, tår och allt som går att hålla! Skulle verkligen vilja vinna det här, dels för att nå de mål jag vill nå och för att själv få en inblick i hur men ska käka när man vill bygga muskler.

2a ADVENT

  2012-12-09 / 20:30:27 / / 0 KOMMENTARER

Blogg.se appen beslöt sig för att sluta fungera i fredagskväll så jag har inte kunnat blogga i helgen.

Inte för att helgen har varit speciellt givande, har legat bedäddad och läst och kollat på film hela helgen. Febern har kommit och gått och jag har inte blivit något bättre sen i fredags :(

Mamma och Magnus kom precis hem nu från deras Karibien kryssning! Och jag fick en skitfin och världens mysigaste tröja från Miami av världens bästa mamma! <3


HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK

  2012-12-07 / 14:11:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Känner mig riktigt risig, börja känna av halsont igår och idag har det bara blivit värre och värre så jag kände att jag inte kunde gå på sista lektionen i skolan :(

Har nu lagt mig i soffan med en kopp varmt te och Titanic <3 känner också nu när jag börjar slappna av att jag kan ha feber! Grejt!

Om lite mindre än två timmar går bussen till pappa också! Hoppas på en lugn helg så jag blir frisk till på måndag!


RASIE YOUR HANDS

  2012-12-06 / 15:03:32 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Har helt glömt bort att visa er min t-shirt som jag köpte i Jönköping i tisdags :) Jag kände att jag absolut inte kunde lämna Kinnarps utan att ha fått med mig något från shopen, och eftersom pengarna ska räcka ett tag till -.- så fick bara bli en t-shirt. Men jag gillar den :D och den va på REA så jag fick den ännu billigare :D 

ÖNSKELISTA

  2012-12-06 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

NU ÄR RUMPAN MÖRDAD

  2012-12-05 / 16:14:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade sån jävla energi idag på gymmet, det där uppladdningsmellanmålet måste ha varit dunderbra! Körde i lite över en och en halvtimme sen tänkte jag att nån måtte får det ju vara på torpet så efter 1h 45min fick jag ge mg ut i snökaoset igen och traska hem. Blev typ begravd på den lilla biten det är hem :'(
  Nu måste ni snöälskare vara överlyckliga! Och en av dom är på Bahamas... skulle inte något emot att byta plats med mamma nu :(

JUST NU

  2012-12-05 / 12:33:02 / Kost / 0 KOMMENTARER

Uppladdningssnack, snart blir det gymmet (y)


LEDIG DAG

  2012-12-05 / 10:40:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är det jag som är ledig idag eller ;D känns rätt skönt eftersom vi va hemma halv ett inatt och jag inte somna förrän efter ett. Vaknade dock tio över åtta när adam satte igågn där nere -.- men det är en annan historia.
  Känns iaf skönt att va hemma idag och bara ligga och dega, läsa min förbannade bok, lyssna på den andra boken vi ska ha läst i svenskan och skicka in Kommunikationsuppgiften. Other than that har jag inget speciellt som ska göras, ska på en liten gymdejt med Pernilla vid ett och kötta lite röv ;) Om jag lyckas att ta mig ner till gymet i det här vädret... snökaos! Ligger säkert 2 dm snö på backen och det slutar aldrig komma ny................................

HEMMA HOS HV71

  2012-12-05 / 10:10:08 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Igår kan ha varit en av de bättre kvällarna i mitt liv, trots att de inte vann! Mitt älskade HV! Det va inte sista gången jag va på hemmais och såg mina hjältar, nästa gång är det våran tur att hoppa av lycka och skrika oss hesa i hejarramsor!

MOT JÖNKÖPING

  2012-12-04 / 16:00:33 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Nu piper jag ner till Jönnet med Sama, sista hemmamatchen innan juluppehållet mot LHC! SÅ JÄVLA TAGGAD!


JUST NU

  2012-12-03 / 18:26:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gosig filt, ett glas vatten, "en god bok" och lite musik :)


WISH LOOK 4 X-MAS

  2012-12-03 / 17:18:36 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
De flesta brudar vill gå runt i en lös klänning på jul, men skulle jag få välja bland allt i världen så skulle jag se ut precis såhär på julen. Med en stram bun på huvudet, ganska simpel ögonmake och röda läppar, MWAH!

HELT SLUT

  2012-12-03 / 15:44:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hemma efter ett stenhårt kondispass och lite armstyrka! Helt slut och helt mör i kroppen, ska hoppa in i duschen nu och sen sätta mig i soffan och läsa!
Ja ni läste rätt! Jag ska sätta mig och läsa! Jag skriver det igen för det är nog sista gången jag någonsin kommer skriva det på bloggen, för det kommer förhoppningsvis vara den sista gången jag gör det! JAG SKA SÄTTA MIG OCH LÄSA!

Jävla engelska där man måste ha läst ut en bok till den 10e, och jag är på sida 8 eller nått -.- som tur är, är det en bok av Nicholas Sparks, vilket kan göra det hela lite lättare :)

det börjar ta sig, man kan nästan urskilja en muskel på den där lilla (t)armen ;)


FÖRSTA ADVENT

  2012-12-02 / 19:22:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag fick en liten bloggpaus under helgen som jag varit hos pappa nu, och känner att jag har fått blogglusten tillbaka. Så om jag inte dras ner lika djupt som jag gjorde tidigare här i veckan, i min vinterdepp så ska nog allt gå som planerat ;)
 
Helgen har förövrigt varit jättemysig, lite fattigt på bilder dock så jag har tyvärr inget sånt smarrigt att bjuda på :( i fredags hade jag pappa och Anna för mig själv då resten av syskonskaran befann sig på andra håll. Vi käka god mat och satt och pratade och hade jättetrevligt till sent på kvällen :) då gick vi och satte oss framför tv:n och myste en stund innan vi gick och la oss.
  På lördag morgonen drog Anna och jag inte till stan och körde en timme på gymmet innan vi åkte hem och Anna och pappa åkte iväg på glöggmingel en stund och Nathalie och jag ställde oss och laga Tacos till kvällen då det kom lite folk. Trevligt kväll med Tacos, snacks, sällskapsspel och mycket skratt! Idag har jag ridit Mary (lovar att ta ett kort på henne nästa gång!) en stund, frusit sönder och sen käkat lunch ihop med gammelfarmor <3
 
Nu är jag tillbaka i Åtvid och imorn börjar allvaret igen. Måste sticka in med att det har varit en väldigt bra första advent då jag inte har haft några julkänslor över huvudtaget! :D