Mitt långa hår

  2013-05-31 / 23:55:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kollade igenom några gamla bilder på mobilen och blev lite nostalgisk och försökte minnas hur det va när jag hade långt hår. Även fast det är skönare och fräschare med kortare hår så va det faktiskt jävligt fint när det va långt.


SCHTEK

  2013-05-31 / 16:42:36 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Bästa vädret idag eller vad? Direkt när jag kom hem förut så gick jag ut och la mig i solen och en timme senare gick jag in och kollade mig i spegeln. Och KOLLA VAD JAG SÅG! En timme ute och jag fick ett sånt tydligt sträck, I love it ;) Snälla sommar stanna nu! Försvinn inte igen!

SÄNGHÄNG

  2013-05-30 / 21:54:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gosar ner mig lite i sänghalmen efter en lååååååååång dag. Sushin som mamma bjöd på nu på kvällen satt på precis rätt ställe och sen en bra dokumentär på det en varm dusch och nu har jag hamnat här som sagt. Ska nog dra ett avsnitt med mina favoritnördar Sheldon och Leonard från The Big Bang Theory (sitcom i mitt hjärta) och sen sova. Imorn är första dagen den här veckan jag inte har någon sovmorgon utan börjar "normal" tid. Inte för att det gör mig nått, går upp halv sju varje dag ändå men det blir innebär alltså kortare tid framför tvn imorn bitti :( 
 
Joke aside, sov så gott finisar så hörs vi imorn :*

JAG ÖVERLEVDE

  2013-05-30 / 18:29:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tacka gudarna för att jag sitter här i soffan nu och fortfarande lever! Jag klarade mig igenom 4 timmar av matematik och en kortis kortis med spanska. Är superglad över att det var mitt aboslut sista matteprov någonsin! Och nu har jag bara typ två mattelektioner kvar i hela mitt liv! Sen är det över! Det är egentligen för bra för att vara sant :) älskart! 
 
Kom hem och satte mig och ritade en liten ros :) K på den jag vet, kände bara för att skryta lite ;)

MATTE NATIONELLA

  2013-05-30 / 08:49:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Känner mig fett viktig nu när vi sitter i kommunhuset och ska göra nationella i matte. Två timmar ska vi nu sitta innan lunch och två efter, hoppas innerligt att huvudvärken inte blir värre än vad den är just nu!

Wish me luck!


HUVUDVÄRKFÖRSVINN

  2013-05-29 / 21:54:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kan inte göra nått, så fort jag reser mig dunkar det i huvudet och när jag ligger ned känns det som om hjärnan snart kommer explodera eller tryckas ut genom mina öron... Uäh!

Ska nog göra mig iordning nu och lägga mig. Sova som fan och må bra imorn! Det måste jag för att kunna koncentrats mig på matte nationella vi har imorn :(

Ta typ upplösningen på den här bilden och gångra det med 40 så fattar ni mitt huvud just nu


FRILUFTSDAG

  2013-05-29 / 18:22:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hela förmiddagen spenderades ute i regniga åtvid då skolan hade fått för sig att ha en friluftsdag för oss elever. Visst är det underbart? ;) att vandra omkring i åtvid och bygga tält, fågelholkar, kasta pinnar och klättra i nät? Jodu... Det ända positiva med den här dagen var väl att jag fick en skön omgång för rumpan i easytoneskorna och att vi slutade tio i 12 :)

Har varit ganska trött och haft huvudvärk idag annars som har sänkt mitt humör lite, men jag tror jag vet varför och då ska det bara vara bevis på att saker kommer bli bättre snart (yn)


DETTA GÖR MIG UPPRÖRD

  2013-05-29 / 07:35:34 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Pappa köpte en skallverblaska i helgen och i den hittade jag en ganska intressant bild som jag känner att jag vill ta upp här på bloggen.

På bilden ser vi alltså en liten bild uppe i hörnet på en välsvarvad, skitsnygg modell med en kropp to die for. Och så har vi den stora bilden på en vanlig kvinna med celluliter på benen. Och nu kommer bomben: dessa två kvinnor är en och samma person! Ni läste rätt! Kvinnan på den lilla bilden är precis samma person som på den stora bilden men med en hel del photoshop iblandat.

Det här gör mig så upprörd, att media alltid ska framställa alla som "perfekta" och välsvarvade och tighta, vad är felet med att visa världen hur vi EGENTLIGEN ser ut? Inte konstigt att ätstörningar är så vanligt här i västvärlden när media och vårt samhälle är helt fucked up!

Någonstans i det här gläds jag också eftersom man får se (men ytters sällan) hur modellerna egentligen ser ut och att de faktiskt inte ser så perfekta ut som vi tror. Och de modeller som går Victoria Secret's fashion show vet jag går på en HEMSK diet sista tiden innan showen och det sista dygnet innan får de bara dricka vatten eller om ens det....


KVÄLLSPROMIS

  2013-05-27 / 20:09:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kan inte förstå hur jag kan må så pass bra som jag ändå gör efter den här dagen Tog en liten kvällspromenad och fotade lite för Nathalie som skulle använda några bilder i skolan. Det va mysigt att gå runt i skogen och ta kort på broar framför allt men även lite övrig natur och vad lever vi inte i för samhälle om några egopics slinker med ;) 

D'ACCORD

  2013-05-27 / 09:45:35 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Mysoutfit en måndag som denna

MORSDAG

  2013-05-26 / 18:36:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är den dagen då man ska ge lite extra kärlek till sin mamma och krama om henne en extra gång! Inte jag dock, för min mamma har lyckats gå och bli sjuk i helgen när jag har varit hos pappa så hon fick nöja sig med ett leende på håll och ett paket :)

Anna kramades jag lite med dock och det va jättekul att se att både mamma och Anna blev glada över sina presenter!


MINI-GYM

  2013-05-25 / 21:58:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Bästa pappa skjutsade in mig till
Mjölby idag till minsta gymmet i världen! Seriöst! Till och med mindre än gymmet i åtvid och that says a lot! Va fin utsikt vid löpbanden dock så den biten gick lätt ;)

För övrigt har det inte hänt speciellt mycket här ute på landet, snodde ihop lite godis och fröknäcle, lite grillning på det och en krocket omgång. Nu tv mys med hela familjen :)

Ps. Glöm inte morsdag imorn barn ;)


HÅLTIMME

  2013-05-24 / 13:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Seriöst håller det på att bli vinter igen eller? :O helt sinnessjukt kallt ju! Har gått med t-shirt, två tjocktröjor i jackan i skolan idag och frusit som ett as hela tiden! Inte förän jag kom hem nu och satte mig i soffan kunde jag få tillbaka värmen lite! Fruktar lite dock för att jag ska tillbaka och frysa sista lektionen innan helgen. usch! ska försöka hinna med tigdiga bussen till pappa och fixa lite smått och gott inför morsdag på söndag! För det har ni väl inte glömt? Alla mammor borde bli extra uppskattade och firade den dagen! De lägger ned så mycket tid och kärlek på oss varje dag som vi aldrig ger tillbaka! Så en dag kan man väl i allafall försöka att bjuda till lite ;)
random påklistrat smile i soffan  

Det bästa med jobbiga perioder i livet...

  2013-05-23 / 20:18:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det ända positiva man kan få ut av jobbiga perioder i livet är att man får ett kvitto på vilka människor i sitt liv det är värt att behålla. Man märker vilka personer som älskar en och tycker om en för den man är och vilka som står vid en oavsett vad! Och jag känner inte att jag saknar något nu när jag i stort sett har brutit upp med de personer som inte tillför mig något.

Nu ska jag gosa lite med min favvo och glömma allt vad den här dagen har gett mig :(


Min favorit är tillbaka!

  2013-05-22 / 20:15:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Åh äntligen är mon favorittjeja tillbaka! Kommer vara hundvakt till på fredag så tills dess får jag gosa gosa gosa <3 blev en jättemysigt kvällspromenad med mamma i solen! Mys


  2013-05-21 / 19:53:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


CELEBCRUSH

  2013-05-21 / 16:45:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Måste bara lägga upp några bilder från Billboard galan häromdagen, Selena Gomez var HUR JÄVLA SNYGG SOM HELST! som vanligt! Vilket gör att jag bara inte kan låta bli att visa världen hur vacker hon är! Helvete hon är verkligen min celebcrush! 
 

23 dagar till sommarlov?

  2013-05-21 / 10:02:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är ju lite svårt att tro att vi bara är 23 dagar ifrån sommarlov när man tittar ut :( grått och trist och regnigt, det ända positiva är att det trots det gråa inte är jättekallt, 14 grader nu på morgonen när jag skulle åka hemifrån!


TÄNK DIG SMAL

  2013-05-20 / 21:24:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Hittade en artikel på msn.se om hur man kan tänka sig smal, och såg ett tips som jag tyckte var lite ironiskt. Kanske alla kan sluta tjata om hur löjligt det är nu ;)  bjuder på det tipset och 7 andra ;)
 
Fota maten. Matfotografer hånas flitigt, men att ta en bild innan du äter något är ett kraftfullt incitament till att inte överäta. När du fotograferar tvingas du ta en ordentlig titt på vad du äter och över tid kan det hjälpa dig att omedvetet både ändra hur mycket du äter och vad. I slutet av veckan, ladda upp alla bilderna på datorn för att hitta mönster i ditt ätande. Då är det lättare att förändra dem.
Visualisera. Föreställ dig hur du kommer att se ut och känna dig en månad efter att du nått ditt viktmål – smal, stark och hälsosam. Låt tanken fortsätta ännu längre fram i tiden, tre månader och sedan sex. Det är en enkel visualiseringsövning som du kan göra dagligen när du vaknar och precis innan du somnar. Visualisera även de hälsosamma matval du kommer att göra. Att skriva upp dina resultat på veckobasis (oavsett om det är vikt, midjemått eller styrka) kan ge ytterligare motivation.
Knyt näven. Undvik frestelser genom att knyta näven när du går förbi chips- eller godishyllan. Forskning visar att kroppen och sinnet är sammankopplade på ett sätt som tyder på det vi känner fysiskt också påverkar oss mentalt. Att spänna musklerna kan alltså hjälpa dig att stålsätta dig mentalt. Om inte annat kommer dina magmuskler se bra ut när du tackar nej till nästa glas rosé. Men det gäller att tajma in det exakta tillfället då frestelsen slår till.
Medvetna val. Vår hjärna är programmerad att göra vad den tror att vi vill. Om du brukar trösta dig med sötsaker när du är nere kommer hjärnan att fylla ditt huvud med tankar på sötsaker nästa gång du är deppig. Testa att istället säga: ”Jag väljer att inte äta den här kakan, för jag är inte hungrig”. Då har du gjort klart både för dig och ditt undermedvetna att du har gjort ett medvetet val, som får dig att må bra. Att säga det högt hjälper, eftersom du då använder fler delar av hjärnan. Bonus: att prata för dig själv ger dig sannolikt ett alldeles eget bord i lunchmatsalen!
Fokusera på maten. Sitter du framför tv:n, datorn eller telefonen äter du mer, visar studier. När du är distraherad och inte engagerar sinnen som doft, syn och smak överlåter du på magen att säga till när du är mätt. Sannolikt äter du även snabbare, vilket gör att du får i dig fler kalorier eftersom det tar kroppen 20 minuter att registrera att du är mätt. Försök att istället fokusera på maten med alla sinnen. Är det svårt? Testa att äta med kniv och gaffel i ”fel” hand.
Göm skräpmaten. Visste du att det faktiskt är 70 procent större chans att du äter chokladen om du faktiskt kan se den? Det visar en studie från Brian Wansink, författare till ”Mindless Eating”. Det bästa är såklart att inte ha några onyttiga frestelser hemma, men om det är omöjligt, göm snacksen i en färgad behållare och ställ den längst bak i skafferiet
Tänk på servisen. Du vet känslan som kan infinna sig på en finare restaurang; att kocken är lite väl snål med portionen? Oftast har det snarare att göra med tallriksstorleken. Studier visar att samma portion serverad på en mindre tallrik även får oss att äta mindre. Samma sak gäller för glas – vi tenderar att hälla 20–30 procent mer alkohol i korta, vida glas, jämfört med höga, smala. Vi tenderar dessutom att äta mindre om maten har en annan färg än tallriken och om bordsduken matchar servisen

VILL PASSA PÅ ATT TACKA

  2013-05-20 / 19:50:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Statistiken ökar nästan för varje dag som går, och jag vill bara passa på att tacka er alla för att ni tar er tid att ta en liten titt på min blogg och mitt lilla liv. Jag kanske inte är världens roligaste eller mest optimistiska alla gånger men jag blir verkligen jätteglad att se att jag har mina trogna läsare och som dessutom växer hela tiden. Ni är verkligen bäst mina vänner! Det spelar ingen roll om ni hatar mig eller om ni älskar mig jag tycker om er ändå! Största pussen till er! ♥

VMGULD

  2013-05-19 / 22:50:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

VI GJORDE DET!!!! VÅRA GRABBAR GJORDE DET!!!!! GULDET ÄR VÅRT! VI ÄR BÄST I VÄRLDEN PÅ ISHOCKEY!


HOCKEY VM 2013

  2013-05-19 / 19:57:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Från Tre Kronors facebook: Nu kör vi!
KOM IGEN NU FÖR I HELVETE SVERIGE KÖTTA SÖNDER SCHWEIZ NU FÖRFAN! TA HEM GULDET GRABBAAAAAAAARRRRRR!!!!!!!!

DENIM †

  2013-05-19 / 16:00:38 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag seriöst älskar demin! Jag har haft lite svårt för det innan, har ju haft jeans och jeansjacka, men att ha en jacka på ett par jeans har jag inte tyckt varit så snyggt innan. Men nu tycker jag det ör ASSNYGGT! Och nu såg jag att Nelly.com släppte en Sexy Denim Lookbook och den måste jag ju bara dela med mig! Kärlek 

Snälla LÄS

  2013-05-19 / 09:57:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag känner att jag jättegärna vill berätta för er anledningen till att jag inte har bloggat de två senaste dagarna, men jag vet inte om jag känner mig riktigt redo för det än. Det har hänt så mycket i mitt liv och jag har tack vare detta insett vilka som är mina riktiga vänner, hur stor kärlek jag får större delen av familjen och vilka som bara tar min energi och försöker trycka ner mig. Jag har gjort mig av med dessa personer som jag inte känner att jag behöver i mitt liv just nu, eftersom jag går igenom en peroid som är jobbig i sig behöver jag inte folk som får mig att må ännu sämre. 
 
Jag hoppas verkligen ni kan förstå det här och ha förståelse de dagar jag inte bloggar för då orkar jag verkligen inte. Det är omöjligt för mig att säga hur uppdetaringen kommer se ut inom en närmare framtid men jag lovar att jag ska förösöka blogga så mycket jag kan så ni inte missar något kul som händer i mitt liv ;) 

Jag Älskar Dig

  2013-05-16 / 22:11:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

GRATTIS TILL KÖRKORTET OLIVIA!

  2013-05-16 / 19:46:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Råkar ju vara så att jag känner världens bästa Olivia som har tagit körkort idag!!!! Så det fick bli en sväng med henne och Erica och ragga runt lite i Åtvid! Ni är underbara flickor! Ni får mig att glömma allt jobbigt för en stund! Ni är verkligen guld värda! 
Blev ett kort stopp nere vid bysjön innan raggen fortsatte. Bästa!

BAD DAY

  2013-05-16 / 09:43:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Försöker övertyga mig själv om att citatet "It's just a bad day, not a bad life" är något att lita på. Ni vet när man vaknar och känner direkt att det inte kommer bli en bra dag, och oavsett hur mycket du än försöker stå emot den känslan så tar den ändå över. Hade ingen lust alls att gå till mattelektionen imorse och inte ens solen och det relativt varma vårvädret muntrade upp mig. Vill bara gå hem igen, lägga mig och sova igenom hela dagen och sova för alltid typ! Jag längtar verkligen efter den dagen jag verkligen innerligt kan säga att jag är glad och lycklig och att allt känns bra! 
ska förska att inte låta det här gå ut över er och bloggen, men det är ju faktiskt mitt liv den handlar om och då får man stå ut med lite depp-inlägg ibland även fast det säkert är tråkigt att läsa?

FIXA SEMESTERSTILEN

  2013-05-15 / 09:34:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Nelly.com har fixat ihop fyra olika stilar för fyra olika städer i sommar. Kolla in Nice, Rio De Janeiro, Perth och Berlin för att hitta din personliga stil och kanske ett tips på vart sommarens semester spenderas :) http://nelly.com/se/semesterstil-campaign-1039/

THAT'S WHAT THEY SAY

  2013-05-14 / 19:01:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


SOVA? JA TACK!

  2013-05-14 / 16:15:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vet inte om det är för att vi har haft 5 dagar ledigt och kötta igång med helvetes dag direkt eller om jag bara har sovit dåligt inatt för helvete vad trött jag är! Två lektioner har vi haft idag, första va 90+50 med en kort rast emellan och efter lunch hade vi ytterligare en lektion på 180 minuter. Och på hela den här dagen har vi klarat av 3 olika prov! Kan ni förstå om jag har en aning hjärnmos nu elle? Va tvungen att fixa redosvisningen om det nu skulle vara min tur imorn på kommunikationen när jag kom hem. Städa också rent i köket och mata kaninen och fiskarna... är helt mör nu! Jag beundrar verkligen alla mammor där ute, nu fattar jag typ hur ni har det varje dag. Men jag tycker inte synd om er ;) det är ju ert eget fel att ni skaffa familj och barn... dumt gjort ;) kommer va skönt när jag flyttar att jag bara behöver ta hand om mig själv och min hund :) bästa livet!

VÅROUTFIT

  2013-05-14 / 08:01:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Som sagt... hängselbyxor ;) tänk er detta med det ena hängslet (?) uppknäppt och lite hängande och tröjan slarvigt istoppad.. mums ;)

You Are More Beautiful Than You Think

  2013-05-13 / 19:53:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Om du skulle beskriva dig själv, vad skulle du utmärka speciellt i ditt ansikte? Tjocka kinder, stor näsa, mörka ringar under ögonen? Allt vi ser på oss själva är nästan alltid negativt, men om någon vi precis träffat skulle beskriva oss då? vad skulle de lägga märke till först? Jag tycker den här kampanjen av DOVE är den bästa jag någonsin sett! Så bra! Den berörde verkligen! Vi är vackrare än vi själva tror! 

STUDIEDAG

  2013-05-13 / 19:11:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, som jag trodde va internetet sämst ute på landet och jag mådde lite risigt så jag hoppade bloggandet. Men nu är jag tillbaka. Idag har vi haft studiedag och jag hade planerat att vara riktigt produktiv idag, men icke! Den ända jag har gjort idag har varit att äta och träna typ. De två bästa sakerna som finns i livet ;) så jag klagar inte ;) men nu nåste jag nog sätta mig och läsa igenom några texter som vi kommer behöva på det svenska nationella imorn... 
 
hoppas på det här imorn ;)

KONFIRMATION

  2013-05-11 / 13:57:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag blir det konfirmation i Motala och sen vidare till pappa. Gårdagen spenderades genom att fira nathalie därav inte så mycket uppdatering, kan tänka mig att det blir så idag med. Ska försöka ta igen det imorn dock. Lovar :) om internetet vill funka ute på landet?

NATHALIE 15 ÅR!

  2013-05-10 / 07:37:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är inte vilken dag som helst, det är inte bara en klämdag så vi är lediga från skolan, och det är inte en vanlig fredag. Det är den 10e maj, vilket innebär att Esbjörn och styrbjörn har namnsdag och världens bästa lillasyrra fyller år. Och idag lämnar hon fjortisåret bakom sig (hoppas jag) och träder in i en liten mer vuxen värld, där man får åka moppe, bli straffad, cykla utan hjälm, ligga runt hur hon vill och kolla på skräckfilm utan vuxet sällskap! Hur awesome är inte det? 
 
Jag skulle kunna skriva en lång novell om Nathalie som person för att fira henne lite extra idag på min blogg, för hon är verkligen egen! En person brukar väl ha olika sidor av sig själv så som en glad, en sur, en arg och en ledsen. Men Nathalie gör alltid allting så extremt och det är väl för det mesta positivt. För är hon glad är hon inte glad, hon är "over the moon" som det heter på engelska, eller superduper flummig och skrattar åt allt. Hon är inte sur, hon har det värsta PMS-humöret du kan tänka dig! Då vill man inte gå nära och likaså när hon är arg, då går det inte att kommunicera med henne för då ryker det bara ur öronen på henne och man kan skymta två horn i pannan och en svans (ni förstår nog ve,/vad jag syfter på). Men det är vad jag gillar med henne, och att hon kan gå sin egen väg. Jag vet att det här inte är ömsesidigt, men det skiter jag i, för mig kommer du alltid vara min bästa vän och det bästa i mitt liv, för du är min lillasyster och jag vill alltid att du ska ha det bästa och må så bra som du bara kan. Jag älskade dig när du kom, jag älskade dig när du va 5, jag älskar dig nu och jag kommer älska dig i all framtid! Ha den bästa födelsedagen du kan! Stort Grattis på 15årsdagen Nathalie! Idag är världen din! 

ESTRADEUR SS13

  2013-05-10 / 04:12:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Lookbook från Nelly.com kollektion ESTRADEUR SS13, bra inspiration inför sommren :)

Inspo

  2013-05-09 / 21:54:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

SKRÄCKHUSET I OHIO

  2013-05-09 / 09:28:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag vet inte om ni har följt med i nyheterna de senaste dagarna, men det har ju hittats tre tjejer i ett hus i Ohio som har suttit inlåsta runt 10 år. De blev kidnappade som tonåringar och den ena tjejen lyckades fånga en grannes uppmärksamhet i måndags som kunde hjälpa henne och sin 6(!) åriga dotter att bryta sig ut, ringa polisen som sen kunde frita de andra två också. Klicka på bilden för att läsa mer om fallet.
Jag vet inte om ni har sett filmen The Factory, men jag tycker att det här låter skrämmande likt den filmen? Den filmen släpptes förra året och är baserad på verkliga händelser! Det här är ju sjukt!
Tycker dock inte att trailern gör filmen rättvis.

HOME

  2013-05-08 / 20:17:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Blev visst en liten spontan tripp ner till skolan igen, Erica, Burren och Olivia hade visst sitt projekt med entreprenörskapen ikväll. Visas nu en film om vår miljö som heter HOME. Vet inte om jag klarar längre faktiskt, får ångest över att veta allt det hemska som händer med vår värld! Vi kommer gå under, det vet vi redan, men det kommer bli mycket tidigare än vi förväntat oss! Va så säkra!

(smygtog ett litet foto under bordet.. Höhö)


WHEN YOU'RE READY COME AND GET IT

  2013-05-08 / 16:32:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Asså den här människan har alltid varit snygg, men NÄR blev hon så här jävla het? Herre min skapare Justin det där gjorde du bra! När du är klar med henne kan du ju slå en pling så kan jag ta över ;) 

Nya skor?

  2013-05-08 / 08:13:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nej, skulle vilja säga att de här skorna har passerat sitt bäst före datum för ganska längesen! Men wtf, släpp fångarna lös det är vår! Plocka fram dom från långt bak i garderoben så dom får hänga med idag ihop med ett par sönderklippta jeans och ett rosa(!) linne! Ha en bra dag alla!


Beyonce for H&M

  2013-05-07 / 19:42:53 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
ÄNTLIGEN! Har H&Ms kollektion med Beyonce släppts! Har längtat som fan! Och som jag trodde så skulle jag inte bli besviken. Plockade ut några godbitar från kollektionen :) jag är medveten om att det kanske blev lite mycket mode idag?

VÅROUTFIT

  2013-05-07 / 12:38:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Snickra ihop en liten våroutfit, har fått en dille för hängselbyxor med oversize tischa under, tycker det är så sjukt snyggt. Just de här hängeslbyxerna var slusålda (från H&M) just nu, men ska försöka hitta ett par liknande som jag kan ha i vår/sommar. Samtliga plagg och accesoarer kan du hitta på H&M förutom glajjerna, de tog jag från BikBok. Men de säljs väl i stort sett överallt? 
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen: Underskatta inte H&M. Älskar dom!

MaxiLeopard

  2013-05-07 / 09:33:47 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

TIDSFÖRDRIV

  2013-05-06 / 21:03:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

- OM DIG :
Fullständiga namn ? - Emelie Maria Waller.
Vart vill du bo ? - Storstad
Hur många barn vill du ha ?- Inte ett ända faktiskt, jag ska bo själv med min(a) hund(ar)!
Vill du gifta dig ? - Absolut inte!
Rullar du spagetti eller skär du den ? – Skär
Har du ätit sushi ? - Är typ bara det bästa som finns?
Vad söker du i ett förhållande?: Söker inte ett förhållande ;)
Civilstånd: SÅ JÄVLA SINGEL DET BARA GÅR!
Vilken skola går du i?: Bildningscentrum Facetten
Vad tänder du på?: Personligheten
Hur skum är du? Jaadu?
När grät du sist?: Lördags
Vad är det som du inte förstår dig på när det gäller killar?: varför är det så jävla svårt att vara trogen?
Vilken sak kan du inte leva utan?: Familjen
Vad är det första du lägger märke till hos det motsatta könet?: Håret
Vad gillar du hos killar?: Snälla, roliga, omtänksamma, bryr sig inte om vad andra tycker
Vad är du mest rädd för?: Höjder och mörker

Sover du helst själv eller med någon ? - SÅ SJÄLV DET BARA GÅR!
Tror du på spöken ? - Absolut

- ANTINGEN ELLER:
pierca näsan än tungan ? -
 Näsan, alla dagar i veckan!
vara seriös än rolig ? – Rolig?
dricka röd eller grön mjölk ? - Grön, röd smakar bara grädde
brinna upp eller drunkna ? - eehh.. drunkna tror jag...
umgås med dina fiender eller föräldrar ? Har bästa reltionen med mina föräldrar, så mamma och pappa

sol eller måne ? – Sol
vinter eller höst ? – Höst
vänster eller höger ? höger
soligt eller regn ? – Sol 
vaniljglass eller chokladglass ? – frukt..

Går ut/Sitter hemma: Sitta hemma
Sommar/Vinter: SOMMAR
Diamanter eller pärlor: Diamanter
Soluppgång eller solnedgång?: Soluppgång

- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :

Kysst någon ? - nej?
Sjungit ? - nää
Blivit kramad ? – Jajjemen
Känt dig fånig ? – Varför skulle man känna sig fånig?
Saknat någon ? - Saknar Agnes varje dag
Dansat galet ? – nej
Klippt håret ? – nej
Gråtit ? - tror faktiskt inte det
Ljugit ? - kommer jag inte ihåg

- FAVORIT:

Favoritdryck: LOKA chocolate shake

Favoritmat: Sushi och Thai

Favoritlåt: I’m not a girl och Halo dör aldrig

Favoritfilm: Gladiator!

Favoritserie: För tillfället How I Met Your Mother

Favoritfärg: Lila/Blå

Favoritdjur: Hund

Favoritland: Av dom jag har varit i, England

Favoritstad: Av dom jag har varit i,London

Favoritplats: Gymmet

Favoritfrukt: Sharon/ Mango

Favoritbär: Blåbär

Favoritgrönsak: Paprika


Vad vill ni läsa om?

  2013-05-06 / 20:13:49 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Känner mig för en gångs skull jätteinspirerad att blogga, men jag vet inte om vad?! Det händer ju inte så mycket spänande saker i en 16-årig by bos liv lixom. Jag försöker att skriva om det som känns roligt och relevamt för er att veta men ibalnd tryter verkligen inspirationen, som idag. Jag menar det som har hänt idag skiljer sig inte alls från mina andra dagar.. snälla, ni kan väl slänga iväg en liten kommentar om vad ni skulle vilja läsa om? Ni kan göra det anonymt om ni skulle vilja! Ni skulle avra så jävla bäst då :D

REEBOK EASYTONE

  2013-05-05 / 16:15:12 / Träning / 0 KOMMENTARER
Tänkte att jag kunde göra en lite utvärdering på mina easytone skor nu när jag har använt som ett par gånger. Innan jag köpte dom hörde jag både bu och bä om dom men jag tyckte att det va värt att köpa dom ändå. Och jag måste börja med att säga att dom är gryymt sköna, dom sitter verkligen jätteskönt på foten! 
 
Tycker jag köpet har varit värt då? VERKLIGEN! Jag tycker dom gör det som reklamen säger att de ska, alltså tona benen och rumpan för efter varje promenad jag har tagit med skorna har jag känt det i musklerna, speciellt, glutesen, vaderna och framsida lår. Jag ska tillägga då att de promenaderna har varit raska och ganska långa, men jag blir ändå varm i musklerna på ett annat sätt när jag använder easytone skorna, när jag är ute och går, än när jag änvänder mina löparskor. 

VÅRPROMENAD I SKOGEN

  2013-05-05 / 14:59:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Grattis Åtvidaberg 600 år..?

  2013-05-04 / 17:51:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är det 600årsjubileum i Åtvidaberg så det är smockat med folk i vår lilla by :) vet inte om dom dras till "familjefesten" nere på torget med 18årsgräns(?) eller om det är fotbollen på kopparvallen? Anyhow kunde jag inte bry mig mindre än vad jag gör så imorse åkte mamma, jag och Nathalie in till stan för att köpa lite grejer till nathalies skolavslutning men jag behövde också köpa hennes födelsedagspresent och avfärgning till håret. Kan berätta mer om det senare.

Nu har jag iaf varit ute och gått en timme när resten av familjen är på fotboll, skönt att släppa fri lite endorfiner igen! Det behövde jag för att få upp humöret kände jag! Men också så jävla skönt att det håller på att bli varmt nu! Va så svettig som en gris när jag kom hem, så jag har bara sköljt av mig och nu lagt mig i solen på baksidan!


.

  2013-05-03 / 09:49:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade en ganska jobbig torsdag igår, df orkade jag inte uppdatera bloggen något. Jag är ledsen för det men "ibland kommer livet imellan" somdet så klyshigt heter, men så va det faktiskt och jag vet inte hur uppdateringen kommer bli framöver, det kanske inte blir lika mycket som det har varit fram till nu. Vi får se, vissa dagar kommer antagligen vara bättre än andra och då kommer ni märka det. Hoppas ni har lite överseende med det :)

HUR?!

  2013-05-01 / 18:53:50 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Vill så jättegärna färga håret ljusare till sommaren, men jag har inte råd att gå till frissan och eftersom det inte är så långt kvar hinner jag väl inte slinga håret ljusare? NI som kna något om ämnet, kan ni inte hjälpa mig lite? Grejen är den att jag försökte tona håret ljusare för någon månad sen, men eftersomj jag redan hade mörkare färg i blev det två olika färger i håret, eftersom toningen bara tog i min utväxt. Så nu när jag sitter här med min utväxt på den färgningen, sitter jag med tre olika färger i håret, och då snackar vi inte nån snygg ombre-tre-färger-frilla. Här snackar vi råttfärgat i botten, kopparblond och sen någon sorts kastanjfärg... mm inte så snyggt alltså.
 
Jag har läst att man inte borde sats på avfärning hemme eftersom det sliter väldigt mycket, men så funderar jag på hur slingorna blir (om jag nu skulle göra på det sättet) när det är tre fäger i håret. För att använda en ljusare färg på hela håret har jag ju redan provat. Och skulle jag färga det mörkare så hela håret blir enheltligt skulle det ju ta ÄNNU längre tid att få det ljust. HUR SKA JAG GÖRA?!
 
Den här färgen skulle jag ungefär vilja ha i sommar, men hur tar jag mig dit?

VALBORG- bilder

  2013-05-01 / 13:59:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Som sagt, tig visst bara tre bilder, en på bysjön, Panetoz och på den nedbrunna brasan :)


FÖRSTA MAJ

  2013-05-01 / 12:02:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Onsdag och första maj vilket innebär att det är ledigt idag OCH att det va en vecka sedan jag stod i Globen och hoppade och dansade till världens bästa Justin! Kan inte fatta det? Ägnar iaf den här dagen till lite plugg och snart en sväng ner till gymmet för lite bål- och övre ryggstyrka. 
  Hade det för övrigt mysigt igår på valborg, trots att jag är raketrädd som fan och trots att jag frös som en idiot och var aningen nedstämd. Jag höll ut några timmar iaf och kunde umgås lite med fint folk. Tog väl kanske typ 3 bilder, men jag kan lägga upp dom snart :) Nu ska jag stoppa i mig en frukt, byta om och traska ned till gymmet i majsolen :D