Vårjackan

  2012-02-29 / 19:51:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag lovade ju at visa hur min "nya" vårjacka ;) och trots att terometern visar på -2 imorse så tog jag den ändå :) japp, men det va jätteskönt ute idag, lite blåsigt!

Emelie, har du ingte bättre för sig än att sitta och skriva om vädret -.-

Jo det har jag väl, eller egentligen inte, för sitter man och kollar på Big Brother så har man inget liv, verkligen inte! Det är ju så jövla dåligt xd det är bara skrattretande, men jag är helt slut i hela kroppen efter att haft ett styrkepass på gymmet idag... kommer inte kunna gå imorn :(

le outfit ;) vet inte varför den hamna på snedden :O

Jackan ;) denna lite halv-flummiga bilden tog jag innan gymmet så NO HATE :P


LIVE MY LIFE!

  2012-02-28 / 21:25:48 / / 0 KOMMENTARER
GAAAAAAAH JUSTIN SLÄPPTE JU SIN NYA SINGEL IDAG!!!
och den är ääääckligt braaaa! Lätt min nya pepp/party/träningslåt, jag blir hur jävla taggad som helst när jag hör den här låten. Lite ny stil från hans sida, men släpper man en skiva när man är 18 så förväntar jag mig inget annat! VÄRLDSBÄST!

Far East Movement – Live My Life


No matter what we party tonight...

  2012-02-28 / 21:21:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Svettades äckligt mycket på gymmet idag och klarade knappt av att andas så äckligt jag luktade. Fyfan, men nu i efterhand är det feeetttt skönt! Älskar att ta ut mig på gymmet och sen komma hem och ta en låååång varm dusch. Då kan jag inte klaga.

Vi hade 10 grader i skuggan här idag med när jag kom hem från skolan, och nu har jag plockat fram vårjackan och komer nu mera använda den istället, jag tar ett kort på den imorn innan jag går til skolan. Egentligen är det ingen jacka utan två tjocktröjor jag satt ihop, men det blev skitsnyggt så jag behåller den så och använder den som jacka ;) Gu' så finurlig jag kan va ibland.


No more...

I am close to the WATERLINE

  2012-02-27 / 22:08:30 / Jedward / 0 KOMMENTARER

DE ÄR JU VIDARE TILL ESC OCH HAR BLIVIT TIPPADE TILL ATT VINNA! Inte konstigt med den här låten, älskar när man när en låt och man blir helt bubblig och glad i hela kroppen, det va ungefär så när jag LYSSNA på låten första gången!

ni får höra studioversionen, för det va så dåligt ljud på orginalvideon





Skrivbord till salu

  2012-02-27 / 20:00:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Som ni kankse vet (eller det kankse ni inte gör.. whetever) så kommer jag nu flytta in i elins gamla rum nu när hon flyttat ut, och tydligen så ska hennes gamla skirvbord säljas. Och då tänkte jag leka lite försäljare här och hjälpa till lite. Så vill ni ha ett skrivbord eller känner nån som behöver, hör gärna av er här på bloggen eller mejla mig, pris medelar vi om du är intresserad: [email protected]


Back to work

  2012-02-27 / 19:42:51 / / 0 KOMMENTARER
Skönt att äntligen va tillbaka i skolan efter ett långtråkigt och tråkigt lov, vi borde inte ha lov egentligen... vi borde gå i skolan alla dagar i veckan 10 timmar om dagen.. mm eller?

Vem förstod att jag av ironisk, raise a hand! Klart som fan att jag inte är glad att va tillbaka till skiten! Fan! Har saknat mina fina vänner i storstan ;) men skolan kan jag klara mig utan! Kom snöflingor med idag, inget som la sig men det är illa nog + 9 minus grader imorse! FAN!


Underbart vacker bild från imorse när det stod skirdskoåkning på idrottsschemat -.-


Kort inlägg innan jag somnar

  2012-02-26 / 22:35:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag skriver ett kort litet inlägg innan jag somnar, jag skulle egentligen blogga efter att vi kommit hem efter våran lilla promenad jag, N, A och mamma gick förut idag :) men sen somna jag i soffan och efter det började jag flytta in i mitt nya rum (äntligen!) dock bara i garderoben än, eftersom det ska målas om och grejer :) men snart så! :D

Taggad till tusen, men vart tog alla mina kläder vägen! I'm left with nothing! :O


New Nails

  2012-02-26 / 11:52:19 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Som sagt, blev ju inte dunder snyggt, med mina nedbitna naglar :(

Godmorgon bloggen!

  2012-02-26 / 11:21:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Rise and shine min älsklingar, känner mig på eorhört ba humör idag :) vet inte om att det är att solen lyser, att snön är borta och att våren är här när som helst nu, eller om det är nått annat ;) jag har ingen aning! Men det skiter jag i nu, jag för jag på så bra humör att inget kan förstöra det här nu :D

Iof mig jag ju lite mer nedstämd om jag tänker på att det är sista dagen på lovet :'( men nu glömmer vi bort det och njuter av idag, eller vad säger ni mina kära läsare?

Vad ska ni hitta på idag? Jag sitter just nu och fixar lite med mina naglar, inte nått proffsjobb precis, men aja, ni får sen när jag är klar :)

Gå ut och ta en promenad i det fina vädret nu och sitt inte inne vid datorn! Puss!

Åkte in till stan...

  2012-02-25 / 16:11:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Åkte in till stan med mamma och adam för att föröska hitta nått kul.. men icke :( hitta en jeans väst men den va liite för dyr för mig :( försöker spara ihop lite pengar nu så jag kan shoppa innan vi åker utomlands. hitta ett par uuurläckra skor med, men dom vet jag inte om jag kommer kunna köpa än på ett tag :( blir så jävla deprimerad (?) över att inte ha några jävla fucking pengar... har inga kläder och har knappt råd att köpa nya... 1000 spänn i månaden kommer man inte långt med! FAN VA JAG HATAR MITT LIV!

Springtur

  2012-02-24 / 15:32:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Att träna är något av det tråkigaste som finns, allvarligt, men ibland är det skönt! Idag orkade jag dock inte gå till hälso (som råkar va världens tråkigaste gym dessutom) så jag drog på mig några lager kläder ... Men Inte lika många som sist jag va ute!!!!!! :D

Nu är jag helt slut -.- orkar inte ens flytta mig från pallen jag sitter på!


Ny header..

  2012-02-24 / 13:45:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Klicka på F5 om den inte dyker upp av sig själv :)

Nu ska jag ta tag i mig själv och försöka gå ner till gymmet.. hörs sen!

Svar på Kommentar:

  2012-02-24 / 10:37:00 / Svar på kommentar / 0 KOMMENTARER


  nemii

  Hur mycket kostade dem och fanns det andra färger? :)

-
Där jag köpte dom, inne i stan mitt emot "stora" bikbok typ, fanns det i gul, blå, grön och rosa tror jag.. kommer inte riktigt ihåg med jag har för mig det va dom färgerna. De hade även massa andra skitsnygga pumps i svart, röd och blå ;) Men dom jag köpta kosta 499 :-


Bytte design...

  2012-02-23 / 16:26:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
...va trött på det rosa gulliga. NU kör vi på en vit väldigt enkel design :) ska fixa en header så fort jag hinner/orkar!

GULA PUMPS!

  2012-02-23 / 15:47:57 / Inspiration / 1 KOMMENTARER

Kommer ni ihåg när jag skrev om att jag ville ha ett par gula pumps, weeeell, i fredgas innan vi åkte till pappa så kände jag mig på ett oerhört generöst humör mot mig själv (säger man så? :O) och tyckte att jag skulle belöna mig med något fint :) och därmed gick jag till DNA och köpte mig ett par gula pumps :)



OCH JAG ÄLSKAR DOM!!!!!!!


LOV!

  2012-02-23 / 15:44:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har varit hos pappa fram till idag och har därför inte kunnat blogga som ni vet och jag lovar nu att ta igen det med en liten bildbomb från de dagar jag va där :) jag avslutar nu lovet hemma i åtvid alltså, och kommer antagligen spendera en stor del av den i Elins lägenhet... hehe nu vet du det elin ;)

Började lovet med att vara hundvakt över helgen, till kanske de två underbaraste hundarna i världen :') 







Jag och alla mina kompisar :)

  2012-02-15 / 13:40:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Känner mig älskad på Sam-lektionen...


Tillbaka på gymmet..

  2012-02-14 / 20:29:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
äntligen känner jag mig frisk nog att gå tillbaka till gymmet :) va skiiiiitskönt att få svettas lite igen :D kände att jag behövde träna lite med för att skaka av mig mina forever alone känslor :P alla hjärtans dag som det är o.s.v. oerhört gullig dag för alla som har nån men jag tycker den är fett över... nu tappa jag ordet -.-men ni fattar vad jag menar :)

skickar lite kärlek till vänner och familj ist :)

Glad alla hjärtansdag!

  2012-02-14 / 09:18:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Eller nått..?


Pluggar -.-

  2012-02-13 / 18:43:54 / / 0 KOMMENTARER
Måste plugga till spanksa provet imorn :( men om jag pluggar bra nu och gör ifrån mig bra imorn på provet så har jag lovat mig själv att köpa ett par skor till mig själv :D vilket triggar mig lite :D men jag kan inte påstå att själva pluggandet är kul i sig -..-

hatar min webcam -.-

NEVER SAY NEVER PÅ CANAL +

  2012-02-12 / 21:07:53 / / 0 KOMMENTARER
Jag dog lite när dom visade Never Say Never På Canal + :D och dem versionen jag inte har på dvd :D underbar jävla filmjävel! och en underbar jävla unge! dlskgjhflkhgfljkglkjdf

R.I.P Whitney Houston

  2012-02-12 / 17:07:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

One of the GREATEST VOICES EVER just passed. RIP Whitney Houston
Hon var en av de vackraste kvinnorna på jorden och hade utan tvekan (och har fortfarande, då ingen ännu har nått upp till hennes nivå) den bästa rösten någonsin!









Fransar

  2012-02-12 / 16:26:27 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
En sak som jag hoppas kommer bli stort nu i vår/sommar är fransar. Det är sjukt snyggt och hur enkelt som helst att fixa, ta lixom bara nån gammla tröja och klipp i den (Y) enkelt och jättensyggt. Speciellt i sommar med att ett par shorts till :) Underbart!
Min Favorit *.*






Våren är påväg :D

  2012-02-12 / 16:01:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Våren är påväg hörreni :D idag är det 2 plusgrader här :D jättemysigt, solen skiner och fåglarna kvittrar.. snart så försvinner snön med och det börjar bli grönt på träden :) så igår va vi ute och tog vara på den tiden snön ligger kvar.. eller nått? xd njaa, jag följde mest med ut för att få i mig lite luft och för att få röra lite på mig :) och idag gick nathalie och jag en liten sväng i åtvid :) trevligt med lite quality time, har vi i stort sett aldrig...









RÖSTA PÅ OLA I 3E CHANSEN!!!!!

  2012-02-11 / 15:53:21 / Ola Svensson / 0 KOMMENTARER
Klicka HÄR för at komma in på sidan och rösta:
Ola ligger under :(

Tordagen...

  2012-02-11 / 14:22:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag hann inte med att blogga igår, jag satt min novell till skolan i ett par timmar igår och blev så trött på att skriva att jag inte riktigt palla att skriva ett inlägg här + att kabeln mellan datorn och mobilen var "borta" så jag kunde inte lägga in bilderna. Men det gör jag nu :)

Måste bara säga med att jag har fått skiitmycket komplimanger för håret, jag tycker det är jättejobbigt att få komplimanger, men jag blir jätteglad även fast jag kanske inte uttrycker det så :)

Hon börjad med att bleka hela håret, och det kändes skitkonstigt när jag fick se resultatet av bleknigen eftersom jag aldrig har varit ljus förut :O kan dock inte säga att det blev speciellt snyggt :O


Sen la hon i den röööda färgen :D

Och detta blev resultatet :D

klicka på bilderna för att få se dom i större storlek, jag la in 3 oika bilder eftersom färgen inte gör sig rättvis på bild :( men där har ni ungefär :D

Efter att jag varit hos frissan så mötte jag upp Aleksandra, Amanda, Vickis, Emelie och Martin vid Ghingis (godaste maten) och firade Aleksandra lite :) som blev 17 IGÅR :D 
 

fuskade lite och tog en brownie bit och lite chokladmousse :(

Toppen kväll :D


The right time and place for me to be...

  2012-02-10 / 09:01:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hann inte blogga nått igår :( tänkte göra det när jag va hos frissan men de hade då dålig teckning där nere så jag kunde inte nå nätet :/ och sen hade vi nån slags födelsedags middag för aleks :) Trevligt! Och sen va jag hemma vid elva, var skittrött och gick och la mig direkt!

Iaf så är jag sjuuuuuuuuuuuuuukt nöjd med hur mitt hår blev ;) jag ska dra på spänningen lite längre och lägga ut bilder ieftermiddag ;) håll ut!


Friendship may not last forever....

  2012-02-08 / 20:47:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Men jag vet att jag alltid kommer ha mina soulsisters by my side :D efter en mycket "stressig" dag i skolan xd (nej då... tyckte jag va lite fyndig där eftersom vi satt på lunchen och spela stress i typ en timma) efter hann jag iaf träffa 2 tredjedelar av mig :D allt för längesne jag träffa dom nu och det va så sjukt kul att se dom igen :D fick också en liiite försen julkapp :D men jag älska den :) en skitfin ring och två små jättesöta armband :)



såhär mysigt kan man ha när man är tsm med dom man älskar :)

Me against enemies, me against friends...

  2012-02-08 / 07:39:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

God morgon alla pigga och glada :)
Jag är bog också på lite bättre humör nu än vad jag var igårkväll, men jag ångrar inte inlägget och jag står fortfarande för det jag skrev!

Hopp, idag är det onsdag :) var ju meningen att jag skulle till gymmet idag... Men såklart så ville mitt öde nått annat med mig och jag blev bara ännu sjukare, vilket gör att jag inte riktigt vågar gå till gymmet, vill ju inte va sjuk hela våren helleeerrr!

Men förhoppningsvis så kommer jag hinna träffa lite Goa saknade människor här i åtvid :) vi får se hur det blir :)

Nu sitter jag på bussen och kommer somna när som...


Pepp-låt!

  2012-02-07 / 20:32:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kände att jag behövde lyssna på min pepp-låt en gång! Jävla låt jävel som alltid får mig på bättre humör :D

What doesn't kill you makes you stronger!

  2012-02-07 / 19:44:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag hatar att jag alltid får sånna självförtroende dippar på kvällarna :( och de blir fler och fler även på dagarna, jag har nämnligen kommit till en insikt om en sak som har gjort att jag har fått ännu värre självfötroende speciellt när det kommer till mig kropp. Jag vet att jag har uppmuntrat er innan att man inte ska bry sig, och jag önskar att jag va en av dom personerna som inte brydde sig, men nu är jag inte det... verkligen inte :( och jag hatar det! Det var längesen, riktigt längesen jag kände mig nöjd med mig själv... och jag kommer säkert i stort sett aldrig bli, för jag kommer aldrig gå ner i vikt :@ jag har gått ner ett kilo en måndad! Är det lite eller vad? Jag blir så jävla frustrerad... jag käkar inget godis, inget vitt bröd, eller det jag anser onyttigt (förutom nått glas läsk och nötter på helgerna) men jag ska fan sluta med det med!

Jag vill bara bli smal och snygg och inte känna mig fet och äcklig så fort jag vaknar :'( Usch... men jag ska inte låta er läsa mig klaga på mitt liv, min kropp eller va fan! fortsätt nu med era lyckliga liv :P



 D':

Försöker skaffa lite blogginspiration?

  2012-02-06 / 20:11:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vart har den tagit vägen, min blogglust, eller rättare sagt all inspiration till att blogga... jag läser andras bloggar och jag tycker min framstår som världens tråkigaste amatör blogg ever :( jag är glad för alla mina fina läsare, men varför vill ni läsa min blogg? :o

Hamna väl i nån sur svacka här på kvällskvisten, jag har inga pengar, det är kallare än någonsin ute och jag hålelr på att bli sjuk :( df kommer jag inte kunna gymma den här veckan -.- den ända veckan jag kan gymma gratis inne i stan och kan komma ifrån Hälso-helveten här i lilla jävla åtvidaberg. Varför bor jag här? Jag orkar inte med åtvid, sverige eller europa längre... jag måste komma härifrån, jag måste få upptäcka varmare breddgrader :(

Nu ska jag gå ner och ta mig själv en kopp te eller nått annat varmt för halsen :( hata va sjuk :( man sitter med varmaste mjukisbyxorna och tjockis tröja ....

vem har bästa webcamen då? :O


The Vowe

  2012-02-06 / 18:52:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måste se den här filmen när den kommer ut på bio :') kommer tjuta som ett barn!

Hemma i Åtvidaberg igen...

  2012-02-05 / 21:16:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tillbaka i civilisationen.. om man nu kan säga så om åtvidaberg :S det va ganksa skönt att komma ut på landet lite, andas lite koskiten luft och traktors avgas luft :) skämtåsido dte har ta det varit skönt, ta det lugnt inte bry sig om nått och spendera tid med släkten (hrm)...

Provade på ett nytt gym idag med när retsen av familjen va på bio (yep, du läste rätt) Actic i Linköping, väldigt bra gym, en aning bättre en lilla sketna hälso här i åtvidaberg -.- går gratis och tränar där nu fram till den 12 :) så jag ska försöka få lite gjort nu den här veckan... trots att den här veckan är i stort sett FULLSPÄCKAD!

Nu ska jag gå och ta en låååååång dusch och gå och lägga mig :) vi hörs imorn gullungaaar :P puss!

When we were kings, of little things...

  2012-02-03 / 15:45:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag hade helt glömt bort att jag skulle till tandläkarn idag, så jag gick på redaktionsmötet och brainstorma lite (?) och va sen tvungen att åka hem till åtvid igen! Blev en aning frustrerad eftersom jag då hade släpat den ca 40 ton tunga väskan med mig hela vägen dit för att vi ska till pappa idag!

När jag suttit och oroat mig i väntrummet i typ 15 minuter och jag äntligen får komma in säger han att han inte behöver göra nått, och jag får gå hem -.- va inne i det rummet i Max 1 minut -.- värt!

Men sen gick jag iaf hem och lagade en favorit i repris :) jag måste döpa den maträtten, ska laga den varje dag när jag flyttar hemifrån ;) eller?

Nu Sitter jag i bilen och ska göra ett kort stopp i stan innan vi drar ut till landet :)


Förlåt...

  2012-02-03 / 07:58:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Förlåt för att jag inte blogga mer igår, jag va så käka trött när jag kom hem att jag knappt orka nånting :( jag lagade mat (som för övrigt blev skitbra!) trots att jag är sämst på det!

Jag slängde mig i soffan nån timme, fil och duscha och la mig!

Nu sitter jag på bussen -.- har sovmorgon idag egentligen men vi har redaktionsmöte på skolan så jag fick pallra mig upp en timme tidigare :(

Igår fick jag till frissan med! På torsdag smäller det :D äntligen! Taggad!

Jag måste lägga in en bild på maten jag laga! Jag gjorde den helt improviserat, så jag är rätt stolt ;)


Extremt trött, svettig...

  2012-02-02 / 17:58:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Extremt trött, svettig och... Helt slut, helt enkelt efter ett JÄVLA pass på gymmet! Gav inte så mycket som jag egentligen ville eftersom maskinerna på gymmet är åt helvete och vägrar att funka -.- men jag är ändå ganska nöjd :D

Jag bloggar mer när jag kommer hem :)