Påskfiranden

  2013-03-31 / 13:28:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår firades det påskafton med några bekanta med hockey, tacos och äggjakt och massa trevligheter :) idag började jag dagen med en 5km runda (känns så otroligt skönt att äntligen kunna springa igen, efter ca 2 veckors förkylning!) och nu ska hela familjen GyllenWaller ner till farmor och farfar och proppa i oss lite påskmat.

Skyller återigen på uppkopplingen hör ute, och att det är df det inte har blivit så bra uppdatering :/ ska försöka fixa det och bli bättre :)


Våffelfrukost

  2013-03-29 / 10:59:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vaknade lite efter åtta och gick ner och gjorde frukost till mig själv. Grova surdegsmackor med c-vitmain tillkost och keso med gojibär :) men när nathalie vaknade kom jag ihåg att jag hade lovat henne en våffelfrukost idag, så det var bara gå ner och röra ihop en våffelsmet och lite marsansås. De första två blev det bara pannkaka av men när mästerbagaren fick lägga ett finger i det hela blev det mycket bättre och de såg genast mycket apptitligare ut :P
 
 

Drömmen om Stockholm

  2013-03-28 / 20:33:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ligger och drömmer mig bort lite och längtar efter tills den dagen jag kan flytta till Stockholm! :) Jag behöver en ett ställe att bo på som är större än en liten by på några tusen invånare. Det måste hända grejer omkring mig annars blir jag så sjukt uttråkad. Jag måste ha valmöjligheter, om det bara handlar om att shoppa, fika eller bara ta en promenad! Stockholm är så mycket bättre lixom!


Life's better in Spring

  2013-03-28 / 10:37:00 / Inspiration / 1 KOMMENTARER
Sista dagen i skolan innan lov. Går emot mig själv idag igen och lägger upp min look för dagen. Sjukt nöjd, inspirerad av http://bykiki.se/2013/march/ootd-.html
 

Låt mig bli 18 already!!!!!!!

  2013-03-27 / 22:03:50 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


OOTD

  2013-03-27 / 16:14:12 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Goes fjortisbloggare och lägger upp en bild på dagens outfit, mysig men snygg och jag trivdes jävligt bra i det :) Tack för lånet av tröjan Nathalie :*

Details

  2013-03-27 / 11:14:04 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Har sällan smycken och piff i skolan nu för tiden, men idag kände jag mig glad och fräsch så idag plocka jag på mig lite detaljer :)


RawFood Bollar

  2013-03-27 / 11:00:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Kommer ni ihåg RawFood bollarna jag skrev om i helgen? Jag måste säga att jag var lite skeptisk när jag skulle göra dom, för jag trodde inte att det kunde bli så gott med något som har dadlar som grundingridiens, men där hade jag fel så fel! DEt blev helt himleskt gott! Och jag rekommenderar verkligen alla till att göra dessa. PS. Tål du inte, eller gillar några andra nötter än de jag hade med i mitt recept så fungerar de lika bra.
* 10 st blötlagda dadlar
* 1 näve satlade mandlar
* 1 näve saltade valnötter
*3/4 dl havregryn
*1-1,5 tsk krossad linfrö
*Kakao
*Kokosflingor
Gör såhär: Mixa ner de blötlagda mandlarna till en jämnsmet. Krossa sedan nötterna såväl du kan och ha i nötkrosset i smeten och mixa ned allt till en jämn smet. Ha därefter i havregryn och linfrö och rör runt så det blir en ganska fast smet. Ta upp och rulla till små bollar och rulla dom sedan i kakao och kokosflingorna. KLART
 

Längtar efter våren lite!

  2013-03-26 / 22:05:55 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Ligger här och drömmer mig bort lite och väntar på våren, lättare kläder, ljusare tider och ljusare hår. Kan inte våren bara komma nu? :( bjuder på lite vår-inspo såhär på kvällskvisten också i form och 3 helt olika stilar men 3 galet schyssta outfits!


Grattis Mamma

  2013-03-26 / 16:45:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måste ju passa på att skicka ut ett grattis till mamma också, hon får ju faktiskt inte komma i skymundan när hon också fyller år! Grattis till dig också såklart mammis!


ETT STORT JÄVLA FETING GRATTIS!!!!!!!!

  2013-03-26 / 00:01:00 / / 0 KOMMENTARER
JAG VILL PASSA PÅ ATT SKICKA ETT STORT JÄVLA FETING GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA ERICA OCH VÄRLDENS FINASTE OCH VÄRLDSBÄSTA SOULSISTER SOM FYLLER FUCKING 18 JÄVAL BAST IDAG! Älskar dig mer än det finns ord att beskriva det med Erica! Ha världens bästa dag idag! Grattis Älskling!

Rädda och adoptera

  2013-03-25 / 20:35:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såg den här videon på Vakna med NRJ när dom visade den i morse, och blev jätterörd och var tvungen att lägga upp den på bloggen. Den är så himla vacker, även fast det är så fruktansvärt sorgligt att det måste finnas så många hundar som går runt på gatan utan ägare och utan kärlek. Jag tycker därför att om man ska skaffa hund så ska man alltid överväga att adoptera en hund från ett shelter innan man går till en uppfödare och skaffar en hund. För när man väl har lärt känna en hund som blivit räddad så har du en jävligt tacksam hund som kommer älska mer än en hund från en uppfödare! Rädda och apotera mera!
 

VÅFFELDAGEN

  2013-03-25 / 11:38:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Eftersom det är våffeldagen idag så tänkte jag att jag skulle bjuda på ett lite nyttigare recept på våfflor än de vanliga vetemjöls-våfflorna som de flesta gör. Här har ni två olika recept på dinkelvåfflor och fullklornsvåfflor som man kan göra:
 
Dinkelvåfflor:
  • 2 1/2 dl siktat dinkelmjöl
  • 1 1/4 tsk bakpulver
  • 3 dl mjölk
  • 60 g smör
  • 2 ägg

Gör så här:

Blanda ihop mjöl och bakpulver i en bunke. Smält smöret och häll mjölken i kastrullen. Häll det över mjölblandningen. Rör ner äggulorna i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och klicka ner i smeten. Grädda.

Fullkornsvåfflor:

0,5 dl  mannagryn
1 dl  dinkelfullkornsmjöl
1 dl  grahamsmjöl
0,5 tsk  salt
1 dl  Kesella Lätt 1% fett
2 dl  lättmjölk
3 st  ägg
1 dl  vatten

Gör så här:

Blanda mannagryn, dinkelmjöl, grahamsmjöl och salt i en bunke. 2) Vispa tillsammans med mjölk och kesella till en jämn smet 3) Rör ned ägg och vatten. 4) Värm järnet och smöra laggen lätt. - Grädda! (Ca 8 st våfflor i enkeljärn)

Till kan man ha kesella, vaniljkesella som det är med färska bär på sidan eller mosade bär som jag föedrar. Annars tar man och blandar ihop kesellan med bären. Det blir så jäääädra gott ;) Lycka till (Y)

 


jag.säger.upp.mig

  2013-03-24 / 21:15:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

FANNY LYCKMAN FOR ESTRADEUR

  2013-03-24 / 15:47:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Älskar Nelly.com senaste kollektion som Fanny Lyckman har lagt fram ihop med estradeur, skittuff! Vad tycker ni?

Robot ♥

  2013-03-24 / 14:43:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är han officiellt min, efter visst tjat och gnat så har jag äntligen fått honom :D min fina Robot! Så nu diskuteras små kaninbebisar. Drömmen är i alla fall en kull :') 

Bakdag

  2013-03-23 / 22:44:15 / Kost / 0 KOMMENTARER

När man är förkyld och inte kan göra i stort sett nånting, utan måste ta det lugnt hela tiden så passar det ju utmärkt att baka lite :) Blev havre-chocolate-chip cookies och rawfood bollar :) båda blev goda men rawfood bollarna blev så sinnessjukt goda! Trodde jag verkligen inte innan jag gjorde dom! Kommer lägga upp receptet på båda i veckan, då håll utkik :)


Promenad

  2013-03-23 / 16:01:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tog mig ut med mamma och Adam och gick en sväng för att få lite frisk luft. Man känner sig helt burkig i huvudet efter två dagar inomhus. Dessutom ville jag komma ut lite i det fina vädret :)


10 saker du inte visste om mig

  2013-03-23 / 12:32:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

*Jag är ateist

*Jag vill aldrig ha barn

*Jag vill aldrig gifta mig

*Jag äter fruktansvärt snabbt

*Min laktosallergi jag har haft sen ett år tillbaka tror jag börjar försvinna! (Y)

*Älskar stark mat, man ska börja snora och läpparna ska kännas svullna. Då är det perfekt :D

*Jag är sjukt vidskeplig

*Tror jag kommer uppleva 3e världskriget, tyvärr :(

*Jag kan inte somna om jag inte ligger på mage

*Jag njuter av att vara själv och är inte så mycket för att festa och umgås med massor av folk


Vad händer?!

  2013-03-22 / 20:49:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Här är beviset på att jag håller på att bli sjuk! Jag kollar på fotboll? Fotboll hörrni, detta är galet -.- men jaja heja Sverige antar jag...


Världens bästa HV71

  2013-03-22 / 09:32:40 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Tyvärr tog resan slut igår, med 4-1 i matcher knep LHC en plats i semin och tvingade HV att lämna ännu en gång i kvarten. Men vet ni vad? Jag kunde inte vara stoltare och känna mer kärlek för mitt lag än vad jag är och gör! Den här säsongen har gått både upp och ner, vi har varit bäst och inte lika bra, men grabbarna har kämpat och visat sånt enormt hjärta och kärlek för klubben och för supportrarna! Ingen annan klubb i Sverige visar den tacksamhet gentemot sina fans som HV gör, både på och utanför isen! Och jag ät så glad att kalla mig själv HV-supporter och att kunna bli förknippad med Sveriges vackraste klubb på alla sätt. HV71 är mer an bara hockey, det är kärlek och värme , skratt och glädje! Både från spelare och i gemenskapen med alla andra supportrar. Vi är vår alldeles egna familj, hv-familjen!

Hjärtat för klubben kommer finnas kvar i vått och torrt, i uppgång och nedgång och inget kan få mig att ändra mig på den punkten! INGET! För precis som en förälder kan bli besviket på sitt barn försvinner aldrig kärleken, och ingen kan säga något som får den känslan och kärleken att försvinna!

Fast det va jobbigt att läsa vad som skrevs på Twitter igår efter förlusten, spelarna var fruktansvärt besvikna på sig själva, men kärleken som de gav supportrarna efter var enorm! Davidsson speciellt, finns det nån finare människa än du? Är också tråkigt att tänka på att det va många spelare som antagligen spelade sin sista match i HV-tröjan. Jesper Fasth får vi tacka för den här tiden och säga lycka till, till! Nu får du impa NHL-folket lika mycket som du har imponerat på oss! Mikko "Semlan" Louma och Terror-Tommy Kristiansen är också namn som kan försvinna till nästa säsong. Tack för allt grabbar!

Nu avslutar jag med att citera vår kamp-låt: "om det kommer dagar, då himmelen känns grå, så är vi störst, bäst och vackrast ändå" ♡


Soff-/film dag

  2013-03-22 / 09:05:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nedbäddad i en zebrafilt i soffan hemma idag men te, C-vitamin, kan Jang, halstabletter och massa vatten!


Saknar dig Liv!

  2013-03-21 / 20:58:53 / Hv71 / 0 KOMMENTARER


Kan Jang

  2013-03-21 / 19:08:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Blev kort dag i skolan idag, gick hem efter lektionen efter lunch eftersom jag inte mådde bra. Mamma har nu köpt hem Kan Jang som kommer göra att jag blir frisk till på måndag, blir antagligen hemma imorn och frisknar till, tills på måndag! Vägrar bli sjuk!!!!!!


Twitter Update

  2013-03-20 / 19:27:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Inte sjuk nu!!!!!!!!!

  2013-03-20 / 16:35:38 / Kost / 0 KOMMENTARER

När jag vaknade imorse var jag jättesnorig men tänkte att det inte va nått. Men det har blivit värre och värre och nu ligger jag deckad i soffan med huvudvärk, halsont och hängig som fan! Toppen! Nu ligger jag i soffan med en proteinsmoothie och grönt te! Måste bli frisk!


Nybakat bröd

  2013-03-20 / 09:05:01 / Kost / 0 KOMMENTARER

Nybakade grova surdegsbröd kan vara bland det bästa man kan äta till frukost!


Smakutvärdering - proteinpulvret

  2013-03-19 / 13:23:20 / Träning / 0 KOMMENTARER

Tänkte att jag skulle utvärdera proteinpulvret jag köpte i söndags efter att jag tagit en shake idag efter mitt ben/rump-pass. Och det smaka... SKIT! Det va verkligen ingen smak jag gilla och jag kommer inte köpa den igen, hallon och lime funna inte ihop :S så nu får jag antingen bita ihop tills den är slut eller så blandar jag den i smoothies, gröt och liknande för att få i mig det men utan att känna den hemska smaken (det andra alternativet lockar lite mer just nu ;))
Nästa gång ska jag prova chokladsmaken ;)


Outfit- Spring Inspiration

  2013-03-19 / 12:03:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Kopparblond

  2013-03-18 / 20:28:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu kör vi den här färgen ett tag då :) blev inte riktigt nöjd den här gången då topparna fortfarande är ganska mörka, men jag ska lägga i en omgång till i dom om några dagar så blev allt frid och fröjd :) nu känner jag mig lite vår-fräsch :)


In progress

  2013-03-18 / 19:59:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu händer det grejer ;)


Färga hår...?

  2013-03-18 / 13:42:46 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Nu är jag sådär Supesugen på att Göra nått med håret igen! Inte klippa utan färga för jag är trött på min hårfärg och less på min utväxt! Så nu ska jag bara hitta en hårfärg som känns rätt, och just nu känner jag att jag vill ha en hårfärg lite åt det orangea hållet. Vad tror ni? :)


Nytt från Tallinn

  2013-03-18 / 08:06:57 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Papps och Anna har i förra veckan varit på en spa-resa till Tallinn och jag fick några småsaker därifrån :) däribland en neongul (bilden gör inte färgen rättvis) halsduk och två par träningsstrumpor :) stort tack till er båda! :D


3 stilar

  2013-03-17 / 22:51:14 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Jag kan ju aldrig lyckas hålla mig till en stil... Här har ni tre snygga med helt åtskilda stilar som jag skulle kunna gå klädd i, i vår/sommar. Se det som lite vår-inspo :)


Nu är det på ritkigt!

  2013-03-17 / 20:42:52 / Träning / 0 KOMMENTARER
Nu känner jag att det här med träningen verkligen börjar på riktigt :D Idag införskaffade jag nämligen mitt första proteinpulver :D men jag fick ävn med mig en billig shaker i farten (Y)
  Har ju inte hunnit prova pulvret än och jag har ingen aning om hur det kommer smaka, det står hallon-lime och det låter ju gott men det luktar lite lustigt, men vi får se :) nu hoppas jag iaf att min träning kommer ge fina resultat med en liten spark i baken. Köpte detta på XXL i Linköping, och jag blev förvånad över hur mycket dom hade där! Har inte varit där tidigare och jag blev glatt överraskad över upptäckten :) Dom hade allt! Allt från pulver av alla dess sorter, gainers, bars, kläder, skor, utrustning till ishockey, fotboll, löpning, hiking, skidor, cykling.. you name it! Billigt var det också :) dit kommer jag definitivt återvända inom kort :D
 

Glada miner?

  2013-03-15 / 22:45:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Glada miner med lillebror innan match och taggad till tänderna, nu efter känns det lite jobbigare! Men som mina fina grabbar brukar säga: "bryt ihop och kom igen" på söndag är det ny match!

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och sen ska jag sova och glömma den här kvällen!


BLONDE

  2013-03-15 / 16:04:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Marilyn Monroe-tokig som jag är gick jag ner till bibblan idag och lånade en liten roman om henne på ynka 862 sidor ;) vet vad jag kommer göra resten av livet typ :P


Varför ska man äta frukost?

  2013-03-15 / 07:38:38 / Träning / 0 KOMMENTARER
Frukost är det absolut bästa jag vet! Det är absolut den bästa måltiden på dagen, men också den viktigaste! Och det här inlägget är för alla er där ute som inte inser att man måste äta frukost varje dag, oberoende på om du tränar jämt, aldrig eller bara ibland. Om du är tjock eller smal, om du försöker bygga muskler eller gå ner i vikt. Man ska ALLTID  äta frukost!
 
Äter du frukost på morgonen behåller du ett bra humör hela morgonen och förmiddagen, eftersom ditt blodsocker ligger på en jämn nivå. Man håller sig också smal eftersom man inte blir sugen på fet mat eller socker senare på dagen. Hör du till de som alltid känner dig lite sugen på något sött på eftermiddagen eller kvällen men inte förstår varför, tänk då över dina matvanor och om du äter frukost varje morgon?
  Äter man frukost presterar man bättre i skola och på jobb också, man mår allmänt bättre psykiskt och har svårare att hamna i depression.
 
Så här fungerar det: När vi sovit under natten har vi förbrukat energin och behöver fylla på med ny, gärna med kolhydrater som är energi för hjärnan, så att den blir på alerten igen. Om vi inte äter frukost blir reaktionsförmågan och uppfattningsförmågan sämre. Kolhydrater bryter kroppen bättre ner på morgonen än på kvällen. De välutbildade äter mer frukost och har bättre matvanor.
  En bra frukost bör innehålla mjölk eller mjölkprodukter, bröd, gryn eller flingor, frukt eller grönsaker. Är man en person som inte kan äta tidigt på morgonen kanske man kan försöka väcka aptiten med en smoothie eller en liten smörgås med mjölk. Om du inte hinner med frukosten eller kan äta på morgonen är det en god idé att ta med sig tex smörgåsar och äta på förmiddagsfikat
 
För att sammanfatta alltsammans så kan man säga såhär: Studier visar att de som regelbundet äter frukost väger 2,3 kilo mindre än de som hoppar över den, trots att de får i sig fler kalorier under dagen. Äter du frukost håller du ditt blodsocker på en jämn nivå och undviker därför att småäta.

Bloggtorka

  2013-03-14 / 20:46:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag känner att jag bara skriver om samma saker hela tiden, det måste vara ganska långtråkigt i längden? Har nog hamnat i någon viss bloggtorka, därför tänkte jag att ni kunde få skriva och komma med förslag på önskerubriker :) vad tycker ni om det? Vad är ni intresserade av? Vad vill ni att jag berättar eller pratat mer om? Ordet är fritt! :)


"...det sista han gjorde den här säsongen"

  2013-03-14 / 19:37:34 / Hv71 / 2 KOMMENTARER
det här skulle från början va ett tidsinställt inlägg, men jag ändrade det då diciplinsnämnden kom ut med "domen". 7 matcher avstägning varav 3 omvandlas till böter. Grattis Söderberg....

kristinsundbergs.blogg.se

  2013-03-14 / 12:15:23 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
älskar den här brudens blogg.. inspiration is an understatment

DÅLIG DAG

  2013-03-13 / 18:55:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mår så jävla piss just nu.. har en sån där dålig dag och jag ska inte låta det gå ut över er eller internet. Inga mer inlägg idag.

Vad ska det här betyda?!

  2013-03-13 / 09:21:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Trodde jag hade sänkts ned i en filbunke imorse när jag vaknade! När jag tittade ut var allt jag såg en vit vägg? Vafan? Det är ju mars nu, ska det inte vända och bli vår då? Nej då dimper det ned ÄNNU mer snö. Kommer det någonsin bli sommar? :(


BE THE HERO OF YOUR OWN STORY

  2013-03-12 / 22:01:09 / Träning / 0 KOMMENTARER
progress...

BITTER

  2013-03-12 / 21:12:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Raggar hockey-date till på fredag. LHC-HV71 i cloetta center kl 19.00. Är lite bitter för jag har frågat typ 20 pers och ALLA har sagt nej! Luktar jag illa eller nått eller vad är det som skrämmer iväg er?!
Skulle bli typ supermegadunderglad och jag hittade nån att gå med, men nu har min fantasi tagit slut på potentiella dater :/ men snäällaaaaaaaaaaaaaaaaa vill du gå med mig? :)
 
och jag ber om ursäkt för alla hockeyinlägg på senaste tiden, för er som kanske inte är så intresserade... ja, jag har blivit hjärntvättad ;)

Hockeyträningen

  2013-03-11 / 23:17:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag äntligen hemma igen och har precis landat i sängen :) va ett himla åkande fram och tillbaka för 1 h träning :) men fan så värt! Måste passa på att tacka Sama också som åkte in till stan bara för att hämta mig så jag slapp sitta och vänta i 1,5h på näsa buss! Tack!

Träningen såg iaf skitkul ut! Typ supermega askul! Och alla jag har pratat med är hur trevliga dom helst och verkar jätteglada och positiva till att jag ska börja! Det a bara en gång kvar på säsongen dock innan sommaruppehåll men i höst! Då jävlar! Då ska det köttas hockey! Är så himla lycklig!


Hektiskt måndag

  2013-03-11 / 17:57:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Den här måndagen har varit hektiskt, minst sagt. Just the way I like it :D skola hela långa dagen med ett humör som kanske inte har varit på topp.. Vakna nog på fel sida idag och jag ber om ursäkt för det till er som drabbades av det :( klämde in ett lugnt gympass på lite över en timme efter skolan, mest för välmåendet- skönt! Och sen hem och duscha, byta om, käka och sen iväg igen till bussen mot Motala :) så nu sitter jag mellan åtvid och Linköping och är suuuuuperduper taggad på att äntligen få se laget som jag kommer börja spela i :D men också på att få se bästa kusinen som får guida mig lite :$

Återkommer efter träningen igen, har ju några timmar med buss framför mig :)


Söndag = hemmagym

  2013-03-10 / 17:54:00 / Träning / 1 KOMMENTARER
Gymmet är öppet 4 timmar mellan 4-8 på söndagar men då brukar det vara så knökafullt så man knappt kan andas så då tänkte jag att jag kör ett köttigt hemma pass ist :) Jogga på tjocka kuddar en stund som uppvärmning och sen körde jag lite armhävningar, magövningar och rygglyft med hjälp av en pall tillhörande soffan. Så nu är jag härligt varm och känner mina coremuskler :) är jätteglad över att ha fått tillbaka mina ryggmuskler igen :) förut va det bara en ryggrad och revben, men nu är den en sån där snygg "rand" när musklerna ligger på sidan om ryggraden :) wihuuu :D 
mörka bilder som inte tar ut sin rätt på hur det faktiskt ser ut, men här har ni en hint iaf :)

Livet blir lite lättare med mango

  2013-03-10 / 15:24:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tack mamma för en mango-igelkott mitt i naturkunskap-/ungdomskultur- och filosofi pluggandet :) allt blir genast lite lättare då :)


so even if disaster strikes I close my eyes and then I´m next to you

  2013-03-10 / 13:04:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fick 4 timmar sömn i natt igår ungefär så jag vä jävligt trött igår, skitmysig och trevlig kväll med världens bästa brudar men också en lite slö-dag på lördagen, och det vi gjorde va egentligen att vila, sova, äta lite och sova ännu mer ;) jag försökte också plugga lite till provet på tisdag -.- måste sitta! innan det blev en räksallad och mello :) alla säger att det bara va dåliga bidrag iår, men jag måste säga att standarden på finalen va ovanligt hög iår, sen fanns det förståss vissa riktigt dåliga bidrag som typ hen från japan och tanten men FAN SÅ JÄVLA APRÄTT det va att Robin vann! Älskade låten från första gången jag hörde den! Robins röst är ju to die for och hans tekink är ju sjuk! Och låten är så jävla snygg! Helt klart rätt låt och rätt artist, han är helt enkelt genuint skitglad och överumplad över vinsten och det är så fint :') 
 
Nu spelas låten på repeat (som tidigare i veckan) när plugget fortsätter... 

She hit the flo', next thing you know shawty got low

  2013-03-08 / 17:41:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det här med att hitta kläder när man vill va lite extra fin? Mm, funkar inte helt bra när man är spytrött på allt som ligger i garderoben typ :( men jag tror jag har löst det nu ändå. Chillar i trasiga thights, linne och väst ;) fancy hu? Xd NOT!


TGIFFFFF

  2013-03-08 / 09:37:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
FREDAG! Tänkte bara uppdatera er om det om ni inte redan visste det ;) solen lyser ute trots -9 minus ute :O nu bär det av mot skolan :) Ville bara hälsa er alla godmorgon och önska er en bra dag :D Puss!

Mar. 07, 2013

  2013-03-07 / 22:56:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Alltid lika trött på torsdagar, slutar sent som attan och när jag väl kommer hem från gymmet efter ett köttigt magpass är det dags att äta, dusch och sen försöka göra några uppgifter till skolan men det orkar jag nästan aldrig. Så det blir typ en timme i soffan innan jag gör mig iordning för deckar i sängen. And that's where I am now! Och kämpar med att hålla ögonen öppna för att skriva det här.

Som tur är, är första lektionen inställd imorn så jag får sovmorgon, om jag nu lyckas sova längre än till 7 -.- det är verkligen skitstörande, ända sen vi kom hem från Thailand så har jag vaknat INNAN väckarklockan med typ 15-30 minuter och inte kunnat somna om! Det suger! Likadant på helgerna, är det nån som vet vad som är felet? Det spelar ingen roll när jag går och lägger mig, jag vaknar vid sju typ ändå.......

Nä, sova va det ja! Imorn är det fredag :) sovmorgon, sluta tidigt, kvinnodagen och livekarusellen :) det blir awesome! :D godnatt!


Inga bongårdsdjur...

  2013-03-07 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har ju aldrig, och kommer aldrig att äta hästkött (och det hade jag bestämt mig för innan all den rabalder kring denna hästkött i allting)! Häst är nånting som jag aldrig kommer äta, och nu dels med tanke på att det är typ hästkött i allt så kan jag inte riktigt lite på, speciellt, skolmaten och vad som är i det köttet. Df har jag valt att inte käka någång kött utan fisk i skolan. Men jag har också kommit underfund med att alla dess bondgårdsdjur dödas och slaktas när de är små bebisar!!!!!!!!!!! En kyckling är bara några månader när de slaktas och nötdjuren och grisarna är bara några år! Det är sjukt! Jag har innan tyckt att det är helt snurrat att mna bara föder upp djur för att döda dom, men att de är sååååååå unga som de är när de slaktas hade jga ingen aning om.
Nu är djuren på bilderna verkligen BEBISAR men tänk på dom nästa gång ni stoppar kött från ett bondgårdsdjur i munnen. Jag äter köttet när jag blir bjuden, absolut men inte i "onödan". Fisk äter jag dock som vanligt och vilda djur, för de blir inte uppfödda för att dö och när de väl blir kött är de vuxna djur.

Kepsen från Thailand

  2013-03-06 / 19:33:07 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag köpte i Thailand, jag hade egentligen inga pengar med mig men jag fick låna några spänn av mamma för att köpa snyggaste kepsen! Det blev den och lite små presenter till pappa och så. Men jag är helt förälskad i kepsen!

Spela Hockey vid 16?

  2013-03-06 / 17:19:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu är det såhär att jag har fått en dille på Hockey om ni inte redan har märkt det ;) det är inte bara sittastillande lugna avslappnande tv-tittande längre utan hjärtklappande, ytterst nervösa men ack så underbara hockeymatcher med känslor och hoppande. Men nu har det eskalerat ytterligare, jag är galen jag vet! men fatta vad underbart KUL det skulle vara att få spela hockey själv! Inte bandy, inte rinkhockey utan riktig ISHOCKEY!
  Det som tog emot var dock att jag trodde jag var lite för gammal för att börja på det nu, 16 år lixom, alla brudar som spelar hockey är säker typ proffs vid det här laget :( jag kollade LHCs damlag men såg att de nästan aldrig hade träning, och det tog emot i hjärtat at jag skulle behöva spela i ett lag jag HATAR för att få spela den sport jag vill...
 
MEN NU hittade jag Motala AIF Dam Hockey som har valt att inte vara med i någon serie det här året och skriver själva att det är ett ypperligt tillfälle för nybörjare att börja spela hockey. VILKET KÄNNS AWESOME! Så nu kanske kanske :D jag ska höra med dom ansvariga och så hade jag tänkt åka upp och kolla på en träning. Vem vet det kanske är där jag hamnar! Skulle vara drömmen! Tack MAIF Dam Hockey för att ni finns!

LHC- HV71 slutspel 2013

  2013-03-05 / 22:26:55 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

They both looked good and then LHC hit the ice ;)

Japp, det blev LHC i slutspelet, men inte ska jag deppa för det. Visst Linköping har statistiken på din sida men i hur många slutspel av de lagt av sig och åkt ut pga av det? Och i hur många slutspel har HV slagit i underläge och klarat sig ända till final? Tåls att tänkas på! Nu suddas alla gamla siffror ut och nya matcher väntar!

Bästa och jobbigaste tiden på året! Detta kommer bli bäst!


Nu kör vi!

  2013-03-05 / 19:08:36 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Hemma från soffan! FORZA HV!


HockeyHockeyHockey

  2013-03-05 / 17:06:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hockey är allt som har varit på min hjärna idag! Sista grundspelsomgången är ikväll och det behövs en ynka liten poäng för att behålla andra platsen i tabellen till valet ikväll! En ynka liten poäng, om vi inte tar den blir det antagligen 4eplats och då möter vi med största sannolikhet LHC i slutspelet. Visst kul att få chansen att se dom i slutspelet men statistiken mot dom ät inte direkt till vår fördel så det skulle bli kämpigt!

Fruktansvärt viktig match alltså och jag har varit och är sjukt nervös! Kommer inte kunna sitta still en sekund ikväll! :/ dock måste jag säga att jag verkligen älskar den här sporten!


Kolhydrat-snål Hamburgare

  2013-03-04 / 21:15:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Är du ett fan av hamburgare men vill dra ner på kolhydraterna eller bara inte känner för något annorlunda ska du prova att göra hamburgare med salladsblad istället för bröd. Det blir mycket sagtigare och faktiskt jättegott! (Detta var för ett tag sedan, då jag inte äter kött mer än nödvändigt nu.. skriver ett annat inlägg om det senare) Jag anväde då iaf, två blad isbergssallad, en hamburgare, ost, lök, gurka, paprika, tomat och lite senap.

THAILAND

  2013-03-04 / 20:48:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har egentligen varit hemma i en vecka nu, men jag har haft ganska mycket att stå i och har nog bara suttit vid datorn några få gånger på hela veckan! Honest! Men ni ska få se bilder från thailand och bli lite snabt uppdaterade om vad som hände där och i veckan som gått.
 
Måste säga att det var 2598749587433x skönare att komma iväg en vecka än vad jag först hade föreställt mig, att bara få ligga och slappa ochinte tänka på nånting i sju hela dagar var precis vad jag behövde! Fick ett litet sammanbrott kvällen innan vi åkte tillbaka till Sverige, men det kan jag prata lite mer om nångon annan gång. Jag saknade träningen dock, och öven fast hotellet hade gym så var det för varmt föt att träna, och andra dagen hade jag vätskebrist (trots kilovis med vatten) så jag vågade aldrig ritkigt träna som jag ville. Jag var dock med på vattengympan med alla pensionärer några gånger ;) Men vi hade sol varje dag förutom sista dagen, 35 grader i luften och 29 grader i havet! Paradiset!