Skittrött och ....

  2011-11-30 / 22:03:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skittrött och seg df har det blivit sämre uppdatering idag ... sorry guys! I'll make it up to you imorn :)
Så nu gör jag mig iordning och går och lägger mig! Puss och Godnatt alla underbara!


El Dia 30/11

  2011-11-30 / 19:44:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jahopp då har vi sett det sista av November 2011 föralltid :( Idag har jag sprungit runt som en dåre på stan med Lars och intervjuat folk till tidningen, fett tröttsamt och maten var ganska äcklig i skolan :( Matten gick åt helvete och SamProvet som jag satt och plugga till som en dåre igår gick väl med skit...? Mitt nagellack blev fult och min hy är fet :( Possetiv much? Njaa eller inte, jag har faktist lite glatt att skriva om med, jag fick träffa 2 av mina gamla lärare idag med :) så jävla underbara! Saknar dom en aning. Och sen fick jag min favoritmat ikväll med :D

Så helt åt helvete har det inte varit idag :) Längtar till helgen.. träffa fina människor och ha kul :) bara två dagar kvar :) och på fredag ska jag tydligen spela Laser Dome med klassen med? :O

Money Money Money Honey ;)

  2011-11-30 / 19:33:48 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Mhmmm, jag kmr bli rik ;) så nu måste jag köpa en ny vinterjacka.. men VILKEN?!
Har hittat två snygga, mysiga och med ett rimligt pris, va tycker ni? Vilken är snyggast, eller är ingen av dom snygga? :/


De är ganska snarlika... tell me what you think :)

SAMHÄLLSKUNSKAP, jag älskar dig!

  2011-11-29 / 19:19:52 / / 0 KOMMENTARER
Jag står inte ut längre!







HATA SAMHÄLLSKUNSKAP!

Plugg och Smoothie

  2011-11-29 / 17:09:34 / / 0 KOMMENTARER

Nu ska jag plugga järnet, länka era party listor på Spotify, måste ha lite dunka dunka musik för att hålla humöret uppe ;)

pLuGgA

  2011-11-29 / 16:06:10 / / 0 KOMMENTARER
Japp kom hem nyss och sitter nu här i min Rosa OnePiece och måste plugga inför SamProvet imorn -.- med lite nostalgi musik ;) Kallt som fan och mörkt ute... men vi ser det positiva i det hela :) ... nä jag hittar inget! Vi hörs senare älsklingar!

Fuck, min webcam suger verkligen!

Sneakpeak på nya designen/headern

  2011-11-28 / 20:04:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår lovade jag ju att ni skulle få en sneakpeak på den nya designen, här är iaf en liten sneakpeak på headern :) rosa och gullig, jag är skitnöjd med det faktist och jag kan inte väta tills nu får se hela! Ett stort tack till Emelie som fixar den :)


Homework night!

  2011-11-28 / 19:54:10 / / 0 KOMMENTARER
Blir att sitta hela kvällen med plugg -.- första gången på terminen! Ska sammanfatta en artikeljävel och göra nått mer med skiten -.-


Sen ska jag skriva en hälsobild på mitt liv och hur jag ser på min hälsa och liknande -.- och eftersom ni blir så jäkla avundsjuka på mina oerhört bra texter *host* så pixlar jag texten :P om ni undrar vf :)

Sen ska jag som grädde på moset skriva en krönika, och eftersom jag har en sån undertbart snäll, omtänksam och påhittig vän så ska jag nu skriva om ideal och komplex tack vare Amanda ;) kände att det passa mig lite eftersom jag fick mitt lilla rýck här på bloggen med för ett litet tag sen!

Vi hörs jao!

Första advent!

  2011-11-27 / 21:37:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Glad första advent på er mina fina läsare :) Jag vet inte riktigt om man säger så? men nu börjar jag känna att det är jul på riktigt :) eftersom jag har varit hon pappa i helgen så har jag inte kunnat blogga :( har ingen teckning på mobilen där ute heller :( men nu kommer jag va i åtvid i 3 veckor, så nu blir ni inte av med mig!

Jag kommer få min nya "skräddarsydda" design snart och då blir det slut med design/header bytande och sån skit, nu blir det den designen, jag lovar den är skitsnygg ;) kan slänga upp en liten sneakpeak på den imorn :) Men nu måste jag duscha och gå och gå och lägga mig. Känner att veckan som kommer, kommer blir sjukt bra, om man räknar bort alla skolarbeten som måste bli gjorda (n)

Ha en fortsatt bra första advent och knapra försiktigt på era pepparkakor så ni inte sätter i halsen :P

Outfits

  2011-11-24 / 19:22:25 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Eftersom jag ahr glömt att lägga upp vad jag har haft på mig de senatse dagarna så tänkte jag att jag kan göra det lite snabbt här:
Gårdagens:


Dagens, blev lite snabb sminkning och klädval... försov mig -.-

Har min vinterjacka nu med :')


IWant #3

  2011-11-24 / 19:09:51 / Inspiration / 0 KOMMENTARER







I just can't cope with how incredibly amazing these lads really freaking are!

  2011-11-24 / 18:52:38 / One Direction / 0 KOMMENTARER








#1D1year

  2011-11-24 / 18:09:48 / One Direction / 0 KOMMENTARER
Såg precis dokumentären om One Direction som visades igår i UK, det är helt sjukt hur långt dom har kommit på ett år, från att entra X Factor en och en för att försöka slå igenom som soloartister till att bli ihopslagna till en grupp, hamna 3a i tävlingen, släppa en singel som blivit etta i oerhört många länder. Och nu släppa ett album ett år senare, jag är så enormt jävla stolt över dom! Se documentären själva för att förstå, jag tjöt som en gris :P


Hazza :')

  2011-11-23 / 19:51:36 / One Direction / 0 KOMMENTARER

I wanna stay up all night... and freaking litsen to my ALBUM!

  2011-11-23 / 17:38:12 / One Direction / 0 KOMMENTARER

Är det jag som är fucking helt jävla svin glad eller? En sån starkt glädje, stolthet och kärlek har jag nog aldrig känt förut för ett album :P Så fort jag bussen stanna vid min hållplats sprang jag ur bussen och bokstavligen sprang hemåt för att kolla i brevlådan om den hade kommit. Och jag när jag kom fram till brevlådan vågade jag inte öppna den först... MEN när jag öppna den LÅG DEN INTE DÄR I!!!!!!! Jag fick en mindre panikattack, men såg att det lyste i köket så jag sprang och låste upp dörren och sprang in i köket med ytterkläder och skor och allt på :P och gissa vad som låg där?! Ett kuvert från CDON.COM... jag kunde inte andas, jag gick ut igen och tog av mig ytterkläder och skor och gick tillbaka in i köket och det tog nog cirka 3 minuter till innan jag vågade öppna kuvertet. Och när jag såg omslaget och deras autografer kom alla känslor på en gång. Helt absurt! Men helt underbart!

Detta var de få tweetsen jag kunde få iväg during detta:



Woops, lite stavfel ser jag nu, men wtf, under detta tillstånd känns inte stavningen så viktig ;)

Kan ni fatta att jag har ett album som Zayn, Liam, Louis, Harry och Niall har rört :P

DEN HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!!!!!

  2011-11-23 / 16:40:43 / One Direction / 0 KOMMENTARER

IWant #2

  2011-11-22 / 20:33:29 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Eftersom jag är så jävla sugen på att åka utomlands så ägnar jag det här inlägget till lite more summery stuff.




Blir det Egypten 2012?

  2011-11-22 / 20:27:16 / / 0 KOMMENTARER
Det pratas lite om att det blir en resa till Egypten påsken 2012, och jag är inte sen att uppmuntra detta, vill bortifrån sverige nu...

Hotellet vi kollat på och som är på bilderna ovan har en egen vattenvärld och är klassat som det #6 bästa i egypten ;)

I wanna stay up all night and do it all with you, don't even care about the table breaking...

  2011-11-22 / 17:36:42 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Idag började jag min nya lite mer hälsosamma livstil... igen ;)

Shooobre bitches :)

  2011-11-22 / 17:27:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Av någon vrickad anledning är jag på jävligt bra humör och jag tänker inte nånting förstöra mitt humör ikväll :) men jag känner att jag vill hitta på nått så jag underhåller det här goa humöret... hmm... antagligen blir det väl mer juklapps letande, Up All Night och ett bad lite senare! Låter inte det helt underbart ;)

och som grädde på moset kommer det bli göddig mat idag med ;) Livet leker :D Detta är också första kvällen på vääääldigt länge som jag inte har en sån extrem huvudvärk :D jag säger ju det, den här kvällen är underbar :D det som hade kunnat göra den lite bättre med dock, är min signerade skiva, den kom inte idag heller :/ MEN IMORN SLÄPPS DEN OFFICIELLT I SVERIGE! jag kan inte hålla mig till jag öppnar postlådan imorn :D

Bloggar sen igen älsklingar! :)

Dessie lottar ut lösögonfransar :)

  2011-11-21 / 16:55:37 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


Och hell yeah jag är med och tävlar ;) Klicka HÄR för att komma dit! :)
Wish me luck (yn)

DJHÄT

  2011-11-21 / 14:36:47 / One Direction / 0 KOMMENTARER
DJHÄT = Den Jävla Huvudvärken Är Tillbaka
Det snurra som fan och jag mådde skitilla imorse med så det blev ingen skola idag -.- FML! Dock har Up All Night släppts på Spotify idag SÅ JAG ÄR FUCKING JÄVLA GLAD ÖVER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Både den och Limited Yearbook Edition :DDD!!

Nu behöver jag bara vänta på den signerade skivan som snart kommer med posten :D


I Love You

  2011-11-20 / 21:04:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänkte ägna ett litet inlägg till en person som är en av de få personer som betyder ALLT för mig, hon är inte bara en snäll, vacker och underbar vän hon är även som en syster för mig. För mig är hon världens finaste och bästa tjej, hon är den som får mig att må bra, när jag är nere, det är hon som får mig att le även i de mörkaste stunderna. Hon är den som står bakom mig vid varje steg jag tar, och som ger mig kraft när jag är svag. Hon får mig att hålla balansen och stå upprätt, även fast vägen är full av hål och krokiga svängar. Hon är min andra hälft, den starka sidan av mitt hjärta och det fina i mig. Det vi gått igenom är värt allt och jag skulle inte byta ut en sekund mot något i världen. Du är den starkast skinande solstrålen och den som lyser upp mitt liv. Hon är anledningen till att jag andas.

 Hon är min bästa vän och skulle hon försvinna före mig skulle jag leva för henne. Hon är mitt ALLT och jag älskar henne mer än ord kan förklara. Jag älskar dig Erica Anna Nåhdin! ♥

Sis ♥
Den här låten är till dig älskling!

Pepparkaksbak

  2011-11-20 / 15:51:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blev lite pepparkaksbak såhär på eftermiddagen :)


Resultaten:

I married Niall Horan because he asked me to ;)

  2011-11-20 / 13:31:20 / One Direction / 0 KOMMENTARER

Get out of my head and fall into my arms instead...

  2011-11-20 / 13:30:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har inte blivit att jag har bloggat de senaste dagarna nu, I'm so sorry, men jag har ju ett liv med även fast man kanske inte tror det... jag sitter inte bara vid datorn hela tiden, fast saken är den att jag har suttit vid tv:n ist :P nerrå men fredags umgicks jag lite med la familia som inte händer så ofta annars, och så glodde vi på Karate Kid :') älskar den filmen, Jaden är så jävla söt :P

Stallet igår och försöka hoppa med Fiona, ingen kommentar på hur det egentligen gick xd ni kan ju lista ut det själva ;) och när vi kom hem var jag tvungen att sätta mig och jobba ikapp ett kapitel i matten för att komma på bana igen, på kvällen blev det Paranormal Activity maraton, och en liten promenad där jag träffat lite efterlängtat folk, sjukt trevligt :)

INGA GLASÖGON!

  2011-11-17 / 21:12:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Wiiiiiiieeeeem lyclig tjej, jag har tydligen lite synfel men det ska jag inte ha ont i huvudet av, så jag får inga glasögon :D men jag är förbannad över att jag fortfarande inte vet vad som orsakar min huvudvärk -.- han sa dock att om huvudvärken fortsätter utan att nått annat hjälper så ska jag få låneglasögon :/ fair enough!

Vi får se hur det blir helt enkelt, sovmöra imorn och jag kan inte bestämma mig om jags ka till pappa i helgen eller inte :/ Både pappa och anna jobbar och s & f är inte där, men jag har inte träffat honom på jääättelänge :/

För att göra det här inlägget lite roligare kan jag ju bjuda på dagens outfit:

Som är lite Cher Lloyd inspirerad, vilket mycket av det jag har haft på mig på sistone är, tänkte göra ett Stilikon inlägg om henne snart, gillas?

Och kolla vem som följer mig på Instagram! DÖD!

One word: FANGIRLING!

  2011-11-16 / 18:27:17 / One Direction / 0 KOMMENTARER
This made me freak out BIG TIME!!!


Synkontroll bekräftad

  2011-11-16 / 18:18:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fått tid för synkontrollen imorn :/ buhu, jag vill inte ha glasögon :(

I'm the kinda girl that put Dub on the track

  2011-11-16 / 17:15:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
"Nu kan du släppa lös de vilda bollarna igen"- dagens LMFAO jag dog lite! Kan inte förklara men ajg tänkte ta upp dte lite snabbt bara, för övrigt så finns det inte så mycket att säga förutom att jag fick en gratis yoghurt från metro när jag skulle gå till lunchen idag ;) MUMS!


I'll come back to you guys lateh! Baa

Komplex

  2011-11-15 / 21:49:21 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Tänkte ta upp lite snabbt alla ideal som alla unga tjejer har nu för tiden. För ALLA har det mer eller mindre och många väljer att gå för långt när det gäller dessa ideal, eller iallafall vikt idealen och komlexen som VÄLDIGT många har, och som väljer att lyfta fram lite mer i det här inlägget.

Nu för tiden är alla tjejer runt omkring oss smala, tjejerna i tidningen du läser är pinnsmala, tjejerna på tv har den kroppen man bara kan drömma om att få t.o.m med dina kompisar tycks vara smalare än dig, och är dom inte det går de jämt och ständingt och klagar på hur tjocka de är. Det kan vara allt från en "fet rumpa", "enorma lår" till en "tjock mage" och "armar med gäddhäng"... jag menar KOM IGEN!! Har du nån gång hört talas om Photoshop, alla dom där oerhört snygga men framförallt smala tjejerna i tidningarna är så jävla över retucherade att det det skriker om det. Och Vad gör inte dom för att få den kroppen, de hoppar över 3 måltider per dag och tar ett litet piller för att få i sig vitaminer/proteiner eller vafan det nu är de stoppar i sig, och sen tränar de som AS alla dagar i veckan flera timmar om dagen. Är det en sund livsstil? NEJ! Precis, fortsätter man i den stilen kommer man att bryta ner kroppen, förstöra den och t.o.m dö om man inte slutar!

Det är likadant med alla kändisar och alla snygga, snärta människor som är med på tv, har ni nån aning om hur mycket de avstår här i livet för att få den kroppen som alla suktar efter. Och jag ska säga det med, att när man är så rik som de flesta kändisar är, finns det ett litet knep som innehåller knivar, doktorer och operationssalar... ni förstår vad jag menar! Och det är att INGET du ser runt omkring dig är på riktigt, allt är fejk! Det är DU som är på riktigt och jag vet att du är skitsnygg och vacker på ditt sätt.

Självklart ska du kunna känna dig nöjd med dig själv, men det gör du inte genom att förstöra för dig själv genom att svälta sig och träna ihjäl dig. Visst kroppen mår bra av viss träning, och träning i lagom mäng, men inte överdrivet mycket, bara för att du vill bli av med ett par extra centimeter runt magen. Du ska känna dig nöjd med dig själv precis som du är, och strunta i alla runt omkring dig! Kanske för att du har lyckats med något i skolan? Gjort någon extra glad? Fått nån komplimang för något? Det är sånt du borde ta åt dig och bära med dig, de possetiva saker som händer i ditt liv. För ett litet leende från rätt person kan lyfta hela din dag, låt då inget komma ivägen för det. Inga dumma kommentarer eller elaka blickar (som jag vet man kan få, det händer alla).

Det måste man själv tänka på med, för det är ord och blickar som gör mest ont, om du hör något om dig är det svårt att bara skaka av sig det, jag vet för jag blir utsatt för det jämt och ständigt, därför har jag nog "vant" mig vid det lite nu, men det är nog omöjligt att nån gång riktigt vänja sig vid det. Det gör alltid lite ont, och hugger till som en kniv när du är som allra svagast. Speciellt om du får en kommentar om din vikt om du känner dig osäker kring det. Det värsta du kan göra då är att hugga tillbaka med samma mynt, du ska bara ignorera och gå där ifrån, eller om det kommer över nätet (som jag förövrigt tycker är så jävla fegt att dessa personer..... ah jag blir bara så jävla förbannad!!!!!!!) radera kommentaren från både bloggen/facebook eller vart du nu får den, OCH försöka redera den från minnesbanken. Det skedde aldrig!

Det är därför det är så sjuuuuuuuuuuuuuukt viktigt att tänka på vad du säger till folk, oavsett om du bara skämtar eller om du menar allvar för du vet aldrig hur den här personens tankar går! Tänk på det, Ord och Blickar är det som gör mest ont!

Bara för att jag skriver det här, betyder det att jag inte har några komplex? Absolut inte, visst har jag perioder som jag känner mig världsbäst och skitsnygg och så har jag perioder där jag känner mig hemsk och ful som stryk, jag tycker att jag kan gå ner några kilon här och där, och speciellt när jag står i provhytterna och provar kläder, då mår jag riktigt dåligt över mig själv, jämt! Men sen kommer nån med en gullig kommentar eller att jag kanske hittar nått skitsnyggt plagg som sitter riktigt bra och som gör att jag inte alls ser tjock ut. Då stiger mitt självfötroende och då kan jag leva på den trippen en stund, men sen kommer en negatov kommentar som ligger och gnager i flera dagar, men tänk då att: Jag är skapad att vara precis den jag är, och jag är vacker på mitt sätt! För det är du!!! Tänk bara på något som du ser fram emot, som kommer hända eller något gulligt som någon har sagt eller något roligt som har hänt som gjorde att du kände dig speciell just då! För så småningom kommer du att inse att du är du, och du är vacker! Det tar tid, det vet jag! Men du är aldrig ensam att föra ett krig mot dig själv och folk brukar aldrig lägga märke tillde där extra centimetrarna ändå!

Lev och njut nu av livet och avstå inte från sånt som varje människa behöver för att må bra!
Jag älskar dig! ♥



Detta är en vnalig bild i detta ämne, coh ajg tycker att det är hemskt att det kan gå såhär långt, jag tycker hon i spegeln är jättesöt och ser perfekt ut! :)

#StillSameKidrauhl

  2011-11-15 / 18:28:06 / / 0 KOMMENTARER
Interviewer: "What does it feel to be changed for another artist, Justin?"
Justin: "It hurts, it hurts a lot... but you know what? I understand my fans because they have told me that I hurt them too with my attitude sometimes and I apologize if I ever hurt them because I know I'm a very impulsive person and I don't even know what I do sometimes, but I'm human and I'm sorry if I ever h...urt anyone of them. They get mad at me sometimes on the internet, they think I won't notice what they say about me, but I do. I see everything and it seriously tears me apart when I see that they say "I don't want to be a belieber anymore", you can ask anyone; Ryan, my mom, my dad... anyone. They say that I've changed and... I mean, of course I've changed, I'm not going to be the same 15 year-old kid that most of them discovered on YouTube, I've grown up and my real fans will understand that. But I respect their decision if they go and I love them if they stay with me. If I could, I would hug each one of my beliebers, one by one, the ones who didn't stay and the ones that are still with me, supporting me. I just want them to know that I love them... I love them so much. And I don't say this because of publicity, I just feel like I truly love them, like they have become a really important part of my family and I apologize if I have ever hurt them, I'm a person and I make mistakes. Everything I ask for is: the ones that are still with me, stay with me, because if I ever lose them, I'm going to lose everything. I don't care about the fame, what I care about is if I lose my real beliebers, I'm not going to be able to have them back by my side. I promised them something and they know about it. Everything I have achieved is just because of them, because of their unconditional support, they are the ones who made me into the person that I am today and you can't even imagine how thankful to them I'm for that. Please, don't take my Beliebers away from me, that's everything I'm asking for. Please, stay with me." ♥

this totally made me tear up! I'll be here till the end!

Dagens Outfit

  2011-11-15 / 16:51:40 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

T-shirt, Gina Tricot
Jeans, Gina Tricot
Örhängen, Gina Tricot
Armband, Gina Tricot ( XD )
Ring, Lindex

Du får leva med det resten av ditt liv...

  2011-11-15 / 16:50:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kunde dra från skolan vid halv 1 idag, anledningen var dock att jag hade fått tid på vårdcentralen :( där okända människor glor, känner och klämmer på din kropp .. usch! Men doktorn sa iaf att jag inte hade nån infektion eller liknande (pphuuuu!) utan att jag högst troligt har spänningshuvuvärk som kan bero på att jag har ett synfel -.- så nu ska jag ner till LOOK och kolla synen på torsdag! KUL! Men jag säger en sak, ska jag ha glasögon ska jag iaf ha några skapligt snygga! 

Men de tog blodprov med ifall det skulle va nått som inte stämde, men kärringarna är ju så jävla tröga där! Jag fick en nummerlapp coh sen fick jag sätta mig precis utanför labbet, och de gickförbi människor och en jävel kom t.o.m ut och fråga om jag väntade på att komma in, men gick sen in igen och sjet i mig? Jag fick sitta i över en timme innan min läkare kom och sa till dom! :) och sen sa hon att jag skulle sätta mig utanför och VÄNTA IGEN även fast jag tror att doktorn sa att han skulle ringa när provsvaren kom. Så jag vänta i ca en kvart till och drog sen :P


Köttbulle!

  2011-11-15 / 16:31:52 / One Direction / 0 KOMMENTARER

Just Get It!

  2011-11-14 / 21:46:47 / / 0 KOMMENTARER

Swedish Ultimate Fan

  2011-11-14 / 21:34:21 / One Direction / 0 KOMMENTARER

Nervous much?

Up All Night beställd!

  2011-11-14 / 20:09:13 / One Direction / 0 KOMMENTARER

Beställde precis Up All Night, signerad och fraktfritt, nu ska jag bara anmäla mig i tävlingen! You Jeal? ;)


Dagens Outfit

  2011-11-14 / 19:30:35 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Älsklingsbyxorna från Cubus:')
Nathalies tröja
Halsband (ingen aning varifrån?)

It's my last big breath what do you want me to do...

  2011-11-14 / 19:28:25 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Kudne inte blogga från nått annat än mobilen igår och eftersom den är cp och bara låter mig skriva på rubrik raden skrev jag lite snabbt vad jag gjorde så tänkte jag skriva lite längre idag :) Men som sagt blev det shopping med systrarna och lite hårfx framåt kvällen, blev trött på skiten så jag klippte och färga om det :) blev riktigt nöjd :)

syns inte så bra på bilden hur klippningen blev, men det blev inte så jättestor skillnad, kortare och lite mer frisyr av det helt enkelt, men det blev iaf svart :) eller svart/brunt :) sketsnyggt (Y)

Först blev det en varm choklad på Sannes Coffe and I'm tellin ya, det var det fet goaste chokladen på jorden!!!!!!!


Inköpen:

T-shirt, Gina Tricot 199:-
Belieber som man är var jag tvungen att ha tröjan! Om ni inte fattar ger jag er en lite hint, kolla texten på:
"Nowhere but Up from here..."

Bandeu, Gina Tricot 79:-

Ring, Lindex 59:-

GRYMT SKÖNA OCH SNYGGA BYXOR, Cubus 99 :-

Kom precis hem från en shoppingrunda i stan, nu vankas fars dags fika och sedan hårfix ;)

  2011-11-13 / 18:52:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Rapattack till Beliebers

  2011-11-12 / 15:07:10 / / 0 KOMMENTARER
Lol

Sorry ya guys...

  2011-11-12 / 14:12:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
.... blev inte att jag blogga igår, satt nästan inte alls vid datorn igår, so forgive me ;)

Det var ju 11/11-11 igår, önskade ni er nått speciellt? :P JK, men det va en jävla hysteri om detta, vilket jag inte va sen att hoppa på... lite kul ju!

Chillade med pizza, godis, chips och film igårkväll, så inte så mkt att tjata om, så ni klarade er nog. ;)

Men idag började jag med att ta en välbehövd dusch och sen blev det frukost och lussekattsbak xd ingen kommenter, men det posetiva var att jag hade en anledning att dra på Under The Mistletoe på högsta volym när alla var hemma :D bilder på mina vackra skapelser kommer :) so stay tuned...

och igår fick jag redan på att jag ska få en lite förtidig julklapp :D Up All Night är snart förbeställd och detta betyder att jag kommer få den signerad :D och jag kmr va med och tävla om at åka till London och se och träffa killarna live :D GLAD? JAA!

It's spelled H E A D A C H E- IWant #1

  2011-11-10 / 19:22:50 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Ah som ni kanske förstår spenderades dagen i tv soffan framför tv:n. JAG ORKAR INTE VA SJUK! Idag har hag blivit mer ljud och ljuskänslig med... detta går bara mer och mer utför! Jag pallar inte, får se vad doktorn säger imorn... OM det inte blir bättre förståss!
Mean while kan jag ju bjuda på lite julklappsönskningar:






Hemma idag igen...

  2011-11-09 / 16:02:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Åkte hem från skolan i en jävla huvuvärk igår, och jag mådde illa som fan, blev dock lite bättre när jag kom hem en sen blev dte bara ännu värre igen. Det va df jag inte blogga mer än vad jag gjorde, för att jag inte palla med huvudet helt enkelt. Och när jag vakna imorse hade jag fet ont i huvudet, va snurrig, hade ont i magen och det kändes som om jag skulle spy så fort jag satte mig upp.

Så jag prata med en trevlig liten gumma på vårdcentralen och hon sa att jag antingen hade en blandning mellan migrän och spänningshuvudvärk eller en början på en infektion .... :S

Men nog om det, igår slog ni besöksrekord här på bloggen, det piggade upp mig lite ska jag säga! Ni är underbara♥ Keep it going ;)

muwaaah!


It's Gotta Be You...

  2011-11-08 / 16:41:25 / One Direction / 0 KOMMENTARER
*le dead*

Finare killar är svårt att hitta ♥

Cause I am not a word, I am not a line, I am not a girl that can every be defined

  2011-11-07 / 13:47:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Illamående så jag knappt kan stoppa nått i mig och en huvudvärk som håller på att ta dö på mig sitter alltid fint på en måndag såhär ;) ae fyfan -.-
får se om jag får nått gjort och om jag får nått i mig nått, för jag är hungrig som fan! Tills vidare får jag väl ligga och lyssna på lite soft musik... dagens låt blir en låt som alltid får mig på glatt och mysigt humör :)


4 h, 18 min...

  2011-11-06 / 19:43:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
... så lång tid är det kvar på lovet :( fett skönt lov, har i stort sett inte gjort nånting bara tagit igen mig, chillat galet ju no :) therefor harjag inget att skriva om det, slänger upp några bilder på veckan som gått!


Halloween fest

Great night with amazin people :)

Dålig uppdatering..

  2011-11-02 / 22:18:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Dålig uppdatering eftersom kusinen är här, då har man lite annat för sig än att sitta vid dator ;) och efersom mobilfan vägrar att låta mig blogga därifrån så blir dte inte mycket, imorn åker jag till pappa men jag börjar blogga igen när jag kommer hem ;) puss darlings!