To die for....

  2011-03-29 / 19:48:18 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


Jag skulle kunna döda för att få ngt av det här! 

*Alberta Ferretti
*Giambattista Valli
*Roberto Cavalli
*Louis vuitton
*Chanel
*Prada
*Burberry
*Versace
*Beatrix Ong
*Jimmy Choo

*Wayne Cooper

(lugna det är bara ngt vissa tjejer säger över mode, vi är oftast inte allvarliga....)

Fresh and Happy

  2011-03-28 / 21:21:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Asså, ibland känner man sig fan som en ny människa efter att mna har duschat, ren och fräsh... lena ben och len hy :D Man blir bara så jäkla glad :D var bara tvungen att säga det :D


Sen måste jag visa er, hur supersexiga 3D glasögon är :P man känner sig ashet.....? eller....

Bara för att....

  2011-03-27 / 20:53:57 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
...jag är så himla bloggsugen och inte ar något att blogga om så har jag är fråga till åt er mina kära underbara läsare ;D Vad tycker ni om denna klännig?

Jag hade den på Ericas fest men jag vettifan om jag tycker om den? vad tycker ni?
(det är elins)

FÄRGA HÅREET :D

  2011-03-27 / 14:46:51 / Inspiration / 2 KOMMENTARER

Japp, nu vill jag färga håret igen, den här gången rött, men jag var lite osäker på hur jag vill ha det och hur jag skulle gå till väga, så jag skickade iväg ett mejl till en utildad frisör och makeup artist och fick detta svar:


(klicka på bilden för att läsa svaret)

Otroligt kull :D så nu vet jag att jag ska satsa på det, jag ska bara prata med mamma och se om jag skulle kunna få en tid hos en frisör, antar att hon inte vill göra det på mig :P?

Men jag har plockat fram lite nyanser som jag har fastnat för, det skulle betyda jättemycket för mig om ni kunde kommentera och säga vilken ni tycker är snyggast.

1.

2.

3.


Jag är mest inne på Arianas hårfärg, dessutom älskar jag hennes hår :P (nr.2)

men snälla kommentera och säg vad ni tycker :D!


Some new stuff...

  2011-03-26 / 19:47:01 / Inspiration / 1 KOMMENTARER
Det var ju inte min födelsedag idag :P mormor och morfar kom precis hem från en 2 månaders semester i Thailand.
En 2000:- t-shirt från Ed Hardy

Ett urgulligt armband

lite dålig bild, mne jag kan visa en bätre bild nån annan gång när jag har det på mig.

Sen fick jag ett armband som en thailänsk munk har välsignat, det ska föra tur med sig och bringa lycka i bärarens liv. De är tydligen högt verderade där, för mormor och morfar belv bestutlna på flera sånna här, av hotellstäderksan.

Det ska jag alltid ha på mig nu :D

Sen fick ajg en urful liten väska såd en får ni inte se :P

Snart är det Earth Hour, se till att släcka ner överallt och slösa ingen el. 20.30 smäller det!

There you have it...

  2011-03-26 / 12:13:53 / / 0 KOMMENTARER

... I told you!!!

gå in på posh24.se och läs hela artikeln!

FEMMA FATALE ÄR UTE NUUUU!!!!!

  2011-03-26 / 12:03:03 / Britney Spears / 0 KOMMENTARER

Den här kvinnan är ett geni, älskar det nya albumet!!
Kolla in det på spotify så får ni höra för er själva:
Britney Spears – Femme Fatale (Deluxe Version)

Never Say Never 3D

  2011-03-26 / 12:00:02 / / 0 KOMMENTARER
I onsdags var den efterlängtade dagen inne, den 23e mars hade äntligen kommit. Och om ni inte redan fattat vad jag snackar om så pratar jag sålkart om sverige premiären av Justins film Never Say Never 3D. 

Vi åkte in direjt efter skolan och satte oss och käka lite på donken innan biografen öppnade, när vi sedan kom dit hade den varit öppen i 5 minuter, 5 MINUTER och det var smockat med folk där inne. Mest massa fjortisar med Justin tröjor och som had skrivit i anstiktet -.- med dte kändes så jääääkla bra att det även finns så enormt många beliebers i sverige med.

Vi vänta i ca 20 minuter och gick sedan in och satte oss i biosalongen, jag ahr nog alrdig varit så förväntansfull och taggad över något i hela mitt liv, jag skakade som en idiot och det kändes osm om jag skulle börja tjuta vilken sekund som helst. Jag ville bara att filmen skulle starta.

När filmen sen startade så kan jag ha haft världens största leende på läpparna. Och all denna förväntan släppte på en gång, så fort jag hörde tonoerna av Justins ljuva stämma brast det, jag börja tjuta som en gris. När de spelade videon från YouTube när han sjunger With You. Sen tjöt jag mig igenom hela filmen men fortfarande med det största leendet på läpparna.

Jag har nog aldrig känt en sånna känslosvägningar i en film förut, trots att det var helt underbart och vackert som helst, satt jag och tjöt. Det var glädjetårar och stolta tårar framför allt. Jag satt och tjöt till allt, när han gick upp på scenen, bilder från när han var liten, bilder från stratford, när hans pappa grät och när de pratade med hans fans om hur mcyket han betyder för dom.

Jag skratta, jag grät, jag sjöng med, det där var de bästa 105 minuterna i mitt liv. Det var den bästa filmen ajg sett I MITT LIV!!


När filmen var slut, hade mina 3D glasögon typ immat igen, men jag behöll dom på, för jag ville inte att alla skulle tro att jag avr en crybaby.... så jag tog min "I <3 JB" keps och drog ner den så långt jag kunde. Sen gick jag snyftandes ut ur salongen. Och jag skäms inte över att jag grät över det, jag är rättare sagt stolt över att vara del av den här stora karusellen som både han och hans fans går igenom. Det är så mycket mer än ord kan beskriva och man måste vara en del av det själv för att förstå, och om ni hade varit med hade ni förstått vad jag paraade om när jag sa att jag vra stolt över honom. Han har lyckats att bevisa för världen att allt går om man bara tror på det och aldrig säger aldrig.

Det var mitt motto även innan filmen, men nu har jag en ännu störra anledning till att never say never.
jag kan gör allt jag vil om jag bara tror, och jag tackar justin för att han fick mig att inse det. Han har räddat mig!
Och jag är evigt tacksa över att han finns, jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom. !

dock sög det att vi inte fick de #PurpleGlasses som är specialdesignade för den här filmen. JAG SKA HA ETT PAR NÄR JAG GÅR OCH SER DEN NÄSTA GÅNG!!!

No pads, no helmets.... just balls!

  2011-03-15 / 18:13:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



SÅÅÅÅ JÄÄÄVLAAA BRAAAAA!!!!

Lyssna lite på Simple Plan för ett par år sedan när Elin knarkade deras musik. Men den här gången återupptäckte jag dom själv :) jag är så jävla pepp på deras nya skiva som kmr ut nu 2011. Det ska bli feeeeeeeeeeett!! Och jag hoppas verkligen att de kmr till sverige snart igen, då fan ska jag gå på deras konsert!

Och angående ryggen, så var jag ju på vårdcentralen idag och kolla upp den, och de sa att jag antagligen har skolios, (när ryggraden är böjd) inte allvarligt så jag behöver opperera. Men nu ska jag åka in och röntga och sen börja gå till en sjukgymnast!

Så jävla arg, jag är 14.... inte en gammal 54 åring som har ryggproblem.... vafaan?! usch!

Nu ska jag plugga Biologi, NP imorn -.-

They try to bring me down....

  2011-03-14 / 16:41:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
.... but I won't stop, they want me in the groud but I won't stop, til I'm dead man, no!

Jag är helt kär i den låten, försöker att lära mig Justins rapp xd vi får se vart vi kmr med det?

Lite kort uppdatering sen sist jag blogga:

* Har haft min lektion i idrotten, betyg: MVG
* Jag har nått 100 followers på twitter :D ni är underbara!! men det slutar inte här, följ mig på
http://twitter.com/emeliebiebz tweeta mig sedan så följer jag tbx

* Ryggvärken har kommit tillbaka, "den årliga" eller jaa, den som jag brukar få mellan 1-3 gånger per år.... jag kna knappt röra mig utan starka tabletter :/

Men imorn ska jag till vårdcentralen och undersöka rygggen, antagligen kmr jag också behöva åka in och rötga den.

För er som inte vet så slet 2 hästar bort en stolpe från en ställning de satt fast i, jag stog melan de två hästarna och fik stolpen i ryggen.... vi fick åka i till akuten eftersom de på vårdcentralen var rädda att det hade blivit fel på mina njurar, och när vi kom in så fick jag ta urinprov och vänta i ett rum.

Det var inget feel på njurarna och doktorn som kom klämde bara och kände lite, och nu tror dom att det kan vara något fel på någon kota eller något be i ryggen, DF ska jag röntga ;)


Kass uppdatering....

  2011-03-11 / 16:43:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
... men det får ni leva med tills vidare ;)

I learn to play on the safe side

  2011-03-09 / 17:31:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Snart sånglektion igen :D

Veckans läxa var: Because of you- Kelly Clarkson

08032011

  2011-03-09 / 16:52:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Förlåt för att jga inte uppdaterade ngt igår, men jag satt och skrev på en SO uppgift som skulle va inne idag :/ det va ngn skit om hinduismen.

Men det var en ganska spännande och händelsefull dag igår. Det mest kända var nog att det var den internationella kvinnodagen igår.

Jag vet egentligen inte så mkt om det :P men jag läste något jävligt bra på twitter idag som Justins manager Scooter Braun skrev:
all my amazing women out there have a great International Women's Day! We appreciate u and understand it's ur world #appreciatewomeneveryday 

Det var väldigt fint skrivet av honom :)

Sen var dte ju Semeldagen igår :D egentligen gillar jag inte semlor men det går ann med vaniljsås ist för mandelmassa.....

Jag åt faktist en liten semla dagen till ära :D elr en liten bit från en semeltårta!

Men det som var roligast igår va nog att det var Kramdagen, då kunde man ggå runt och krama folk man tycker om och ha en bra anledning. Annars kanske folk tycker man är lite dum :P jag fick 22 kramar från familj, kompisar och t.o.m. lärare ;)

Skitmysig dag :D


renovering på G

  2011-03-07 / 21:08:07 / / 0 KOMMENTARER
Jaa som jag sa så ska vi ju renovera eller i alla fall byte rum med varandra och måla om ohc blablabla....
Så nyss såg mitt rum ut såhär :

och:


Men nu har jag tagot bort alla plancsher :'( så nu är det helt och garderoben står i mitten av rummet, så nu ett par veckor framöver kmr jag bo så här:


Nej inte så hemtrevligt, men jag har iaf tv:n precis framför mig varje kväll :DD

You like me the best

  2011-03-07 / 17:43:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Lite dålig uppdatering JA JAG VET!

Dagens outfit:
Lite collage-inspirerat :) gillar det verkligen :D nööjd +

Och som ni inte känner igen mitt rum så ska det renoveras nu :D finally.... vi har rivit ut nästan allt och ställt det i vardagsrummet, så nu ser det ut som fan där ute, men men det blir ju fint :D Snart ska garderoben, skrivbordet och sängen ut med + planscherna D: så nu ska jag få sova i vardagsrummet i typ 3-4 veckor om jag har tur.

Men snart kmr det ett inlägg med lite blandade känslor om senaste veckan, den var inte den bästa jag vart med om, om man säger så....

1th March 2011

  2011-03-01 / 18:35:35 / / 0 KOMMENTARER

Hittade den finaste bilden på Jelena!
Är bara så jäkla glad för dom!

btw...

Grattis världens finaste, 17 idaag ;)