Shopping

  2011-08-31 / 18:28:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gjorde ett litet impulsköp igår när jag väntade på ikano på att mamma skulle komma så vi kunde pipa in till ikea och köpa säng. Blev en "liten" nsn poster :D som är suuuperfin :D

 
la den på sängen och la hans bok brevid bara så ni skulle fatta hur stor den är :'DD

fett skönt att ha en säng igen :) hårt som fan att ligga i soffan och nu har jag en 1.20 säng, vilket betyder att man inte behöver ligga och trängas! Hör du det nu .. xd


Outfit of da day!

  2011-08-31 / 18:25:24 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Skolfotografering jao -.-

Tröja: Bik Bok
Byxor: Cubus
Skor: Skopunkten
Väska: GeKås


JustinBieberVEVO raderad

  2011-08-29 / 17:21:53 / / 0 KOMMENTARER


iLCeation är alltså någon som har hackat YouTube och redarat Justins VEVO kanal och nu är han/hon ute efter Kidrauhl med! När dom får tag i den jävlen som har gjort detta, då jävlar! Jag kan inte ens uttrycka min vrede nog, jag har gråtit nu i ungefär 45 minuter! All Justins hårda arbete är nu helt borta, YouTubes mest sedda video är rederad!!

hoppas det där jävla missfostret brinner i helvetet!


VMA's 2011

  2011-08-29 / 17:11:29 / Britney Spears / 0 KOMMENTARER
Så glad att hon med fick awards igår :'D


dock är det asdålig kavlité på båda :/

Oliniho Records all the waaaaaaay ;)

  2011-08-28 / 16:28:11 / Ola Svensson / 0 KOMMENTARER
Fett cool ny merch han har skaffat :D älskar Magic-Child-örhängena och AOTW-t-shirten! :)



Sjuk :(

  2011-08-28 / 16:10:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det halsonda gick över i hosta, snuva, huvudvärk och feber! jävla skit! är på sånt dåligt humör att det är.... ah vettifan! antagligen kommer jag missa skolan imorn med... BINGO :@ fan va trött jag blir!


Milk & Honey

  2011-08-23 / 21:06:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Halsen har svullnat upp och det gör ont som fan :( får börja knarka halstabeltter och varma drycker ;) just nu harjag fixat mig en kopp med varm mjölk och honung... smakar skit med det funkar! För tillfället... vill inte bli sjuk nu :(


Brothers ♥

  2011-08-21 / 14:18:45 / Jedward / 0 KOMMENTARER

Nollningen

  2011-08-20 / 23:14:03 / / 0 KOMMENTARER

Några bilder från igår kväll, som för övrigt var sjuuuuukt kul :D



Och den här bilden tog i torsdags när vi skulle klä ut oss som små smurfar :D


Så finnaa :)


M11D in my ♥

  2011-08-18 / 20:41:12 / / 0 KOMMENTARER
Jag fan bara älskar min klass, min skola och mina faddrar!
Gud vad ni är underbara!

Jag såg spöket igår!

  2011-08-16 / 13:23:32 / / 0 KOMMENTARER
Igårkväll när jag skulle gå ner och dricka och var på bra humör, tänkte inte ALLS på spöken eller nått eftersom det var tänt i hallen och en lampa var tänt i köket. Men då tycker jag det rör sig i vardagsrummet och i ögonvrån ser jag EXAKT samma "gestalt" eller vad man nu säger, som jag sett två gånger förut, i nathalies rum och sittandes mitt på golvet i vardagsrummet. Så jag springer ut i köket dricker och springer upp igen, sätter mig i soffan och i stortsett hyperventlierar av rädsla. Jag menar vad är oddsen att jag ser exakt samma sak 3 gånger? Och jag inbillade inte mig det!

Så jag sov inne hos elin inatt! Men nu tänker jag inte bara sitta och göra nånting, vi måste få hit nån som säger vad det är vi har här! Jag freakade verkligen ut igår! :(

Me Without You

  2011-08-15 / 22:47:34 / Jedward / 0 KOMMENTARER

så jävla fin :')

V.I.P JeadHead (Y)

  2011-08-15 / 21:50:23 / Jedward / 0 KOMMENTARER


Nolla

  2011-08-15 / 19:07:38 / / 0 KOMMENTARER
Nu har jag officially börjat gymnasiet :P första dagen blev inte så hemsk som jag trodde den skulle bli, har inte kommit in i klassen än ritktigt, men det blir nog bättre om ett par dagar! Nollningen är i full gång också, så nu blir det inget smink i skolan på en vecka -.- vi får inte använda hissarna, och vårat klasrum ligger på plan 5! Och sen är det massa andra saker vi "nollor" ska hålla reda på, dyrka för faddrarna och rektorn, akta oss för flyganfall, ha ett par enormt snygga namnskyltar på oss, där det står vårat namn och nummer :S och en hel del annan skit :P

Men man får väl stå ut, snart börjar dt roliga på riktigt, slipper man gå runt och fjanta sig på stan och skämma ut sig för hela jävla sverige! Får väl bara stå ut i 2 veckor -.-


Playboy

  2011-08-14 / 13:31:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hittade dom här på en hemsida där de bara säljer navelpiercingar. Och nu MÅSTE jag ju bara pierca mig ;) Måste bara flörta lite med päronen först :P


Hur fina då :') 

Still The Same Old Kidraul

  2011-08-13 / 23:55:28 / / 0 KOMMENTARER
Helt sjukt, detta fick mig att börja gråta. Tänk vilken lång väg han har gått på så kort tid! Snart är Filmen min! <3

Ny mobil :D

  2011-08-09 / 22:31:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
yey :D äntligen!
bjuder på en högst serös bild så länge!

Teen Choice Awards

  2011-08-08 / 13:01:38 / / 0 KOMMENTARER
Satt uppe till kvart i fyra för att se så mkt som möjligt av galan. Sen blev jag för trött, dock såg jag både Justin och Selena på röda mattan, selenas framträdande och när Justin vann sina awards LIVE!!! Jag är så jävla glaaaaaaaaaaaaaaad :D








Jag är med och tävlar om en NSN-dvd

  2011-08-07 / 17:20:59 / / 0 KOMMENTARER

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Mitt hus är hemsökt

  2011-08-07 / 17:01:01 / / 0 KOMMENTARER

Jag har bott i det här huset i ca 4 år snart (tror jag) och under alla år har det hänt något konstigt i huset, i början vra det inget allvraligt direkt, det var mest saker som flyttade på sig och så, visst ar det lite äckligt i början men så småningom vande man sig och man blev inte speciellt rädd för så mkt längre. Men på sista tiden känns det som om det här (vad det nu är) har blivit mer intensiv, och det händer mer och mer oförklarliga saker.

Så igår satte jag mig och kollade på internet om hemsökta hus och så vidare, och då hittade jag en hemsida där det stod olika tecken på att huset är hemsökt:

- Kan man känna temperatur skillnader, även fast dörrar och fönster är stängda? - Detta har bara hänt några gånger för mig, men den värsta gången var när jag hade lagt mig i mitt rum och skulle sova, det ar mitt i vintern så mitt fönster var stängt och mitt element var pådraget så det var jättevarmt i rummet + att jag sover med et tjockt duntäcke och en oversize tröja. Jag skulle precis somna när jag känner som et kallt vindrag drar under täcket, över mina ben och frsvinner.

- Kan man höra fotsteg, andetag och liknande? - fotsteg tror jag alla i familjen har hört nån gång, och det går väl knappt en dag utan att man hör fotsteg. Både på övervåningen och undervåningen. Och då är det verkligen fotsteg, det hör man tydligt.. dte är inte huset som knäpper eller ngåot sånt. Ibland kan också höra knackningar och smällar ifrån väggarna.

- Om du har djur, har de nån gång betett sig konstigt eller reagerat på något ovanligt? - när våran hund levde så hade hon ibland lite konstiga saker för sig, hon hade t.ex. rest ragg och skällt rakt ut i vårat vardagsrum, precis efter att min lillasyster hade hört en ovanligt hög smäll där inne. Det jag varit me dom är att hon stått och kollat på en tom vägg i flera minuter. Hon skällde inte eller nått, hon bara stod och glodde rakt på väggen. Och hon var inte en sån som gärna stod still.

- Har någon annan än de som bott i huset varit med om något övernaturligt? - Vad jag vet, bara en gång, när jag hade med en kompis hem en gång och vi skulle fixa oss för en fest. Jag hade gått in i badrummet för att gå på toa eller nått xd så hon var ensam i mit rum, coh det var bara min mamma som var där nere. Men när jag kmr tillbaka in i rummet säger hon att hon hade hört ett gällt tjejskrik inneifrån hörnet längst in i rummet, nästan I väggen. Och det var ingen bil, cykel, moppe eller någon som gick förbi på trottoaren utanför. Det är också fok som har sett något gå förbi i k´öket även fast alla låg och sov. Folk som inte trott på sånt här förut har börjat tvivla efter att varit här.

-Kan man känna en annorlunda doft eller lukt, som från en gammal parfym eller cigarr eller liknande? - Först fatta jag inte vad de mena, sen kom jag på vad som hände hemma hos pappa för några veckor sen: Huset vi bor i där är övr 100 år gammalt och min gammelfarmor bodde i det huset innan hon dog och vi flytta in. Och en kväll när jag skulle sova kände jag en stark lukt av en gammal människa, de luktar ju på ett speciellt sätt :P och direkt efter kom en lukt som jag väl kände igen. Och dt var just den lukten som man alltid träffades av när man steg in i huset när gammelfarmor levde. Något liknande har aldrig hänt i detta hus.

- Om du har små barn, har de nån gång reagerat konstigt, eller verkat ha nån lotsas kompis? - Min lillebror är 3 år nu, och det har hänt flera gånger att han har pratat rakt ut i luften "med någon", han har till och med sagt till någon att stanna inne i ett rum när han skulle gå på toa, och så stängde han dörren om det rummet NOGA innan han gick. Sen har han flera gånger sagt att han ser en människa som sitter/står lite här och där. 
  -
Plötslig trötthet på barnet?- Nej xd
  -
Plötslig aggretion?- Nej xd
  -
Konstiga mardrömmar? - en gång skrek han nej, nej, ner och slog omkring sig... dock vet jag inte om det behöver ha nån gin att göra med det här?
  -
Har barnet nån gång använt ord som de egentligen inte kan? - Jaa "egendomlig" dt vet ju fan knappt jag vad det betyder xd

- Har dörrar och fönster smällt igen eller liknande?- Jaa, det har hänt, dock vet jag inte om det har med vinddrag att göra, antagligen?

- Saker som rör sig av sig själva? - Skålar, ljusstakar, kläder, smörknivar... you name it! Värsta gången va när vi satt i köket och smörkniven som satt i smöret(!) flög upp och landade ca 1 m ut på köksgolvet!

- Elektronik och liknande går på och av, av sig självt? - Adams, leksaker kan ibland börja låta, sjunga, spela och tjuta och allt de gör. Igår gick ljudet på Tv:n igång av sig själv och duschen har gått igång av sig självt mitt i natten.

- Okända skuggor dyker upp? - Både jag och min lillasyster har sett skuggor, som ser ut som ett litet barn. Jag såg "henne" i nathalies rum, hon stod med ryggen mot mig och kollade ut genom fönstret, har också sett hene sitta på golvet i vardagsrummet och titta på mig när jag sminka mig och nathalie har sett henne sitta i soffan i vardagdsrummet.

- Känsla av att vara iakttagen? - Så är det nästan hela tiden när man är i huset.

Som ni ser så har allt detta hänt i huset, och det gör mig bara ännu mer säker på att det spökar. Jag skulle kunna prata och skriva om det här hur länge som helst, eftersom det har hänt såmkt mer än bara det här, men vad tror ni? Och vad fan ska jag göra? Tips? Eller bara en kommentar på det hela! Snälla hjälp mig!


Guess I can live with dat...

  2011-08-07 / 15:20:57 / Jedward / 0 KOMMENTARER
Ibland tycker jag tumblr är lite roligt xd

HEJ ELIN

  2011-08-06 / 15:41:53 / / 0 KOMMENTARER
nu fick du ngt att läsa :D älskar dig!

Finaste tröjan :')

  2011-08-05 / 19:38:05 / / 0 KOMMENTARER

Once a belieber always a belieber! :D

Shopping

  2011-08-05 / 19:22:30 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Dålig uppdatering de senatse dagarna...men det är för att jag knappt har suttit vid datorn! Har flängt runt och levt livet ;) idga va jag i stan t.ex men mor och lillebror xd blev bara det nödvändigaste:

Ett par mörka jeansmed hög midja från Gina Tricot!

Ett enkelt skönt linne från Gina med :) rea på den och och kosta bara 49:-

Ett par jeggings från Cubus

Svarta jeans från BikBok... alltid bra att ha! Var typ 100000 år sedan jag hade ett par nu :(

Ett par feeeeeeeetsnygga brillor från Kapphal (?)

Kunde jag skulle jag köpa ett par nya skor varje dag men....
Köpte de här skitfina puddingarna xd fett bekväma är de med!! galet vad man kan bli glad över ett par nya skor :D

vet att de ser glansiga ut, men bilden togs precis efter att jag hade imprignerat (?) dom!

210 followers! Oh yeah

  2011-08-02 / 14:35:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

älskar mina följare :)
följ mig du med :) följer alltid tbx: www.twitter.com/emeliebiebz

NU ska jag bli brun :)

  2011-08-02 / 14:31:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER


Ibland får man, när man har så här tråkigt!

  2011-08-01 / 22:04:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

1.Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.


1. Hur mår du idag?
  Sronger- Britney Spears

2. Kommer du komma långt i livet?
     Summer's not hot- Selena Gomez


3. Hur ser dina vänner dig?
    No Sleepin'- Corina

4. Kommer du gifta dig?
  First Dance- Justin Bieber


5. Vad är ditt livs themesong?
   Single ladies- Beyoncé


6. Vad är ditt livs historia?
Just a dream- Nelly


7. Hur är skolan för dig?
Perfect- Simple Plan


8. Hur kan du komma framåt i livet?
  I care- Beyoné

9. Hur kommer imorgon vara?
   Still remember- Ola


10. Vad är det bästa med dina vänner?
     Beautiful rain- Ola


11. Vad finns i lager för nästa vecka?
   Never Say Never- justin Bieber


12. Vilken sång beskriver dig bäst?
      Moments ago- Ulrik Munther


13. Hur är det med ditt liv?
 Best thing I never had- Beyoncé



14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
All the small things- Jedward


15. Hur ser världen på dig?
Countdown- Beyoncé

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Somebody to love- Justin Bieber


17. Vad tycker dina vänner om dig?
Jar of Hearts- Christina Perri


18. Har du en djup och mörk hemlighet?
Favorite Girl- justin Bieber


19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Not helpless- Rebound!


20. Hur kan du göra dig själv glad?
Why is it so hard- jennifer Hudson (so true!)


21. Kommer du nånsin ha barn?
Radio- Beyoncé (?)


22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Baby- Justin Bieber (!!!!!!!!)


23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
All night long- Alxandra Burke


24. Några tips till dig?
I'm a slave 4 u- Britney Spears

25. Hur kommer du att bli igenkänd?
Grenade- Bruno Mars (:S)


26. Vad är din danssång?
The time (Dirty Bit) -Black eyed peas


You can break everything I am, like I'm made of glas...

  2011-08-01 / 00:36:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Demi Lovato- Skyscraper





Söderköping

  2011-08-01 / 00:29:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
= Smultronstället! Så nu känner man sig skapligt fet xd dock klämde jag inte en hel glass, orka bara halva ungefär.... har en bil på det men mobilen vill inte konecta med datorn -.- Sen blev det korvgrillning med jordens mest udda familj tror jag, men jag äslkar alla till döds ändå (L)
bjuder på en bild från i fredags så länge