FRANK WAGNER = PETER RÄTZ

  2013-07-31 / 23:56:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det har ju för fan hänt på riktigt! Alla Johan Falk-filmer har ju baserats på verkliga händelser och om Peter Rätz liv. Det är ju sinnessjukt! Ska göra en djupdykning i detta ämne imorgon när vi åker ner till Göteborg! Fan så intressant hörrö ni ;)

Godnatt nu :*


LADDAR UPP

  2013-07-31 / 22:37:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har fått lite av en Johan Falk-dille nu och har väl kollat på det några kvällar i rad nu, asbra ju! Brukar inte gilla svenska serier och filmer men det här är asbra verkligen! Så nu laddar jag upp för en dag på Liseberg imorn med sista filmen i serien: Kodnamn Lisa :)


KAKAOKAFFE

  2013-07-31 / 15:50:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Stenhårt armpass på gymmet med syster och nu mys med familjen i uterummet med kakaokaffe. Vissa dagar är bättre än andra <3


SAKNADE ÄNGEL

  2013-07-30 / 22:47:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Åkte ned till förrådet tidigare idag för att hämta hem SodaStreamen och hittade Agnes gamla korg och en papperspåse med massor av hennes grejer, så som henne favoritleksaker, hennes koppel, tuggade ben och "tratten" från när hon hade skadat tassen :( det sved i hjärtat att se allt detta. Saknar henne så fruktansvärt mycket!

När vi skulle gå frågade mamma om det var nånting mer jag ville ha (hon syftade väl på om jag ville ta med något mer från förrådet) men jag svarade: Ja, ha tillbaka Agnes :(


MANGO-BAOBAB-SMOOTHIE

  2013-07-30 / 13:22:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Minns ni smoothien jag skrev om igårkväll, om inte skrolla ner lite och läs igen. Mamma gjorde en smoothie på färsk mango, banan och baobabpulver igår. Receptet är inte svårare än: 1dl mango, 1 banan, 2msk baobabpulver, is och vatten i önskad mängd beroende på hur fast man vill att den ska va.
 
Men jag tänkte att jag skulle skriva lite om baobab, många av er har antagligen aldrig hört talas om baobab tidigare, vilket är synd eftersom det tillhör den kategorin som kallas "Super Foods". Och det är inte för intet som den tillhör den gruppen. Baobabträdet kallas faktiskt "Livets träd" eller "Apbröds-trädet". Anledningen till det sistnämnda smeknamnet är för att dess frukt ser ut som ett apbröd (?), trädet har en oerhörd förmåga att suga upp stora mängder vatten vilket gör att det kan överleva torrperioderna i de delar av världen som trädet finns (Afrika och Madagaskar). Både djur och människor har i hundratals år använt sig av trädet, både bark, frukt och löv. Men varför är det så bra då? Jo frukten man får från trädet (apbröden) innehåller tre gånger så mycket c-vitamin som en apelsin och 50% gånger så mycket mer kalcium än spenat. De innehåller också väldigt mycket antioxidanter, magnesium, järn, fibrer, B-vitamin och kalium. Så införskaffa lite baobabpulver och blanda ut i morgonkvargen/keson/yoghurten eller blanda i smoothien eller varför inte i ett glas mjölk för att göra det enkelt ;)
Intressant fakta:
* Kallas det uppochned vända trädet eftersom det ser ut som den växre med rötterna uppåt.
* En sägen säger att det var djävulen som ryckte upp trädet från marken och tryckte tillbaka det uppochned
* Kan bli upp till 30 meter högt och 11 meter brett
* Kan bli flera tusen år gammla
 

GÅRDAGEN

  2013-07-30 / 12:26:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Så nu är jag vaken och har stoppat i min frukosten, så nu kan jag ägna mig åt bloggen :) det regnar ute så nu har jag ju ingen ursäkt ;) Igår började jag iaf dagen med ett ben/as-pass på gymmet, sista benpasset innan jag byter gym insåg jag precis, mitt medlemskap gåt ut i lutet på juli och det blir för dyrt att ha kvar det så jag måste byta till ett nytt gym, men jag är säker på att det kommer bli bra :)
 
Efter lunch åkte mamma, jag och Nathalie in till stan för att mamma skulle köpa nån hudcream och Nathalie skulle ha nya löparskor (jealous much? yep!), vi var på team sportia inne i konkurshörnan och han hon fick hjälp av var jätteduktig, han kollade på hennes steg när hon sprang och hon fick prova olika skor för att det skulle bli så bra för henne som möjligt. VILL OCKSÅ! Jag fick nöja mig med en grym skjorta från BIKBOK på REAn :)
 

FULLT UPP

  2013-07-29 / 21:17:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit på gymmet (som äntligen har öppnat igen :D) och i stan hela dagen så jag har inte hunnit med bloggen idag :( njuter av en mango-baoab-smoothie nu, skriver mer om den och allt som hänt idag det första jag gör imorn bitti :)


TRÅKDAG

  2013-07-28 / 19:24:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hur tråkig än söndagar brukar vara så har nog den här varit en av de tråkigaste på länge! Det har inte hänt ett enda skit, det ända jag har gjort har varit att kolla på TV, ätit och varit o handlat med mamma. Df har jag inte haft överdrivet mycket att blogga om idag :/ det har ju inte blivit bättre av att vädret har sugit idag också, det har nog regnat näst intill hela dagen... För att muntra upp oss alla lite bjuder jag på en bild som inte hör till detta ämne ett ända dugg men hon är snygg ;)


STORSTÄDNING

  2013-07-28 / 12:54:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår efter att jag fixat lite med datorn fick jag rycket och storstädade hela rummet. Dammsög, torkade, kastade gamla grejer och stuva om bland grejerna. Så när jag sov där inatt kändes det rent och städat, just like i want it :)

fyi...burken med vatten som står i fönstret, står där för att öka luftfuktigheten i rummet


I WISH I HAD..

  2013-07-28 / 11:02:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

STARS DANCE PÅ SPOTIFY NU

  2013-07-27 / 15:01:00 / Music / 0 KOMMENTARER
ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
Selena Gomez – Stars Dance <- tryck här för att kolla till albumet
 

TOURN.SE

  2013-07-27 / 13:41:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag signade precis upp på Torn.se för att kunna få ut lite mer av mitt bloggande och bjuda er på roliga erbjudanden, tävlingar och liknande :) Prova ni också på www.tourn.se/bloggare/ , självklart är det helt gratis :)

WISH I HAD...

  2013-07-27 / 12:51:53 / Träning / 0 KOMMENTARER
Tänk om man hade så mycket pengar att man kunde köpa vad man ville när man ville :( tänk vad jag hade shoppat loss då... då hade jag fyllt på min fitnesshylla både till höjden och bredden. Här är bara några saker som jag skulle införskaffa om jag hade råd ...
 

SCHEMA

  2013-07-26 / 15:39:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Pep ut till Olivia och såg på film med mina brudar igårkväll :) skitmysigt att va tillsammans med dom igen, saknar dom när de inte är nära varje dag :( just nu sitter jag med slingor i håret och kollar igenom mitt schema för hösten och jag fullkomligt älskar det förutom två av de håltimmar jag har måndag och torsdag -.-


TV-KÄNDIS

  2013-07-25 / 15:53:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Icke att förglömma att jag blev tv-kändis på kuppen också ;)

ÅTERBLICK

  2013-07-25 / 15:51:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänkte att vi skulle kolla tillbaka på några inlägg och bilder från de 4 år som jag har bloggat här. Herregud vad pinsam jag va back then :P
 
Första inlägget:
 
 
4e augusti 2010, min Bieber-fever tar fart ;)
 
Språkresa i "Engalnd" sommaren 2010
 
Första signeringen med Ola ;) stort!

HAPPY 4th BABY

  2013-07-25 / 11:40:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag fyller min blogg 4 hela år! Fattar ni att jag har haft den här bloggen i 4 år! Ända sen jag var 13, haha liten skit ;) Ni ska få en liten återblick i mina 4 år som bloggerska under denna stora dag :P Grattis på fyra årsdagen bloggis :*
 

DAM-EM

  2013-07-24 / 21:19:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det här trodde ni inte om mig va ;) att jag frivilligt skulle ligga och kolla på fotbolls-EM. Men jag kan fortfarande överraska både er och mig själv :P heja Sverige!


SPAGAT

  2013-07-24 / 18:06:07 / Träning / 0 KOMMENTARER

Kolla vad jag lyckades med idag! Har stretchat och övat länge och idag lyckades jag äntligen gå ner i spagat! Det gjorde ont och det höll inte alls länge, men ändå, JAG GJORDE DET!


PW

  2013-07-24 / 14:56:29 / Träning / 0 KOMMENTARER

Hade nästan ingen energi alls imorse men sen blev jag så arg och ledsen över en sak så det slutade med att jag gick ut och gick, tänkte bara ta en liten sväng för att bli av med alla känslor men när jag ringt några samtal och mådde lite bättre så kände jag att jag lika gärna kunde fortsätta, så det blev lite över en mil idag också :) känns skönt och rumpan är rätt mör efter 1,5 h i easytone ;)

Inte så bra väder idag men ganska varmt och skönt ändå, kändes som att det kan passa bra med en molnig dag idag så man inte har så dåligt samvete över att vara inne lite :)


HOTHOTHOT

  2013-07-23 / 17:29:48 / Music / 0 KOMMENTARER

22 JULI

  2013-07-22 / 17:23:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vill ta en kort stund och ägna ett inlägg till offren som skövlades den 22 Juli 2011 i Norge. Det har idag gått 2 år sedan Anders Breivik massmördade 77 personer inne i Oslo och ute på Utoya. Det här vet ni säkert redan en massa om så jag ska inte skriva en milslångberättelse om det hela, men jag vill ändå att ni ska skänka en tanke till de som avled och deras familjer. Jag skulle inte kunna tänka mig att förlora någon i min familj, de är det viktigaste i mitt liv och jag kan inte föreställa mig hur hemska de här två åren har varit för alla familjer som har blivit drabbade på ett eller annat sätt.
Jag vet inte om det är någon av er, som blivit utsatta för denna tyranni, som råkar snubbla in på den här bloggen, men om ni gör det ska ni veta att jag tänker på er idag och önskar er allt gott i framtiden. Idag har ni världen bakom er och som stöttar er, glöm inte det! Jag vet att ni alla har bestående sår och men, både fysiska men framför allt mentala, som ni kommer bära på resten av era liv, men tiden läker alla sår. Kanske inte som en doktor som kan fixa ett brutet ben med lite gips men som en varm, omtänksam mor som blåser på skadan så att det känns bättre, i alla fall för en kort stund.
 
bild lånad från google...

YOU'RE MAKING IT SO EASY

  2013-07-22 / 16:08:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ny vecka och kan inte låta bli att tänka på att det är mindre än en månad kvar tills jag börjar sista året på gymnasiet.. det här är verkligen mitt sista sommarlov någonsin! Känns lite vemodigt faktiskt, snart börjar det riktiga livet... MEN jag får inte tänka på det än.. det är iaf några veckor kvar innan vi börjar igen, så ja ska passa på att njuta.
  När en liten del av familjen drog till Damnark och Legoland så stannade vi andra kvar hemma, och såklart väckte de mig halv 8 imorse när de skulle åka. Så det var bara upp och hoppa skyffla i mig lite frukost ta det lite lugnt i soffan, kolla på The Doctors (sjukt underskattad serie for the record) hälla i mig en Celsius och sen drog jag milen :) inte så smart at vänta fram till 12 med att göra det i den här värmen, men jag klagar inte, hellre setekande sol än iskall snö!
 
Vad händer nu då? ööh Pretty Little Liars på balkongen, what else?

SOMMAR, FÖRSVINN ALDRIG

  2013-07-21 / 21:36:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har varit sånt jädra bra väder idag ju! Varmt och alldeles lagom blåsigt, så självklart har vi varit på stranden hela dagen och jag har för första gången i år varit i sjön, eller egentligen var jag PÅ sjön men ändå ;) satt i en stor badring så jag hade iaf rumpan i vattnet ;)

Är hemma i åtvid nu igen och har käkat grillat och ligger nu och kollar på nya Wallander :)

Fin bild från helgen...


LAXSPETT

  2013-07-20 / 12:49:00 / Kost / 0 KOMMENTARER
Hittade ett recept HÄR som lät så fruktansvärt gott. Har inte provat det än men jag ska verkligen göra det snart. Men jag passar på att tipsa om det här så kan ni prova och berätta för mig om det är värt att prova ;)
Skiva laxen i bitar och varva dem på spett med tunt skivad citron. Innan spetten grillas häll på en skvätt olivolja, hackad färsk oregano, rosépeppar, spiskummin och salt.
bilder och text kommer från bloggen i länken ovan...
 

GOD MORGOOOOON

  2013-07-20 / 10:26:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det här är nog det längsta jag har sovit på länge! Även fast jag vakna 7 och har sovit oroligt sen dess så har jag iaf sovit fram till 10 :)

Det slog mig också när jag tog bilderna på rummet att jag inte har visat er mitt nya rum här hos pappa, det är precis nybyggt så det är inget mer än en säng här, men det känns ändå såå mycket skönare att sova här där det är ljust och där det finns fönster, istället för i den lilla garderoben där uppe ;)


PÅ SPRÅNG

  2013-07-19 / 16:32:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Då va man på vägen igen den här gången tillbaka till pappa för att bara där under helgen. Tog ett litet kort stopp på Life med mamma innan bussen rullar mot Fornåsa och köpte lite Aloe Vera-dryck och mamma köpte en påse spirulinapulver.

Drycken hade smaken Gojibär och jag trodde att den skulle va godare än den va, men den va cool att dricka tack vare fruktköttet från AloeVera växten så den slinker nog ner :) 2 för 25:- skynda att fynda!


SWEBAR- utvärdering

  2013-07-19 / 12:44:25 / Träning / 0 KOMMENTARER
Nu har jag provat alla de Swebar jag köpte när vi var nere i Kalmar och tänkte att jag skulle göra en liten kort utvärdering av dom. Dom var alla goda, men jag kommer nog inte köpa dom igen för det är väldigt mycket mer likt godis istället för en protein bar. Näringsinnehållet per 100g är: 20g Fett, 38g Kolhydrater (varav 35g sockerarter) och 28g Protein. Enligt mig är det lite för mycket kolhydrater för att vara en bra proteinbar och alldeles för mycket sockerarter i för att den ska få full pott. De är givetvis nyttigare och innehåller mindre kalorier (250g per 100g) än vanligt godis men jag skulle ändå bara ta den här ibland som just godisbar.
 
Men om jag skulle rangordna de smaker jag köpte kommer Mintchoklad på 4e plats, smakar vääldigt likt After Eight chokladen och jag är inte ett så våldsamt fan av mint egentligen.
Som nummer tre kommer jordbgubbs-smaken, den smakade (vad säger man?) väldigt tillgjord, som en dålig imitation av jordgubbe, men blev godare efter några tuggor och i slutet av baren var den riktigt god :)
Som nummer två kommer Banan-Choklad smaken, den gillade jag faktiskt väldigt mycket, den smakade lite lustigt i början också som jordgubbsbaren, men inte så mycket att klaga på angående den här. Väldigt god.
Men som nummer ett!!!!! Kommer Kokos-smaken, den blev starkt rekommenderad av hon i kassan när jag köpte dom och nu förstår jag varför. Gillar man kokos ska man verkligen köpa den här, den smakar verkligen kokos och choklad och är huuuuur god som helst! ASGOD!

BBQ

  2013-07-18 / 21:58:14 / Kost / 0 KOMMENTARER

Åååh tråkigaste och jobbigaste dagen (psykiskt) på länge idag. Det ända jag orkar prata om och som är värt att skriva om är väl att vi gjorde bästa BBQ ikväll :) grillad fläskytterfilé, grillad färskpotatis med parmesan och grönsaksgrillspett med grönsallad och chillikvarg! Hur gott *.*


o.n.e

  2013-07-17 / 22:46:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Första gången på en hel jävla månad jag såg min soulsister idag. Hon har varit så jävla saknad och biten som har saknats i mitt liv hamnade på plats igen när vi äntligen sågs igen och gick en sväng i kvällssolen :) pratade och tog ifatt den tiden vi varit ifrån varandra! Fick också min (försenade ;)) födelsedgspresent :D och det va en jättefin navelpiercing! TACK så jättemycket återigen! Jag tycker jättemycket om den :) den kommer nog åka på snart ska du se ;)

Älskar dig Erica! Utan dig skulle jag bara vara luft! <3


VANILLA PROTEINPANCAKES

  2013-07-17 / 17:18:43 / Kost / 0 KOMMENTARER
Provade att göra pannkakor på proteinpulvret, jag köpte igår, idag och det blev jättebra. De må likna de andra jag la upp för inte så länge sen, men de här är ju liiite nyttigare skulle jag väl ändå kunna få säga :)
Recept:
* 2 ägg
* 2 msk kvarg
* 1 dl mjölk
* ½ dl havregryn
* 3/4 dl mjöl
* 1 tsk bakpulver
* 1 skopa vaniljprotein
 
På (och emellan) hade jag värmda och hackade jordgubbarihopblandade med keso, en chokladsås gjord på yoghurt, kakao och stevia och även lite müsli. Toppengott!

LOVE WILL REMEMBER

  2013-07-16 / 22:26:00 / Music / 0 KOMMENTARER
Ja när jag ändå är igång och gör reklam för Selena så kan jag ju passa på att tipsa om sista tracket på hennes skiva, Love Will Remember, som hon har skrivit om henne och Justin och röstmedelandet i början av låten är ett riktigt röstmedelande från Justin. Får en klump i halsen varje gång jag lyssnar på den :( gillade verkligen dom två ihop och låten är så vacker :(m

STARS DANCE

  2013-07-16 / 22:23:00 / Music / 0 KOMMENTARER
ÅÅåhh nu är jag sådär fangirlig igen, men faan vad jag längtar efter Selena Gomez nya skiva, kollade precis in på hemsidan för en preview för skivan och typ dog. Den verkar så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen!
Kolla och lyssna själva här: http://starsdancepreview.com/
 

BORTA (helt jävla as)BRA MEN HEMMA BÄST

  2013-07-16 / 21:18:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är nu äntligen hemma igen efter x antal timmar i bilen och en supertrevligt vistelse i Varberg (och för er som undrade var frukosten minst lika god, om inte bättre, än kvällsbuffén, de hade näst intill allt. Spirulina juice och yoghurt, frukt, omelett, ägg, gröt, ost, skinka, KESO, bröd, kaffe, the o.s.v. o.s.v.) och en kortvisit på Gekås i Ullared och handla hem lite grejjer. Har så mycket protein och träningsgrejer och kläder att jag måste göra iordning en egen hylla i garderoben nu, står bara på bordet i rummet nu och det skulle va skönt att ha alltid samlat på ett ställe och kunna stoppa undan det så det ser lite städat ut.
 
Detta är vad jag köpte på mig idag då, ett par 3/4 byxor av samma märke jag har sen innan fast långbyxor, de är jättebra! Ett par gymhandskar som jag har letat efter ÖVERALLT typ. Någon proteinshake i vanilj, jordgubb och choklad (ska bli spännande att prova.. bara 55kcal för en shake), proteinbars från ALLEVO- blåbär smak, proteinbar från WEIDER- choklad- och jordgubbs smak. Vaniljproteinpulver. Jerky som mellanmål efter träning och balsam och shampoo från Dove. allt detta för under 500-lappen, det gillas :D
 

NATTI

  2013-07-15 / 22:47:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har haft en underbar eftermiddag/kväll med bubbelbad, saltvattenbad, kallvattenbad och ångbastu. Efter det en enorm grillbuffé med kyckling, fisk, sallader, primörer, frukt, bröd, ost och massa mys med mamma :) Längtar redan till imorgon då jag får se frukostbuffén, gå på morgonyoga och få min kroppsbehandling :D godnatt godingar, ses imorn :*


VARBERG GYM

  2013-07-15 / 15:52:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Helt död nu efter ett pass på gymmet här i Varberg, det va ganska mycket folk så jag ville inte fotografera men det va mycket mindre än vad jag hade föreställt mig MEN fett modernt! Alla maskiner och löpbanden hade TV i sig så man kunde koppla in hörlurarna och kolla på massa olika kanaler. Och jag hade turen att Ellen va på 5an :D tiden flög :) nu ligger jag på golvet i rummet(vill inte svetta ner sängen :P) kollar på America's Next Top Model och väntar på att mamma ska bli klar med sin behandling så ska vi gå ner till poolerna :)


FRAMME

  2013-07-15 / 13:46:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äntligen framme och incheckade :) nu ska vi bara settle in och sen ska mamma på behandling och jag ska gå ner och kolla in gymmet, och ja det är df ni ser en celsius på nattusbordet vid sängen ;)


ON THE ROAD

  2013-07-15 / 10:51:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är vi påväg, har varit uppe sen sju imorse och suttit i bilen sen halv nio och åkt nästan hela tiden sen dess (förutom ett kort stopp i ödeshög då mamma tvinga i mig en äggmacka), kollar jag på GPSen ser det ut som vi är framme om ca två timmar :)


JEVLA BLOG

  2013-07-14 / 22:39:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu vet jag säkert att det är nått fel på blogg.se för nu kan jag inte ens komma in på den på datorn. Hade tänkt förbereda några inlägg till imorn och tisdag så att det inte blir så tunt på inlägg när jag ligger och slappar ;) men den planen gick ju i stöpet! Så jag får försöka blogga så gott jag kan från mobilen istället... Hoppas ni överlever :)


VARBERG KURORT

  2013-07-14 / 19:27:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Måndag till tisdag ska jag och mamma åka ner till Varberg och koppla av på kurorten som ligger där. Ett spa med massor av olika behandlingar och upplevelser, det ligger precis vid havet och har både varma, kalla, söta och salta pooler, men det (nästan) bästa av allt, de har ett gym! :D Ska försöka att komma ihåg att ta massa bilder när jag är där, men här kommer några bilder från deras hemsida:
 

Blogg.se, är det nått fel?

  2013-07-14 / 18:12:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Antingen är jag fruktansvärt hatad eller så är det nått fel med blogg.se, igår visade det 0 besökare och dag står det inget alls? Jag blev verkligen chockad när jag såg det, är det så att ni har övergivit mig eller är det nått fel? :( Jag vet att jag har varit borta de senaste dagarna, men ni vet ju hur internet är ute på landet... kan ju uppmuntra er med att det har inte hänt nått mer än att jag har plockat flyghavre och legat på stranden. Vi har ju haft några fina dagar i allafall! 
 
Imorgon ska mamma och jag åka till varberg för att koppla av lite på en spa anläggning, skriver om det mer sen :) 
torsdagen och fredagens arbetsplats ...
 

Waaaaahhhhh

  2013-07-14 / 16:35:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Alltså seriöst blir så lack på Internet ute på landet, jag dotter på bussen hem till åtvid nu! Jag hör av mig nät jag kommer hem igen:)


WAITING

  2013-07-10 / 13:43:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det är med en aning blandade känslor jag åker ifrån Åtvid idag, ska bli jättekul att se mina bruudz igen :D har saknat dom sååå mycket, men jag har en konstig känsla över torsdag och fredag och ingen bra känsla. Men jag antar att det bara är att bita ihop och ta sig igenom det .. nu ska jag iaf när som ta på mig och gå till bussen. 
jaja bästa kvalitet på bilden....
 

Vart tog alla mina inlägg vägen?

  2013-07-09 / 20:48:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu blir jag chockad! Jag trodde jag hade lagt upp inlägg från mobilen de här dagarna, men nu när jag gick in på datorn var alla borta? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, och eftersom alla inlägg är borta och jag inte kan hitta dom nånstans så kan jag tyvärr inte lägga upp dom igen :(  
 
Men om mobilen är villig att sammarbeta resten av veckan kanske det här kommer gå att bra :) ska antagligen till pappa imorn och jobba på en bondgård torsdag- fredag.. kommentarer överflödiga! Det låter roligare än vad det kommer vara, ska gå gärde fram och tillbaka och leta flyghavre ;) men först jag jag försöka hinna till federal och be dom skruva upp min navelpiercing lite (som varken jag eller någon annan kan få upp) så jag kan byta den, börjar bli trött på den här nu. Ska också på bio med mina tjejer som jag inte har sett på ASLÄNGE! Kommer bli toppen, vi ska se Now You See Me, någon som sett den? 

Vilken dag...

  2013-07-06 / 21:57:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Ååh jag är så dålig på att hålla igång bloggen nu känner jag :( jag ber så jättemycket om ursäkt! Har inte varit hemma så mycket idag, men det är väl ingen utsökt eftersom jag äger en smartphone :/ har varit och badat och "solat" med Adam och mamma och sen cyklade Adam och jag ner till bysjön och lekte lite :)

Men ni kan väl inspirera mig lite? Vill ni veta nått om mig? Min livsstil? Om träning/kost? Mina politiska åsikter? Vad och varför om vad som helst! Det ger mig lite mer blogglust och ni får vara med delaktiga i det hela :)


FRUKOST PÅ ALTANEN

  2013-07-06 / 10:46:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Första frukosten ute för iår! Älska vädret, älska sommaren!


FIRMAFEST

  2013-07-05 / 17:11:08 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Då var det snart dags för firmafest då, fixad och klar, så fort de andra är klara ska vi väl åka ut och börja förbereda :) har inte tackat Elin för finaste tröjan jag fick i födelsedagspresent, passa skitbra! Tack sis<3
 
 
 

FRIIIIDAYYY

  2013-07-05 / 09:45:45 / Träning / 0 KOMMENTARER

Fredag och uppe tidigt igen för att få i mig lite frukost innan städerskan kom hit. Snart ska jag dra mig ned mot gymmet för ett arm/axelpass. Men först en celsius, as always :) den här och vilda bär är utan tvekan mina favoriter, dock har jag inte smakat cola men jag känner att den kan omöjligt slå dom här ;)


VANILJPLÄTTAR

  2013-07-04 / 18:21:00 / Kost / 1 KOMMENTARER

Gjorde ett par såååååå underbara vaniljplättar med jordgubbar blandade med kvarg och müsli & jordnötssmör som topping!! GAAASSSHHH!!! Det här måste ni göra!

Recept:
Plättarna:
1/2 dl mjöl
1/2 dl keso
1 ägg
1 tsk vaniljpulver
2 tsk steviaströ
2 msk mjölk
1/2 tsk bakpulver

Jordgubbsröran:
1 dl jordgubbar
1 tak kvarg
In med jordgubbarna 1 min i mikron, ta ut, mosa och in 1 min igen och blanda sen med kvargen

 


Dålig dag :(

  2013-07-04 / 16:04:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sorry för dålig uppdatering idag :( har haft en ganska dålig dag och har inte orkat göra så mycket mer än att ligga i soffan och sitta på balkongen :( gjorde färskpressad juice till frukost och ööhh hur gott? Därför bjuder jag på en ful bild på den ist för nån jävla quote som inte ens hör hit...


(Ööhh..Rubrik...)

  2013-07-03 / 15:50:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det va så skönt att vara tillbaka på gymmet och jag hade sånt energi och kraft att jag körde i närmare 2 timmar! Kändes så jädra bra! Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi in till stan och handlade "lite" till firmafesten företaget, jag jobbade på i början av sommarlovet, ska ha. Känner på mig att det kommer bli livat :P nu är jag hemma, har ätit en skitgod plock-sallad från Ica och ligger i uterummet och kollar på PLL :)) för kallt att ligga ute och sola, dessutom gömmer sig solen bakom molnen varannan sekund, så jag fick nöja mig med det här. Men jag klarar mg ;)


NYTT FÖRSÖK

  2013-07-03 / 09:45:52 / Träning / 0 KOMMENTARER

Idag gör vi ett nytt försök då, va uppe tidigare idag så jag skulle hinna äta frukost och få i mig lite PWO innan passet :D idag ska det köttas, och sen hoppas jag solen håller i sig så jag kan lägga mig och steka på altanen efter sen :) ha en bra onsdag alla :D


PRETTY LITTLE LIARS

  2013-07-02 / 21:23:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag vet precis vad jag kommer göra i sommar de dagar det regnar och när jag inte har lust att gå ut. Förutom att träna ;) så ska jag ägna mig åt min nya obsession :D har fått en dille på Pretty Little Liars! Så jävla bra! Varför är det ingen som har sagt nått om det :P jag är bara på säsong 1 än så länge så avslöja inget i förväg tack ;)


TATUERING

  2013-07-02 / 14:08:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
NU kan jag ämtöigen medela en megaenorm nyhet som jag har velat berätta för er ända sen jag fyllde år, men som jag inte riktigt har kunnat prata om förrän nu. JAG SKA TATUERA MIG! Jag fick det som present av mamma och pappa när jag fyllde och ska göra den så i slutet på augusti förhoppningsvis :D ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER DET HÄR!!! Äntligen får jag min tatuering som jag velat ha så länge, ni kanske kommer ihåg min inspo bild: 
 

The media's manipulative influence over your morals

  2013-07-02 / 13:38:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

FFFFFFFFFFFFF

  2013-07-01 / 12:23:55 / Träning / 0 KOMMENTARER

Hhhaaaatttaaaa!!!! Den här toppendagen förvandlades i ett ögonblick till en deppdag! GYMMET STÄNGDE VID FUCKING 12 och jag kom dit 1 minut över! Skulle kunna döda nån nu! Svidar om nått nått svalare och ger mig ut i spåret ist, IMORN ska jag va där tidigt som fan!!!!!


BACK ON TRACK

  2013-07-01 / 10:40:28 / Träning / 0 KOMMENTARER

Kan inte beskriva hur glad jag är över att få vara hemma och kunna gå till gymmet igen! Har saknat det såååå mycket! Så nu ska jag bara göra ett kort stopp hos doktorn och sen ska jag röra mig nedåt för att kickstarta med min favorit: RUMPAAAAA :D (i nya träningskläder också dessutom!!!!) ha en bra dag vänner :D