2SWAG4YOU

  2013-06-30 / 19:00:58 / Inspiration / 1 KOMMENTARER
Dör mode-döden här lite! H&Ms nya kollektion är något utöver det... ah jag vet inte vad! FYFAN vad kär jag är i allt detta! VILL HA ALLT ALLT ALLT!!
länk: http://www.hm.com/se/buzz#path=p.1&transition=10&duration=500&pi=1
 

BYSJÖN RUNT

  2013-06-30 / 15:31:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har precis kommit hem från en mysig promenad med mamma och Adam runt bysjön. Vi tog med picknick och satte oss i en kohage och åt i solen :) jättemysigt :) hade på mina EasyToneSkor och efter lite över 2 timmar och ojämn mark känns det rätt rejält :D tummen upp på det :)


Semesterköp

  2013-06-29 / 18:48:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
den här klänningen är gryyyymt snygg och den fick jag av Anna i födelsedagspresent :*
 
samtliga köp förutom den gråa t-shirten med luvan är REA köp också ;) (Y)

Svar på Kommentar- Benträning:

  2013-06-29 / 17:24:00 / Kost / 1 KOMMENTARER
Anonym:
Hej! Jag undrar om du skulle kunna ge några träningstips i ett inlägg för folk som vill få tjockare ben (låter sjukt men du fattar nog) 
Och för personer som vill gå upp i vikt med hjälp av träning och kost 
Tack på förhand kramar :)
 
Svar:
Nu ska ju inte jag sitta här och lotsas att jag vet allt om träning eller att jag är någon sorts PT, för det är jag inte, verkligen inte! Långt ifrån. Men kul att du frågar, jag vet dock inte om jag kan hjälpa dig så mycket förutom de små tips jag använder själv om som har funkat på mig. Jag har ju haft som mål att gå lite åt andra håller, att få starka och uthålliga muskler i benen, alltså inte så stora och kraliga muskler. Så ta det jag skriver härnäst med en nypa salt och använd dom lite mer som riktlinjer kanske :)
 
Benträning:
Du måste tänka på att använda dig av riktigt tunga vikter, feskör inte med några halvtunga vikter i 15-20 rep utan gå på stenhårt (efter uppvärmning såklart) och kör med ett par vikter som du kanskebara klarar 8-10 gånger innan fail (då du inte orkar eller karar en ända rep till). Använd dig av de gamla klassikerna som squats, walking lunges och deadlift, de är beprövade sen länge och de fungerar! Det kan jag styrka under!
Kost:
Men det är ju inte bara träningen som gäller för att bygga muskler och för att gå upp i vikt som du skrev, man ska också äta ordentligt, det är bara 20% som ligger i gymmet, resterande 80 ligger i köket vet ni ;) 
Men för att öka i muskelrmassa gäller det att man bulkar under den period som man vill bli större, alltså äta mer än sitt dagliga kaloribehov för att kroppen ska kunna ha något att jobba med. Det är viktigt att äta alla måltider om dagen med mellanmål var 3eh ungefär. Man ska också se till att få i sig lagom av kolhydrater, protein och nyttiga fetter. 
Kolhydrater:
Välj långsamma kolhydrater så som potatis, fullkornspasta, råris, surdegsbröd o.s.v.
Protein: 
När det gäller protein är nästan all sorts protein bra, man kan (om man vil) anävnda sig av proteinpuler och proteinbars som tillskott för mer protein, annars kan man äta kött, kalkon, kyckling, tonfisk, ägg, ost, o.s.v.
Fetter:
Bra fetter finns i nötter, avokado, lax, olivoja o.s.v.
 
Ät också bara de "vanliga" produkterna, alltså inte lättprodukter eller miniprodukter och glöm återigen inga måltider! Viktigt är också att man tar något innan man tränar och direkt efter, innan ska man ladda med kolhydrater som ger energi inför träningspasset några exempel kan vara: en frukt och riskaka, knäckebröd med ägg, bröd med jordnötssmör och havregryn i alla dess former. Efter ska man få i sig mycket protein för att musklerna ska kunna bygga upp sig, några bra alternativ där är då keso med nötter, kvarg med torkad frukt, ost- och äggmacka med ett glas mjölk. 
 
Till både före, under och efter finns det alltid bars och drycker och liknande om man vill prova på det, kan rekommendera proteinpulver och maximsproteinbar, dom är toppen!
 
Nu blev det ganska långt, men jag hoppas du har fått några svar på dina frågor och att det kommer hjälpa dig i framtiden. Kram :)

Åska...

  2013-06-29 / 17:07:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ååh känner mig så dålig :( jag lovade ju er att make up for dom här dagarna och så har det åskat och blixtrat idag så jag har varit tvungen att ha datorn avstängd till nu. Har varit en spannsväng i stan med mamma också och inhandlat lite av det jag missa att köpa på öland :) (ska visa er i ett senare inlägg) men håll ut, jag håller på med några inlägg som kommer inom kort :)

TILLBAKA!

  2013-06-28 / 22:25:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hemma i åtvid igen :D imorn lovar jag att ta tag i allt jag har missat. Massa nya inlägg inför veckan och lite kommentarer osv :) håll utkik och tack för att ni inte sviker semestertider som dessa :*


Internet

  2013-06-25 / 08:21:45 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Försöker slänga upp nått litet nu när jag har någorlunda teckning... Mitt internet har tagit slut för den här månaden och teckningen här på Öland va väl sådär :/ lovar att uppdatera er och visa massa bilder när vi kommer hem :) puss och kram


SEMESTER

  2013-06-23 / 13:08:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är det ju faktiskt så att jag har semester, och säkert många av er också. Och det gör ju att jag inte har lika mycket tid till bloggen som tidigare, jag vill ju hålla på med annat än att blogga eller hur? Och ni har säkert annat för er också än att läsa bloggar? Am i right? ;)

Midsommar helgen var jag iaf ute på en liten ö där teckning näst intill är obefintligt, så jag har inte kunnat komna åt internet förrän nu i stort sett och nu var det bara att duscha och packa om för om ca 30 min åker vi med pappas familj ner till Öland i en vecka :) ska bli jättemysigt!

Men bara så ni vet så har jag inte glömt bort er, jag väljer bara att försöka njuta lite av livet och det tycker jag ni ska göra också! :*


FÖDELSEDAGSPRESENT FRÅN NELLY.COM

  2013-06-18 / 21:32:40 / Inspiration / 1 KOMMENTARER


DELIVERY

  2013-06-18 / 17:35:01 / Inspiration / 0 KOMMENTARER

Låg ett fint litet paket och väntade på mig börjar kom hem idag, Visar er vad och varför sen :)


JOBB JOBB

  2013-06-17 / 22:08:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Såhär har större delen av dagen sett ut idag, framför en dator och en jävla massa pärmar och papper, åh Gud snacka om att jag va mör i huvudet efter sen! Och snacka om att det va gött med ett ordentligt gympass sen, lyckades lägga till flera kilo mer än vad jag brukar ha :D tog också en halv proteinbar efter som smaka UNDERBART! Men jag tänkte att jag skulle utvärdera dom i ett senare inlägg när jag har smakat alla :)


FÖRBEREDELSER

  2013-06-16 / 19:17:00 / Kost / 0 KOMMENTARER

Hittade ett recept som jag tydligen hade favoriserat på bloglovin (följ mig där förresten om nu har det ;)) och tänkte att det kan jag ju prova nu när jag ändå måste fixa matlåda till jobbet imorn. Yes ni läste rätt, har ju fixat åt mig ett sommarjobb, blir kontorsarbete men ändå, alltid nått!

Slängde iaf ihop en warp med räkröra och sallad.

Recept:
Wrapen: 2 äggvitor, 2.5 msk rågmjöl, 1 nypa flingsalt
Vispa äggvitorna till ett hårt skum (ska gå att hålla upp och ned över huvudet) tillsätt mjöl och salt och smeta upp på ett väl oljat bakplåtspapper och in i ugnen i 5-6 min på 200 grader.

Räkröran: äggulan från äggen, 1.5 dl räkor, 3 körsbärstomater, chillisås, kryddor efter smak

 

Klart! Frukost (surdegsbröd och sharonfrukt) och lunch, jag vet att det inte ser mycket ut men wrapen är större än vad man tror och tänk på att jag ska sitta still hela dagen också :/ blir en ordentlig PWO på kvällen sen innan gymmet och ett rejält mål mat efter. 


VART TOG ENERGIN VÄGEN?

  2013-06-16 / 13:49:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Inledde min söndag med lite vanliga sysslor så som städning av rummet, robots bur och plocka iordning lite på övervåningen och när jag sen la mig i soffan slockna jag direkt! Har nu sovit i 2 timmar och är fortfarande trött? Hur kommer det sig? Sov till och med lite längre än vad jag brukar imorse? Konstigt!


THIS IS WHAT I GOT

  2013-06-15 / 18:40:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bästa dagen, började med fetaste frukosten som jag visade er tidigare idag, efter det åkte mamma och jag in till stan och jag fick lite kläder och ett par skor. Av Nathalie fick jag sen proteinbars som jag är jättenyfiken på :D ska provas efter benpasset på måndag ;) av magnus fick jag pengar och sama en fin bukett blommor :) fina familjen <3
 

RÄTT BRA MORGON

  2013-06-15 / 10:12:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


17

  2013-06-15 / 07:44:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Bara för att jag fyller år idag och för att det nu bara är ett år kvar tills jag får tatuera mig!


Jävla ovärd kväll

  2013-06-13 / 23:37:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Regn regn och regn, typ så såg min avslutning ut idag. Hem och proppa sig full med mat och jordgubbar och keso. Och vänta på festligheterna inför kvällen som nu har visat sig bli ren flopp!

Och även fast jag älskar Olivia, som stod ut lite över en timme med mig (även fast alla andra RÅDISSA och gick in på natt och bar) och som verkligen var där som världens bästa vän!!!! Så känns den här kvällen så jävla ovärd! Hade lika gärna kunnat stanna hemma och ingen hade märkt nått, det där då fan att även när man anstränger sig för att ha lite trevligt så går det år helvete :) så nu är det bara att borsta tänderna och hoppa i sängs...


GRADUATION TIME

  2013-06-13 / 09:21:31 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
 

DAGEN D

  2013-06-13 / 08:21:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är dagen här :) Om några få timmar har jag äntligen sommarlov :D sitter just nu i soffan och kollar på Vakna med NRJ eftersom jag vakna lite tidigt (as usuall). Börjar ju inte förrän kl 10 så nu sitter jag här och väntar på at tiden ska gå. Förresten ser det just nu ut som att jag ska ha de svarta skorna ;) tack den ENDA personen som kommenterade och hjälpa mig igår! Men eftersom det regnar ute funderar jag på att ta långbyxor istället, men jag vet inte vilka och jag vet inte vilka, coh då kommer problemet med skorna igen :P jävla moln :(

I DREAMED A DREAM

  2013-06-12 / 21:29:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Efter städning och outfitval för imorn belönar jag mig själv med lite film innan jag går och lägger mig! Bästa Les Mis <3


NU BEÖVER JAG VERKLIGEN HJÄLP!

  2013-06-12 / 20:03:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Skolavslutning imorn då, outfiten är nääääästan fixad! Jag behöver bara lista ut vad ajg ska ha för jacka och vilka SKOR jag ska ha!!!! Och det är nu ni kommer in i bilden! NI måste verkligen hjälpa mig nu, snälla söta rara! Ni kan kommentera som anonyma, jag bryr mig inte, men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilka skot jag ska ha imorn, ska jag köra på blått eller svart? KOM IGEN NU! SOME HELP PLEASE!
 

SHOPPIIIIING

  2013-06-11 / 18:56:55 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Hittade precis vad jag letade efter idag OCH en del till :) trevligt nu inför sommaren att få fylla på garderoben lite :) detta är iaf vad jag kom hem med, alt detta och två basic bh:ar
 

JUST NU

  2013-06-11 / 14:30:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Väntar på bussen i solen. Klar med alla lektioner i år två och har genomlidit ett uselt spex xd men nu väntar lite shopping :) visar er vad (om jag hittar nått) jag har köpt ikväll :)


GOOD MORNING

  2013-06-11 / 09:51:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

En svenska lektion, spex och den in till stan, blir en chillig tisdag helt enkelt :)


ALL NIGHT LONG, BABY SLOW DOWN THE SONG

  2013-06-10 / 21:50:39 / Music / 0 KOMMENTARER

IDAG ÄR DET DUMT ATT KLAGA

  2013-06-10 / 14:12:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måndag.. Men vet ni? Det gör inte så mycket, för idag hade jag min sista spanska lektion någonsin och som jag kommer gå ut med B&J i slutbetyg, jag hade också min sista mattelektion någonsin och som jag kommer gå ut med D i slutbetyg!!!! :D jag har köpt nya celsius med nya smaker som kommer sätta fart på mig när jag ska genomföra det roligaste passet på hela veckan! Ben och rumpa ofc! Och det är bara 3 dagar kvar till sommarlov! :D åh jag vill ha fler såhär glada dagar (y)


SOMMAR

  2013-06-08 / 15:09:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Älskade älskade älskade sommar! Jag är så glad att du är här! Promenad och sallad i Varamon, Motala med hela familjen och nu sitter jag och tittar på när de andra spelar minigolf (y)


LEDIG DAG

  2013-06-08 / 15:06:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har spenderat en stor del av dagen ute i Olivias stuga med två av världens absolut bästa! Erica och Olivia <3 jordgubbar och vattenmelon och stek i solen! Underbart! Har bilder på kameran men nu är jag hos pappa så jag får lägga upp det när jag kommer hem igen.

Nu ska jag snart hoppa i säng, kvällstrött och dan som man är, men så äre. Hoppas så fint väder imorn också eftersom vi antagligen kommer vistas på varamon i Motala imorn :)


CINDY CRAWFORD

  2013-06-06 / 20:58:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Asså herregud! Fuck me vad den här kvinnan va vacker när hon va ung! Jisses, jag avlider!


PW och SVENSKA JORDGUBBAR

  2013-06-06 / 14:06:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Migränen är borta idag! Självklart -.- så jag tog mig en liten PE-runda i solen i över en timme. Jättemysigt trots att jag stötte ihop med traktorer som höll på att lägga väg och gå in på privata marker... När jag kom hem igen stod det jordgubbar i kulen :D och jag bara va tvungen att nalla några! Första svenska jordgubbarna för iår! Och dom va så jävla goda! Älska sommaren!


onsdag

  2013-06-05 / 21:12:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jävla huvudvärk osm inte vill ge med sig, va tvungen att skippa gymmet idag och stanna hemma från både picnick i stan och 18års partaj ute påå landet. FAN. Jag är bara så trött på livet just nu. Det är så fint väder och jag har så fina människor runt omkring mig, och så är jag sån som jag är. Varför? Jag måste ju vara världens tråkigaste vän/syster/dotter.. jag skäms över att jag är sån jag är :( jag är så fruktasnvärt ledsen alla! :'(

MIDDAG I PAPRIKA

  2013-06-04 / 19:02:13 / Kost / 0 KOMMENTARER

Gjorde en sjukt god middag till mig själv ikväll! Köttfärsfylld paprika med sallad och keso på sidan.

För er som vill göra om detta underverk (vilket jag rekommenderar er att göra!) så gjorde jag följande:
Marinera paprikan i vitlöksmarinad, in i 200 grader varm ugn i 20 minuter. Under tiden stek köttfärs ihop med chili och svamp med massor av krydda och sambal garlic. Ta ut paprikan och fyll med köttfärsen varierat med sötsur chillisås, toppa med ost. In i ugnen igen i 5-10 minuter. Klarrt! Awesome!


MAKEUP

  2013-06-04 / 10:46:09 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Nöjd med dagens ögonmake. nedre bilden är lite suddigare men ni ser ju. måste börja fundera på hur man ska se ut på skolavslutningan snart också :/

EN TYPISK FRUKOST

  2013-06-04 / 08:05:19 / Kost / 0 KOMMENTARER
Jag skrev ju igår att jag kunde lägga upp ett inlägg där jag skrev om mina mat- och träningsvanor, men jag tänkte att jag instället kunde dela upp det lite. Och då tänkte jag börja med min frukost, som i 9.8 fall av 10 alltid ser likadana ut. 
Detta är vad jag åt imorse, två skivor av min hembakade hälsolimpa (recept hittar ni HÄR) med ost, kalkonskinka och gurka, en stort glas c-vitamin, ett ägg med kaviar och även keso på sidan. Men det tog jag efter för att jag inte blev mätt på detta idag. Och lite kalcium och omega-3 tillskott till det också :)

JORDGUBBSGLASS

  2013-06-03 / 22:51:51 / Kost / 0 KOMMENTARER

Mamma gjorde glass åt mig i helgen, på kvarg och jordgubbar. Så det är absolut inget dåligt i och inte massa socker i som det är i all annan glass. Det här funkar att äta .. Jämt ;) ta bara kvarg och blanda ihop med sönderhackade jordgubbar (och lite stevia), ställ in i frysen och blanda var 20 minut tills det har blivit glass-konstisens av det hela. Tar lite olika tid beroende på hur mycket man gör. Vi lät vår stå över natten, men det va nästan förlänge! Anyhow så blev det skitgott! :)


Svar på Kommentar:

  2013-06-03 / 18:36:00 / Svar på kommentar / 0 KOMMENTARER
Bella:
Hej!! Älskar din blogg , dig , din stil hahha jaa allt med dig!! Ny läsare & älskar verkligen din blogg. Men jag har en fråga till dig : Du är så himla smal? Hur gör du? Asså tränning? Maten? Älskar verkligen din kropp och nej är ingen lesbisk (stav) men vill jätte gärna gå ner i vikt , seriöst . Kan inte ens ta på mig shorts elr klänning utan att se ut som en ko & ful åsna. Jätte tacksam för svar. xx <3
 

Svar:
Hej Bella :) och tack så jättemycket för de fina orden, det värmer verkligen! Kul att någon äntligen vågar "träda fram" så jag vet att ni existerar ;) inte bara genom att titta på statistiken. Mer sånt, det tycker jag om :* Men angående din fråga så vill blir jag jätteledsen över att höra att du ser på dig själv på det sättet. Grejen är den att jag förstår dig mer än vad du anar, saken är den att jag har haft jättemycket problem med min vikt och det är därför jag är så smal. Jag kanske väljer att prata om det senare nån gång, men just nu känns det fortfarande som ett känsligt ämne för mig och jag vill inte att det ska va nått som kommer ut, och därför väljer jag att inte skriva det på bloggen. 
 
Det jag kan rekomendera för dig är som jag gjorde i början innan det gick lite för långt är att bara äta godis/kakor/tårtor/chips och liknande på helgen och när man blir bortbjuden. Tänka på att äta frukost varje morgon och dra ner på snabbmaten så mycket som möjligt men också tänka på hur mycket nsbba kolhydrater man stoppar i sig om man vill vara hård mot sig själv. Men också att motionera 2-3 gånger i veckan och se till att få bra med vardagsmotion. Ta trappor istället för hiss/rulltrappa och gå eller cykla istället för att ta moppe/bil. Ta det lite som det kommer och var inte för hård mot dig själv för då kan det gå riktigt illa. Du kommer märka förändring efter bara några veckor bara genom att motionera och äta bra. Kan skriva ett nytt inlägg om hur mina vanor angående mat och träning ser ut just nu lite senare.
 
Men du borde också träna på din självbild, se dig i spegeln och säg till dig själv att du är vacker. För det är jag säker på att du är! Alla är vackra på sitt sätt! Mindfullness är något man kan prova också, googla på det så kan du läsa mer. 
 
Hoppas det gav dig lite svar i alla fall :) 

SHORTSINVIGNING

  2013-06-03 / 07:48:47 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Idag inviger vi shortsen. Det är ju faktiskt sommar nu, eller? ;)


VÄLKOMMEN JUNI

  2013-06-01 / 08:34:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vaknade för en gångs skull lite senare än 8 på en helg och till solen som sken in genom mitt fönster :D ska gå ner och kolla graderna ute, hoppas på höga nummer idag när årets första sommarmånad har kommit :D