I'M NOT PERFECT BUT I'M TIRED OF THIS BULLSHIT

  2013-01-31 / 21:38:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

torsdag

  2013-01-31 / 19:10:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har inte tid för så mycket uppdateringar idag, har gått länge i skolan, hunnit med ett core-pass på gymmet och lagat lite mat. Nu är det filosofi-plugg, och göra det sista på UK och kommunikationen förutom det är det hemmamatch mot Frölunda på G med nya backen Dan Spang! viktigt! ska bli kul och se hur han fungerar i truppen :D 

BRUDAR MED GRILLER

  2013-01-30 / 22:13:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Då gick den dagen också, känner mig lite lat idag och känner att jag är förtjänt av en liten paus :) matteprovet är överstökat .. Ingen kommentar dock :P skridsko-åkningen är också överstökad, jag ramla inte en ända gång men kan ju inte direkt säga att jag är lika duktig på att praktisera hockeyn som jag skulle önska ;)

Ett besök på gymmet är avklarat och ett armpass rikare :) har också sett Django Unchained som ni säkert inte har missat, Quentin Tarantinos senaste film! Lysande regissör och lysande skåspelarinstatser av Jamie Foxx och Leo DiCaprio speciellt! Highly recommended ;)

Nu ropar sängen så snart slocknar väl även jag, puss


GOD MORGON

  2013-01-30 / 07:36:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gött med sovmorgon idag också :) första lektionen är lagd för en intervju på en arbetsplats med en personalansvarig och jag har redan gjort den intervjun så jag kan ta det lite chill i och sen gå till skolan i lugn och ro :)

Bävar dock inför matteprovet idag och att åka skridskor på idrotten... Vill helst ligga kvar i sängen känner jag :(


MAGRUTOR

  2013-01-29 / 21:39:19 / Träning / 0 KOMMENTARER
Känner att jag måste ägna det här inlägget åt att skryta lite. När jag började träna visste jag att jag skulle få muskler och bli starkare men jag kunde aldrig i min vildaste fantasier se att jag skulle få magrutor! OCH nu har jag fått det! De ligger under ett litet lager fett då jag bulkar jävel just nu, men till sommaren ska jag nog deffa fram dom så d blir synliga! Herrgud jag är så stolt och blev så chockad när jag upptäckte dom :D och inte nog med det, idag kunde jag öka vikten på hantlarna när jag körde mitt ben/rumppass :D SÅ JÄVLA BRA DAG!

RANDIGT

  2013-01-29 / 20:18:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Älskade finaste bästaste byxorna! Är så glad att jag köpte dom :') de fick iaf pryda mina små ben idag :)


HELT SJUKT

  2013-01-28 / 22:01:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det här är helt sinnessjukt, skulle bli livrädd om jag träffade här killen, och ja han är tatuerad, opererad och piercad för att se ut som en djävul.... 
funka inte att bädda in den så ni får klicka på länken nedan:

sjugoåttondejanuari

  2013-01-28 / 20:12:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag har varit en sån där jävlig, tråkig, trött måndag som inte har gett mig någonting typ.... en stereotypisk måndag helt enkelt! Jag har varit trött och nära på sur hela dagen, första lektionen va inställd, och visst borde jag va glad då, men den extra en och en halv timmen på morgonen hade jag lika gärna kunnat sova! Vilket hade varit välbehövligt idag, jag fick ett bakslag på matten och insåg att jag inte alls hade lika mycket under kontroll tills på provet på onsdag som jag hade trott och jag trodde aldrig jag skulle orka ta mig till gymmet.
Men till gymmet lyckades jag ta mig, kämpade mig igenom en timmes konditionsträning och lite mindre än en halvtimmes lätt styrketräning. När jag kom hem orkade jag bara göra en lätt sallad på räkor, quinoa, ägg och fetaost och sen va det ner med näsan i matteboken igen. Har nu tagit en dusch och känner mig lite mer som folk igen, men egentligen vill jag bara gå och lägga mig, sova ut på sovmorgonen imorn och hoppas på att dagen imorn blir bättre än idag.

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER...

  2013-01-28 / 08:35:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Måndag.. Första lektionen inställd, yep have nice fucking day


Coca Cola

  2013-01-27 / 19:47:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kolla och ta er en funderare....
 

I'M READY TO GO, SURE YOU WANNA PLAY THIS GAME CUZ I CAN DO IT BETTER THAN YOU

  2013-01-27 / 19:21:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

GUL FEBER

  2013-01-27 / 09:29:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Vårens heta färg är som ni kanske alla vet Gul, och vad passar bättre än gul til våren lixom? Påsk och massa fina blommor som slår ut solen börjar lysa och alla blir glada igen. Jag har alltid haft lite svårt för färgen gul på kläder men nu tycker jag det är skitsnyggt! Både på kläder, skor och accersoarer, så jag satte ihop ett litet collage som inspiration till våren. Jag kommer definitivt införskaffa mig ett flertal gula plagg och accesoarer :)
 

NYA BRALLER!

  2013-01-26 / 17:52:07 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Mamma och jag åkte in till stan idag för att jag bland annat skulle köpa present till aleks :) skulle också försöka hitta nått på H&M eller bikbok men det fanns inte ett skit, men jag hittade ETT PAR SVART VIT RANDIGA BYXOR!!! Som jag har letat efter i år och dag!!! Nu hittade jag dom äntligen på New Yorker för 299:- :'D överlycklig!


FÖRINTELSENS MINNESDAG

  2013-01-25 / 17:10:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Egentligen är ju inte förintelsens minnesdag förän på söndag, en eftersom vi inte är i skolan då så uppmärksammades den lite extra idag. Några elever i min paralellklass hade ordnat en jättefin dag med gäster och fika :) En av gästerna var Annika Thor som har skrivit En ö i havet, som ni alla säkert har sett på tv, den gick som serie när jag va liten. Intressant att höra bakkgrunden till de böckerna och hennes senaste som är en roman skriven för vuxna som också handlar om flyktingarna från Tyskland.
  Den andra gästen var Emma Matinovic som var en av de överlevande på Utøya den 22 juli 2011. Båda föreläsningarna var intressanta men Emmas var fruktansvärt gripande och hade jag inte läst hennes blogg igårkväll hade jag nog tagit ännu värre vid mig än vad jag gjorde nu. Jag minns ju hur det va när jag följde rättegången från Olso... slutade ju en dag med att jag satt och storböla på bussen hem från skolan.
 
Jag tycker iallafall att det är vitkigt att vi får se och höra allt detta hemska som har skett så vi blir medvetna om det, för även om det skedde för snart 70 eller 2 år sedan måste vi gå ihop och visa världen att detta inte är acceptablet, vi måste se och lägga märke till saker som verkar annorlunda och fel innan något hemskt händer. Det är som Emma sa: "Det är inte de som härjar och går omkring och skriker att de hatar muslimer t.ex. som vi ska vara rädda för. Det är de personer som sitter instängda i ett rum någonstans och lägger ut precisa planer över dåd vi ska vara rädda för, de som helt plötsligt åker till ett annat land i 3 månader utan förklaring!"  
 
Jag vet att vissa säger att "Nu måste vi gå ihop och motverka det här politiskt" men nej det måste vi inte, vi kan göra precis lika mycket skillnad utanför politiken. Jag peronsligen har väldigt svårt för politiker och har väldigt svårt att lite på dem då de i 9 fall av 10 aldrig håller vad de lovar och då menar jag alla partier! Men man kan göra folk medvetna ändå, gör som dessa tjejer gjorde för skolan idag, bjud in kompenenta peronser som kan sprida budskapet vidare, åk och besök platser och se med egna ögon vad det är som har skett och berätta vidare. Vi kan göra skillnad! Ingen kan allt själv, men tillsammans kan man uträtta stordåd! Lägg märke till vad det är som sker omkring dig och tveka inte om något kontigt eller underligt händer. Tillsammans, politiskt eller opolitiskt bunden kan vi, kanske inte segra över ondskan men iallafall, minska drastiskt att något så hemskt som förintelsen och ännu en masaker sker i vår tid.
 
Emma har också lanserat en bok som nu också har översatts till svenska, läs och bli medveten!

DAGENS

  2013-01-24 / 21:06:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sovmorgon, - 16 grader, sol, briller, ryggvärk från helvetet, otrevlig, BURRENS FÖDELSEDAG!! :D, armpass, största godaste kvällsmålet everrrr (wok på lax, vitkål, lök, morot, svamp, chili, broccoli, melon, sesamolja, curry, grillkrydda, oregano, vitlökspulver & turkisk yoghurt/kesella blandat med sweet chilisås + 3 skivor blodpudding) dusch, chill ;)

Dessa ord får stå för beskrivningen för dagen :)


MUSIKTIPS?

  2013-01-24 / 19:51:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Är så trött på all musik som finns nu... måste få lite nytt i mina spellistor. Snälla hjälp mig nu!

TATUERINGEN

  2013-01-24 / 13:33:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har hittat tatueringen jag ska skaffa när jag fyller 18 :D så fin :') ska dock ha två tassavtryck till så att det blir 4 st! Men så fin!!! Bara 507 dagar kvar -.-


LÅRKAKA

  2013-01-23 / 20:42:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hittade ett stort jäkla blåmärke på låret nyss? Ingen aning vart det kommer ifrån? Hur fan kan man få en så stor blaffa på yttersidan av benet utan att märka det?


INSPO SPRING COLLECTION 2013

  2013-01-23 / 19:50:00 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Är det någon mer än jag som längtar galet till våren? Alla färglada och roliga kläder? Här är lite inspo bilder till er från olika Fashion Weeks runt om i världen :) Vissa collectioner är perfekta rakt igenom medans vissa har några jag skulle välja bort. Men i övrigt ser det riktigt bra ut och jag vill ha värmen och solen tillabaka!
 
DKNY

LEG DAY

  2013-01-23 / 19:07:38 / Träning / 0 KOMMENTARER

SITCOM

  2013-01-22 / 17:44:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Vad tycker ni om sitcom serier egentligen? Jag verkar vara den enda personen i världen som faktiskt tycker om sitcom, inte alla men jag avskyr inte genren som de flesta personer verkar göra. För er som inte förstår vad jag menar med sitcom så står det såhär på Wikipedia: "Sitcomen har aldrig riktigt fått fäste som svenskproducerad TV-serie. Det finns ett par undantag: Svensson, Svensson och C/o Segemyhr, men de stora namnen inom den här genren kommer från hemlandet USA (VännerSeinfeldSkål) och konkurrenten Storbritannien (Pang i byggetThe Office)."
 

Nu tycker jag de tar upp några väldigt dåliga sitcoms i texten på Wikipedia förutom Vänner och Seinfled, men det finns ju så många bra! För att bara nämna några så finns ju How I Met Your Mother, Famliy Guy, 2 and ½ men (men Charlie Sheen), According To Jim. Cougar Town och många fler. 
  Men jag tror främst jag gillar dess serier för att jag har sån extremt dålig humor :P men jag kan inte förstår hur ingen annan kan tycka att det är bra, fast iof skulle ingen annan tycka det va bra så kanske det inte skulle finnas så många olika, både bra och skitdåliga. Vad tycker ni? Är ni för eller emot sitcom?

HETT TIPS

  2013-01-22 / 16:36:43 / Träning / 0 KOMMENTARER
För alla er som tränar, här kommer ett riktigt hett tips. En laktiosfri kvarg från valio som är sprängfylld medprotein :D den är kanske inte godare men innehåller mindre fett än icas vaniljkesella och sen är den här kvargen mycket godare än icas fettsnåla naturella kvarg. Funkar perfekt som ett mellanmål efter träning med lite müsli i! 
Har inte provat valios andra produkter än, de har även proteinyoghurt med smakerna blåbär&jordgubb, hallon ohc naturell och proteindryck med smakerna kaffe, choklad och jordgubb! Måste testas! Och ett måste i kylen om du är ett träningsfreak och vill bygga muskler och kanske gå ner i vikt. 

SER JAG I SYNE?

  2013-01-22 / 14:59:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ser jag i Syne eller är det verkligen solen jag ser? Kan det verkligen vara så väl? Det är ju iof -14 grader ute men det känns ändå bättre när solen tittar fram lite :)


GRATTIS AGNES

  2013-01-21 / 22:27:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hade missat totalt, fram till nathalie sa, att det är Agnes namnsdag idag :( önskar alltid att jag hade varit hos pappa på hennes födelsedagar, namnsdagar, den dagen hon gick vidare och den dagen vi begravde henne. Så att jag kan stanna upp en kort stund vid hennes grav och visa att jag alltid finns där för henne.
  Fanns och kommer aldrig finnas en finare och snällare hund än hon. Hon fanns i hela mitt liv och rycktes helt plötsligt bort ifrån oss, min fina rara älskling. Kallade henne min "storasyster" när jag gick på dagis, för på ett sätt va hon det, hon tog alltid hand om mig och nathalie när vi va små, hon till och med räddade livet på oss en gång. Önskar hon fortfarande fanns kvar så jag kunde få krama om henne en sista gång, jag kommer aldrig glömma hennes värme mot mina ben när hon låg och sov bredvid mig i sängen, hur hennes päls kändes under mina hand eller hennes ständiga flåsande när vi va ute och gick. Då hon aldrig kunde lära sig att sluta dra i kopplet, hon var helt enkelt för ivrig på livet, hon ville känna, se och veta mer! Därför, trots alla brutna ben, alla ormbett, hästsprakar, bråk med andra hundar och att vara borta i nästan 4 dagar klarade hon sig seglevat genom allt, det var inte förän åldern började ta ut sin rätt och vi blev tvugna att ta besultet att ta bort henne som hon slutade kämpa.
 
Hon kommer alltid vara en del av mitt liv och min uppväxt, hon kommer alltid vara min "storasyster" och en stor del av mig. Jag älskade och älskar henne som en del av familjen, då hon va det! Det kommer alltid vara tomt och tyst utan klor som går mot parkettgolvet och små frustanden från sin korg när hon låg och drömde.
 
Agnes, en dag ses vi igen! Inte än, men jag vet att du väntar på mig någnostans! Fram tills dess kommer du alltid finnas med oss, i våra hjärtan! and soon to come en tatuering tillägnad dig! Vila i frid gumman! Jag älskar dig och saknar dig!♥

SOMMARJOBB

  2013-01-21 / 21:42:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Efter ett par timmar med näsan i matteboken försvann plötsligt koncentationen och ingenting fastnade längre, så nu har jag gett upp för idag och har istället börjat ett seriöst försök efter att hitta ett sommarjobb. Det värsta med att vara fattig student utan en direkt utbildning är att det finns knapt någonstans att få jobb. Antingen ska man vara 18, ha körkort eller ha en 3 årig utbildning och jag har inget av ett.... KUL! Får trösta mig med att jag trots detta iaf har några meriter att skriva upp på mitt CV.. några få... men fan inte många :( Får väl helt enkelt nöja mig med vilket litet skitjobb som helst. Och det gör mig inget, så länge det är ett jobb där jag skaffar erfarenheter och pengar så är jag nöjd, har du nån idé eller söker sommarjobb? Kontakta mig! I'm up for anything!

Livet i andra ring

  2013-01-21 / 18:53:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kan vara så att jag blir lite frånvarande den här veckan också, vi har ett upcoming matteprov som jag inte fattar nånting av! Vi har också en inlämningar i samhällskunskapen och en uppgift i ungdomskulturen. Och idag har vi fixat nytt pass, hämtat resväskor och varit och handlat!

Nu gäller matteplugg tills jag somnar eller skriker högt i stort sett :(


LÄNGTAR EFTER SOL OCH VÄRME

  2013-01-19 / 10:07:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Godmorgon alla glada ;)
Igår när jag gick till skolan va det -7 grader ute! Och när jag kom dit beklagade vi oss över att den nya istiden va påväg tillbaka, värre böev det när jag kollade på termometern när jag kom hem! -11 grader! och imorse när jag kom ner och skulle äta frukost stod det på -18 grader! Jag fruktar över att gå ut och stå och vänta på bussen sen :( Ska in och mörta pappa och träna lite inne på Actic.
 
Men nu när det är 80 meter snö och 1000 grader kallt längtar jag mer än någonsin till sommaren och sol, bad och värme! Det är fan tur att vi kommer iväg snart! Kommer inte klara det här annars!
herre min jösses vilka gamla bilder jag hittade

SPRING BREAKERS

  2013-01-18 / 08:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vem trodde att dessa 4 Disney-bruttorna en dag skulle hamna tillsammans i en film där de i stort sett bara går runt i bikini, rånar butiker och dricker liter med alkohol. Men jag måste säga att den verkar ruskigt bra!
 

PILATES

  2013-01-17 / 20:28:00 / Träning / 0 KOMMENTARER
Jag har bestämt mig för att prova på Pilates inom en snar framtid, tycker det verkar både roligare och mer givande än Yoga. Är det nån som har utövat Pilates nån gång? Är det kul? Är det värt att prova och har ni fått nånting utav det?

Pilates är en träningsform som skapades i

början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates.

Han kallade själv träningsformen

The Art of Contrology vilket syftar på vikten av precision

och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna.

Pilates är för dig som vill forma din kropp och utveckla din funktionella styrka. Det är en

lugn och effektiv träningsform.

Träningsformen ger dig styrka på djupet, minskar stress

och spänning, ökad balans och kroppskontroll.

Perfekt precisionsträning!


ÖPPET HUS

  2013-01-17 / 19:16:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Spenderade lite över 9 timmar igår i skolan eftersom Facetten hade Öppet Hus mellan 5 och 7 och jag skulle tillsammans med några andra presentera Samhällsprogrammet :) jättekul men herregud va trött jag va när jag kom hem. Satte mig med spanskaplugget i en halvtimme men fick sen ge mig och gå och lägga mig. Jag klarade spanskaprovet bra för övrigt ;)
 
Så nu är allt stressande över för den här gången :) drog ett litet chilligt armpass på hälso innan jag gick hem och proppade i mig mat. Det bästa med att styrketräna måste ändå vara att man får äta så jäkla mycket hela tiden :D
 
Nu ska jag varva ner lite med en hemmamatch mot MODO :)
 

RHETT RAKSHANI

  2013-01-17 / 15:06:00 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Jag vet att jag inte har hunnit visa er det här, men bättre sent än aldrig aight? Detta gudomligt underbara skitsnygga hockeymål gjorde guden Rhett Rakshani på staffar mot Frölunda i lördags. Det är ju så jävla snyggt att man blir mållös, missa matchen men när de visade målet på sporten på tvn efter skrek jag av lycka när jag såg det här! Det är bara han som lyckas, våran guldklimp från andra sidan atlanten :)
 
hv

MELLANLANDAR INNAN SPANSKA-PLUGG

  2013-01-15 / 19:19:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag mellanlander lite här på bloggen innan jag begraver mig i spanksa-plugg. Har precis kommit ur duschen efter en timme benköttande på gymmet och en portion spaghetti och köttfärssås med sallad och massa keso. Har fått i mig väldigt lite protein idag så jag fick t.om. smälla i mig några skedar keso efter maten också för att få i mig lite till iaf. Måste köpa proteinpluver snart! Jag vill ju att mitt styrketränande aka ge resultat lixom ;)
 
Jag måste samtidigt tipsa om den bästa träniongsappen som finns, den har verkligen allt. För dig som vill gå ner i vikt finns det en viss "avdelning" i appen, för styrka en annan och för att fokusera på en viss del på kroppen så finns det en "avdelning" för det också. Core, eller bara mage eller rygg, axlar, armar, ben, rumpa you name it ;) älskar den. Använde den till när jag körde mage igår och jag va DÖD efter! Underbart! Nike Training Club heter appen :)
 

GLES UPPDATERING

  2013-01-14 / 21:35:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Anledningen till den glesa uppdateringen är dels för att jag va hos pappa i helgen och för att nu när jag kommit tillbaka så har jag rätt mycket att stå i, på onsdag är det öppet hus på Facetten som jag är en rätt stor del av, jag har ett ganska stort spanska prov på torsdag. Så fram tills dess kan jag inte lova att uppdateringen blir allt för tät.
 
Lovar att ta igen det när det lugnar ner sig lite ;)

HÅLTIMME

  2013-01-11 / 13:28:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Jag har äntligen klarat av vårdcentral-besöket. Och jag överlevde, som ni märker ;) fick ingen Dr. House läkare utan en jättesnäll tjej som va supertrevlig!

Nu har jag håltimme till halv 3 då jag måste tillbaka till skolan och ha naturkunskap, men nu vet ni att jag lever iaf :)


THAILAND

  2013-01-10 / 21:58:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
ÄNTLIGEN ÄR DET BESTÄMT! THAILAND OM 37 DAGAR JAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! FETT TAGGAAAAAAAAAAAAAAAD! BÄSTA!

DOMARJÄVEL

  2013-01-10 / 20:49:30 / Hv71 / 0 KOMMENTARER
Hemmamatch mot Färje-äckel-stad! Tisdags mtachen slutade ju 0-1 till världens bästa HV och det va inte många minuter ishockey i den matchen. Matchen idag är den totala motsattsen med fart och mycket fysisk hockey. MEN hv spelar väldigt rörigt och plockar allt för många utvisningar, too many players liksom? -.-  2-5 till gästerna nu efter 2 perioder! Men anledningen till att jag är UPPRÖRD är för att domaren har glömt sin hjärna hemma! Han utvisar FBK spelare för i stort sett inte nån anledning, han har gett Jämtin 2 minuter för en liten knuff på vem fan det nu va och ger Jämtin 2 minuter när han egentligen skulle haft matchstraff.
 
Det kanske låter kontigt att jag är arg för att domaren i stort sett är på HVs sida men RÄTT SKA FAN VA RÄTT! Matchen skulle vara så mycket bättre om vi blev av med allt onödigt som sker just nu och som bara gör spelarna förrvirrade! SKÄRPNING FÖR FAN!
  

LADDAR UPP

  2013-01-10 / 08:11:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har bara blivit tröttare och tröttare för varje dag som har gått den här veckan! Kom upp hur lätt som helst i tisdags, igår försov jag mig 30 min (kom i tid dock) och idag kom jag upp rätt tid men har varit och är fortfarande som en zombie!

Jag gick upp förut och käka frukost och sminkade mig lite och försökte få mitt förbannade hår att inte se så fattigt ut -.- men sen typ dog jag, så nu ligger jag i sängen och försöker samla krafter så jag kan ta på mig och komma iväg till gymmet :) vet att jag kommer vakna till och ha det skitkul när jag väl är där! Därför måste jag röra på mig NU!


#CUTFORBIEBER

  2013-01-09 / 19:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
VARANAR KÄNSLIGA LÄSARE! ÄR DU KÄSNLIG MOT BLOD OCH SJÄLVSKADA LÄS INTE DET HÄR INLÄGGET!
STARKA BILDER FÖREKOMMER!
 
Jag känner att jag måste ta upp det här med hashtagen #CutForBieber som startade på twitter för ett tag sedan. Hashtagen är startad av någon eller några personer som har valt att börja skära sig för att det här läckt ut en bild på Justin där han sitter och håller i något cigarett-liknande föremål som tydligen ska vara maurijana. Det här har nu blivit någon slags "trend" bland hans fans (uppmärksamma att jag skriver fans och inte beliebers) där de tror att de genom det här ska ge Justin dåligt samvete och "sluta knarka". Andra säger att de inte vill leva om Justin skulle dö i en överdos.
 
Jag tycker det här är så sjukt att det inte finns ord för det?! För jag måste också tillägga att hemsidan som släppte den här bilden var samma hemsida som släppte att Justin blivit pappa åt Maria Yeathers son, och vi vet ju alla hur det slutade? Flera näst intill tvingade DNA-test som alla visade att Justin INTE  va pappan till barnet, t.ex. Samma hemsida har också bekräftat Justins död inte en, inte två utan TRE gånger. Så jag skulle ta deras nyheter med mer än ett par nypor salt.
 
Men bara för att det finns idioter där ute som håller på med sån här skit så betyder det inte att jag skäms över att vara en belieber, tvärtom, jag är ju beviset på attd et faktiskt finns människor med normala hjärnor som kan tycka om honom också. Och Justins prestaioner blir ju inte sämre bara för att hans fans skär sönder sina armar.
Bild 1 (top left): "#cut4bieber this was earlier @justinbieber sorry for not beeing able to write your name on there.. sorry"
Bild 2 (bottom left): "#cut4bieber i don't see why i get so much hate for showing how much i love @justinbieber people are so stupid nd dont get me"
Bild 3 (right): "#cutforbieber you stop using drugs and we'll stop cutting. You make this world meaningless and we've lost hope"

I'm a lightweight easy to fall easy to break

  2013-01-09 / 16:45:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har fått en tid på vårdcentralen på fredag för att prata med en doktor angående ett problem jag har. Väljer att inte säga vad det gäller men jag är ganska orolig inför besöket. Hatar allt som är doktor och sjukhus relaterat, tandläkare, sjuksköterskor, barnmorskor, gynekologer, läkare... allt! Jag är alltid lika orolig innan att jag ska få en Dr. House sur och vresig gubbe utan empati. Jag har också väldigt svårt för att prata med främmande människor om mig själv. Jag är inte blyg i allmänt, men när jag helt plöstligt måste öppna upp mig och prata om alla mina kroppsliga problem med en helt främmande människa tar det stopp. Jag hoppas att det kommer gå bra dock, jag har med mig stöd som förhoppningsvis ställer upp om jag inte orkar ........... fan för det här!
 

NERDGLASSES

  2013-01-09 / 09:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Körde på mina nörd glasögon idag och dom blev till och med ännu snyggare än vad jag tänkte från början, med lite smink under och ett plattat hår blev det skitbra :D Körde dom tillsammans med en skjorta, tjocktröja och julklappen från Elin :) lite mysigt, men det är ju bara onsdag och jag ska ju bara till skolan så vem orkar göra sig fin då lixooooooooooooom? :) Förutom det har jag nog inte så mycket att komma med! Puss på er finisar, ha en bra dag för det har jag planerat att ha ;)
 
Btw ett rekord slogs även under matchen igår i Gävle mot Brynäsarna ;) Gunnarsson/Wesslau hade hållt nollan i 231 minuter och 5 sekunder innan den sprack. Vilket ger dom rekordet på längst hållen nolla i elitserien! :)

SUNDH GÖR HATTRICK

  2013-01-08 / 22:43:52 / Hv71 / 0 KOMMENTARER

Ville bara uppdatera alla hockey- och ickehockey intresserade själar om hur matchen slutade! 2-6 till giganterna från Småland. Hattrick på Sundh, 3 assist av födelsedagsbarnet William Karlsson och en dunder comeback av Fanten! Inte mycket att klaga på alltså! Dessutom är vi serieledare igen!

Nu kan jag sova gott! Puss


NÄST NÄST SISTA TERMINEN I SKOLAN

  2013-01-08 / 19:12:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag började skolan igen och nu börjar vi på våran näst näst sista termin innan vi slutar gymnasiet :D sista terminen i tvåan och terminen som leder oss in till vårat allra sista sommarlov :D underbart :) mindre underbart att va tillbaka till allt plugg och alla läxor, men that's what comes along. Mys att träffa alla fina människor igen dock :) jag som är en lat asocial jävel annars.
 
Blev en tur på gymmet innan skolan bjöd på två långlektioner i form av svenska och matte -.-  
 
Nu gäller bortamatch mot Brynäs, Fanten och Wille är tillbaka i truppen ikväll, men Pettan, Louma och Rhett är petade för ikväll, vilket resluterade i en jävla omkastning i kedjorna. Vi får hålla alla tummar och tår att Uffe inte har gjort ett stort misstag genom att peta tre stjärnor ur laget. 

SOMMAR KOM SNABBT

  2013-01-07 / 21:49:46 / Inspiration / 0 KOMMENTARER
Längtar så in i bänken på sommaren och värmen och alla dessa underbara plagg som följer denna uuunderbara årstid. Tänk er att bara slänga på sig en ledig klänning och sen ge sig ut vart som helst, en trip på stan, grillparty med kompisarna. Man kan vara precis lika uppklädd som nedklädd med rätt klänning och nu har jag fått en liten fling för maxiklännigar. HIttade några helt underbara klänningar man kan ha till alla tillfällen *.*
 

HEMMA SPA

  2013-01-07 / 15:26:25 / Träning / 0 KOMMENTARER

Efter en timme på gymmet och lite lax, ägg och grönsaker i magen satsar vi på hemma spa! Har precis kommit ur en lååååång varm dusch, och väntar krämer, ansiktsmasker och lite nagelvård ;)


TILLBAKA TILL GYMMET

  2013-01-07 / 10:46:53 / Träning / 0 KOMMENTARER

Idag känner jag mig tillräckligt bra för att kunna gå tillbaka till gymmet :D jag kan ju förstås inte köra all in, men det känns ändå skönt att jag kan gå dit igen. Får trappa upp träningen under veckan, börjar med lite gång och cykling och sen styrka med egen kroppsvikt :)


KOLLAR PÅ RESOR

  2013-01-06 / 21:33:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Natahalie och jag fick ju en resa ihop av mamma i julklapp och jag vill egentligen bara dra NU och inte komma tillbaka förän nästa år, om ens då. Är så trött på kylan och snön och allt slaks och allt elände. Jag tror att jag behöver lite ordentlig semster och vila då jag bara kan tänka på mig själv och inget annat. Sola, bada, äta massa frukt och ta långa promenader på stranden. Gå i tunna klänningar och bikini. Sommar och värme är det absolut bästa som finns!
  Jag har iaf kollat på massa resor och jag kommer snart rymma om vi inte kommer iväg snart xd Thailand, Kap Verde, Oman, Italien, Grekland, Spanien.........
   

HOCKEYLÖRDAG

  2013-01-06 / 16:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag vet att det har varit lite tunt med uppdaterimgar här på bloggen, jag har inte varit suttit vid datorn speciellt mycket när jag varit sjuk. Huvudvärken blir 1000 gånger värre då och blogg.se appen funkgerar fortfarande inte som den ska.
  Jag har ändå inte haft någonting att medle er eftersom jag för det mesta bara legat och gått omkring och väntat på att bli frisk. Nu ser det dock ut som om jag är på bättringsvägen, idag har jag känt mig nästan bra, varit lite seg och svag i kroppen, men jag hoppas jag ska kunna gå till gymmet och komma igång efter uppehållet igen. Jag är mer taggad än någonsin att göra 2013 till det bästa året någonsin. Nu ska kosten skötas och träningen göra mig gladare och snyggare än någonsin :D
 
Igår va det ju lördag för alla som missade det :P och för min del var det hockey för hela slanten :) JVM-final vid klcokan 2 som tyvärr slutade i en missfärgad guldpokal och hemmamatch mot Timrå klockan 4 som vanns med 2-0. Vilket innebär 3e raka nollan för välrdens bästa HV <3 besides, så var det Johan Snöret Davidssons 900ematvh i HV-tröjan som hyllades tillsammans med alla hans rekord innan matchen började.
 
Ta en 3 minuter av era liv och kolla på den här videon som de visade upp i arenan inna matchen. Vackert!
 
 

MARILYN MONROE

  2013-01-04 / 15:55:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blir alltid lika facinerad varje gång jag ser My Week With Marilyn. Filmen är jättebra, framför allt för att jag beundrar Marilyn Monroe så mycket. Hon va så jävla vacker, synd bara att hon i stort sett var psykiskt sjuk :( Kändisskapet förstörde den vackra och underbara kvinna hon kunde ha blivit. :(

KAN INTE SOVA

  2013-01-03 / 00:45:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår kunde jag inte sova pga av febern men nu tog jag en Ipren innan jag gick och la mig men jag kan inte somna ändå? Vid tio hoppa jag i säng, för att jag skulle få lite sömn så jag blir frisk, men nu är klockan tjugo i ett och jag kan fortfarande inte sova?

Vet inte om det är för att jag ligger och tänker för mycket? Eller för att det är 738392827364994726028 grader här inne? Eller för att Iprenen har slutat värk a så jag har fått tillbaka febern? :( vill sova :( lägger mig på golvet snart!

Och alla har väl hört ordspråket "när du inte kan sova på kvällen är det gör att du är vaken i någon annans dröm" ? SÅ NU BER JAG DENNE PERSON! SNÄLLA SLUTA DRÖM OM MIG SÅ FÖRBANNAT! Tack :)


SAKNAR GYMMET :(

  2013-01-02 / 17:14:18 / / 0 KOMMENTARER

Har inte tränat under hela julhelgen och nu när jag har blivit sjuk kan jag inte träna heller! GAAH jag vill tillbaka till gymmet :( för ett är sedan trodde jag aldrig att gymmet skulle va det ställe där jag känner mig genuint glad och lycklig!

Vill tillbaka nu! 2013 ska bli mitt år, och beach 2013 kommer jag vara snyggare än någonsin ;)

om jag bara blir frisk nån gång ..............


2013

  2013-01-02 / 14:31:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

2013 började på det absolut bästa möjliga sätt! Jag blev sjuk ;) ligger utan röst, huvudvärk och helt orkeslös med feber som kommer och går ;) KUL!
Det är också anledningen till att jag inte har bloggar, har legat i soffan och försökt bli frisk... Utan framgång obviously!