My week with Marilyn Monroe

  2012-04-08 / 10:37:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
I feredags (och igår) såg jag My week with Marilyn och jag tycker VERKLIGEN att om man gillar Marilyn ska man se den här filmen. Jag har alltid facinerats av henne och hennes liv men det va inte förän jag såg filmen som jag verkligen förstod hur hon va som person, och Michelle Williams som spelar Marilyn gör ett så jävla trovärdigt agerande. Älskade filmen och min facinering vid henne har nog blivit en aning större. Såg till och med en film från 50-talet där hon är med :P The Prince and the Showgirl





Och jag måste säga att jag föredrar den lite mer avslappnade Marilyn, där hon är mer sig själv än den glammiga make'ade Marilyn som hon var i media och den rollen hon spelade i jobbet.


Håtfärgen...

  2012-04-08 / 10:30:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Glömde ju lägga upp en bild på hur färgen blev på håret, lite för mörk än vad jag hade tänkt men den kommer snart tvättas ut lite och bli den färgen jag ville ha. Tyckte det blev ganska snyggt iaf ;)


Don't let me into my zone, I'm defenetly in my zone...

  2012-04-06 / 12:32:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
LOOOV mina vänner och alla andra som inte är mina vänner ;) nu är det äntligen påsklov.. känns rätt ovärt dock, längtade inte precis efter det här lovet, ville inte ha det egentligen.. men nu är det ju som det är -.- och jag kan ju helst inte gå till skolan om det inte är nåra där :P

Jag vill passa på att tacka alla underbara männsker ja träffa igår, påskfest boyaah! Hade skitkul, och skittrevligt! Puss på er alla!

Sitter och färgar håret nu, så jag inte ska se ut som en jävla tvättbjörn i huvet med 3687216837621 olika färger, nu ska det bli mörkrött som det va från början ;) laddar upp en bild sen ;)

Man skadar inte nån man älskar, vilket du faktist säger att du gör...

  2012-04-04 / 20:07:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Är va lite olika anledningar ganska ledsen dag, eller blev förut så jag känner inte att jag orkar blogga... trodde det skulle hjälpa om jag drog ut och sprang en sväng, men allt gick åt helvete igen när jag kom hem så jag ska bara lägga mig och dö nu typ...

Rubriken


Hunger Games

  2012-04-04 / 07:52:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det va egentligen meningen att jag skulle slänga upp ett inlägg lite snabbt igår, men mobilen hade andra planer :/ så jag lägger upp ett litet litet montage från igår! Som för övrigt va typ heeeelt underbar! Filmen va verkligen över mina förväntningar och mina förväntningar va verkligen HÖGA!

Berättar mer när jag kommer hem eller får tillgång till en dator ;)


You betteh werk if you want it...

  2012-04-02 / 21:32:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min dator kan va den segaste datorn i sverige och till och med i hela norra europa just nu... jag vet i fan vad dne har emot mig men funka ska den inte, jag har tömt den på onödigt skit och har rensat cookies flera gånger, men den ska ändå inte funka :( jag och datorer är ínte en bra match helt enkelt :(

Jag har varit nere en snabbis på hälso idag efter att jag varit på gitarrlektion, eftersom imorn (som jag brukar träna på) så ska jag och snuttis på bio :) Hunger Games ftw! Kommer bil FETT! dels för att jag har velat se den filmen i typ hela mitt liiiiiiiiiiv och för att jag träffa Penrilla för så längesen :(


Och så kan jag ju glädje er med att ÅFF leder allsvenskan xd efter 1 match, inte så illa va :P vi får väl se hur det går för dom.. hrrmm... närrå, men eftersom jag inte är speciellt fotbollsintresserad själv så spelar det kankse inte så stor roll, men jag bor ju i Åtvidaberg och det är ju det ända vi lägger pnegar på här. ÅFF och att skryta med att vi är med i allsvenskan, sen vet jag inte irktigt vad det är att skryta om? Men som sagt, här händer ju aldrig nått, så det är väl kul om man vill lägga ner flera 100 tusen på en ny läktare på Kopparvallen eller en stor fotboll i rondellen -.- näh.. frågar ni mig lägger dom fokus på HELT fel saker!

1/4-11 forever in my heart!

  2012-04-01 / 20:29:08 / / 0 KOMMENTARER
Kan inte fatta att det har gått ett helt år sen jag stod i Jyske Bank Boxen i Danmark och upplevde det som skulle bli min livs bästa kväll! För såhär dags för ett år sen såg jag min absolut störtsa idol och inspiration live för första gången! Jag minns verenda sekund men ändå inte, jag va i en annan värld då, en värld som var perfekt. Det fanns inga bekymmer eller smärta! Bara glädje och kärlek!

Jag glömmer det aldrig någonsin! Alla känslor, skratten, tårarna... allt! Och jag saknar det mer än ord kna beskriva. Om ni inte varit i samma situation kan ni inte ens på 1000 år försöka förstå vad jag menar, man måste vara där och känna det själv för att man ska kunna förstå! Justin Drew Bieber var och är min förebild och idol i livet och att få se honom live och bara vara meter ifrån honom ger en känsla som kommer vara svår att slå. På ett år har det fortfarande inte hänt!



1 April 2011 är ett datum som är inristat i mitt hjärta föralltid!