MOTIVATION

  2013-12-02 / 22:02:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Har haft då lite motivation på livet i stort på senaste tiden, vilket också innebär träningen. Så jag har alltså inte tränat på någon vecka nu, bara för att jag inte orkat! Motivationen och glöden att gå till gymmet finns inte där längre, men så läste jag runt lite på nätet och olika fitness-sidor (har ju varit fitnesshelgen i gtbg i helgen nu så det finns en del att läsa) och helt plötsligt kom motivationen tillbaka :) fick ett ryck och la upp ett lite löst träningsschema (tänker att jag inte kör stenhårt på det längre utan mest bara gör vad jag känner för den dagen) men fram till jul nu tänker jag bygga bygga bygga :) rätt smart eftersom "bulk" kommer lite på traven såhär kring juletider ;) vi får se hur det blir men nu är jag redo att sätta igång och väskan är redan packad för passet imorn :) 
Gillar den här bilden, den är rätt bra... För i mitt fall är mina haters mina hjärnspöken! Målet är ju att utrota dom eller hur? 

december.

  2013-12-02 / 18:55:01 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag ska inte säga att jag är bitter över att det är december, det jag är bitter över är att det måste vara jul i december. Som ni kanske vet är ju inte jag något stort fan av högtider och verkligen inte julen, vilket gör det rätt jobbigt när man har en mamma som älskar julen mer än hon älskar mig typ... xd ... dessutom får mörkret och kylan mig bara att känna mig ledsen, igår hade jag en riktigt skitdag, försökte hålla mig glad på dagen men när jag gick och la mig släppte bara allt och livet kändes helt hopplöst. Jag är så sjukt orolig över framtiden, att bli hatad om jag väljer att göra val som mitt hjärta säger och inte min hjärna. Jag får hela tiden så mycket skit när jag pratar om mina planer, men jag vill inte leva som en robot. Jag vill kunna följa mitt hjärta också även fast det kanske betyder att jag måste snåla lite med utgifterna.... men om det betyder att jag behöver säga upp kontakten med alla jag känner vet jag inte om det är värt det? 
hjärnspökena har gjort sig påminda också och emellanåt vill jag inget hellre än att spy upp allt jag precis ätit och gömma undan maten jag äter, men jag kämpar på! De ska inte vinna över mig igen! som världens bästa emma säger: I will not fall, I will stand tall

R.I.P. PAUL WALKER

  2013-12-01 / 11:22:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nej nej och åter nej. Livet är så förbannat orättvist. Vaknade imorse till nyheten att Paul Walker, stjärna från Fast and The Furious och Eight Below, har dött i en bilkrasch. Den här killen har varit lite av en celebcrush i flera år så det känns inte speciellt kul att han helt plötsligt går bort i en så banal grej som att vara passagerare i en bil. Den ska tydligen ha flugit av vägen och jraschat in i ett träd och sedan tagit eld. Hur jag nu ska kunna kolla på någon film med honom utan att börja gråta är en gåta :( 
Hans leende, hans blåa ögon men framförallt hans enastående skådespelar talanger... you will be missed!
 

BLOGGPAUS

  2013-12-01 / 00:16:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Okej, som ni kanske har märkt så har jag tagit en liten bloggpaus i någon vecka. Det är mest bara för mig egen del, inte för att jag har haft mycket att göra eller inte haft tillgång till bloggen utan mest bara för att jag inte har känt för det. Och jag tycker att det är viktigt att lyssna på sig själv då och inte tvinga sig till att göra nått man inte känner för. Jag har heller inte tränat på hela veckan för att jag har känt mig trött och lite nedstämd, och det är precis det här jag behöver och ska lyssna på för att bli 100% frisk. 
 
Och inte bara därför, alla människor borde lyssna mer på sina behov för att må bra och få ut så mycket som möjligt av livet. Vi är så styrda och lever som robotar i dagens samhälle, vi bara gör... vi går som på räls och tänker inte på det vi gör och till slut säger kroppen till och vi går in i väggen, blir deperimerade eller får en annan psykiskt sjukdom. Jag är så trött på det samhälle vi lever i att det inte finns ett ända jävla parti i Sverige som har svaret på något problem som finns idag. Det blir jag så fruktansvärt förbannad på. Vafan är det för fel på folk? Men jag antar att det bara är att gilla läget, jag önskar bara att folk slutade bry sig så förbannat om sitt yttre och börjar se inåt och se personligeheten hos sina medmänniskor istället för cenitmeterna runt midjan. 
Jag ska försöka att hitta tillbaka till blogglädjen jag hade innan och underhålla er med mina så oerhört roliga dagar här i lilla Åtvidaberg. Puss mina vänner och sov gott!