Har ni några frågor till Ulrik Munther?

  2011-09-28 / 10:26:51 / / 0 KOMMENTARER

Har ni några frågor till Ulrik Munther, var god kommentera :)

Jag har fått en intervju med Ulrik Munther, och om det är något ni vill att jag ska fråga honom, snälla kommentera detta inlägg!


Har inte hunnit blogga...

  2011-09-27 / 22:14:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har inte hunnit blogga något idag, och hinner inte nu heller!
Jag tänkte att jag skulle gå coh lägga mig och försöka få igen lite sömn -.-
men jag berättar allt om dagen imorn, jag har något jättestort att berätta :D
Hint:


Twitter Followers

  2011-09-25 / 16:15:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tycker att det är lite coolt att de här snubbarna följer mig på twitter ;) de hamnade på min followers lista efter att jag hade skrivit att jag ville intervjua Ulrik Munther till Signerat Ung när han kommer till linköping i November ;D


NU kan jag avslöja överraskningen...

  2011-09-25 / 16:07:57 / Jedward / 0 KOMMENTARER

NU ÄNTLIGEN kna jag avslöja överraskningen som jag skrev om för inte så länge sen här på bloggen.


Det ni ser här är en header :) till en ny Jedward blogg :P som jag har tagit mig friheten till att bli co-owner till med 2 andra tjejer :D Kolla in bloggen för mer info, klicka HÄR! :D Jag är superexcited!


Konstigaste drömmen

  2011-09-25 / 14:55:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Inatt en jävligaste drömmen nånsin!
Ni har säkert varit med om att en dröm har känts verklig, men inatt kändes det verkligen verkligt! Jag har aldrig känt så förut, jag lixom tänkte i drömmen att jag hoppasdes att det inte va en dröm, och att jag skulle vakna upp och glömma bort allt sen :O (vet inte om ni fatta) men det va helt sjukt!

Jag orkar inte ens förklara vad det va som hände, jag va iaf på Kista Galleria med Erica och Elin, och Ulrik Munther, Jedward och Justin Bieber va där. Ooooh fan va önskar att den här drömmen va verklig :/

Fangirl-ar lite over here! :(


Igår va jag duktig ;)

  2011-09-25 / 14:40:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår va jag fett duktig ;) vet ni varför :D för att jag satt inte vid datorn på hela dagen, slog på dne lite snabbt igårkväll innan jag skulle gå och lägga mig, men då orka jag inte blogga... det va df det inte blev nått inlägg igår. Men jag gjorde inget heller dirket, det va meningen att vi skulle göra nått först tror jag med det blev bara att vi åkte in till linköping för att köpa paj och glass på donken.... hahaha fan vilka tjockisar vi är :P

Goaste jävla glassen everrrrrrrr

Kvällen blev sen fett lugnt och jag gick och la mig rätt tidigt :)


LAAAAN vafan...

  2011-09-24 / 03:22:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äre Elin och jag som dygna eller.... njaa det får vi väl se! Börjar bli pisstrött och är skitflummig och tjock och allt, så don't blame me om det här inlägget är helt jävla ofattbart. Jag tänkte egentligen berätta lite kort om vad som har hänt sen jag blogga sist, men jag kommer fan inte ihåg när det va xd även fast det inte va JÄTTE längesen :P

Och ingen vill väl läsa om vad jga har gjort i skolan? Neh tänkte väl det!
Så vi kan ju hoppa till den biten där det hände något intressant, vilket var när vi skulle åka och handla.. då fick jag äntligen min efterlängtade red bull som jag längtat efter i 3 långa outhärdlga dagar! Så jag köpte två ;) och morötter, dip och ostkrkokar (Y) juste... 5 minuter eftr att vi kommit hem kommer erica och då ska man tydligen ner till willys igen och köpa red bull! Livet är rätt komiskt ibland !

Sen blev det världens sämsta, vidrigaste och obehagligaste film ever... hatade den och jag vill aldrig någonsin ever att ni ska se den så jag tänker inte säga vad den heter, dock har jag förträngt det så jag kommer inte ihåg det heller, men det är la lika bra!

Men vem fan orkar läsa allt det här? Är du en trogen läsare som verkligen orkar läsa allt det här? Fan va tråkigt mitt liv är asså....

Jag lovar att lägga upp mer bilder på mig (misstolka inte) men cp webcam funkar damp inte ! :@

Ahvafan, tills vidare bjuder jag på kvällens underhållning:

Kebabrolle och Dolfin:

hahahahaha så jävla dåliga vi är!


Edward Grimes, say no more!

  2011-09-21 / 18:41:40 / Jedward / 0 KOMMENTARER



Ready to goooooo

  2011-09-21 / 13:06:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu är jag klar och är redooo att gå ut i regnet -.-
och förlåt för det här, men john la precis ut den här på twitter, jag dog lite :')
"Edward us fast asleep but not 4 long because I will have to wake him up to go to Germany"

Edward Grimes, min man ♥


Vaken!!

  2011-09-21 / 11:51:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Eller jag har egentligen varit vaken sen tjugo över tio men jag har inte gjort något vettigt sen dess :P jag ska snart hoppa in i duschen och fixa mig, ska som sagt ner till facetten och möta upp erica och sen dra till gamla skolan <3 som tydligen håller på att brinna ner? nerrå, men alla skriver typ på fejjan att dt brinner och att alla var tvugna att springa ut och blablabla det va tydlien nått i matsalen, eller jag vettifan! Men det kan jag ju fråga om när jag kommer dit (Y)

regnar ute också för er som ville veta :(


Har en känsla att...

  2011-09-20 / 23:11:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har en känsla att allt kommer bli klart till imorn :D så dååå får ni äääntligen veeetaaa :D
Studiedag imöööra med dååå, så blir la att knopa klart med det och vid halv två ska jag knalla ner till facetten coh möta upp min borther from another mother och sen ska vi gå och vinka lite åt gamla skolan och krama lite på mina gamla lärare :P måste ju ;) sen om jag hinner kankse jag ska springa in på baknen och ta ut lite pengar (Y) vi får se hur det blir!

Men först ska jag gå ner och dricka, ta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig tidigt (a) älskar att lägga mig tidigt när jag egentligen inte behöver. Då kan man ligga och tänka lajte granna och lyssna på tvillingarna! ♥


Victory (German Ediotion)

  2011-09-20 / 20:15:44 / Jedward / 0 KOMMENTARER

Varför fick bara Tysland de här två låtarna -.- de är LÄTT de två bästa låtarna på skivan!

Go Getter:


Get Up and Dance:

Get Up and Dance in my heart, så jäääävla bra!


Tekniskt Mög

  2011-09-20 / 19:41:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Precis hemkommen från ännu ett tråkigt ssu möte :P måste säga att det va roligare förra gången. Hehe vi får se om jag fortsätter att gå och hänga med folket och käka kakor (a)

Studiedag idag annar, fett najs va fan ;) dock har jag inte gjort ett piss.. suttit och försökt konpa ihop till en sak, som jag inte riktigt kan säga vad än... överraskning! Det blir förrhoppningsvis klart, då får ni veta kära bloggläsare ;) JAG SÄGER BARA TEKNISKT MÖG! Som min underbara media lärare har lärt mig vad det innebär, och skulle ni stöta på tekniskt mög ta tre djupa andetag! Och jag kan säga att jag har tagit väldigt många tre djupa andetag idag.... hataaaaaaaar teknologi och allt som har med det att göra -.- men som den sanna fajterna jag är (xd) så har jag fortsatt att kämpa!

Men nu har jag gett upp och har frågat underbara fina bästa Amelia om hjälp :)

Ledtråd:


Jedmania in Stockholm

  2011-09-20 / 11:45:18 / Jedward / 0 KOMMENTARER

Blog Awards 2011

  2011-09-18 / 14:06:25 / Jedward / 0 KOMMENTARER

Känner mig lite halvtdöd från igår, vaknade halv ett och har i stort sett ont i hela kroppen. Ryggen, knäna och hela benen värker, trött i armarna och så vidare och så vidare, men det är så jävla värt det dör igår var JEPIC! Vi kom upp till Stockholm ungefär vi elva och vi va i Kista kvart över, och sååklart så gick vi och ställde oss vid scenen direkt :)

och först hamnade vi jävligt långt bak :( men allt eftersom kom vi närmare och närmare scenen. När Ulrik kom stod vi kankse mitt i smeten.




(klicka på bilderna för att få dom större)

Efter Ulrik var det en paus och sen var det nån slags fashion show, orka inte ta bilder på det men efter sen var det ca 45 minuters paus och sen skulle Jedward gå på :D

och då stod vi såhär nära :D

Var tvungen att ta kort på Liam (deras road manager) och nej han mäter inte golvet eller nått, han fixade med mikrofon stativen.

Lite suddig bild på Ana Gina

Tjugo över två hoppa dom ut på scenen :D

Magi <3

Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes

Älska Johns ansiktsuttryck x)

Hade lite svårt att ta kort på dom, de stod ju knappt still i två sekunder

Ända gången var i stort sett när John skulle knyta skorna :P


hörs rätt dåligt, men så jävla Jepiiiiic :D

signeringen!
Vi kom fram till signeringen ganska snabbt, men eftersom vakterna hade väldogt dålig koll så hamnade vi ganksa långt bak i kön och sen trängde sig massa idioter, så vi hade aldrig hunnit komma fram och upp till dom. Så när det va ca 20 minuter kvra tränhde jag mig fram och ställde mig precis vid scenen när de signerade och tog kort på dom där. Blev så jävla ledsen över att jag inte kunde gå upp, de var så jävla underbara mot alla som kom upp :'(




Älska deras fracker och skor :D


Har en hel jävla massa bilder till men orkar inte lägga upp alla, har en känsla av att ni kommer få se mer av det ändå ;)


Stockholm och JEDWARD imorn :D

  2011-09-16 / 17:41:07 / Jedward / 0 KOMMENTARER

Svårt att hitta en lyckligare människa på jordklotet nu!
FÖR JAG SKA ÅKA TILL STOCKHOLM PÅ BLOG AWARDS IMORN :d OCH SE JEEEDWAAAARRD!!!!!
KAN INTE HITTA ORD TILL LYCKAN!!!! IBLAND ÄLSKAR JAG LIVET!

@planetjedward: "we love sweden!"


Rock'n'Roll bejbeh

  2011-09-16 / 17:36:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det var rocktema idag i skolan, då vi hade friluftsdag (?) och innebandyturnéring :) våran klass. SÖG och vi förlorade allting xd men jag sälakr dom ändå ;)

Så med sönderslitna tights, svart linne, Elins HIM tröja.. svartsotade ögon och röda läppar drog man sig till bussen och skämde ut mig ;) lite kul ändå måste jag säga :)

Blev inte att jag bloggade något mer när jag kom hem, hände vissa saker jag inte tänker ta upp här och sen drog jag till gymmet och svettades jävel i en och en halv timme (Y) stolt cheey! Får se om jag orkar dra på mig löparskorna och dra en sväng ute nu när det är så vackert väder ute :P


Sitter i skolan oc....

  2011-09-15 / 11:08:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sitter i skolan och chillar jao ;) Soööregnar ute så vi hoppa över lunchen, själv slutar man ju tio i två idag så jag kan ju lika gärna käka när jag kommer hem! Om ca 40 har jag studiestuga... om ni nu ville veta det!

Blir väl att dra ett varv på gymmet i eftermiddag med :D bloggar mer när jag kommer hem från skolan!

Pussen och Kramen

Tror inte jag hann blogga....

  2011-09-14 / 21:54:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tror inte jag hann blogga igår, jag kom hem efter fryra från skolan, och då var det bara att kasta i sig krubbet och sen gå ner och möta brudarna för att gå på SSU möte :S och tro inte att jag har gått och blivit sosse nu, aldrig i livet! Aldrig nånsin. Jag är född miljöpartist ;) Gick mest för att träffa Olivia och Erica som jag inte gjort på jag vet inte hur länge? ¨Men det va trevligt att träffa lite folk :D 
 
Somna som en gris på bussen idag och vaknade när den stannade på min hållplats så när jag kom hem var jag i stort sett död, trodde aldrig att jag skulle komma iväg till gymmet. Men det gjorde jag med, Elin och jag drog en repa där nere (Y) fett skönt nu efter :D


Och jag håller fortfarande på att övertala nån att skjutsa upp mig till stockholm på lördag, men än så länge inget :'( jag bara måse dit... jag MÅSTE! Jag kommer gå upp annars, och jag överdriver inte! Jag ska dit, jag ska!! :'(((


I got U

  2011-09-12 / 17:40:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Vet inte hur många gånger jag har sett det här nu, men jag ryser varje gång!


SURPRISE BLOGGEN!

  2011-09-12 / 17:25:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Kom ju på förut att jag har glömt att berätta en sak :D och det kom nästan som en överraskning när jag kom hem med för jag hade glömt bort att jag hade GITARR LEKTION idag :P fetast kommer jag bli påt ;) Dock kommer det ta en jävla tid, men ni ska få se ;)

Sprang på mina fina brother from another mother (bortsett från att det blir sister, men whatever) men hann inte stanna och schnacka :( var ju på väg till gitarren! Men jag får hoppas de inte blev skitförbannade och vägrar att prata med mig igen xd men då kanske jag kan spela en liten truddilutt för dom på min gitarr och få dom att smälta som pöjken på bilden här får mig att göra ;) så kanske de tar mig tillbaka!

Ne nu ska jag sluta flumma! Älskar er!


Where is the Love?

  2011-09-11 / 19:15:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


9/11

  2011-09-11 / 17:13:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Aldrig trodde man att människan skulle med flit kunna göra något så hemskt som gjorde att flera tusen människor skulle mista sina liv, inom loppet av bara några sekunder. Aldrig trodde man att människan med flit satt och planerade att sätta skräck i, inte bara ett land, utan en hel värld. För tio år sedan trodde man inte att mäniskan hade kapacitet och hjärta till att genomföra vad som hände morgonen den 11e September.

Idag vet vi att en människa faktist har viljan att göra det, nu tio år senare vet vi hur långt en människa kan gå för att sätta skräck i en hel värld för att få den att böja sig vid deras fötter.

Tisdagen den 11 september 2001 började som en helt vanlig dag för de flesta New York borna, men vad de inte visste var att allt skulle ställas på en kant inom loppet av bara några timmar och förändra världen för all framtid.
4 flygplan blev den morgonen kapade, varav 3 flög från Boston och ett flög från New York. De tre flygplanen som flög från Boston skulle flyga till Los Angeles men övertogs av Al-Qaida anhängare efter bara någon timme. Det första flygplanet vändes och styrdes mot New York och World Trade Center som mål och 08.46 krashade planet i det norra tornet. Inte långt efter kom den andra chocken för New York OCH världen när ett flygplan till kom flygande på låg höjd i en mycket hög hastighet och krashade rakt in i det södra tornet.  Under tiden blev två andra flygplan kapade varav ett av planet vändes mot Washington och krashades ner i den södra delen av Pentagon, klockan var då 09:43. Det enda flygplanet som aldrig lyckades nå sitt mål var Flight United 93 som man tror ska ha krashats i Vita huset eller Kapitolium i Washington D.C. passagerarna i det här flygplanet bestämmde sig för att gå emot kaparna och lyckades övermanna planet, men krashade på ett fält i Pennsylvania där alla i planet dog.

Jag vill i den här texten hedra alla de offer som förlorade sina liv den här morgonen och dagen, stödja alla som förlorade en familjemedlem eller vän. Men jag vill också hedra de största hjältarna den här tisdagen, och de personer som de flesta glömmer, brändmännen, poliserna och alla civila personer som hjälpte till att rädda alla de som var fångade i de brinnande byggnaderna men också hjälpa de levande som låg instängda under massorna av stål, papper och dam som bildade en 11 våningshög "pile" på samma ställe som byggnaderna stått på bara några timmar tidigare.

Det går inte ens att föreställa sig vilken skräck alla dessa personer som var inblandade kände i dessa attacker, men att som brandman har du inget annat val än att ge dig in i dessa enorma byggnader som brinner och spyr ut rök. Det är vad folk förväntar sig av dig, och även om man känner ett ansvar att hjälpa alla där inne, måste alla ha varit livrädda. Även fast de visste att deras liv, högst troligt, skulle sluta inne i byggnaderna gick dom in och räddade en stor del av de som var fångade i trapphusen och på de högre våningarna. Det är de här personerna som var de verkliga hjältarna den dagen. Utan alla dessa modiga brandmän, som satte våra liv framför sina egna, hade enormt många mer dött än de cirka 3000 som dog den dagen.

Skräcken, oroligheten, sorgen och ilskan måste ha varit det som drev människorna att fortsätta kämpa för sina och andras liv under centrum av attackerna. Vissa valde dock att ta ett steg ut och hoppa rakt ut i hevetet. Och då menar jag verkligen hoppa. Man kan se på på bilder människor kasta sig ut ur skyskraporna, man kan höra i videos när människoskrik blev allt tydligare och tydliare innan det hördes en hög smäll och sedan tystnad. Att folk väljer att hoppa ut från ett fönster på kankse över 100e våningen, och veta att de hoppar mot en säker död den sekunden de smäller i marken. Jag kan inte sätta ord på hur hemskt det måste ha varit där uppe i de övre våningarna. Jag kan inte förstå att folk hellre väljer att hoppa ut från ett fönster flera hundra meter upp i luften, än att stanna kvar och vänta på hjälpen från brandmännen.

Terroristerna kanske vann i det att de lyckades sätta skräck i en hel värld (för en stund) men egentligen vann de ingenting, det var alla modiga män och kvinnor som hjälpte allmänheten att vinna det här slaget. Skräcken var egentligen det ända som terroristerna lyckades sätta i oss. Ser man på det nu så ser man att det faktist var allmänheten som vann, alla gick ihop och hjälptes åt att rädda sina "fellow citizens", tröstade de som möjligen hade förlorat någon, eller de som klarat sig undan attackerna levande, och började rensa allt det gamla och bygga upp det som skulle visa respekt för de som dog men också visa att terroristerna aldrig vann.

Familjer har förlorat mammor, pappor, systrar och bröder. Både unga och gamla har förlorat vänner, bekanta och kollegor. Personer som betytt mycket i deras liv och som aldrig kommer att kunna bytas ut. Den 11 september förändrade världen och livet för tusentals amerikaner men också för folk ifrån alla hörn av jorden. Inte bara för att de möjligen hade förlorat en familjemedlem eller en nära vän. Världen skulle aldrig bli som förut från och med den 11 och 12 September. Saker under de dagarna skedde som aldrig hade hänt tidigare i USAs historia, och som förhoppningsvis aldrig mer kommer att ske.

Ingen hade kunnat se det här komma, och ingen hade kunnat hjälpa vad som hände, det ända vi kan göra är att hedra, minnas och föra vidare detta till nextkommande generationer. 11.09.01 är ett datum som kommer stå skrivet i stjärnorna och som aldrig kommer suddas ut. För det är en del av historien som alla måste komma ihåg... komma ihåg alla dom som dog och komma ihåg att kärleken alltid kommer finnas kvar vid de platser som planen krashade och kärleken som fanns och fortfarande finns kvar i de familjer som en person i deras liv plötsligt rycktes bort ifrån jordelivet.




World Trade Center Memorial


Sovmorgon jaao

  2011-09-09 / 10:03:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Fett nice att börja halv tolv och sluta vid 3 ;) måste ta bussen vid halv 11 men gött att kunna sleepa lite (Y) dock vaknade jag halv 8 -.- och kunde inte somna om så det var bara att gå upp och duscha, uggla framför tv:n en stund och sen gå och göra sig iordning. Fick rycket och valde shorts idag, kommer jag att ångra det?
Ser varmt ut ute och solen skiner så det får va ;)

Ikväll blire att umågs med en sjukt saknad syster... kommer bli feting kul (Y)

Ahopp? Då var ni lite uppdaterade!
Pussen och kramen så hörs vi senare bruuusch!


Livet är förjävla orättvist!

  2011-09-08 / 21:56:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Tjöt mer idag än igår, tror att det har sjunkit in lite nu... jag fattar inte varför det här har tagit så hårt på mig?!


written in the stars, million miles away

  2011-09-08 / 20:17:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Känns lite sådär halv bra när matteläraren skrattar åt mig p.g.a. att jag är så dålig på matte... sånt får man ta när man suger på matte xd

Nu sitter jag i soffan och kollar på True Talent (skit kul info jag vet) och kom precis hem från en tur i spåret (igen), tänkte först gå en sväng runt åtvid men drog sen till spåret och sprang... kände att jga va vungen att rensa skallen lite, och sen springer jag mycket bättre när jag är ledsen. That's life -.-

Imorn är det sovmorgon till halv12 ja ;) nice!

Pussen och Kramen


Hemma efter en runda i elljusspåret

  2011-09-07 / 21:04:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

TILL SLUT blev emelie glad när hon äntligen hittade någon att springa en sväng med :D pernilla och jag sprang stora rundan på elljusspåret, men såklart mitt i allt började det ösregna och vi fick ställa oss under en bro som är mitt i skogen (?)

Men nu är jag hemma och är glad igen :D dock missade jag True Talent, så nu är ajg lite sur för det :(

Feting bild, älskarn ;)


R.I.P Stefan Liv

  2011-09-07 / 18:47:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Trodde inte jag skulle börja gråta....?


Klicka på HÄR för att komma till artikeln!


They don't walk the walk I walk

  2011-09-07 / 16:51:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest
ÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngestÅngest


och jag hittar ingen att gå ner o träna med, HATAR att gå ner och träna själv... bland det värsta man kan göra! Vet inte varför jag känner så, det är bara så jävla obehagligt, jag hatar det! Och jag hatar att jag inte kan gå ner och träna när jag vill :@ FML


RÖSTA!

  2011-09-05 / 21:35:55 / Inspiration / 0 KOMMENTARER


Skulle betyda allt om ni gick in och gillade min kommentar! ALLT!
Klicka HÄR för att komma dit!


Laduårdskök?

  2011-09-05 / 19:37:41 / / 0 KOMMENTARER
Eftersom pappa håller vi och renoverar huset får vi nu käka ute i laggårn p.g.a att pappa har blåst ut hela köket ;)



Wedigt classy eller va säger ni ;)


Video: Vaplarna

  2011-09-05 / 19:27:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Vaplarna

  2011-09-05 / 19:21:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu har jag fått in bilderna i datorn och jag bara MÅSTE visa er bilderna jag tog på valparna vi va och titta på. De va bland det sötaste jag sett på jag vet inte hur länge :')









Finns hundra mer bilder :P men detta får räcka.. ska lägga upp en übergullig video med ;)


(Rubrik)

  2011-09-05 / 19:08:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
MÅste fixa in lite bilder i datorn innan jag kan blogga på riktigt ;) eftersom min webcam dampar -.- varit hos pappa i helgen df jag inte bloggat! Återkommer snart... pussen!

SysterYster

  2011-09-01 / 22:15:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har fortfarande damp xd önskar lilla syster vahär nu så jag kunde ha nån o leka med ;(((


det här är lite som fylleinlägg som man ångrar sen när man kollar tillbaka på det, imorn eller nått och tar bort xd
inte för att jag har nån erfarenhet av det! nått jag har hört bara :)


FETT uttråkad!

  2011-09-01 / 22:07:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Egentligen måste jag städa upp litte granna och packa men vem pallar dettt lixoooom. Inte jag va faaaaaan ;)
Och som ni märker är jag sjukt uttråkad, men jag orkar inte göra nått annat hellet -.- dilemma! Borde duscha med? Sovmorgon imorn te tjugo över 11 :D så jaaaaaaa! Skulle ju uppskattas om folk kunde va lite sociala?

Eller jag skulle ju kunna gå och duscha packa det vitkigaste och gå coh lägga mig? :D i min nyyaaa skööööööna underbara säng :D vi får se hur jag gör?

Jag har en my favoritlåt med :D What are words, gammal, jag vet... men så jävla fin juuuueueeueueueueeueu!!
Älskarn, om jag skulle kunna sjunga skulle jag lätt förslå den till brölloppet! Men nu ska jag nog sluta skriva innan allt blir helr ofattbart, vilket det kankse redan är? Jag vet nte, jag orkar inte läsa igenom allt, sp nu slänger jag upp en övererdigerad bild som jag gjorde när jag va uttråkad en annan gång :D
PUSSEN!