#showyourhearts

  2011-07-28 / 15:15:23 / Allmänt /


Den 3e juli var familjen Barry tillbaka hem til Houston, efter en roadtrip i Colorado. Det var under hemresan som något förskärckligt hände, familjen råkade ut för en hemsk bilolycka. Deras minibuss, där pappa Joshua, mamma Robin, Peter 9 år, Aron 8år och lillasyster Willa 6 år, blev träffad av ett annat fordon som kört in i deras fil på vägen och körde rak in i dom.

Båda föräldrarna dog direkt och lämnade nu alltså efter sig 3 föräldralös barn. Alla 3 barnen överlevde med svåra skador och de båda sönerna är nu förlamade från midjan och neråt. DE vårdas nu på ett sjukhus i Texas för alla sador de råkat ut för.

Show Your Hearts är en kampanj för de här 3 barnen där målet är att få in pengar till utbildning, till fysisk och psykisk vård och även medisinsk rehbilitering.

Många känidsar har börjat engagera sig i detta och donerar och visar sitt support genom att posta bilder där de gör hjörtan med händerna.


Va med och visa stöd du med! Ändra dina profilbilder till deras logga, som jag satte längst upp, övre texten!
Lägg upp bilder på när du gör hjärtan med händerna eller kankse till och med donera på deras hemsida: www.showyourhearts.com

va med och show your hearts!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious